Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Sok embernél ilyen. Olyan területen ahol elõször jársz tölt sokat. Nálam 2 hete kb nincs már semmiféle swappolás a pályarészeknél.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

azt mondták, hogy ez elõfordul az open bétában😊

Jockey
én nemtom, a driver szar-e nálam vagy mi,de igy is elég sokat kivág töltõépernyõröl+ha npc-el beszélek akkor is szeret kivágni
+eszméletlen sokat tölt a gamma, gyakorlatilag megyek 40métert aztán vinyó megint melózik, ez mindenkiél ilyen vagy csak én vagyok a kiválasztott?:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

TDC Geronimo
lvl 9 vagy, van még hátra 71 szint. Hova akarsz még annyi healt? :p

BEAST
hatooo, akkor sorban 😊

- igen vegyel uj fegyvert meg cuccokat, nem dragak ugy nem lesz nehez az a resz sem.

- ejjel csak destiny questeket csinalhatsz, ez kaszt tipusod egyedi solo kuldetes sorozata lvl20ig, ha beszelsz a kuldetest ado npcvel valaszthatod hogy nappal folytatnad a kalandot zarojelben odairtak hogy (multiplayer)

- ha nyomva tartod a ctrl gombot lathatod hogy merre koncentralod a vedelmedet, 1-4 gombokkal tudod modositani, az aktiv vedekezes pedig az x gomb, pajzzsal blokkolsz, fegyverrel parryzni probalsz

- igen bizonyos szinteket elerve uj combo kepessegeket es spelleket kapsz, trainert meg nem lattam 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jockey
hol van itt trainer? vagy simán kapom a szintekkel az új combókat aztán ennyi?

Jockey
hmm pár dolgot nem érek
van egy bearshamym
lvl9 vagyok lvl 1es cuccokkal rohangálok és a vulkános részt képtelenség vele megcsinálni
2azonos szintû npc ott agyonevág, casterrõl nem is beszélve
én vagyok béna? vagy jobb amourt vegyek valahol?
másik, hogy amióta bent vagyok a városba csak az esti küldiket csinálom, ezeket nem lehet partyba?
láttam van védekezése akarimnak, no ezt még nem érzem, van egyáltalán értelme? mert teszteltem simán átütik elégnagy eséllyel..:-p
a bear shamym mikor kap rendes healt? elvégre is ez egy priest osztály, mi a faszért nincs semmi healem lvl9e se? 1 skillem van az is egy picit gyógyit a következõ melee attack után..
hogy a rákba van ez?

Tatyla
csak a fileplanetröl lehet a kilienst letölteni vagy estleg feltolta e már valaki valhova?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

raziel.
akkor nézd este a kenót -.-

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

értem
akkor engem nem sorsoltak ki 😞
Sanko
máj 1 ig lehetett, sorsolással vagy filelanet acc befizetéssel

a mohának mindig a déli oldala fás

hi! hogyan lehet bejutni a betaba és mikortól?
TDC Geronimo
Anyád számomra új fatality. Nemszar :o

na ha 80 lesz az fasza.... ijesztgettek engem olyanokkal, hogy az lesz, mint a GW-ben. vagyis lvl20-nál megállsz. így legalább lesz kihívás.

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

TDC Geronimo
Attól függ. Open Betaba 13. Closedbe max, azaz 80.

raziel.
szintén😊

töltöm a klienst ezerrel

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

© Glesthor
ma 10:42 | privát | válasz erre | #834
Jó reggelt!

A jelenlegi állás szerint mennyiben van maximalizálva a szinthatár?

BEAST
Harcrendszerbe rogton beleszerettem enis 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Holnap ha minden jól megy jövök én is megnézni. 😊

Jockey
no fasza
addig bányásztam a netet mig megtaláltam a laptop driverére a gyógyirt
vannak pár guru, akik törik a hivatalos nvidia drivereket (mert ugyebár gyártok szarnak a driverfrissitésre).
találtam egy teljesen frisst, ezzel faszán megy, 1650-be igaz csak low grafot próbáltam még ki, de egyszer nem fagytam még ki
szal most vagyok lvl5 conq-el, és nekem tetszik a harcrendszer egyenlõre:-)

Jó reggelt!

