176876
banner
  • Röfikapitány
    Heló!Elvileg ma lesz meg a gépem!HA valki tud ajánlani bp i megbízható flash-eléssel foglalkozó embert azt szivesen venném!Játékokat árul valaki(másoltat) vagy honnan lehet letölteni?Elörre is köszi!
  • Jak16
    szóljon aki klát rapidos Pro 6-ot vagy DOA Xtreme 2-őt !!!! :D
  • Jak16
    Köszi, van egyhónapos előfizu, legalább töltök :D
  • james69holden
    http://www.rapidshared.org/Games/index.html

itt nézz körül
  • Jak16
    valakli nem tud egy-két x360-as játékot amit rapidról le lehet tölteni? (mopst töltöm a Cod3-at, azután Dead Rising, Splinter Cel Double Agent meg Gear of War) nekem a Dead or Alive Xtreme 2 kéne, meg a Pro Soccer 6...ezeket rapidra valaki plz plz fontosak, arról ahonnan ezeket le lehet tölteni SMS-web szar a szerver, nem jön szinte semmivel...
  • sector512
    A HD ready plazmák legalább 1024x768-asok.
  • Me0w
    Gondolom a HD ready ebben az esetben nem azt jelenti, hogy fullon megjeleniti a dolgot, hanem hogy kepes fogadni a jelet, majd lescaleli aba a legnagyobb felbontasba amit meg a tv tud.
  • peter31
    Az aproneten találsz, de miért éppen samsung már tök mind1 szerintem.
  • teddymac
    Az egér+bill átalakitó kütyü mikor lesz kapható nálunk magyarországon?
  • dz1
    Sziasztok

Mivel a plazmák kijelzőinek felbontása általában 850x480 vagy 1024x768, a xbox360 meg ugye hd felbontást ad ki, és mivel az újabb tipusok HD ready kompatibilisek, ezért arra lennék kiváncsi, hogy akkor a plazma tv milyen HD, vagy 850x480-as felbontásban jeleniti meg a 360nak a grafikáját??
  • Zetorg
    aki flesselt már samsund drive-os gépet és tudna nekem segíteni, legyen szives jelezze!
    írj privit vagy vegyél föl msn-re lécci!
  • tejföl
    "amikor kijött a GoW, a live előfizetők száma 50%-kal nőtt"
    Jah. Mert biztos forrásból tudod, hogy előtte ,s utána mennyi volt. Piaci részesedést kapsz?
  • tejföl
    Nyugi!
  • zsoleer
    köszi szépen az infot és milyen dvd iro a legjobb márka? vagy mindegy? köszi a választ
  • peter31
    Kerti munkát tudok adni ha érdekel... :)
  • Szeszmester
    Ha autót akarnál, ezt a kocsi fórumba írtad volna? Hülyegyerek.
  • CSOki444
    Vki nemtud otthon végezhetö munkát, mert lcd tévét akarok venni x360hoz fél éven belül és nincs pénzem ...:D komolyan
  • Ogrus
    :-D
  • Szeszmester
    http://en.wikipedia.org/wiki/Catacomb_3D

'91-ben jött ki, a wolfi pedig '92-ben.
  • Szeszmester
    http://www.idsoftware.com/games/vintage/catacomb/

Catacomb 3D
  • Szeszmester
    Ja nem, C-vel kezdődik :)
  • Ogrus
    keresi a franc.komolyan szeretném tudni.
  • Szeszmester
    Hehe, mondjam is meg? Inkább keresed meg TE! Annyit segítek, hogy azt is az ID fejlesztette, D... 3D a játék neve.
  • Ogrus
    Mi volt az első fps?
  • Szeszmester
    Miért lenne clone? Tök semmi köze egymáshoz a kettőnek. Figyelembe véve, hogy nem is a Wolf volt az első FPS, de ez most lényegtelen.

A GoW egy kicsit újít. Jópofa ez a fedezékes dolog, főleg, h a golyók útját rendesen számolja. Ha kilógsz, lelőnek. Meg "vakon" is tudsz fedezék mögül lőni. Szerintem elég mókás multiban, csak ezért vettem live előfizut (amikor kijött a GoW, a live előfizetők száma 50%-kal nőtt).
  • Ogrus
    mindent vissza lehet vezetni Ádám és Éváig.A Halo is csak egy Wolf 3d clone ugyebár, mint minden fps,mégsem illik szapulni.
  • Ogrus
    mint a piacon :)
  • Ogrus
    kinek mi tetszik kérem
  • Szeszmester
    Ja wazze.
  • Banano007
    Tejföl papa kötözködik..xD
  • Szeszmester
    Én is sokat játszottam a Killswitchcsel, de az elég lapos. A GoWnak van egy nagyon hangulata, rég játszottam ilyen élvezetes és magával ragadó játékkal (nem ma kezdtem). A CoD2nél leírtam a sorozatot, talán ez a baj.
  • s73
    +
  • zsoleer
    értem köszi akkor dual layer verbatim! + vagy - vagy mindegy???? ez az utolso kérdésem köszi
  • s73
    Hááát, az qrva nagy hiba, ha egy játéktól azt várod, hogy 5 perc alatt fogjon meg.
    Mondjuk szerintem a Cod 3 első 4-5 pályájának elég töltelék szaba van, semmi extra, de az utolsó előttiben, mikor a hegyet kell védelmezni, ott majd letettem a hajam, az utolsó chapter meg rohadt király, nagyon ott van a szeren!
    A Gow-ról meg inkább nem mondok véleményt, mert én anno szarrá játszottam magam a Killswitch-el, amiből elég erőteljesen építkezik a Gears (az univerzumot leszámítva, amibe belehelyezték).
  • tejföl
    Te kérted, hogy idézzelek.
  • Szeszmester
    40-45 éves létedre elég mamlasz vagy, apuka. Minek kötekszel fórumokon? Semmi okot nem adtam. Beletapostam a lelkedbe? Igen, állítólag szar. Más meg azt mondja jó. Részesedést kapsz az eladásokból?
  • tejföl
    "CoD 3 álltólag nem túl jó. Gears of War nagyon király!"
  • Szeszmester
    Ki alkotott róla véleményt? Idézz tőlem, kérlek! Egyébként kipróbáltam, de semmi új nem volt benne, láttam már ilyet.

Szar kedved van? Ne rajtam vezesd le, csak tanácsot akartam adni a srácnak.
  • tejföl
    "Fórumokban láttam, h szapulják, ezért írtam azt a véleményt"
    Jó, hogy látatlanban véleményt alkotsz valamiről.
  • Szeszmester
    Kötekedni szeretnél? Szerintem már a CoD2 is szar volt.