12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Nethyrrea
    télleg, a mamutot hogy lehet aplikálni az accounthoz?
  • Tombi
    Sziasztok, 12:30-kor átvettem a cdgaliban !
    Lehet találkoztam is a guildem pár tagjával :P
  • gmomo
    Van itt olyan, aki a game.co.uk-ról rendelte és még nem kapta meg?
    Vagy csak az én postásom nem dolgozik pénteken... :(
  • Maksi
    Valaki meg tudná mondani, hogy lehet a buddy kódot aktiválni, hogy előbb azt játsszam le, és utána csak az ingyenes 30 napot?
  • Skill
    ma reggel 10 körül a delta visionban voltam, sor nem volt. kaptam egy kurvajó könyvet is . el se hiszem , hogy forum és net után kezembe újra könyv kerül. ha valakinek nem kell a könyv szóljon. :)
  • Maksi
    Üdvözlöm magamat az AoC Collectors Edition tulajdonosok táborában!
  • Ferro_TwL
    Megjött végre a postás simán csak a postaládába dobta:) Kaptam mamutot is úgyhogy ez is rendben.
    A fury serverre megyek asszem barbárral leszek vagy Ferro vagy Nanoc (éljen az eredetiség:P)néven.
    De marha lassan települ:(

• Nethyrrea
    nem voltam nagyon meglepve amikor a galaxishoz érve majdnem a sarokig kígyózó sor várt :D kb háromnegyed óra ácsingózás után be is jutottam :D

volt aki 2-3 collectorssal a kezében sétált ki :D gondolom leadták neki a rendelést meg a lóvét :D
  • kerek1224
    Kezemben a Collectors Edition!! :)
    Valami elb..hattam, mert ehhez nem jár mammut, de kit érdekel!
  • najó
    Nálam 2mbites neten max sávszéllel jön az automata,nopara.
  • 0Fritz0
    Beesett hozzám is.
    Szintúgy beizzítom a melóhelyről ellógós hadműveletet.
  • Evetkemano
    Megvan a Prophecy oldalán láttam :)

http://aoc.netformance.at/index.php?c=6

meg itt 1 wiki:
    http://aoc.wikia.com/wiki/Age_of_Conan_Wiki
  • WiLDoR
    patch-et le lehet húzni vhonnan (gyors(?) verzió), vagy a game automatikusan patch-eli magát (lassú(?) verzió)?
  • WiLDoR
    na megjött a gamma nekem is xD
    ma rövidített munkanap lesz asszem -.-
  • Evetkemano
    én csak a fórum menüket néztem tényleg nincs ott semmi xD de valahol láttam leírva a szakmákat mindjárt megkeresem :)
  • Fenrir
    700 mega körül van, talán kicsit több.
  • mörrr
    Valaki tudja, hogy mennyi az össz patch mérete, csak ki akarom számolni, mikor kezdhetem a gammát? :) Köszi.
  • WiLDoR
    engem inkább az lepett meg, hogy te még hiszel az ilyen szarokban, hogy ebből te mekkorát fogsz majd szakítani :D
    lol, ez már évek óta lejárt lemez, de látom még mindig van, akit ilyen fűzz-be-minél-több-embert-aztán-neked-majd-baromi-jó-lesz témával meg lehet etetni :D
  • WiLDoR
    ja, kösz, néztem ezt az oldalt, kb. nulla érdemi infó van rajta pl. szakmákról, class-okról, feat-ekről, ability-kről.
    se tradeskill, se class, stb. szekciót nem találtam a főoldalon.
    lehet van, de akkor baromi jól elrejtették őket.
    szal' inkább kutakodok asszem külföldi site-okon -.-
  • Torzonborz
    localconfig.xml-ben nézd meg hogy us vagy eu server van e megadva.
  • 0Fritz0
    104 új üzenet...
    Mivan, kijött a gém?
  • Fenrir
    Ezt hol tudom megnézni?
  • Probatbicol
    Nem lehet, hogy a kliensed valamilyen béta szerverhez akar csatlakozni?
  • Fenrir
    Nah úgy látom, hogy kapásból elakadtam. Nekem fent volt már a játék peccselve meg minden, tehát csak regisztrálnom kéne. Meg is tettem, be is tudok lépni az account oldalamra rendesen csak éppen a játékba nem tudok egyáltalán. Semmilyen login/pass kombináció nem jó neki.
  • Laza
    Az enyemet delutan 15:30-kor adtak fel.
    Na, mindjart leszambazok a postaladahoz, mert a kecseg postas mar tobbszor eljatszotta, hogy itthon voltam, megsem hozta fel a cuccot, hanem dobta az ertesitot a pladaba.
  • Fenrir
    Nah megjött nekem is, postás hozta ki :D
  • Fenrir
    Szerintem mindenkinek ugyanakkor:

