12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#3135 télleg, a mamutot hogy lehet aplikálni az accounthoz? -
#3134 Sziasztok, 12:30-kor átvettem a cdgaliban !
Lehet találkoztam is a guildem pár tagjával :P
-
gmomo #3133 Van itt olyan, aki a game.co.uk-ról rendelte és még nem kapta meg?
Vagy csak az én postásom nem dolgozik pénteken... :( -
Maksi #3132 Valaki meg tudná mondani, hogy lehet a buddy kódot aktiválni, hogy előbb azt játsszam le, és utána csak az ingyenes 30 napot? -
Skill #3131 ma reggel 10 körül a delta visionban voltam, sor nem volt. kaptam egy kurvajó könyvet is . el se hiszem , hogy forum és net után kezembe újra könyv kerül. ha valakinek nem kell a könyv szóljon. :) -
Maksi #3130 Üdvözlöm magamat az AoC Collectors Edition tulajdonosok táborában! -
#3129 Megjött végre a postás simán csak a postaládába dobta:) Kaptam mamutot is úgyhogy ez is rendben.
A fury serverre megyek asszem barbárral leszek vagy Ferro vagy Nanoc (éljen az eredetiség:P)néven.
De marha lassan települ:(
-
#3128 nem voltam nagyon meglepve amikor a galaxishoz érve majdnem a sarokig kígyózó sor várt :D kb háromnegyed óra ácsingózás után be is jutottam :D
volt aki 2-3 collectorssal a kezében sétált ki :D gondolom leadták neki a rendelést meg a lóvét :D -
kerek1224 #3127 Kezemben a Collectors Edition!! :)
Valami elb..hattam, mert ehhez nem jár mammut, de kit érdekel! -
najó #3126 Nálam 2mbites neten max sávszéllel jön az automata,nopara. -
#3125 Beesett hozzám is.
Szintúgy beizzítom a melóhelyről ellógós hadműveletet.
-
Evetkemano #3124 Megvan a Prophecy oldalán láttam :)
http://aoc.netformance.at/index.php?c=6
meg itt 1 wiki:
http://aoc.wikia.com/wiki/Age_of_Conan_Wiki -
WiLDoR #3123 patch-et le lehet húzni vhonnan (gyors(?) verzió), vagy a game automatikusan patch-eli magát (lassú(?) verzió)? -
WiLDoR #3122 na megjött a gamma nekem is xD
ma rövidített munkanap lesz asszem -.- -
Evetkemano #3121 én csak a fórum menüket néztem tényleg nincs ott semmi xD de valahol láttam leírva a szakmákat mindjárt megkeresem :) -
#3120 700 mega körül van, talán kicsit több. -
mörrr #3119 Valaki tudja, hogy mennyi az össz patch mérete, csak ki akarom számolni, mikor kezdhetem a gammát? :) Köszi. -
WiLDoR #3118 engem inkább az lepett meg, hogy te még hiszel az ilyen szarokban, hogy ebből te mekkorát fogsz majd szakítani :D
lol, ez már évek óta lejárt lemez, de látom még mindig van, akit ilyen fűzz-be-minél-több-embert-aztán-neked-majd-baromi-jó-lesz témával meg lehet etetni :D -
WiLDoR #3117 ja, kösz, néztem ezt az oldalt, kb. nulla érdemi infó van rajta pl. szakmákról, class-okról, feat-ekről, ability-kről.
se tradeskill, se class, stb. szekciót nem találtam a főoldalon.
lehet van, de akkor baromi jól elrejtették őket.
szal' inkább kutakodok asszem külföldi site-okon -.- -
#3116 localconfig.xml-ben nézd meg hogy us vagy eu server van e megadva. -
#3115 104 új üzenet...
Mivan, kijött a gém? -
#3114 Ezt hol tudom megnézni? -
Probatbicol #3113 Nem lehet, hogy a kliensed valamilyen béta szerverhez akar csatlakozni? -
#3112 Nah úgy látom, hogy kapásból elakadtam. Nekem fent volt már a játék peccselve meg minden, tehát csak regisztrálnom kéne. Meg is tettem, be is tudok lépni az account oldalamra rendesen csak éppen a játékba nem tudok egyáltalán. Semmilyen login/pass kombináció nem jó neki. -
#3111 Az enyemet delutan 15:30-kor adtak fel.
