12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Evetkemano #3095 köszi:)) -
#3094 :)) -
Evetkemano #3093 ha valaki felrakta már segít nekem délután? -
WiLDoR #3092 nah, 11 körül érkezik ide is a futár a motyóval... -
Bhalage #3091 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
krisz073 #3090 Én délután 14h-kor megyek cdgalaxis-ba az eltett példányomért :D -
Evetkemano #3089 Lenne 1 kérésem (nem illik nevetni:P) nem játszottam még fizetős mmo-val és nem is tudok nagyon angolul leírná valaki,hogy regizni stb(nem találtam)
köszi előre is:) -
#3088 na most voltak a galaxisból ;> -
#3087 ez mekkora! -
haxoror #3086 -
#3085 a guardian tényleg brutálisan néz ki! -
#3084 az aláirásod sokatmondó.. -
Nagygm #3083 http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=nagygm
Ez az url egy, "pénz" szerzési lehetőséget nyújt, persze kis összegben, ha valaki regisztrál erre a címre akkor én kapok 1.25$. Tudom hogy nem ide való. Arra kérlek csak hogy regisztrálj, alapból kap az ember vagy 27 dollart, viszont van benne egy szemét csel, az összegyűjtött pénzt csak akkor tudod átutalni ha van legalább 75$-od. Ezért kérek mindenkit aki nem sajnál két percet hogy regisztráljon. Előre is köszönöm azoknak akik ebben segítettek. Üdv nagygm -
#3082 guild city plot lefoglalva Poitainban :) architechteknek lesz melója :D -
Arwenke #3081 Na acc upgradelve, mar csak jatszani kell.:) -
kerek1224 #3080 na segítsetek! pvp szerveren kezdjek, vagy sem. a pvp-t szeretme, de nem azt amikor értelmetlenül questezés közben a semmiért, élvezetből agyonütnek. Pve szerveren elég lehetőség van pvp-zni? (border kingdom, siegejk, stb) -
WiLDoR #3079 na, pont ebben láttam a guardian-t, meg a barbárt.
ha úgy fognak kinézni, mint amit ebben a movie-ban látni 1.10-1.12 között, akkor nálam tuti befutók -
WiLDoR #3078 én biztos nem, hozza a futár :D -
#3077 Az előbb hozta meg a futár,éppen a telepités folyik addig meg ámulok a CE gyönyörűséges extra dolgain :D
(Szeged) -
Evetkemano #3076 Ma este játék megőrülök addig xD -
#3075 Na, 25 konkrétan kereken 18 óra volt. :) Szóval nem egy olyan nagy szám az első pár szintet xpzni. :) -
#3074 reggelt... most irigyellek azért titeket! :) -
Robcuskilla #3073 ma hozzák, ma hozzák, muhahahahahahahaha -
#3072 Jobbaknak házhoz hozzák ma délelött -
#3071 Én délután veszem át, de nem sietek, félrerakják nekem :D -
Maksi #3070 Holnap reggel már szerintem senki... -
#3069 holnap reggel ki fog ácsingózni a cdgalaxis előtt aoc-ra várva? :D -
#3068 Múvi -
Gear #3067 Magam is PoM s mellé HoX/Assa.Lvl 30 ig kiderül mi fexik jobban:) -
#3066 Aki egy főkarit tervez szerintem ne tapossag alapjan valasszon. Nagyon szar erzes mikor szetnerfelik a kasztodat:))
En rangerrel akartam kezdeni, de eleg sok poll alapjan a legnepszerubb kaszt mivel jo dps, stealth, stb. Assasin ugyanez. Szoval dogivel lesznek az elejen.
En egyelore PoM, Barbarian vagy HoX-ban gondolkodom, de az is lehet feltolom 20-30-ra mind3at aztan amelyik a legerdekesebb az lesz a main.
Aki EA-t tolja barbarral nyilatkozhatna milyen:) -
#3065 15 óra -.- -
Gear #3064 Csinálj guardiant és leghyen csilli páncélod:) ,ha jóltudom ez a legtankabb clas tehát mindenképp hasznos lehet . -
#3063 Ja, 31 az neked egy fél délután. :D Nekem most olyan 5 óra playeddel van 24. :) És erősen hátrányban vagyok,mert 5 fpsel kicsit több az xp halál a rossz pullok miatt. -
#3062 ezért leszek én is guardian :)) -
WiLDoR #3061 nekem biztos valami harcos lesz.
wow-ban is rengeteget játszottam casterekkel, mint pl. mage, warlock, és egy idő után baromi unalmas volt, hogy a melee-k kapták a szebbnél szebb, atomjól kinéző fegyvereket (grand marshal 2h kardra emléxik még valaki pl? :P), amik után csorgott a nyálam, olyan jól néztek ki, én meg ugyanazt a shadow/fire/frostbolt nézegettem, mint amit lvl1-en is, csak a szám volt nagyobb, ami felröppent a mob feje fölül.
szóval most melee leszek, a castolgatás szépségét meghagyom most másoknak :P
két fő vonzerő van.
egy stealth-es kaszt, ami a háttérben operálva megbontja az ellenfél sorait, s sok cc-vel is bir, jó dps mellett. elsőként assa volt szimpi, de a tőrrel való operálgatást annyira nem komálom. aztán megnéztem pár barbarian movie-t, ahol két karddal szeletelt a csávó, na az elég pofás volt.
a másik vonzerő meg egy full fémpáncélos, kardot+pajzsot de még inkább bazinagy kétkezest lóbáló megállíthatatlan bulldózer, ami a "megyünk-és-odabaszunk-egy-jó-nagyot-csak-úgy-izomból" elvet vallja és eszerint is cselekszik.
na perpillanat ez a két irány érdekel, ebből kell választani, hogy na-akkor-most-melyik-is-legyen :) -
#3060 szerintem ne úgy válassz classt, hogy melyik a legerősebb, kinézeten kívül fajok között úgy tudom nincs különbség -
#3059 Na egy utolsó kép mára :)
-
Gear #3058 mMagam sem tudom eldönteni mit indítsak , wow ban bármit kezdtem a végén mindig volt egy rogue-m és legszívesebben vele toltam , itt kinéztem a HoX-t viszont a betában legjobban a Priest of Mitra kötött le. Szal fingom sincs mit kezdjek ... -
Callisto #3057 Tud valaki feltenni full beállítással AA-val képet, mert amiket eddig láttam userektől iszonyat randák. Ilyen grafja a Guild Warsnak is van, pedig az nem mai játék ugye. -
Sanca #3056 Mar jo par napja megy az early acces, es gondolom mar azert a magasabb szintuek latjak hogy melyik class mennyire eros. Ranger, barbarian es assassin kozott vacillalok, pvp-ben mi az erosorrend ezek kozott?
A masik meg hogy ezekhez melyik fajt erdemes valasztani? Van egyaltalan valami kulonbseg a kinezeten meg a class valasztasi korlatozason kivul?