11371
Virtuális autótuning
-
#1971 És hogyan nyílik a motorháztető?
Itt már félig figyeltél a spilerre de csak félig!
Különben jó! -
#1970 ma nincs nagy hangulat, nem?
így nem leszünk ben a top 10ben -
#1969 Nem erre gondoltam de ez is megteszi:
http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/cars/tuning/tuning_3.jpg
Meg ezt is nézd meg:
http://www.yourcarparts.co.uk/trolleyed/images/products/4001715y20y25-Exterior-Neons-Mounted.jpg -
#1968 jo a lámpa -
#1967 Nah akkor itt az enyém:
-
#1966 de a digimodson is az van hogy ovrelayre kell rakni -
izb #1965 hehe ez ritka [email protected] -
#1964 Én láttam egy képen egy kocsit (eredeti neonnal) de annak olyan kurva jó volt h nemigaz tehát egyáltalán nem volt ennyire elhomályosítva és nagyon éles volt
maj megkeresem -
#1963 THX!!!
Pedig sokat szarakodtam vele! -
#1962 PESK-é naon teccik nekem:D
10/8 -
#1961 innnen csináltam a neont és mégse tetszik nekik -
#1960 Itt mindent megtalálsz ami a kocsituninghoz kell!!!(angol tudás javallot) -
#1959 A felniset nem értem? Ez az eredeti!!!
Különben Köszi szépen!! -
#1958 tanitsatok már meg neont cisnálni -
#1957 Alakulat:Halottasszállító,rácsra kellene árnyék,az ajtón lévő beömlő nemjó.festés jó lenne,de túl matt.
Pesk:Felni nemjó,főleg a hátsó.Karbon szép lett,a beömlő is.A spoliernek a többi rész nem látszik az ablakon át
Asshole:Szép,a jobboldali morc egy kicsit hullámos és a felnire mehetettt volna árnyék
NF:Rács borzalmas,felni jó.A spoliler ferde,a festés nem lett rossz
Vinyus:Szép,a bal lámpa mellett maszatos egy kicsit
Acsati:Az ötlett nem rossz,megvalósítás se lenne rossz,de azt a neont nem kéne erőltetni
Ronihun:beömlőknek nincs értelme,felni kicsit csálé
Építő kritikának szánom
-
#1956 Attól függetlenül eddig nálam az a nyerő -
#1955 Nembaj letört neki tul gyorsan ment... -
#1954 [#falbav
B*ssza meg tényleg nem is figyeltem!!!
Mekkora pék vagyok -
#1953 most csak poénnak szántam a kocsim ugyis tudom hogy nincs esélyem ellenetek Pesk a spoiler a hátso ablaknál hiányzik. -
#1952 A hátsó felni kicsit gáz -
alakulat #1951 -
-
#1949 észre vettétek már hogy majdnem mindenki 800x600ra kicsinyiti a képét? az elöző versenynél is igy volt ^^ -
#1948 Poénnak nagyon nagy! :o) -
#1947 htx, én a következőnél akartam hasonlót mint a tied csak a barbie felirat helyett vmi rajz lett volna -
#1946 -
#1945 szűrőnek adhattál volna kis árnyákot de amugy nekem tetszik -
#1944 ez jo lett NF -
#1943 -
#1942 Itt az enyém:
-
#1941 na tessék
-
mint már mondtam elég xar lett.nem volt jobbra időm mivel sook ármszünet volt... -
#1939 lassan jöhetnek a kocsik :D -
#1938 én régebben nyitottam egy topikot csak erre de törölték mert azt mondták hogy ilyen már van. -
#1937 banneren még nem gondolkoztatok...?
Majd kéne a topicnak egy! -
#1936 hááát... szerinted ki válalkozna rá? én biztos nem... szvsz jó ez igy hogy mindenki szavaz vkire, bár az új topic tényleg kéne -
#1935 Majd nemsokára berakjuk. 8-9 óra között rakjuk be a képeket.
Kiváncsi vagyok nagyon. Most h lessz a szavazás megint amatür szinten?:P
Én arra gondoltam h mindenki egy 10-es skálán minden kocsit lepontoz tehát 1-10ig
és összeszámoljuk a pontokat. Igy talán reálisabb. Ha egyetértetek akkor viszont tényleg kéne egy topic a Saját forumokon és akkor ot CSAK szavaznánk!!! -
#1934 majd 40 perc mulva lehet kezdeni pakolni -
#1933 wtf?Mér nem rakjátok be??? -
#1932 Na és is elkészültem nekem tetszik! Ma ezzel a kocsival nem a nyerésre mentem hanem hogy nevessetek majd egy jót!