176877

-
Xbox360 game 1Xbox360 game 2 -
Mindíg a születési dátum?
Nemtom ez segit-e, nekem ugyan nincs 360-am még, de a keresőről már tudsz, én oda csak annyit irtam be, hogy "születési"és ott valaki ad egy ilyen linket, ami szerintem neked kell!
Ha nem, akkor ahogy #9360 h.sz.-ben leirva volt:USB billentyűvel betuod vinni a számokat...
Gudlák! -
nah jóccakát -
BUÉK -
BUÉK! -
egyszerűen semmit newm tok beírni.
-
Gabe18 #9372 Nem irtad te ezt egy kicist el?
Mert a BDW fórumán ez van:
#440: amikor az xbox oldalon regisztrálni akarok nem tudom beírni a születési időt pedig az kell pls valaki segítsen
#447: hívd fel bill gates-t és pereld be...:D
#448: (ami válasz a 440-re) Tomm neked csak annyit hogy hany eves vagy? Mert elvileg van olyan hogy nem enged regitsztralni mert kiskoru vagy...Vagy ha kiskoruu vagy akkor adjj meg mas szuletesi datumot...
Tehát a 440-448 lett volna a jó párositás,ugy már van valami értelme... -
Gabe18 #9367 Látom,de nem értem...
Több segitséget ott se kaptál. -
Nem ez volt a kérdés idióta!!! Ezen a fórumon a jelzett hozzászólásra keress rá, ha nem esik nehezedre! -
na látod?
-
Képzeld el több fórumot is nézegetek de te olvastad e a BDW-n a 440,447 es hozzászólást?
-
Gabe18 #9363 Hát azzal hogy pereld be Bill Gates-t,nem hinném hogy ki vagy segitve... -
9322-t olvastad?
A linket megnézted? Vagy csak anyázásra tellik? -
Most nem azért de a Blue Dragon Warezon pl olvassátok el a #440 és #447 hozzászólást! ez a rendes válasz iskolapéldája én vok Tomm(csak olvassátok el)
-
Én is szívtam ezzel anno. Boxon keresztül csináltam és most megy minden. Persze mielőtt idegösszeroppanást kaptam volna még bedugtam egy usb-s bill-t a gépbe így azért könnyebb.
-
kösz a segítséget Modemes netre akarom kötni ethernet kábellel(lehet hogy most se mondtam többet)
a 4.:amikor a myboyba akarok regisztrálni az xbox hivatalos oldalán akkor ott ki kell tölteni mezőket de a születési idő cimű mezőbe egyszerűen nem lehet írni még 1x kösz a helpet -
Ezeket valaki rakja be a FAQ-ba, vagy mint a keresztapa topikba van (volt?)nagyba, pirossal fentre...
-
Pár embert felvettem liveon akiknek itt megtaláltam a gamertagét beírva. Szóval ne lepődjetek meg ha MrBond0070 bejelölt.
-
En? Senki. Csak mar a faszom nagyon televan az ilyenekkel, akik arra nem veszik a faradtsagot, hogy 5 hozzaszolast visszaolvassanak, mikor ott van a 3 kerdesbol 2-re valasz... de a mai (de)generacio osszes tagja ilyen sajnos, ne mtudom hogy fogjatok a nyugdijamat kitermelni, mikor az elso baszashoz is 4 konyvet kell elolvasnotok. Mindegy, ujev van, BUEK az ertelmeseknek a tobbiek meg... -
Gabe18 #9353 Szóval te visszakerestél?
Na akkor nézzük a lenti kereső használatával én mit leltem 10 perc keresésel:
"Lemez" szóra keresésre értékes találat a #9304-es hozzászólás.
"DVD" #8313,#4447
"Flash" #9133 (ha azt érted amit ott leirnak jo,ha nem akkor kár vele személyessen foglalkoznod,bolt,csináltatás) Értelemszerüen a flashelést "nem lehet megoldani programmal" mert ha lenne olyan egyszerü valami amit teszem azt berakok a gépbe indulás előtt lemezen és utánna megy (mint a Dreamcastnél volt a boot disc) akkor mindenki azt használná...
Ezzel az 1-2 kérdés aránylag megválaszolva,a 3. kérdés értékelhetetlen mert nem irtad le milyen netre akarod kötni,ADSl,kábel,stb... Ilyen irányokban lehetne szintén használni a keresöt a megfelelő kulcsszavakkal.
A 4. kérdésed meg nem értem...
