11371
Virtuális autótuning
-
#1210 8-9 között akor mehet a feltöltés -
#1209 jahh énis kiváncsi vok -
#1208 má nagyon kiváncsi vok mit sikerült csinálnotok... nem akarok nagyképü lenni de sztem az enyém elég jó, szal jó volt a kép aki tud photoshopolni az jó autót tudott csinálni :-P na legyen monnyuk 8 és 9 között a felrakás ok? (20:00 - 21:00). utána megsorszámozzuk őket, és lehet szavazni!Ha nagyon belelendülünk ebbe az egészbe, majd egyszer csinálhatok neki egy oldalt, ahová mehetnek a legjobb képek! -
#1207 mikor rakjuk be? -
#1206 Igen mert a canvas az a rajzvászon méretét állítja -
#1205 megvan! image size re ekll menni:p -
#1204 van egy nagy gondom... ha rányomok hogy canvas size és átméretezem 800 600 ra akkor átméretezi a képet de körülötte ottmarad a fehérség... -
#1203 én már megcsináltam hozzá a hátteret és nem törlöm ki... -
#1202 na én is alkottam egy kicsit de mondtam hogy kezdő vagyok de nem is nyerni jöttem hanem hogy tanitsatok! -
#1201 oké -
izb #1200 csak a kocsit buheráljátok. a háttér maradjon.ez ne befolyásolja az eredményt,mert hát a kocsi a lényeg. -
#1199 jaja énis igy vagyok vele -
#1198 attól függ, én erre lehet nem teszek, vagy csak ha vmi jót találok... -
#1197 Enyém is kész nagyjából...
Hátteret tesztek neki? vagy marad az alapképen található fehér háttér???? -
#1196 Nagyjából énis :D
De még méznem kelle egy napig!
Nem tom ti hogy szoktátok, de én kiteszem wallpapernek egy ideig, és ha kell, változtatok...
Akkor most vasárnap éjfél, vagy hétfő éjfél legyen?
Meg az értékelés hogy menjen?
miutánmegvannak a képek, leosztályozzuk mindenkiét, a sajátot kivéve? -
#1195 én má kész vok -
#1194 Én is csiálok.Akkor Vasárnap éjfélig lehet? -
#1193 szetem én is csinálok akkor
-
#1192 itt nem fogunk szekálni h sz@r, csinálj te is...
Autót én se tok annyira, mert fél óránánl többetmég 1 autón se csináltam... -
#1191 tök jo én is benne lennék vannak elképzeléseim csak én amatőr vok inkább csak figyelem mit munkálkodtok Sok sikert! -
#1190 tyü bmeg, ki akartam probálni egy olyan dolgot amibe nem voltam biztos, előtte kimentettem, jól nézett ki, de utána vmiért el kellett volna tüntetnem de miután megcsináltam azt a valamit felülirtam a mentésem :P kezdhetem előről az egézet, de inkább majd délután -
izb #1189 fasza work
kiváncsi vagyok.
-
#1188 én is holnap mert 3 perc mulva holnap és most még topicokat olvasgatok :P -
#1187 hátén csak holnap :D
na én mára süppedek ::D -
#1186 igen pont ezt irtam h félhet hogy lenyújják az ötletét... akkor minimum hétfő a határidő addig SENKI ne rakja be... én minnyá el is kezdem csinálgatni -
#1185 De akkor hétfőre legyen az időpont?
jahh, meg hogy legyen?
Mert hétfőig ne tegye fel senki, hogy ne legyen az, hogy vki elkészíti korán, de lát egy jobb 5letet, és változtatna rajta...
Szóval Hétfőn aki akarja, linkelje, de előtte semmiképpsem!
Így jó mindenkinek? -
#1184 és CSAK photoshopot szabad használni!!! -
#1183 igazad van, akkor lesz több nap, az elsőre ne tegyünk határidőt mindenki csinálja ahogy szeretné, olyan gyorsan, de aki korán berakja félhet tőle hogy valami kis szemét lenyúlja az ötletét... -
#1182 hát nem a szivem csücske, de nem ez a lényeg :D
Énrészemről ok a dolog, a kép tökéletes erre... -
izb #1181 na itt a link.
fiat punto
baba kocsi lássuk.én nagyon kiváncsi vagyok a végeredményekre. -
#1180 alap képet meg legalább 1024*768, de az 1600*1200 lenne a legjobb, a munka után visszakicsinyítve 800*600 ra... -
#1179 hát kevés
Sztem legalább pár nap kellene, mert nem érhet rá mindenki... -
#1178 na ugye hogy feldobtam máris a topicot :P
szal mit értetek azalatt hogy főszervező? sztem ugy lenne jó hogy meg lenne beszélve hogy mikor ki rak be képet!(KIZÁRÓLAG LINKELVE,mert nem 800*600al kéne dolgozni hanem nagyobbal)és mindenki lekicsinyiítené a végeredményt 800 * 600ra.
monnyuk ha bennelennétek holnapra dobnák is egy képet, még az időpontt nem tom, de délután felé, majd irok előtte egy pár órával, és monnyuk lenne rá 1 nap határidő(ha kevés irjatok de sztem nem olyan kevés) -
#1177 nemigen...
Ott elég sokan használnak GIMP-et, mert ingyenes, és egykis megszokással ugyanazt lehet vele csinálni, sőt, ott van ugye az útvonal funkció...
Én pl használom a GIMP-et, meg a Photoshop CS, CS2, meg az Ulead Photo Impact XL-t is... -
#1176 Adobe Photoshoppal -
izb #1175 te figyu.ezek a kocsik amik a hvtm.hu vannak azok milyen progival készültek?
nézegettem a tutorialokat és nem igazán esett le. -
#1174 rendezzünk tuning show-t -
#1173 hát lehet, bár ez már nem újkeletű, ottvan a hvtm.hu, ahova én is csinálok képeket, bár eddíg még csak a Yenko-t tartották alkalmasnak, szóval oda elég profin kell csinálni...
Én benne vagyok, tőlem lehet, ha kell, dobok is képet alanynak, ha kell...
De tleg igaz, hogy kicsit punnyad a topic, szal vmivel fel kell dobni... -
#1172 gondolom autokat kéme átshopolni. Én amatőr vagyok a photoshophoz de szivesen ráérnék és lenne kedvem is ilyenhez mert van idöm ráérek!
Te lennél a föszervező? -
#1171 sziasztok, nagyon punnyad a forum ,ezért fel szeretném kicsit dobni...
a photoshop topikokban van olyan hogy felraknak egy képet és mindenki átshopolja... na ezt jó lenne ide is bevezetni, megadott időre, egy képet jól át photoshopolni. Akár szavazás is lehetne a végén hogy melyik a legjobb(ilyet még semelyik topicban nem láttam)
aki bennevan az irjon! akinek ellenvetése van az is