A jelenlegi állás szerint mennyiben van maximalizálva a szinthatár?

teddymac
Én is ki szeretném probalni 😞 <#rinya><#rinya>

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

TDC Geronimo
Minek nyomogatsz ilyeneket? :d

AnarchoiD
spellbookban jobb egergomb a spell/skill -en es feljon egy ures kontent menu ... 😉 yest nyomsz es torli 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Jockey
mind1, kb 15ik fagyás után már legalább lecsapam pár enemyt a kezdõn, a nõci meg nyalogatja a hátam, ez is valami..😊

TDC Geronimo
eh :s

Jockey
no bazki lejött a kliens erre beszar az asztali gépem
mondm sebaj, majd laptop (8600GT core duo2k, 2giga ram), erre azon fagy mint aszar, gondolom vicijó driver miatt, mert azt irja frisseb kéne:-)
minden hosszú hétvégén...

Kezdenek kifogyni az 5letekbõl már... És lassan kezd idegesítõ is lenni ez a hype.. Ha jó akkor ugyis bejön.. a marketing is kezd egy idõ után idegesítõ és esetenként visszaható lenni.

Jó hír tech betaban részvevõknek hogy automatikusan részvehetnek az "open"-ben 😊 Május 4tõl. kalandra fel 😄

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

[HUN]Crassus
jópofa!

Verseny

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Torzonborz
ez mondjuk closed-re is érvényes 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Hát azt fogalmam sincs hogyan hoztad össze, nekem még nem sikerült :d

AnarchoiD
tud valaki segiteni ? spellbookbol toroltem magiat vissza lehet vvhogy hozni ? (TEHAT nem a bar-r-ol hanema "b" spellbookbol mielott jonne valaki hogy "b" 😉 😉 es ami szopas , necro vagyok es pont a minion idezest toroltem 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

TDC Geronimo
Regisztráció idõpontja: 2008. 04. 30. <#nezze>

Honnan tudtad?😮

TDC Geronimo
alreg!4

Fizetõs a játék?

Tatyla
mmorpg.com-on állandóan indulok a béta kulcsért de sajna alig vannak európaiak a nyertesek között...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

BEAST
<#nezze>

shala
<#shakehead>

non potest pluere aeternum

TDC Geronimo

Laza
Eh, eh ... mondjuk LotRO-ban is a veszett nagy csuszkalast a megjelenes utan egy hettel patcheltek fel, amiben ez joval baratsagosabb merteku lett.

Ugyhogy a remeny hal meg utoljara 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

BEAST
De az vagy, es valoban nem vagy egyedul <#idiota> ... en meg mindig ugy vagyok vele hogy ez legyen a legnagyobb hibaja a jateknak -.-

Laza
Hat ezaz, hogy az meg annyira sem csuszkalt mint ez ... a "picit ujabb" linkelt video tele van vele.

Mindegy, majd lesz valami.
Csak az idegesit, hogy ilyen alap dolgokon 'csuszik' el nalam egy jatek.
Az vigasztal, hogy nem vagyok ezzel egyedul, nem en vagyok tul elborult agyu 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

én is próbáltam a LOTRO-t és hasonló tapasztalataim voltak, mint neked. bár nálam még egy hónapot sem bírt ki. hihetetlenül nagyot csalódtam a játékban. 2 hét után eladtam.

BEAST
probaltam ezt is, azt is, ha volt csuszkalas nem tunt fel annyira hogy zavarjon :p

Laza
LotRO is csuszkalt, aztmondtam tulteszem magam rajta, de nem sikerult... egy honap mulva abbahagytam 😞
Mondjuk nem csak azert. Borzalmasan unalmas volt.

Ki kene probalni ...

BEAST
Ezek nem eppen uj videok, de engem meg ezekben sem igazan zavart az a pici csukszalas.

picit ujabb

tegnapi

Nekem tetszik.

Laza
pvp weekend 1
pvp weekend 2

Ez most mar a csuszkalasra patchelt kliens, vagy meg nem az?

Nagyon remelem, hogy lesz nem fizetos open beta is ... nincs kedven megint beta miatt befizetni FilePlanetre, Tabula Rasanal is megszivtam.

TDC Geronimo
Sehol.Szintenként kapsz pontokat illetve questekért amiket eloszhatsz. pl bandaging, climbing, hiding stb.

[HUN]Crassus
persze alap!

aki komolyaban benne van a játékban tudna segíteni,hol találhatok trainer-eket akiktõl tudnék a kötözésen kívûl /ami alap nekem guardiannal/ más szakértelmeket tanulni?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"