12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • WiLDoR
    akkor barbarian vagy guardian lesz...
  • Magh
    A kis petecském :)

#3045 Na ez szívás. A Demo, Necro és Ranger nagyon kirívó, a két pap is könnyen felismerhető, eddig nincs gond, de hogy a melee classok közül éppen ki tör rád, én jelenleg meg nem mondom (maximum, ha az illető egy démon). Elvileg az addonom is mutatná, de nem teszi :). Viszont nem hiszem, hogy 80-on ebből probléma lenne.
  • s0n1c
    köszi!
  • TDC Geronimo
    Rouge classoknál nincs stamina vesztés, össze stöbbinél van, ha mozogsz a karival.
  • TDC Geronimo
    Van def ratinget adó buff meg egy absorb shield buff, amivel meg se érzem, hogy clothot hordok.
  • WiLDoR
    na megnéztem jópártucat movie-t, bővült a kör:

barbarian vagy assassin (stealth-es class alapban vonz, vissza az nwn-es időkbe, haha - kérdés: van valami stamina vesztés vagy mi stealth-elés közben, ez melyik class-oknál van, s melyiknél nincs? (assa-nál úgy tudom nincs. barbarian?) van különbség a stealth-elés minősége között a class-okon belűl?)

harcosok közül a guardian szimpi, láttam 1-2 movie-t, ahol tökig ezüstszín fémpálcélban karddal, pajzzsal kaszabolt, na az tetszett.

látom már, hogy baromi nehéz lesz kiválasztani, hogy mivel legyek -.-

néztem egy combat training movie-t is, mókás.
    viszont ahogy néztem a konfigurációt, fullosan jobbkezeseknek van ez is csinálva -.-
    key-eket lehet configozni saját izlés szerint, ugye?
  • s0n1c
    vagy light armorja van xotlinak? :)
  • s0n1c
    nem gáz pvpbe a cloth armor?
  • TDC Geronimo
    jobb klikk a target "portrén" és ott meg lehet énzni, amúgy meg idővel már tudni fogod abból, hogy mibe van, miket castol, milyen skilleket használ stb :)
  • TDC Geronimo
    Első 10-15 szint nehézkés, utána iszonyat brutál. Eszméletlen jó dmg outputja van. Nekem nagyon tetszik a class. Demon form-> Hellstep->word of command aztán ember legyen a talpán aki túléli az utána következő pár secet :d
  • Gear
    Azon gondolkozom hogy honnan lehet tudni hogy mi ellen játszol , kijelölök egy karaktert és próbálok rájönni a felszereléséből hogy ő most mi, vagy hogyan? Kijelzőn nem láttam rá utalást .
  • Gear
    Menniyre jó a HoX , mert a betában lvl 11 környékén eléggé haldoklós volt(bár lehet én voltam balfék hozzá).
  • WiLDoR
    succu odabax a 2. képen :D

btw már 31? lesz mit behozni -.-
  • TDC Geronimo
    Na még pár kép a ma esti group questelésből

Kép1
    Kép2
    Kép3
  • Callisto
    Köszi a válaszokat.
    Szerintem pedig az a jó ha keményen büntet, mert ha semmi büntetés nincs akkor mindenki felelőtlenül, könnyedén rohangál és nem használja az agyát... EVE-ben éppen az egyik legjobb, hogy ott keményen veszik a cuccod ha kilőnek. Hopp, nem kelltt volna bnekiesni vagy figyleni? Hát így jártál, megtanultad a leckét.
  • gatyo
    Az a csaj tangában, 3 fickóval áll ott mar hetek óta szal tuti terhes..
  • Psychedelic #3039
    30 után kezdi el osztani a jatek es hasznalhatod is, ugyhogy full heavyben vagyok, de meg mindig nagy füleseket osztanak. :)
  • Mr_no_NaMe
    Kedvenc műfajom :C
    Swg, Eq 2, Wow, L2 volt eddig.
    Swg + wow több évig.
  • Gear
    Ashul kicsit furán néz ki az első képen. Mintha terhesség első pár hónapjában lenne:), lehet az AoC ban családod vagy mi? :):):)
    Egyébként szép, akinek ez nem megfelelő graf egy mmo-ban az menjen a sóhivatalba...

Yed (#3016)-ra: Cimbi hívott 16h körül hogy ha kell AoC mehetek a Győri Saturnba. Roskadozott a polc, annyi AoC volt kitéve. Meg is vettem, feltelepítetettem és patchelgetés közben arra lettem figyelmes hogy az EU server starról irogat a launcher. 2008.05.22. 22h tól kezdik fellőni a servereket ha nem olvastam félre valamit.
  • s0n1c
    btw 40en kapsz heavy armort, ha jól olvastam
  • s0n1c
    rangerek betaban is ultimate imbak voltak, ahogy látom ez akkor azóta sem változott :D akkor képzelem xotli mit kaphat cloth armorba, hm...
  • Laza
    Fognak meg ezen optimalizalni, az biztos. A mostani gepigenye kicsit el van tulozva. Majd mikor a sok 10 fos raidekkel a mega szuper vasakon is leugrik az fps 10 ala, lesz a hivatalos forumon siras-rivas :)

