11371
Virtuális autótuning
-
#1891 Aha akik CS fanok és finguk nincs mi aza Photoshop -
#1890 google...
én innen szoktam a felnit szedni, de sok más hasznos alkatrész is van -
#1889 És honnan szeditek??? -
#1888 nem kell megfelelő méretü a lényeg hogy hasonló állásban legyen mint a kocsi aztán átméretezzük/átfestjük -
#1887 Azt nem értem hogy honnan a francból szedtek a kocsikhoz megfelelő méretű body meg side skirtet vagy mit???!!!Ezt elárulhatnátok:D -
#1886 :P vannak olyanok akiknek a csről a counter strike jut eszébe :P -
#1885 seat -
alakulat #1884 milyen autó van most? -
#1883 Gondoltuk volna -
#1882 Sajnos a cs2-ből ha magyarod van akkor nemtod beállítani angolra :( próbáltam már,ezért is használom inkább a cs-t(nem counter strike) -
#1881 vinyus a cs2-t én se tudtam angolra állitani... sztem azt nem lehet és külön kell az angol verziot letölteni vagy telepitéskor a nyelvet kiválasztani ha lehet. nem emlékszem már rá -
#1880 Hé ezt a "szelet ezköz"t hogy a vérbe lehet eltüntetni???Mer az agyamra megy! -
#1879 Én így sem látom... -
#1878 Ez a magyar szitu engem is zavar most raktam fel a cs2-t és ugye már megszoktam az angolt!
Nyomtam ctrl+k-t de ott nem találom hogy hol lehetne átrakni angolra!
Valami egyéb lehetőség van rá? -
#1877 pontosabban holnap este 8 és 9 között kell bearakni
-
#1876 -
#1875 kössz.hálám üldözni fog csak utol ne érjen:D -
#1874 neked...
-
#1873 pontosabban este 9óra:D -
#1872 Ctrl+K ott kiválasztod az angol nyelvet. Kilépsz!
nyomod a Ctrl-t és rákattintasz egyszer a photoshop ikonra és inditod. Voálá angol lesz. Remélem :D:D
-
#1871 Rossz a link... -
#1870 Valaki tudna nekem segíteni ha már az előb is segítettetek??:D
A hiba hogya tutorial.hu-n a leírás az angol nyelvű fotosophoz tartozik nekem magyar és nehezen értem meg az egészet:S.Most telepítsem újra angol nyelven???
Vagy van valami megoldás? -
#1869 és holnap estig kell berakni ide? -
#1868 Amit csak akarsz
Nézd meg lejebb mit csináltunk a golf-fal -
#1867 na de optikai tuningcsomag, vagy bármilyen kasztni átalakítás mehet? -
#1866 tuningolni kell :P -
#1865 ez rohadt jó lett!4 -
#1864 Mit kell csinálni a seattal? Teljesen kötetlen? -
#1863 Toyota Tuned
( nem én csináltam ) -
#1862 áhh semmi, nem hiszem, bár jobb lenne de ahogy elnéztem a tegnapi felhozatalt nem hiszam h lesz esélyem -
#1861 nekem nincs semmi uj ötletem mindig ugyan azokat probálom csinálni... karbon ültetás morcositán felni neon... több nincs :( -
#1860 meg ezt is megfogod sztem -
#1859 Áhh én most nem maradok ki az előzöből kimaradtam ugyhogy most bepotolom bár a Fiat-osat megnyertem :P -
#1858 undorító egy autó szerintem,szal a mostani körből is kimaradok!:D -
#1857 én ezt az oldalt javaslom kezdésnek (bár angol tudás nem árt) -
#1856 Sztem bele lehet jönni a tutorial.hu-ról énis onnan kezdtem mondom és csinálgattam a tutokat eleinte azt se tudtam mit csinálok csak csináltam aztán szép lassan rájöttem h mit miért csinálom azt megértettem szinta teljesen a logikáját és onnan kezdve már egyszerű, még elolvastam egy könyvet de azt már semmi ujat nem tudott mondani -
#1855 áá, simán.. ha vissza nézel akkor látod hogy acsati is egyre jobb kocsikat csinál -
#1854 NEM:D??? -
#1853 xy21 énis azt hittem hogy bele lehet jönni de ááá -
#1852 most nézed?Pedig már tök rég megváltozott:P
Szerintem a régi jobb volt:P