176898

-
Szeszmester #5699 http://en.wikipedia.org/wiki/Catacomb_3D
'91-ben jött ki, a wolfi pedig '92-ben. -
Szeszmester #5698 http://www.idsoftware.com/games/vintage/catacomb/
Catacomb 3D -
Szeszmester #5697 Ja nem, C-vel kezdődik :) -
keresi a franc.komolyan szeretném tudni. -
Szeszmester #5695 Hehe, mondjam is meg? Inkább keresed meg TE! Annyit segítek, hogy azt is az ID fejlesztette, D... 3D a játék neve. -
Mi volt az első fps?
-
Szeszmester #5693 Miért lenne clone? Tök semmi köze egymáshoz a kettőnek. Figyelembe véve, hogy nem is a Wolf volt az első FPS, de ez most lényegtelen.
A GoW egy kicsit újít. Jópofa ez a fedezékes dolog, főleg, h a golyók útját rendesen számolja. Ha kilógsz, lelőnek. Meg "vakon" is tudsz fedezék mögül lőni. Szerintem elég mókás multiban, csak ezért vettem live előfizut (amikor kijött a GoW, a live előfizetők száma 50%-kal nőtt). -
mindent vissza lehet vezetni Ádám és Éváig.A Halo is csak egy Wolf 3d clone ugyebár, mint minden fps,mégsem illik szapulni. -
mint a piacon :)
-
kinek mi tetszik kérem -
Szeszmester #5689 Ja wazze. -
Tejföl papa kötözködik..xD -
Szeszmester #5687 Én is sokat játszottam a Killswitchcsel, de az elég lapos. A GoWnak van egy nagyon hangulata, rég játszottam ilyen élvezetes és magával ragadó játékkal (nem ma kezdtem). A CoD2nél leírtam a sorozatot, talán ez a baj. -
+ -
zsoleer #5685 értem köszi akkor dual layer verbatim! + vagy - vagy mindegy???? ez az utolso kérdésem köszi -
Hááát, az qrva nagy hiba, ha egy játéktól azt várod, hogy 5 perc alatt fogjon meg.
Mondjuk szerintem a Cod 3 első 4-5 pályájának elég töltelék szaba van, semmi extra, de az utolsó előttiben, mikor a hegyet kell védelmezni, ott majd letettem a hajam, az utolsó chapter meg rohadt király, nagyon ott van a szeren!
A Gow-ról meg inkább nem mondok véleményt, mert én anno szarrá játszottam magam a Killswitch-el, amiből elég erőteljesen építkezik a Gears (az univerzumot leszámítva, amibe belehelyezték). -
Te kérted, hogy idézzelek. -
Szeszmester #5682 40-45 éves létedre elég mamlasz vagy, apuka. Minek kötekszel fórumokon? Semmi okot nem adtam. Beletapostam a lelkedbe? Igen, állítólag szar. Más meg azt mondja jó. Részesedést kapsz az eladásokból? -
"CoD 3 álltólag nem túl jó. Gears of War nagyon király!" -
Szeszmester #5680 Ki alkotott róla véleményt? Idézz tőlem, kérlek! Egyébként kipróbáltam, de semmi új nem volt benne, láttam már ilyet.
Szar kedved van? Ne rajtam vezesd le, csak tanácsot akartam adni a srácnak. -
"Fórumokban láttam, h szapulják, ezért írtam azt a véleményt"
Jó, hogy látatlanban véleményt alkotsz valamiről. -
Szeszmester #5678 Kötekedni szeretnél? Szerintem már a CoD2 is szar volt. -
Hagyd már, két kommenttel lejjebb azt írta, hogy állítólag nem túl jó. Öt perc múlva meg rájön, hogy mi nem tetszik neki benne. -
spatrik #5676 Hát szerintem a GoW tényleg csak Techdemo a CoD 3 isten az Oblivion meg kicsit túl rövidXD(nem kell komolyan venniXD) -
Szeszmester #5675 Firkálj verbatimra. -
Szeszmester #5674 GoW-ot végigküldtem 3szor, a CoD3-at csak kipróbáltam (5 perc), de nem fogott meg. Fórumokban láttam, h szapulják, ezért írtam azt a véleményt. -
Dual layerre alkoholos filccel. -
zsoleer #5672 lenne 1 olyan kérdésem xbox 360 gameket milyen dvd-re érdemes irni itt értem a Márkát,és a dual layer tehát 8,5 gb-os vagy jo a sima 4,7-es is? -
Szerintem meg mindhárom játék amiről szó van páratlan a maga nemében :) -
turho #5670 Ízlések és pofonok, nálam a GOW monoton techdemo, CoD3 meg istenkirály (csak tennék már rendbe az online szarakodást, mert tiszta bug). -
spatrik #5669 JA.Nekem a CoD 3-ban egyetlen egy dolog nem tetszik:a fegyvermoddellek.(az M1 garandé+a tommy-é a többi rendben)de a hangulata...nagyon ott van...az Oblivion meg úgy hallottam egy 100 órás kis kaland.. -
Gondolom mind a kettővel játszol. -
Szeszmester #5667 CoD 3 álltólag nem túl jó. Gears of War nagyon király! -
Jah,tényleg tök ugyanolyan a kettő:
-
Dehogy látta ő, hogy milyen! Olvasott egy kommentet az xmedián, amit majdnem szó szerint idézett. -
spatrik #5664 Huhh kárácsonyra újitok egy Oblivion+Call of Duty 3-at remélem muter rájött hogy nem sokat lát majd a karácsonyi TV műsorbólXD -
spatrik #5663 Hát én aszondom aki a PGR 3-tól egy 110 centis HDTV-n nem dobja le a s*ggét...hát az vagy vak vagy a zeldát nézte gamecubonXD -
Adobe Acrobat Reader -
ez most nem ide tartozik de a .pdf fájlokat mivel nyitom meg?
-
Hátha egyszer a PGR 3 olyan mint sima xbox on a Forza motorsport vagy mi a fax.