176877

-
Nah mind 1
-
BUÉK!
Gamertagem fred65, ha lehet a többit ott beszéljük meg miután kijózanodtál, és ha majd betöltöd a 18-at. Bár ezzel a stílussal....
-
Akko bazd meg oszt húzzá innem a picsába!
Tejfölgeci meg mitugat?! Működik a chip is wazze, csak pl nem megy vele a sima boxos game! -
Hát én most visszaolvastam és találni értelmes válaszokat is
-
Sziasztiok! Buék minden x tulajnak ! Haljak meg ma 00:00 kor valaki beirja hogy kell flashelni??? :D:D -
alul van egy kereső!! kb 100 hsz-t fog kidobni minimum a kulcsszavakra... -
bocsánat hogy kérdezni mertem azt hittem hogy ez a fórum azért van hogy kultúráltan és civilizáltan segítsünk egymáson ! képzeld visszaolvastam de olyan hülyén írjátok le hogy még rgy atomfizikus sem tud kivenni belőle semmit!
-
van itt köztetek valaki akinek van vagy volt sima XBOX gépe?
most hívott a fazon akinek eladtam az enyém és aszongya rossz.
ez az üzenet jön be:
your xbox requires service
mi a szar lett vele? Ötlet? -
peter31 #9313 Hihetetlen mi? Én spec ezért nem válaszolok ilyen kérdésekre. Egyszerűen megérdemli, hogy szenvedjen. -
turho #9312 Az összes analfabéta noob megérdemli hogy szívjon hetekig vele. Mer olvasni luxus :( (Mi a fax lenne ha nem lehetne itt ez a temérdek!!! warez információ? Minden oldalon redundánsan. Alapvető fárasztó fasz kérdések 20 hozzászólásonként. Az is megunja baxátok meg aki eddig rendületlenül beírkálta a dolgokat, önmagát ismételgetve 2 naponta. Részletes válaszokat kaptam a komplett internetről, google apám segítségével, még év elején. Rászántam pártíz órát az életemből. Mondjuk aki meg segg totál, az csináltassa inkább meg, mer ha elkúrja eldobós lesz a konzol, vagy falidísz.)
Tanulság: nagyon gyorsan kezdjen el olvasni aki nem érti a dolgokat, mert hamar meg lesz unva a társadalmi munka maradéka is a siteon. Oszt lehet menni angol meg görög fórumopkra magolni szótárral. -
Újévi kismalac farka lógjon szádba hajnali 6 elött ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének. Ilyen Boldogúj évet kívánok én néked!
-
A szajbabaszott kurva eletbe mar, hogy nem tudsz visszaolvasni 5 - szamszeruleg OT, ismetlem OT DARAB - hosszaszolast... -
Sziasztok
volna Pár kérdésem és ha nem gond szeretnék valakitől RÉSZLETES válaszokat kapni.(link is jó csak magyar legyen)
1.:Ha megflasheltetem az Xboxot akkor hogy kell(milyen DVD-re ,milyen sebességgel,minden információ jól jön) és milyen programmal kiírni rá a játékokat és azt a programot honnan lehet letölteni?És amikor letöltök egy gamet melyik fájlokat kell ráírni a DVD-re?
2.:Ezt a Flashelést nem lehet megoldani valamilyen programmal?Hallottam valami firmware cuccot az micsoda?
3.:A multkor odakötöttem a boxot a nethez hogy kipróbáljam az Xbox LIVE-t amikor csatlakozni akartam a LIVE-hoz kiírt valami hibaüzenetet utánna rányomtam a Test connecting vagy mire akkor se volt jó utánna mindent beírtam IP Cím Maszk meg minden de úgyse volt jó mi lehet a gond?
4.:amikor regisztrálni akartam magam a saját xbox-hoz a microsoft oldalán nem lehetett beírni a születési időt mi a gond?
ezekrea kérdésekre várnám valaki RÉSZLETES válaszát nagyon szépen köszönöm
-
Ha nem működik, akkor ki a fenét érdekel?
Egyébként sem ez volt sector hozzászólásának lényege. -
Miaz h nincs chip?! Igenis van x360 ba is chip, csak nem működik ollan jól, mint a flash ezért nem rakják bele. -
Van PAL-os mindegyikből. -
gabeszovicska #9305 nem tudja valaki van -e már Fry Cry játék és king kong játékok palos verzióba? seholse találom öket.. illetve king-kong-ot igen de mindegyik odlalon csak 1 rar fájl van benne,nem a full game. -
Ja kezd nagyon unalmas lenni. Minden nap így fogok kezdeni:
1. Az xbox joy-a ceruzaelemmel vagy aksival megy
2. Chip nincs, flash van
3. Ha flashelni akarsz keress magadnak leírást, ne minket fárassz
4. Verbatim, Traxdata lemez, Pio író, CloneCd vagy IMGburn
5. Ha játékot akarsz letölteni keress magadnak oldalt, szintén ne minket fárassz -
Ha valaki olvasot esetleg az XFPS360.-ról megmondaná nekem,hogy úgy állítom be a bill.-et ahogy nekem tetszik? -
Szeszmester #9302 Hű bazz, nem uncsi ez a topik? Hány ezer hozzászólás óta nem változik a Tma? Csak ennyi lenne az xbox? -
Kenyér001 #9301 Lg drive-ost is? -
Hát ok várom. -
Hát csak úgy nem sajna. -
klastrom #9298 Nem lehet csak úgy külföldre telefonálni ?Jéééézus
Hú bazze nem irigyellek... -
klastrom #9297 nya -
Kenyér001 #9296 Ez remek. Akkor tök mindegy milyen gépet veszek azt biztos lehet flashelni? -
Gabe18 #9295 Már rég lehet a Hitachi-t is. -
Kenyér001 #9294 Hali!
Csak Samsung drivés gépet lehet flashelni még mindig?
üdv -
Piko888 #9293 Most írtam egy havernak emilt, mert ő flashelve vette és el is vitték neki, ha válaszol küldöm a bolt címét. -
Mind1 úgy is csak kérdeztem töllük. Még a Konzonetól meg a Konzóliumtól várom a választ. -
az gáz... -
Foggalmam sincs de ahhoz még be kell kapcsoltatni a szolgáltatónál, hogy lehessen hívni külföldre, vagy magyar számot kell venni. -
de láttam.
mégis mennyire drága ??csak úgy érdeklődöm mert nem tudom+kíváncsi vagyok.... -
Na az Überkonzol nem Flashel, most kaptam a levelet töllük. -
De csak innen rohadtúl drága!! Már írtam, hogy nem vagyok Magyarországi nem láttad?? -
izéééé...ööööö....nincs telefon?? -
Szóval azt nem ajánlod OK akkor ki van húzva!
A másik meg az hogy az a baj hogy én innen nem bírom őket felhívni. -
Nincs mit én is egy másik fórumon láttam meg, mert néztem hogy valahol írjáke azt, hogy az az Intercooler jó-e vagy sem.
És ráteláltam erre. -
Jó ok tudom csak akarok még szétnézni egy picikét. -
konzolstúdióban mindig is nyomták a chipelt-flashelt cuccokat...a kérdés az hogy hogyan...én nem ajánlom őket neked az tuti...
egyébként meg ha már így kiokosodtál mindenből(nem basztatásképp írom, láttam a sok kérdést) miért nem hívod fel őket?....egy telefont megér hogy egyeztesd velük mikor,hogyan és mennyiért tudod átvenni a cuccot.....
ja és ne várd hogy visszaírjanak...ez nem túl legális dolog!