11371
Virtuális autótuning
-
#2131 na jó nem megy...azt szeretném,hogy a csomagtartó,tető,motorháztető fekete legyen,az ablakokat szerteném sötétíteni,és a kasztnit szeretném átszínezni... -
#2130 várj most lehet rájöttem valamire,megnézem működik-e -
#2129 Hátt...
Csak kevésnek érzem akkor is, vmi 5letesebbet kell kitalálnom, mert ez így kicsit oan, mintha nem is történt volna semmi vele...
De tul.képp mit nem tudsz megcsinálni? -
#2128 de te legalább megtudod valósítani,de én nem! :| -
#2127 hát azé' azt nem, de lehet alakítani rajta, csak azt mondom...
A Bömin meg nem tom mit csináljak, mert van 5letem, meg is csináltam, csakhát kevésnek érzem... -
#2126 nekem az jutott eszembe hogy M3asnak megcsinálni.
4 kipufogó és az oldalsó légbeömlő. kicsit laposabb tető alacsonyabban lévő kasztni, és egy M5ös BMW ről átvett felni. több nem jut eszembe :( -
#2125 gondolom te űrkompot csinálsz majd belőle!:DD [hülyül]
én még nem haladtam azóta semmit a BMW-n,még mindíg gondolkozom hogyan tudnám megcsinálni -
#2124 az a baj vele, hogy a hátsó ajtó 2 ajtósaknál jóval nagyobb, ezért át kell tenni hátrébb...
Nem lehet rajta nagyon alakítani? Akkor majd csak figyelj :DD -
#2123 Mert felhők effektet raktam rá. Ezért is világítnak erősebben a lámpák -
#2122 egy kérdés,miért "ködös" helyenként a kép? -
#2121 no problem :) -
#2120 ja akkor ok! bocs -
#2119 én elutazok nemsoká és nem fogom tudni barkani -
#2118 de ezt most mér kellett berkani? nem szerdárol volt szó? -
#2117 Nah szerintem evvel a kocsival túl sok mindent nem lehet csinálni de azért egy ici picit változtattam rajta.
Alacsonyabban van az egész, nincsenek a hátsó ajtóra utaló jelek, SOKKAL vastaggabb a hátsó kerék, és az első lökhárító lejjebb ér meg megnyújtottam és embléma eltűntetve. Ha egymás mellé van rakva az eredeti meg ez akkor jól látszódik a változtatás.
Én evvel neveznék...
-
#2116 nem tudom milyen böngészőtök van de nálam mindegy , azért bocs... és egyébként sincs a végén perjel... -
#2115 Aztmondom hogy kikell szendi:) -
#2114 nálam perjellel nem megy,csak akkor ha kiszedem a végéről! -
#2113 Meg a végén is van perjel:) -
#2112 mert rosszul írta a per jelet:
http://www.knelia.extra.hu\szerintetek.htm
és így kell:
http://www.knelia.extra.hu/szerintetek.htm -
#2111 én miért nem látom? -
#2110 nem tehetek róla családi kép és csak próbálkoztam, azért köszi..
-
Rolesz #2109 király csak nagyon rosz helyből van fényképezv emár alapból szvsz (tudod szarból nem lehet várat épiteni).Egyébként jó:) -
#2108 nem jön be az oldal -
#2107 megtennétek hogy megnézitek ezt?
Suzuki
csak véleményeket szeretnék.. -
#2106 nekem is lesz vmi. modnták hogy ne erőltessem a neont de én akkor is -
#2105 Én még csak 5 órát töltöttem a fx-45-ös tuningolásával de nem sokra haladtam.De azért Szerdára kész lessz. -
#2104 Sztem is nehéz. Meg ötletem sincs egyikhez se. Szivesebben tuningolom az átlagos hétköznapi autókat -
#2103 Ezek most über brutál nehéz feladatok
Fogalmam sincs hogy mit lehetne velük kezdeni!!!
De azért szerdáig össszehozok valamit! -
#2102 tehát a bmw-t kell megkötötten!
A másikat meg fx45-öst meg szabadon lehet tuningolni.Értem:D -
#2101 de ez hülyeség, én nem ismerem a kocsikat honnan tuggyam hogy a BMW miket ad ki meg miket nem? eddig raktam rá légbeömlőt azt már nem fogom leszedni... -
#2100 van a pen tool azzal csináld ott tudsz közelíteni is amikor csak akarsz, és lépésenkén vissza lehet vonni... én mindent ezzel vágok!
amikor bezártad jobb gombbal katt és katt rá: make selection patch -
#2099 Ezt.
A BMW-re, az FX-45-ösre nincs megkötés, az lehet akármien, mert kinek mi tetszik, meg hogy mit tud megcsinálni... -
#2098 Tehát most ezt kell csinálni vagy szabadon lehet tuningolni??? -
#2097 ha pl tegyük fel piros a kasztni akkor simán lehet színezni, igaz nem olyan szépen, de az is jó.
na szal nagyon nagy vonalakban kijelölöd a kocsit. az a lényeg hogy a piros benne legyen.
asszem az angol PS ban ott úgy vagy h Image>Adjustments vagy vmi hasonló > hue saturation és ott a válaszd ki h red és akkor a vöröset változtatja csak a képen.
tom h nehez lehet elolvasni mit írok, de este van sorry :( -
#2096 chat.hu -
#2095 az nehéz,nem tudom normálisan körbevágni!:D
van lasszó,sokszög lasszó,mágneses lasszó
-
#2094 Na valami ilyesmire gondoltam mikor mondtam hogy legyen valami megkötés :o)
Kijelölni meg én álltalában pentool-lal szoktam azzal az íveket is szépen meg lehet csinálni
-
#2093 Arra, hogy olyasmire kell törekedni, hogy ne egy tuning autót csinálj, hanem egy olyat, amit az autógyár is kiadhatna esetlegesen, vagyis matrica, meg flip-flop fényezés, 25"ös krómfelni, nuku. -
#2092 dede, de erre a legjobb barát, a poligonális lasszó ezköz :D
Nincs más, körbe kell végni, egy új layerre tenni, és ott változtatni a színen.