Na, mindjart leszambazok a postaladahoz, mert a kecseg postas mar tobbszor eljatszotta, hogy itthon voltam, megsem hozta fel a cuccot, hanem dobta az ertesitot a pladaba. -
#3110 Nah megjött nekem is, postás hozta ki :D -
#3109 Szerintem mindenkinek ugyanakkor:
21/05/2008 09:05:07 Your order has been dispatched. -
#3108 Mikor postaztak a tracker szerint? -
#3107 Szóltak előtte vagy csak beállított a futár? Melyik futárszolgálat hozta?
Én is a game.co.uk-ről rendeltem és reggel óta várom már :) -
Caesarr #3106 Nekem most jött meg a játékom amit a game.co.uk-ról rendeltem :) -
#3105 nna csak kéne az a házigizda ! -
#3104 Amúgy azt mond már meg, hogy ezt miért ide írtad? Mi köze ennek a játékhoz? Vagy csak topikot jöttél rombolni? -
#3103 Ne nevezd mar segitokeszsegnek az ilyen undorito regisztracios szarokra valo felhivast. El vagy tevedve kicsit a fogalmak teren.
De '14-18' kozott mit is varhatnank manapsag. -
Probatbicol #3102 És arra gondoltál, hogyha a beírásodra regisztrálnak egy csomóan, majd ugye mivel ők is szeretnének pénzt látni a dologból, elkezdenének segítségért kuncsorogni, akkor mi lenne a topic-okból? Ja arra nem mert csak te számítasz igaz? -
Nagygm #3101 Bele estetek, nem azért írtam le ezt a "hirdetést" hogy akkor mindenki regisztráljon, nem. Azért hogy megnézzem mennyire segítőkészek az emberek, legyen szó bármiről. Ja az aláírásom, tényleg sokatmondó, sőt át kéne egy kicsit írni: Az emberi butaság fordítottan arányos az emberek segítőkézségével, magyarul legtöbbször sz*r*nk a másikra. Szánalom. További szép napot: Nagygm. -
#3100 vannak no trade-es cuccok de azokra ez oda is van írva. -
#3099 "bár aztán lehet majd ingame kiderül minden"
hát jah. nem bonyás a téma lazán rájössz magadtól is. :)
craft 40től kezdődik harvest 20tól.
AH van.
pénz eladottt itemekből/questből.
stbstbstb... :D
-
#3098 meglesz a játék és majd meglátod
én eladok minden cuccot, mert az inv igen korlátozott
cloth-ba rohangál mindeki lvl10ig ha tank ha caster (esetleg light-ba)
a droprendszer tökéletesen megoldja, hogy nem kell költened cuccra abszolúte, mert mindig lesz az elejen kb 25ig tok nyilatkozni megfelelő felszerelésed.
én bear shamival tolom, ami a leszarabb solo kari lvl15ig, mindent kipróbáltam de egyedül ezzel haltam többször is, de utána az is erősödik, szal ha nem BS leszel akkor nem lesz gondod ha ligh-cloth mediumba nyomod akkor sem
elvileg sztemminden tradelhető, egy két q itemtől eltekintve (q itembe se vagyok biztos hogy nem lehet)
item szinezések hasonló mint wow, de itt ki irja ha valami crafthoz használható.
-
Evetkemano #3097 menj fel ide itt egy csomó mindent megtalálsz :)
http://www.ageofconan.hu/portal.php -
WiLDoR #3096 kérdések:
- pénzt hogy lehet csinálni a játékban? valami kezdőtöke kellene.
gondolom mobokból esik cucc, ezeket el lehet adni.
milyen cumók esnek? szinezésük ugyanaz mint a wow-ban (szürke vendortrash, fehér valami craft-hoz kell, zöld common, kék rare, lila epix) vagy valami tök más rendszer?
- szakmákat lvl mennyitől is lehet tanulni? 20? itt is lesz bind on pickup, bind on equip megkülönböztetés vagy erről még nincs infó?
- szakmákról van valahol valami leirás?
- ha jól emléxem van AH. hasonló rendszerrel működik, mint a wow-ban?
+ pár tipp jól jönne, hogy felszerelést, pénzt miből lehet csinálni, klottgatyában rohangálni melee-ként nem lesz fun :)
bár aztán lehet majd ingame kiderül minden, szal tök felesleges volt ennyit irkálnom :)