176898

-
Akkora lóbaszó betűkkel van rajta hogy memory unit... Nem látod?
-
Hú, vazzz, ezt most komolyan kérdezed, vagy csak hülyülsz? -
Hello szerintetek ez a moncsi jó az x360-hoz?
TFT Samsung 19 940BF 2ms
-
Úhh én aszittem oda mem kártyát kell majd dugnom, nem mondanád meg azt hova kell? :P -
rapsicka #5535 Ha egy játéknál találkozom egy security patches könyvtárral,akkor a benne lévő fájlokkal mit kell kezdeni?Segitsetek,előre is köszönöm. -
peter31 #5534 -
peter31 #5533 Embörök az elején van kis ablak rejtett és mögötte bármilyen hihetetlen is két usb port. Gondolom azt már többen fel sem fogjátok, de igen, ide lehet bedugni két controller-t.
Bakker hihetetlen, hogy még nem mentetek el egy bótba közelebről is megvizslantani...
USB
-
Gears of war 4 Úgy látszik nincs megállás 
-
Ha van hozzá .dvd file akkor nem kell patchelni. Egyébként a mostani játékok 90%-a patchelt. -
Jak16 #5530 hát, ez lenne a lkegjobb...PS2-nél is így volt: 5 óra letöltés, kicsomagolás, kiirás (mondjuk én Ahampoo Burning Studiót hazsnáltam eddig, de mind1) -
passz...
ha kivan már flashelve a gép, akkor csak simán ki kell irnod lassan dvd-re és menni fog... szerintem legalábbis... -
Jak16 #5528 de nekem beszéltek valami .dvd kiterjesztésről is !!!! Meg patchelésről. -
iso-t se irtál még ki?:D:D:D
Egyébként ugy kell, hogy elinditod a clonecd-t, betöltöd az iso-t, és azt irod ki, minöségi dvd-re 2x-es sebességgel... -
Jak16 #5526 ááá látom köszi :D
És most násik kérdés: még életembe nem hazsnáltam iylen CloneCD-ét...ha letöltök egy játékot, gondolom .iso lesz, készítek hozzá egy .dvd fájlt, akkor ezt a kettőt a kiirás lemezképfájlból menüben írhatom ki? vagy hogy? -
A bekepcs gomb mellett van egy kis ajtó(?) , mögötte rejlik a nagy titok!
Itt meg néhány reklám! -
Jak16 #5524 lol ekkora égést ember :D::D:D:D:D Ökör vagyok :D
De akkor hova megy a joy? -
Jak16 #5523 lol ekkora égést ember :D::D:D:D:D Ökör vagyok :D
De akkor hova megy a joy? -
Csakhogy az nem lyuk, hanem a DVD távirányító infra vevője. Mr. Nagyokos. -
Jak16 #5521 lenne egy nemide, de nekem ide vágó kérdésem:D
Szal, PayPal-ról hogy lehet credit cardra utalni a pénzt (mastercardra kéne)
-
Keresztapa24 #5520 Hogyan tudok képet,zenét feltölteni az x360 ra??? Van PenDrive om is de nem vágom... -
Egy kis optikai tuning -
Jak16 #5518 tessék ott csak egy lyuk van neki :D
X360 -
Jak16 #5517 ooo, de most komoylan :D
Hova a francba kell bedugni? ott csak egy lyuk van neki nem? -
A második joy majd megy "elemér"!
-
Jak16 #5515 :D
de most komolyan...hova megy majd a második joy? -
Vegyél vezetéknélkülit akkor!
-
Jak16 #5513 Csak oylan fura, hisz egy lyuk van neki.... -
Óóó az kira lenne jobban hozzá vok szokva 
[Még nem is játszott konzollal] -
Természetessen bele LEHET 2db. 360 kontrollert dugni. -
Jak16 #5510 kérdésem:
van ugye, ahol lehet 65k-ért kapni ezt a Core Packot: ha ott veszek hozzá még egy joystickot azt biztos egybe tudom majd dugni? Szal kettőt majd fogok tudni hazsnálni egyszerre? Vagy miylen vége van enek a X joynak? Mert nem ngyon értem hogy USB-be.... -
Majd lesz xbox360 játék is:p
Ezt
a monitort nézzétek meg egy ilyen már jó lenne az xbox360-hoz :) -
Nagyon, 5 játék van rajta. -
PÜ. ment !!! -
Csak reklámozom..mért tetszik?:D -
Figgy, ami msnen van kiírva személyes üzinek veres sárkányos oldal az a tied, vagy reklámozol? -
tessék, itt mindent lerinak, mit hogyan kell, és mivel, RÉSZLETESEN! ;)
http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=3&news_sub_action=full_news&news_nid=54 -
Mert így díszesebb a nevem 
...csak 1 felkiáltó jelet szereztem itt..a másik 3t meg az ,,autó-motor" részlegben:D
-
Sima X-es játékok csak akkor mennek a gépen ha van vinyó. Utána csinál egy update-et és kész. Nem mindegyik játék fut, de a jobbak igen. A xbox.com-on van egy lista hogy melyik játékok mennek. -
Akkor megosztanád velem, hogy megye-e? Mert te olyan jó szívű vagy. Úgy nekem sem kell a gúglin keresnem:D Naés banano mé van má 4 felkiáltójeled? -
1hetes hír :D..
Nem látod?