Es nem azert, mert a gepek egyebkent nem birnak el siman, hanem csak azert, mert nincs jol kihasznalva az eroforras.
  • Jacek
    Te jatszottal mar MMO-val??? mert ez abban a kategoriaban eleg utos grafnak szamit... csodalkozom is hogy nem megy a siras rivas hogy lassu:)
  • TDC Geronimo
  • gatyo
    Egy kis esti pihenés a hegyekben... remelem átjön a grafika a tűz fénye mellett

pihi1
    pihi2
  • Mr_no_NaMe
    Neked meg mi a franc szorult a seggedbe? Azért hasonlítgattam a crysishoz a grafikát, mert ugyan játékélményileg egy nagy kalap szar, de attól még megjelenésben áttörés volt az a játék.
    Nem tudom mit kell ebbe belekötni.
  • Psychedelic #3029
    Hat templar nem sok magicet hasznal, azon kivül, hogy van 1 auraja meg 2 buffja, es 1 dot heal amit sajat hp-bol nyomat partyra. :)
    Bar csak 38 vagyok, lehet kapok 40 utan vmit, de én is kicsit többre szamitottam a manam csak arra kell hogy óránként felrakjak 2 buffot magamra. :)
    Amugy mobok ellen eleg jo, a szintemen levö mobokbol 3-4et lazan megolok, viszont pvp-ben eddig csak a padlot törölték velem, az elöbb egy ranger 3x300 dmg-el inditott a 2k hp-mba persze stealthbol. :)
    Ennel azert lehetnek kicsit komolyabb tank is pvp-ben. De talan 80-ra jo lesz. :D
  • Mr_no_NaMe
    Annyira nem tartom szépnek, hogy egy nemrég felsőkategóriájú gépet megizzasszon és mégcsak nem is produkál ahhoz méltó megjelenést.

Legfeljebb mediumon játszok majd, aztán lesz ami lesz...de legalább egy wow szintű grafikát remélem kihozok belőle.
  • s0n1c
    valójában még nem döntöttem el, magicet használó melee a kritérium :) conq, xotli vagy templar, majd remélem holnap dutánra megvilágosodom :P
  • Psychedelic #3026
    Akkor 1 év mulva térjünk vissza erre a témára amikor majd eléred azt a kort hogy jatszhass is ezzel a játékkal.
    Addig meg alapits egy klánt crysisben a csikszemuekkel, és raideljetek sokat.
  • Bhalage
    na ne, en is DT (lehet) ;o)
  • TDC Geronimo
    Ronda? Te biztos ezzel játszol?
  • Mr_no_NaMe
    Valakivel összekeverhetsz mert 17 éves vagyok nem 16.
    Mellesleg kártyát tudok csináltatni csak sok idő. Akkor meg nem volt annyi idő, hogy elrohanjak és 2-3k-t kiperkálva várjak egy hetet még a kártyámra.

Crysisba pedig egy 100 főt számláló csíkszemű klán fut veled szembe ._.
  • Laza
    Az, hogy ha utsz egy mobot, es valaki belepofatlankodik, nem igazan adott a masiknak XP-t egyik MMO-ban sem. Es ez igy normalis. Ha jol emlekszem itt is kiszurkul a mob panelja, ezzel jeletve masoknak, hogy az a celpont mar 'foglalt'.
    Persze a party mas dolog, ott osztas van.

Buntetes pedig remelhetoleg fejlodest modosito szinten nincsen, mert azt utaltam regen is (pl EQ2-ben), hogy olyan bunteteseket osztott, amit tobb oras munkaval lehetett csak visszanyerni.
    De errol nem tudok bovebben. Betaban ha meghaltam, akkor visszarakott egy potra, ahonnan ujra vegig kellett verjem magam. Buntinek ez is eleg volt :)
  • Jacek
    En nem nagyon ertem a graf fikazasat:) inkabb azt erzem aki fikazza hogy csunya, hogy neki nulla erteku vasa van hozza es nala tenyleg csunya lesz:D
  • gatyo
    2 kép Conall's Valley bossfightról

bossfight pic1
    bossfight pic1

• Psychedelic #3019
    Miért már van bankkártyád amivel tudnal fizetni? 1 hete még azon sirtal hogy anyádék nem fizetik mert felnek hogy lehuzzak a penzt a kártyárol neked meg még nem lehet mert 16 éves vagy. -.-

Mondjuk jah, Crysis jobban fut meg szebb is, föleg amikor egy 100 fős klán szembe fut veled.
    Jahogy mégse, ott nem fog szembefutni senki.
  • Rage47
    hát nekem a képek is tetszenek:O
    nemtom még mit vártok tőle...:D
  • Yed
    "Képek alapján amúgy is kurvaronda,"
    hat ja kepek alapjan kibaszot undorito de ingame sokal szebb
    dx10el nagyon fasza lesz grafja sztem de most se rosz dx9el
  • Yed
    "Media markt mennyire szokott naprakesz lenni jatekszoftverek teren? Sodexho utalvanybol vennem a jatekot azt meg csak ott fogadjak el, sztetek eselyes hogy lesz mar holnap pesten?"
    en ma 17:00kor mar megvetem jatekot mediaba gondolom pesten is van mar de lehet csak szegeden voltak olyan balfaszok hogy release elot kiraktak polcokra:D