176895

-
De most mi van? Neked már van x360-ad? Vagy ez csak egy kérdés?
Vegyél 16:9 est vazze!Legalább ilyet, ezalá neadd!!!
-
Ilyet veszek az xbox360 hoz szentetek jó?:D -
Nem baj,akkor is! 
Lehet, hogy többen vásárolnak xp-t, de szerintem sokkaltöbb "kalóz" xp van!
Xboxban meg nemtudsz venni kalózt!Na hagyjuk!Ezt felsleges kivesézni!
-
Mint mondottam, lesz magyar dashboard. Nem kell idegeskedni. Egyébként XP-t kicsit többen vásárolnak, mint 360-at. -
Én akkor is azt mondom, hogy ez bunkóság!
"Vedd meg hülye kelet európai, és ha nem tudsz legalább Angolul, akkor menj a fenébe!"
Nem világnyelv a Magyar, de ha az xp is van, akkor...
Na mindegy, még jó, hogy lehet kapni! Mi? Pffff....
M$
-
Amerikai kocsmában igen... -
Sztrájkot?Magyarokkal? Az soha nem megy! Mindenki olyan befásult, hogy csak.....De ez nem ide tartozik!
Ha idétlenül nézne ki, akkor remélem a sört is Angolul kéred ki!
-
És lehet róla tudni valami pontosabbat mert itt csak képek vannak?
-
hát max ki leszel innen körbepörgőrúgva :D -
Szervezz sztrájkot:D
Én örülök, hogy nem magyar, mert idétlenül festene. -
Nekem nem kell, de ha már Mo-n van képviselet, meg forgalmazó, azért ha ennyibe kerülnek a játékok, akkor ennyiért legyen is Magyar! Azért az tény, amikor pc-n megcsinálja valaki a Magyaritást, akkor az van amikor sokat segít(nem a nfs sorozatra gondoltam)! Jó, az is igaz, hogy nem kell nagy angolosnak lenni a menühöz, de akkor is! -
Később lesz magyar. De mi a fasznak neked magyar menü?
-
De most komolyan! Nem úgy volt, hogy amit Mo-n veszel konzolt, az Magyar menüs?
Azért ez minimum nem?Ha már a játékok nem azok vazze! De gáz!
-
Visszatértem..mindjárt lesz itten pörgés...
-
Rádughatsz USB-s billentyűzetet és működni is fog de cask szövegbeviltelre. Én azzal csináltam az acc-ot meg a live beállítást :) -
Én nem emlékszem hogy lett volna az enyémben kábel, bár nem egy nagy összeg:D Jelenleg épp töltök le a 360-ammal router mögül, úgyhogy ez nem így van. MP3-akat lehet rá nyomni, egy kis megosztó progit kell feltenned a PC-re és a hálózaton keresztül eléred, tehát nem a 360-ról, hanem a PC-ről megy a zene a 360 audió kimenetén. Egyelőre ez nem a legjobb megoldás. -
Bence9292 #5560 Aha, de ha USB-s a bill. akkor sem lehet? Vagy hogy pl. csak egérrel? Akkor csak a kontroller miatt van rajta az USB? -
peter31 #5559 Elméletileg nem, de most vannak rá törekvések ITT!!! -
Piko888 #5558 Mire való az ethernet kábel a csomagban, a liveos oldal azt írja azzal nem lehet a routerhez kötni a boxot. Ja és hogy tudok számítógépről mp3-akat násolni a gépre? -
Bence9292 #5557 Úgy lehet játszani, hogy USB billentyűzet + egér páros? -
Crash88 #5556 sajnos nem az enyémm :(((((((((((((((((((((((((((((( de ienröl álmodok én is ;)
és ténleg pöröghetne már a topic -
Enniy pörgés elég volt. Hála annak a pár bizonyos embernek
-
Ha ez a tiéd akkor most naon irigyellek. -
Off:Srácok nem pörög a topik.
