11371
Virtuális autótuning
  • gyíkarcú
    Polygonal lasso toollal próbálkozz. Bal oldalt jobb kattintás a lasso tool ikonra, és ott ki lehet választani a polygonalt. Ezzel sokkal egyszerűbb lesz!!!
  • gyíkarcú
    Hát az a helyzet, hogy nehéz lenne jól megcsinálni, mert már az alapkép is tök homályos!!! De vki azért megpróbálhatja, de sztem egy jobb minőségűt kellene feltuningolni.
  • eNiX
    micsodát?
  • volvo
    Honnanlehet letölteni???
  • KapuBen
    valaki #843 ?
  • KapuBen
    megpróbálom bár még kezdő vagyok
  • Mik
    Sziasztok,
    ezt kellene kicsit megtúrni, körbespoiler, ültetés, zsír felni, faja fényezés, nagyon hálás lennék!
    http://img25.imageshack.us/img25/944/pcs0681wu.th.jpg
  • KapuBen
    áá lassozni én nemtok az ollyan nehéz mással nem lehet?
  • gyíkarcú
    Valaki még mondana véleményt a #819-el kapcsolatban?
  • eNiX
    nekem ugye kéknek kell hogy legyen az új layeren, csak azt nem tom h tudnám meg szebbre megcsinálni a fényezést. egy picit részletesebben kellene mert még kezdő vagyok a photoshopban és a pentoolhoz meg nem is értek, csak egy ívet azér kisajtoltam magamból
  • Amse
    mondom, hogy nem lesz egyszínű ,mert külön layerre csinálod aztán azt úgy színezed ahogy akarod.
  • eNiX
    tehát akkor: most csináljam meg újra az ívet pentoollal aztán az meg egyszínű lesz és az h néz ki
  • Amse
    azt utólag megcsinálod amikor már megvan a szép íves layer-ed.
  • eNiX
    akkor nem lesz valami árnyalatos, fényezett stb. a kocsi
  • Amse
    pen tool-al tudsz húzni olyan ívet amilyet szeretnél és ki is tudod tölteni akármilyen színnel
  • eNiX
    már nem tudtam mit kitalálni h h töltsem ki a lámpa fölötti részt. a színek se akartak összejönni. na a lámpa körvonalai is munkára késztettek dehát mégse sikerült akkor jól.
    valaki valami ötlet esetleg? hogy tudnám szebbé tenni?
  • KapuBen
    kössz ez kellet
  • gyíkarcú
    MINDENKI!!!!

Ha valakinek szüksége van tuningolással kapcsolatos TUTORIALokra, itt van egy pár, és egész érthető is. Ezen az oldalon érdemes szétnézni, mert sok profi tuner kocsija van már fent.
    TUTORIALOK
  • gyíkarcú
    Gondolom a karbonra gondolsz.
    Ha Photoshopot használsz, akkor így csináld:
    Kijelölöd Lasso tool-lal a motorháztetőt, megkettőzöd a réteget, ezekután deszaturálod a kijelölt területet(m.h.tető).
    Keresel egy képen amelyiken egy jó minőségű karbon van, az egész karbont kijelölöd, átmásolod a másik képre, amelyiket karbonozni akarsz.
    Itt a réteget Overlay-re állítod. CTRL+jobb klikk a Layer 1-re kijelölésbe kattintasz jobb klikel, Select Inverse, aztán CTRL+X és KÉSZ IS VAGY!!.

Remélem vágod, de ha nem akkor itt részletes leírást találsz: Karbon tutorial

Remélem segítettem
  • KapuBen
    nekem kódos
  • Maco13
    ja így igen, de nektek se kóddal van regelve, hanem crack-el, nem? a srác meg kóddal akarta megcsinálni
  • gyíkarcú
    A Punto bal lámpája, és a mocitető közötti rész egy kicsit cikkcakkos, és homályos is.
    A jobbos lámpa körül is kicsit maszatos, de nem annyira vészes.

Szép munka!!
  • Elvie
    nekem tetszik.főleg a morcosítás,azt sztem nagyon jól megoldottad:)
  • KapuBen
    ti hogy csináljátok a motorháztetőt olyan feketére?
  • Amse
    kár, hogy még egy éve sincs kin a cs2, de np
  • Rolesz
    wtf=What's the f*ck=Mi a ************
  • eNiX
    ja és sajna nem tom mi az a "wtf" :(
  • eNiX
    és az enyém eddig milyen? #816
  • Rolesz
    ÍZÍ RÁJDER ÖCSÉM!ÉN már 2 éve használom a Ps Cs2-őt és semmi baja sőt egyszere most kettő is fent van a magyar meg az angol és megy!:P
  • Rolesz
    Utálom a Volvót!De egyébként szuper a tuningod!
  • ivjoe
    fasság egyszerűen, sry :C
  • gyíkarcú
    HY!
    Csináltam egy 850-es Volvot, remélem tetszik. Tuning 850 Eredeti 850
    Milyen lett?
  • Maco13
    wtf?
  • eNiX
    az előbb nem mondtam h morcosítás és alacsonyabb beömlőnyílás van rajta eddig meg az izzók is lejjebb vannak rakva sokakkal szemben.
  • eNiX
    ha minden igaz rájöttem.
    ez az első manipulált kocsis képem és hát eléggé sokáig tartott, de még lehet folytatni fogom.
    Tuningolt Punto
    Eredeti Punto
    Nos, milyen eddig?
  • eNiX
    őő.. hogy lehet ide képet feltölteni vagy máshová és onnan linkelve? nem vok viptag
  • ivjoe
    Muhaha
  • Maco13
    olyat nem fogysz kapni, mert online regisztrálja magát, és ha nem vagy benne az adatbázisban akkor nem tudod unlockolni semmilyen kóddal. Be kell érni a 7-essel vagy 8-assal
  • KapuBen
    az nekem is kéne
  • Kontrakcio
    Sziasztok!
    Valaki tud mondani nekem egy sorozatszámot az Photoshop CS2 9.0 -hoz???
    Előre is kösz a segitséget!
    Sziasztok