21/05/2008 09:05:07 Your order has been dispatched.
  • Laza
    Mikor postaztak a tracker szerint?
  • Fenrir
    Szóltak előtte vagy csak beállított a futár? Melyik futárszolgálat hozta?
    Én is a game.co.uk-ről rendeltem és reggel óta várom már :)
  • Caesarr
    Nekem most jött meg a játékom amit a game.co.uk-ról rendeltem :)
  • Torzonborz
    nna csak kéne az a házigizda !
  • Fenrir
    Amúgy azt mond már meg, hogy ezt miért ide írtad? Mi köze ennek a játékhoz? Vagy csak topikot jöttél rombolni?
  • Laza
    Ne nevezd mar segitokeszsegnek az ilyen undorito regisztracios szarokra valo felhivast. El vagy tevedve kicsit a fogalmak teren.
    De '14-18' kozott mit is varhatnank manapsag.
  • Probatbicol
    És arra gondoltál, hogyha a beírásodra regisztrálnak egy csomóan, majd ugye mivel ők is szeretnének pénzt látni a dologból, elkezdenének segítségért kuncsorogni, akkor mi lenne a topic-okból? Ja arra nem mert csak te számítasz igaz?
  • Nagygm
    Bele estetek, nem azért írtam le ezt a "hirdetést" hogy akkor mindenki regisztráljon, nem. Azért hogy megnézzem mennyire segítőkészek az emberek, legyen szó bármiről. Ja az aláírásom, tényleg sokatmondó, sőt át kéne egy kicsit írni: Az emberi butaság fordítottan arányos az emberek segítőkézségével, magyarul legtöbbször sz*r*nk a másikra. Szánalom. További szép napot: Nagygm.
  • Torzonborz
    vannak no trade-es cuccok de azokra ez oda is van írva.
  • Torzonborz
    "bár aztán lehet majd ingame kiderül minden"

hát jah. nem bonyás a téma lazán rájössz magadtól is. :)

craft 40től kezdődik harvest 20tól.
    AH van.
    pénz eladottt itemekből/questből.
    stbstbstb... :D
  • Jockey
    meglesz a játék és majd meglátod
    én eladok minden cuccot, mert az inv igen korlátozott
    cloth-ba rohangál mindeki lvl10ig ha tank ha caster (esetleg light-ba)
    a droprendszer tökéletesen megoldja, hogy nem kell költened cuccra abszolúte, mert mindig lesz az elejen kb 25ig tok nyilatkozni megfelelő felszerelésed.
    én bear shamival tolom, ami a leszarabb solo kari lvl15ig, mindent kipróbáltam de egyedül ezzel haltam többször is, de utána az is erősödik, szal ha nem BS leszel akkor nem lesz gondod ha ligh-cloth mediumba nyomod akkor sem
    elvileg sztemminden tradelhető, egy két q itemtől eltekintve (q itembe se vagyok biztos hogy nem lehet)
    item szinezések hasonló mint wow, de itt ki irja ha valami crafthoz használható.
  • Evetkemano
    menj fel ide itt egy csomó mindent megtalálsz :)

http://www.ageofconan.hu/portal.php
  • WiLDoR
    kérdések:
    - pénzt hogy lehet csinálni a játékban? valami kezdőtöke kellene.
    gondolom mobokból esik cucc, ezeket el lehet adni.
    milyen cumók esnek? szinezésük ugyanaz mint a wow-ban (szürke vendortrash, fehér valami craft-hoz kell, zöld common, kék rare, lila epix) vagy valami tök más rendszer?
    - szakmákat lvl mennyitől is lehet tanulni? 20? itt is lesz bind on pickup, bind on equip megkülönböztetés vagy erről még nincs infó?
    - szakmákról van valahol valami leirás?
    - ha jól emléxem van AH. hasonló rendszerrel működik, mint a wow-ban?
    + pár tipp jól jönne, hogy felszerelést, pénzt miből lehet csinálni, klottgatyában rohangálni melee-ként nem lesz fun :)

bár aztán lehet majd ingame kiderül minden, szal tök felesleges volt ennyit irkálnom :)