11371
Virtuális autótuning
-
#1811 mentem aludni
joéjt -
#1810 ez kicsi -
#1809 itt van egy kocsi...ha ez jó akkor.. -
#1808 de én még itt vok és várom azt a .... képet -
#1807 már ugy sincs itt senki... -
#1806 mutlkor volt egy jo link de azt elökeresni... -
#1805 hu most honnan szedjek? -
#1804 De ő már sztem nincs itt..akkor bárki rakjon be sztem. -
#1803 Mikx -
#1802 ki lett a második?
-
#1801 #1792 -
#1800 Na siessezek... -
#1799 arra várunk NF megint én adjak? a golf is tölem származik szal nekem köszönheted hogy nyertél :D -
#1798 na akkor mostmár rakhatjátok az újat... -
#1797 na mi lesz a következő kocsival? -
#1796 thx -
#1795 Amugy grat NF! -
#1794 na és olyan csillogást hogy kell csinálni? arra tutorialt nem találok -
#1793 Hát mit monjak...
A Karbon nem ien fakó, csillognia kell, meg nem egy ívben megy végig, gőleg a hajlatokban nem, meg a kép elég pixeles, és a neon sem élethű, nem így kellene világítania -
#1792 átadom a lehetőséget neked (a másodiknak)
csak nehogy megszoljatok hogy szar kocsi választok :P -
#1791 MikX lécci részletezd az enyém. tanulni akarok még kezdö vok -
#1790 De képet a nyeertes válasszon!
Akár most is!
Csak legalább 1024-es legyen, és ne túl bonyolult, vagyis ne tükröződjön egy város, vagy vmi rajta, mert nagyon nehézlesz alakítani...
vagy ahogy érzed... -
#1789 jah, de bejött, a következő kocsinak is a festése lesz a lényege -
#1788 Naszal, akkor én elmonanám a véleményem mindegyik autóról, de nem sértésképp, csak hogy a következő művekben kiküszöbölhessük a hibákat:
Zsolesz92: Az 5leted nem rossz, csak a megvalósítás nem jött össze, az ülések nem állnak jó szögben, a szélvédő is fura egy kicsit, meg a tükör nagyon nagy, az autó körbevágása az ablakoknál sem lett élethű
Enyém: Az első lökős alul nem valami élethűrew sikerült, de sietnem kellett, és nem rajzoltam árnyékot neki.
Assh0le: a tanksapka nem jó szögben áll, a kipufogó sem illik oda
Vinyus: Itt a lámpákat találom érdekesnek, nem valami élethű, és mosott a kép, holott az autó áll, és nagy a kontraszt, ien nfs feeling.
NF: A felnik nem állnak jó szögben, és a csillogásuk sem illik a képhez, a karbon sem élethű, és a matrica nem követi az autó vonalát
Xelag: itt is a felnivel van bajom, meg a neonnal, és a karbonnal
Alakulat: önmagában nem rossz, csak kevés a módosítás.
acsati: itt a kép minősége nem az igazi, vagyis a matrica az oldalán, elég mosottas, és ugye szintén a karbon.
Passatgt: nagyon szép munka, a kevesebb több elv alapján, talán a kerekeknél kellett volna egy picit besötétíteni felül, hogy úgy tünjön, hogy a kerék tényleg bannban a kerékjáraton belül.
Naszal ezek az én észrevételeim, mondom, nem sértésképp mondom, szóval ne vegyétek úgy!
-
#1787 nekem meg a felni nem teccik, irtam hogy rá szvaztam volna ha azt megcsinálja rendesen -
#1786 ja! rám kellett volna
(csak pojén) -
#1785 hagyjuk,bár rakhattál volna még rá pár dolgot,mint pl ültetés,vagy esetleg az elején a rácsot megcsinálhattad volna,ez az egész szinte festésből áll -
#1784 a többiek meg csak ugy hogy nf-re szavaznak ^^ -
#1783 igen, ez valószinü mert Crazygirl is úgymondta hogy az 5. naracssárga kocsira szavaz (vagy hogy mondta?) -
#1782 oppsz ezt elírtam de érthető :D -
#1781 De viszont nagy valószinűségem hogy azért szavazott a többség nfre mivel kitűnt az autójának a szine... én is csinálhattam volna babarózsaszínt vagy faszom se tudja :D -
#1780 hova lettetek? -
#1779 bonyolult ez a szavazás dolog :D mindenki csináljon vmit grat hibák és kész köv auto -
#1778 szavazott Vinyusra -
#1777 lemaradtam az eseményekről,de azért megkérdem
mikor lesz új autó,és meddig tart a határidő? vagy még nincs megbeszélve? -
#1776 szvaztál? :P -
#1775 igen, de ki számolná meg? mert mondjuk ha irsz vmit phpban azt nem lenne nehéz átverni -
#1774 de rangsort meg télleg nehéz állítani én igyse tuttam eldönteni h kirecszavazzak -
#1773 Nem, meg sztem jobban visszaadja a valóságot, valahogy sztem ésszerűbb -
#1772 ugy sokkal huzosabb összeszámolni... bár nem...