11371
Virtuális autótuning
  • PESK
    köszi
    Több mű nem érkezik??
  • zsolesz92
    ja az enyém meg azé nem olyan jó mert kicsit vastag a határolóvonal(ami nem a mostani témához tartozik)
  • PESK
    neekem teccenek ezek a morcosítások
  • acsati
    huuuu pesk ez ge** jo lett! nekem nagyon tetszik! váó!

zsolesz amugy én is morcositani akartam csak nekem átlátszo lett :D
  • zsolesz92
    itt van
  • zsolesz92
    én is csináltam már ilyet de igy nem néz ki jól mert szögletes...
  • PESK
    jahh ezt ugy hivják az életbe h morcositás bár mondom nem vagyok egy nagy kocsi szakértő...de ez dirakt jahh Nem láttál még ilyen kocsikat?
  • zsolesz92
    de te is rányomtad a lámpára a karbont... ezt direkt csináljátok? nekem nem teccik... bár acsati elrontotta mer ő átláccón tette a lámpára...
  • PESK
    hát jahh...elég könnyű vele eldeformálni...arra az alsó rácsra nyomtam talán egy kis döntést mert látod a kocsi nem sze,ből van..de ezek olyan kis dolgok h nem is nagyon lehet látni
  • zsolesz92
    vagyis kis átalakítással biztos fel tuggyák tenni a spoilert de mivel ez ilyen "pupos kocsi" :P nem tuggyák hova fogatni(jobbik tzudásom szerint :P)
  • zsolesz92
    igen ,azt tom, csak ilyen perspective meg ilyenekhez nem naon értek, folyton eldeformálom :P
  • PESK
    Hát annyira nem vok ilyen kocsi fan h tudnak-e feltenni vagy nem :P
    Köszi egyébként nem forgattam talán egy kicsit...de ugyanugy kell forgatni mint minden mást:D
  • zsolesz92
    az igen! kikurtjó lett... teccik, hogyan találsz rá normális spoilert? vagy forgatod? mert sppoilert nem tok forgatni.(egyébként ilyen spoilert nem tudnak feltenni ilyen kocsira:P de azé faxa
  • nf1
    á most biztos nem (max este 11kor kezdeném el) most a Forrest Gump megy a tvben ugyhogy inkább azt nézem :P
  • PESK
  • zsolesz92
    nem muszáj 9re csak hogy legyen egy határidő azé mondtam ezt, eddig 3an csináltuk meg, még pesk is felrakja...
  • zsolesz92
    persze, de nincs vége még összedobhatod(van rá kb 1 órád)
  • nf1
    na most látom van ez a verseny és már vége is :(
    ugye hamarosan lesz következő is? arra beneveznék
  • acsati
    Várjuk még a további Puntokat
  • zsolesz92
    szivesen. ha ezeket a lövés nyomokat festésnek szántad akkor jó(bár akkor nem lenne a karbonon) ha nem akkor is jó, de picit eltértél a tuning fogalmátol!
  • alakulat
    THX
  • alakulat
  • zsolesz92
    nem jól csináltad. töltsd fel 800 *600 ban utána frissíts katt a képre, jobb gomb tulajdonságok, másold a címet.(URL-t) idejössz katt a "kép" gombra urlt bemásolod és ok
  • alakulat
  • acsati
    igen zsolesz kicsit korvonalas de amugy tetszik nekem
  • zsolesz92
    ott van hogy képfeltöltés
  • zsolesz92
    hát hamikor be vagy jelentkezve, nyomj rá bal oldalon h forum azon belül saját galéria és ott
  • zsolesz92
    most jut eszembe, árnyékot nem adtam az autónak
  • alakulat
    hi

hova lehet feltölteni?
  • zsolesz92
    ha vki nem járt volna itt ma és nem tudná h 9 a határidő, UTÁNA IS TEGYE BE, UGYANÚGY ÉRVÉNYES!
  • acsati
    máást nem tudok
  • zsolesz92
    nem olyan rossz, de a lámpábol szedd ki a karbont, meg nekem picit üres lett, szal nem sok mindent csináltál rajta... : karbon felni meg a rács...
  • acsati
    jajj azér annyira ne szoljatok le lécci
  • acsati
  • zsolesz92
    opp még csak 59 van :P csaló vagyok:P
  • zsolesz92
  • zsolesz92
    akkor csak a tutorokat tom erősen ajánlani onnan tanul az ember a 2. legtöbbet, legtöbbet tapasztalatbol...
  • acsati
    ok de én akkor se tok annyit mint ti sajna
  • zsolesz92
    én is, kb másfél hónapja photoshopozom :P
  • acsati
    akkor ide rakjuk fel öket? zsolesz amugy én amatör vok de azért én is megprobáltam dolgokat