És ez 10 perc volt.Ha te veszed a fáradtságot és rászánsz mondjuk egy órát,töménytelen adattal leszel gazdagabb,amik a későbbiekben majd jól jönnek. -
Kösz KISa és ezúton is elnézést kérek mindenkitől Bocsánat vissza fogok olvasni -
BUÉK mindenkinek -
MOST AKKOR MENJEK EL A FÓRUMRÓL??????? -
Jah, BUÉK! Lassan indulni kell bulizni :) -
peter31 #9342 Hogyne tudnám. Te vagy az. Számtalanszor válaszoltam én is meg még sokan az ostoba kérdéseidre, ha nem vagy képes megtisztelni minket azzal, hogy elolvasod ne várd el, hogy "csak" neked ismét megírjuk. Olvass vissza, ha nem tetszik akkor meg tudod a dolgod
ostoba.
Na BUÉK skacok! -
Azé szilveszterkor nem feltétlen ezt kéne múvelni. Ja és:
Boldog És Sikerekben Gazdak Új Évet Kívánok Mindenkinek! -
Az remek. Akkor elmesz vegre? -
B.U.É.K. -
BÚÉK
-
Jaja IGAZ nem is tagadom és nem bántasz meg Teddy, mivel senki sem úgy született, hogy tudta már. És igen válaszoltak is a kérdéseimre meg is KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AKI SEGÍTETT!!! 
Mostmár csak a Budapesti utat kellene, hogy megoldjam és én is xbox360 tulajdonos lennék, na de majd megoldom valahogy bisztos.
És ennek örömére BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!
-
Gabe18 #9333 Gratulálunk,és leld benne sok örömödet!
És részemről is BÚÉK minden Xbox360 tulajdonosnak! -
Rambuu és most készül gépet venni. Szinte ugyanezeket a kérdéseket teszi fel mar napok óta, sőt többet is ezzel nem bántani akarom, de úgy vettem észre, hogy válaszoltak a kérdéseire. Régebben nekem is, ilyen kérdéseim voltak én is kaptam választ. Van fhleselt gépem, és magam írom a játékokat, és innen tudtam meg mindent. Szóval elhiheted, hogy nem véletlenül írják, hogy olvass vissza. Ja és még valami: Ha minden héten jön egy új xbox360 vásárló ezekkel, a kérdésekkel Te nem unnád meg egy idő után a válaszolgatást? -
BÚÉK MINDENKINEK!
(Egy friss 360 tulaj...
)
-
Köszi.
és BÚÉK! -
Mennek. -
peter31 #9326 Csak nem hiszed el, hogy valóban visszanézet vagy megpróbálta használni a keresőt. Szerintem simán van akkora barom, hogy azt gondolja ő az első aki ezt a kérdést itt felvetette. Mi meg simán genyók vagyunk, hogy nem vagyunk hajlandóak 1001-edszer is válaszolni a
kérdéseire.
-
Köszi, már csak az ügyben kellen emegerősítés, hogy a PAL60-as játékok mennek-e CRT monitorral?
Köszi -
Ne fontolkodj! Vegyél! Core pack nem tartalmaz memo kártyát, az plusz kiadás, használtan már 5000-ért is hozzájutsz. VGA kábel egyikben sincs, ha monitoron akarsz játszani az újabb költség. -
Sziasztok!
Eddig PC-s voltam. Erősen fontolkodok egy XBOX360 beszerzésén a PC helyett játszani. Sajnos nincs közvetlen XBOX-os ismerősöm. Utánanézegettem a dolgoknak, elolvastam a FAQ-okat, stb, de azért lenne néhány kérdésem. Kérem segítsen valaki megerősíteni ezekben, aki már próbálta ezeket a dolgokat:
1. Jól értem, hogy ahhoz hogy játékállásokat tudjak menteni vagy a 20-as wincsire, vagy memória kártyára van szükségem. Előbbi a premium pack-ba van, de uóbbit a sima pack-hoz is vennem kell. Tehát ha jól értem még ha sima pack-ot is veszek, akkor is rájön a memóriákártya ára (64MB kb 10eft). Igaz a követketetésem, hogy akkor nem érdemes a sima pack-ot venni, mivel csak 20-al drágább a premium és benne van a winyó? (másra egyébként nem lenne szükségem a premium pack-ból)
3. Egy CRT monitoron használnám egyelőre. Ehhez vennem kell ugye egy VGA átalakító káblet? Ez a preimum pack-ba sincs benne? (ami benne van az más ha jól sejtem) Illetve kellen fog valami hang cucc, amibe az RCA-t csatlakoztatni tudon ugyebár?
2. Láttam olyan játékokat, melyek azt írják, hogy csak PAL60hz-es módban működnek. Na most ugye ez nem azt jelenti, hogy CRT monitoron nem fog menni, csak PAL60-at tudó TV-n?
3. A CRT monitoron mindenképpen 60hz-es lesz a frissítés? Nem lehet ezt állítani?
Egyelőre ennyi... nagyon köszi előre is a válaszokat...
-
Itt olvass, kérdezz!
Bár lehet idén már nem válaszolnak.