176876
banner
  • kill3r21
    ki mondta ezt a hülyesgéet hogy élvezhetetlen? monitoron jobb mint tv-n az igaz a felboti miatt-de sima tv-n is fasza sztem
  • zsoleer
    hello
    lenne 1 olyan kérdésem olvasok vissza és láttam a tv gondokat nem olyan szép a kép crt-n mint HD-tvn akkor mert most nem tok venni hd tv-t akkor ne vegyek x360 mert hallotam olyat is hogy sima tv-n élvezhetetlen! akkor most mi az igazság?
  • Banano007
    WoW milyen szép a nevem így 4 !!!! :D..

egyébként 60k ezért a monitorért szentem nem olyan sok
  • Attila8805
    Ára is jó volna
  • Banano007
    Ittegy jó monitor xbox360 ..vagyis asszem hogy jó
  • Attila8805
    Akkor marad a TV
  • Sir Quno Jedi
    Akkor tuti nem ws. Tudod a ws az 16:9, 16:10 stb. képarányokat takar, szal. afféle szélesvásznú moncsiról van szó. De a TFT-k moncsik között elterjedtebb, CRT-ben alig van.

Ha kiraksz rá full-screen-re mondjuk egy 1024*768-at és egy négyzet négyzet marad a képen (esetünkben egyenlő hosszúak maradnak az oldalai), máris nem ws a moncsid! :D
  • Attila8805
    Sík képcsöves Dana ennyit tok most jelenleg.
  • Banano007
    Bocs Tejföl..nem gondoltam komolyan az előző beszólásomat..:P
  • Sir Quno Jedi
    Most sima CRT (képcsöves mezei) monitord van?! Mert azok nem ws-ek (99%-ban).
  • Attila8805
    Hát egyszerűen nem tom hol lehet megnézni?
    Az tuti hogy a 2048*1536-ot még megjeleníti bár akkó má szaggat az egér.
  • Sir Quno Jedi
    Mármintm, hogy-hogy nem tudod, hogy ws moncsid van-e avagy sem?!!!?!??!!!
  • Attila8805
    Na azt nem tom hogy widescreen monitor-e de ha nem akkor inkább tévén nyomom ha csíkos akkor inkább nagyobb képernyőn legyen csíkos
  • Banano007
    Hát lehet hogy hülyeség..de akkor legalább oylan hülyeség az is hogy GoW nem lesz Pc re ha így nézzük
  • deep
    Igen, ha widescreen a monitor. Egyéb esetben szokj hozzá a csíkokhoz.
  • Richard90
    tudja mindenki, hogy hülyeség amit a crysisről írtak...
  • Richard90
    KÖszönöm a gyors reagálást
  • Banano007
    Egyébként honnan veszed/veszitek hogy nem szeretem a konzolt ?:D..én nem mondtam ilyet ...csak miután egy gyerek bemásolta azt hogy ,, Gears of War nem lesz pc re mert a pc nem tudja megjeleníteni azt amit a konzol" akkro mérges lettem és bemásoltam a sajátomat ami ,, crysis nem lesz xbox ra mert a konzolok soha nem tudják megjeleníteni azt amit a pc"..és innentől kezdve mindenki bemérgesedet...igaz hogy rossz topikba írtam..de ha már ennyi dicsérte az a gyerek a konzolt akkor én is bemásoltam a magamét..ennyi volt az egész..persze utánna már mindenki azzal jött hogy takarodjá innen,ez nem pc topik stb..
  • tejföl
    Thanks!
  • Attila8805
    Hi ha bírja a monitorom a 1280×720 vagy nagyobb felbontást fekete csíkok nélkül akkor a boxon is ugyanúgy csíkok nélkül fog megjelenni?
  • Sir Quno Jedi
    Kis nyugalmat/kultúrát kérnék! Különben mennek pihenni egyesek!
  • Gabe18
    Mint mondtam a pályák aránylag kicsik,igy a BF szerü terület (zászló) foglalás nem jöhet számitásba.
    Gyilkoláson van a lényeg.Illetve az egyik játékmódban mindkét csapatban van egy ember akit meg kéne védeni,mert ha azt lelövik,akkor egyből bukta a csapat az adott kört.Mondjuk ezt nem nagyon értettem mert én semmi jelölést nem láttam a saját csapatomban hogy ki is a védeni való társ,vagy hogy az ellenfélni ki a speciális cél...
  • peter31
    Igen van rajta, de lelehet melegíteni...
  • Banano007
    El van képzelve:-)..amúgy az egész lényege hogy csak gyilkolni kell egymást és akkor a legnagyobb score számít..vagy helyeket kell elfoglalni?
  • Gabe18
    Na,akkor képzelj el egy jó TPS-t multiban,olyan...
    Maximum 8 player,4 Vs 4-ben.3 féle játékmód (amiből szerintem kettő majdnem ugyanaz,vagy nem látom át rendessen),nem túl nagy,de tereptárgyakal-fedezékekel telezsúfolt pályák,elszórt felvehető fegyverek,mindez még sosem látott grafikával.
    Vagy cooperativ módban végigviheted az egész játékot egy ismerősel.
  • tejföl
    Pedig jó! Ha teheted fizess be a live-ra!
  • Gabe18
    De,pontossan egy darab...
    Hát ugye ez a hátránya az ingyenélösködésnek a LIVE-on,hogy amikor lejár a 1 hónap gold,és csinálsz egy új profilt,akkor mindenkinek meg kéne adni az új nevet amivel a következő hónapban leszel.Éppen ezért nem is erőltettem nagyon ezt a dolgot.
    Plusz még a multit azért annyira nem is erőltettem,pár próbakört mentem ezekkel a játékokal amit irtam.
  • Banano007
    Jó de Pc n normális Tps nem naon van..főleg multi tps..:D
  • tejföl
    Komolyan mondod, hogy nincsenek magyarok a friends listádban?
  • Gabe18
    Hát én még csak külföldiekkel játszottam,ami eleve ront rajta ugye valamennyit a távolság miatt.CoD3,GoW szinte mindig jó.Viszont a RS Vegas multi demója borzasztó volt.Szinte nem is tudtam jó helyre csatlakozni,mindig késett,lagolt...
  • tejföl
    Ezért is fontos a feltöltési sebesség. Meg ha valaki közben a PC-n letölt, akkor bizony erösen beszaggat. De csak akkor ha ő hostol. Becsatlakozáshoz a legkisebb ADSL is megfelel.
  • james69holden
    nah ezt nem is tudtam...
  • Richard90
    HA veszek újonnan konzolt, akkor azon van garanciacsík? mert flasheléshez fel kell nyitni a gépet, és ha van rajta akkor ugrott a gari. ezért kérdezem hogy van-e rajta
  • tejföl
    Én úgy tudom, nincsenek klasszikus értelemben vett szerverek, mint a PC-nél. Mindig az a gép a szerver, aki a hostot csinálja.
  • james69holden
    mennyire laggamentesek a szerverek?
  • tejföl
    Hagyjad kérlek, csak szórakozik, még gépe sincs.
  • kill3r21
    ezt még hasonlitani sem lehet semmihez! hl2 ehhez képest hátt nemtudom...csak a játék szinvilágát kell megszokni
  • Gabe18
    Először is kezdjük ott hogy a Bf,Unreal,Quake mind FPS,a Gears of War meg nem...
  • Banano007
    Nekem sem tetszik nyugi xD..ez csak egy példa volt..hmm Gabe-18 akkor olyan mint aaaa BF unreal quake kevereké?:D..vagy mégsem?
  • kill3r21
    én probáltam de az istenért nem lépett be majd valakivel györivel :D