176876

-
Heló!Elvileg ma lesz meg a gépem!HA valki tud ajánlani bp i megbízható flash-eléssel foglalkozó embert azt szivesen venném!Játékokat árul valaki(másoltat) vagy honnan lehet letölteni?Elörre is köszi! -
Jak16 #5716 szóljon aki klát rapidos Pro 6-ot vagy DOA Xtreme 2-őt !!!! :D -
Jak16 #5715 Köszi, van egyhónapos előfizu, legalább töltök :D -
http://www.rapidshared.org/Games/index.html
itt nézz körül -
Jak16 #5713 valakli nem tud egy-két x360-as játékot amit rapidról le lehet tölteni? (mopst töltöm a Cod3-at, azután Dead Rising, Splinter Cel Double Agent meg Gear of War) nekem a Dead or Alive Xtreme 2 kéne, meg a Pro Soccer 6...ezeket rapidra valaki plz plz fontosak, arról ahonnan ezeket le lehet tölteni SMS-web szar a szerver, nem jön szinte semmivel... -
A HD ready plazmák legalább 1024x768-asok. -
Gondolom a HD ready ebben az esetben nem azt jelenti, hogy fullon megjeleniti a dolgot, hanem hogy kepes fogadni a jelet, majd lescaleli aba a legnagyobb felbontasba amit meg a tv tud. -
peter31 #5710 Az aproneten találsz, de miért éppen samsung már tök mind1 szerintem. -
Az egér+bill átalakitó kütyü mikor lesz kapható nálunk magyarországon? -
dz1 #5708 Sziasztok
Mivel a plazmák kijelzőinek felbontása általában 850x480 vagy 1024x768, a xbox360 meg ugye hd felbontást ad ki, és mivel az újabb tipusok HD ready kompatibilisek, ezért arra lennék kiváncsi, hogy akkor a plazma tv milyen HD, vagy 850x480-as felbontásban jeleniti meg a 360nak a grafikáját?? -
aki flesselt már samsund drive-os gépet és tudna nekem segíteni, legyen szives jelezze!
írj privit vagy vegyél föl msn-re lécci! -
"amikor kijött a GoW, a live előfizetők száma 50%-kal nőtt"
Jah. Mert biztos forrásból tudod, hogy előtte ,s utána mennyi volt. Piaci részesedést kapsz? -
Nyugi! -
zsoleer #5704 köszi szépen az infot és milyen dvd iro a legjobb márka? vagy mindegy? köszi a választ -
peter31 #5703 Kerti munkát tudok adni ha érdekel... :) -
Szeszmester #5702 Ha autót akarnál, ezt a kocsi fórumba írtad volna? Hülyegyerek. -
Vki nemtud otthon végezhetö munkát, mert lcd tévét akarok venni x360hoz fél éven belül és nincs pénzem ...:D komolyan -
:-D
-
Szeszmester #5699 http://en.wikipedia.org/wiki/Catacomb_3D
'91-ben jött ki, a wolfi pedig '92-ben. -
Szeszmester #5698 http://www.idsoftware.com/games/vintage/catacomb/
Catacomb 3D -
Szeszmester #5697 Ja nem, C-vel kezdődik :) -
keresi a franc.komolyan szeretném tudni. -
Szeszmester #5695 Hehe, mondjam is meg? Inkább keresed meg TE! Annyit segítek, hogy azt is az ID fejlesztette, D... 3D a játék neve. -
Mi volt az első fps?
-
Szeszmester #5693 Miért lenne clone? Tök semmi köze egymáshoz a kettőnek. Figyelembe véve, hogy nem is a Wolf volt az első FPS, de ez most lényegtelen.
A GoW egy kicsit újít. Jópofa ez a fedezékes dolog, főleg, h a golyók útját rendesen számolja. Ha kilógsz, lelőnek. Meg "vakon" is tudsz fedezék mögül lőni. Szerintem elég mókás multiban, csak ezért vettem live előfizut (amikor kijött a GoW, a live előfizetők száma 50%-kal nőtt). -
mindent vissza lehet vezetni Ádám és Éváig.A Halo is csak egy Wolf 3d clone ugyebár, mint minden fps,mégsem illik szapulni. -
mint a piacon :)
-
kinek mi tetszik kérem -
Szeszmester #5689 Ja wazze. -
Tejföl papa kötözködik..xD -
Szeszmester #5687 Én is sokat játszottam a Killswitchcsel, de az elég lapos. A GoWnak van egy nagyon hangulata, rég játszottam ilyen élvezetes és magával ragadó játékkal (nem ma kezdtem). A CoD2nél leírtam a sorozatot, talán ez a baj. -
+ -
zsoleer #5685 értem köszi akkor dual layer verbatim! + vagy - vagy mindegy???? ez az utolso kérdésem köszi -
Hááát, az qrva nagy hiba, ha egy játéktól azt várod, hogy 5 perc alatt fogjon meg.
Mondjuk szerintem a Cod 3 első 4-5 pályájának elég töltelék szaba van, semmi extra, de az utolsó előttiben, mikor a hegyet kell védelmezni, ott majd letettem a hajam, az utolsó chapter meg rohadt király, nagyon ott van a szeren!
A Gow-ról meg inkább nem mondok véleményt, mert én anno szarrá játszottam magam a Killswitch-el, amiből elég erőteljesen építkezik a Gears (az univerzumot leszámítva, amibe belehelyezték). -
Te kérted, hogy idézzelek. -
Szeszmester #5682 40-45 éves létedre elég mamlasz vagy, apuka. Minek kötekszel fórumokon? Semmi okot nem adtam. Beletapostam a lelkedbe? Igen, állítólag szar. Más meg azt mondja jó. Részesedést kapsz az eladásokból? -
"CoD 3 álltólag nem túl jó. Gears of War nagyon király!" -
Szeszmester #5680 Ki alkotott róla véleményt? Idézz tőlem, kérlek! Egyébként kipróbáltam, de semmi új nem volt benne, láttam már ilyet.
Szar kedved van? Ne rajtam vezesd le, csak tanácsot akartam adni a srácnak. -
"Fórumokban láttam, h szapulják, ezért írtam azt a véleményt"
Jó, hogy látatlanban véleményt alkotsz valamiről. -
Szeszmester #5678 Kötekedni szeretnél? Szerintem már a CoD2 is szar volt.