11371
Virtuális autótuning
-
#1250 köszi
Több mű nem érkezik?? -
#1249 ja az enyém meg azé nem olyan jó mert kicsit vastag a határolóvonal(ami nem a mostani témához tartozik) -
#1248 neekem teccenek ezek a morcosítások -
#1247 huuuu pesk ez ge** jo lett! nekem nagyon tetszik! váó!
zsolesz amugy én is morcositani akartam csak nekem átlátszo lett :D -
#1246 itt van -
#1245 én is csináltam már ilyet de igy nem néz ki jól mert szögletes... -
#1244 jahh ezt ugy hivják az életbe h morcositás bár mondom nem vagyok egy nagy kocsi szakértő...de ez dirakt jahh Nem láttál még ilyen kocsikat? -
#1243 de te is rányomtad a lámpára a karbont... ezt direkt csináljátok? nekem nem teccik... bár acsati elrontotta mer ő átláccón tette a lámpára... -
#1242 hát jahh...elég könnyű vele eldeformálni...arra az alsó rácsra nyomtam talán egy kis döntést mert látod a kocsi nem sze,ből van..de ezek olyan kis dolgok h nem is nagyon lehet látni -
#1241 vagyis kis átalakítással biztos fel tuggyák tenni a spoilert de mivel ez ilyen "pupos kocsi" :P nem tuggyák hova fogatni(jobbik tzudásom szerint :P) -
#1240 igen ,azt tom, csak ilyen perspective meg ilyenekhez nem naon értek, folyton eldeformálom :P -
#1239 Hát annyira nem vok ilyen kocsi fan h tudnak-e feltenni vagy nem :P
Köszi egyébként nem forgattam talán egy kicsit...de ugyanugy kell forgatni mint minden mást:D -
#1238 az igen! kikurtjó lett... teccik, hogyan találsz rá normális spoilert? vagy forgatod? mert sppoilert nem tok forgatni.(egyébként ilyen spoilert nem tudnak feltenni ilyen kocsira:P de azé faxa -
#1237 á most biztos nem (max este 11kor kezdeném el) most a Forrest Gump megy a tvben ugyhogy inkább azt nézem :P -
#1236 -
#1235 nem muszáj 9re csak hogy legyen egy határidő azé mondtam ezt, eddig 3an csináltuk meg, még pesk is felrakja... -
#1234 persze, de nincs vége még összedobhatod(van rá kb 1 órád) -
#1233 na most látom van ez a verseny és már vége is :(
ugye hamarosan lesz következő is? arra beneveznék -
#1232 Várjuk még a további Puntokat -
#1231 szivesen. ha ezeket a lövés nyomokat festésnek szántad akkor jó(bár akkor nem lenne a karbonon) ha nem akkor is jó, de picit eltértél a tuning fogalmátol! -
alakulat #1230 THX -
alakulat #1229 -
#1228 nem jól csináltad. töltsd fel 800 *600 ban utána frissíts katt a képre, jobb gomb tulajdonságok, másold a címet.(URL-t) idejössz katt a "kép" gombra urlt bemásolod és ok -
alakulat #1227 -
#1226 igen zsolesz kicsit korvonalas de amugy tetszik nekem -
#1225 ott van hogy képfeltöltés -
#1224 hát hamikor be vagy jelentkezve, nyomj rá bal oldalon h forum azon belül saját galéria és ott -
#1223 most jut eszembe, árnyékot nem adtam az autónak -
alakulat #1222 hi
hova lehet feltölteni? -
#1221 ha vki nem járt volna itt ma és nem tudná h 9 a határidő, UTÁNA IS TEGYE BE, UGYANÚGY ÉRVÉNYES! -
#1220 máást nem tudok -
#1219 nem olyan rossz, de a lámpábol szedd ki a karbont, meg nekem picit üres lett, szal nem sok mindent csináltál rajta... : karbon felni meg a rács... -
#1218 jajj azér annyira ne szoljatok le lécci -
#1217 -
#1216 opp még csak 59 van :P csaló vagyok:P -
#1215 -
#1214 akkor csak a tutorokat tom erősen ajánlani onnan tanul az ember a 2. legtöbbet, legtöbbet tapasztalatbol... -
#1213 ok de én akkor se tok annyit mint ti sajna -
#1212 én is, kb másfél hónapja photoshopozom :P -
#1211 akkor ide rakjuk fel öket? zsolesz amugy én amatör vok de azért én is megprobáltam dolgokat