1. Logoműhely
2. Football Manager
3. '80 as évek zenéi
4. Windows: Vista (Longhorn)
5. XBOX360
6. WTCC
7. Ismerd fel a képről a játékot
8. Need For Speed: Carbon
9. Gothic 3
10. A Pc-s játékoknak leáldozott -
hali mindenki...
most az lenne a kérdésem, hogyha ki van flashelve az x360, akkor az amcsi játékok is mennek rajta? (NTSC-s is lesz, vagy csak marad a Pal plusz az irott lemezek...) -
ok köszi, eddig pc párti voltam, de elegem lett belőle:P ha egy rendes játékgépet akarsz akkor az min 300 e Ft és 3 honap mulva már nem mennek rajta az uj játékok full grafon akadásmentesen...
Amugy szerintem elő fogok fizetni live-ra is:P
Mégeccer köszi és akkor brb a live-on;) -
Crash88 #5550 http://i61.photobucket.com/albums/h58/NZGamerGirl/tv2.jpg -
nah az utobbi pár napban én is kiokosodtam, szoval megprobálok neked válaszolni
1. Igen kell érte fizetned, de csak ha letelik az ingyenes 1 honapos accod. Persze vannak cselek, amikkel még 1-2 honapig huzod, de az ugy nem az igazi , 1 éves elöfizu 15 ezer Ft
2. Ezt igazábol még nem nagyon tom, de szerintem igy van!
3. Ezt neked kell eldöntened! Akarsz-e live-on keresztül játszani-e vagy sem, ez föleg annak a kérdése... De egyébként szerintem a premium (drágábbik) jobban megéri, mintha küólön külön vennéd meg majd késöbb a cuccokat... -
1.Évente kb 10-15 ropi ha neten akarsz nyomulni. Demok letöltése ingyenes.
2.így van
3.Szóra sem érdemes a core pack, így a 2. kérdés értelmét veszti. -
Húúú én asszem új gép helyett egy xbox 360-at veszek :P
Gears of War nagyon meggyőzött. De azért lenne pár kérdésem.
1.Ha online akarok játszani akkor ahhoz fizetnem is kell? Vagy az xbox live az csak extrákat ad? (vagy kettő az egyben?:D)
2. HDD nélkül nemtok menteni, csak ha van ilyen 64 megás memóriacuccom?
3. Az alapcsomagot vegyem, vagy a drágábbad amihez van füllhallgato meg ilyenek?
(Má várom hogy rákössem a projektorra és 5.1-ben jáccak:D magnat omega rulz:P) -
Lenne egy (lehet hogy hülye) kérdésem. Ha veszek egy xbox premiumot akkor a hozzá adott kábelt (ami ugye komponens) Azért tudom sima 16:9-es csak euroscart bemenetes tv-n használni vagy kell hozzá valamilyen átalakító is? És még azt hogyha van egy 21"-os 4:3-as crt monitorom akkor arra rá tudom e kötni vga kábel nélkül a boxot hogy ne legyen nyújtott a kép. A monitoron a vga csatlakozó mellett van 5db rca szerű (de nem rca hanem kicsit hasonlít a kábeltévés csatlakozóra) bemenet amiken az alábbi feliratok vannak R, G , B, (gondolom ezek a színek) H+v, V. Ezekre elég valami átalakítót vennem rca csatlakozóhoz? Vagy mindenképpen vga kábel kell.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
peter31 #5545 nem -
Tudsz ajánlani párat ha irnál típust megköszönném! -
Piko888 #5543 Srácok ma vettem x-et,a menüt nem lehet magyarra állítani? -
Inkább szélesvásznút vegyél ha már direkt ennek veszed. -
peter31 #5541 Gyerekek tényleg nézzétek már meg live-ban a cuccot, ha már nem ismeritek a google-ban a képek keresésére adott lehetőséget. Ha használnátok ILYEN sok képet lehet látni a dobozról. -
Sose figyeltem mi van ráírva. -
Akkora lóbaszó betűkkel van rajta hogy memory unit... Nem látod?
-
Hú, vazzz, ezt most komolyan kérdezed, vagy csak hülyülsz? -
Hello szerintetek ez a moncsi jó az x360-hoz?
TFT Samsung 19 940BF 2ms
Nem látod?