banner
  • SarkanyfuaRUSH
    Sziasztok!

Eddig PC-s voltam. Erősen fontolkodok egy XBOX360 beszerzésén a PC helyett játszani. Sajnos nincs közvetlen XBOX-os ismerősöm. Utánanézegettem a dolgoknak, elolvastam a FAQ-okat, stb, de azért lenne néhány kérdésem. Kérem segítsen valaki megerősíteni ezekben, aki már próbálta ezeket a dolgokat:

1. Jól értem, hogy ahhoz hogy játékállásokat tudjak menteni vagy a 20-as wincsire, vagy memória kártyára van szükségem. Előbbi a premium pack-ba van, de uóbbit a sima pack-hoz is vennem kell. Tehát ha jól értem még ha sima pack-ot is veszek, akkor is rájön a memóriákártya ára (64MB kb 10eft). Igaz a követketetésem, hogy akkor nem érdemes a sima pack-ot venni, mivel csak 20-al drágább a premium és benne van a winyó? (másra egyébként nem lenne szükségem a premium pack-ból)

3. Egy CRT monitoron használnám egyelőre. Ehhez vennem kell ugye egy VGA átalakító káblet? Ez a preimum pack-ba sincs benne? (ami benne van az más ha jól sejtem) Illetve kellen fog valami hang cucc, amibe az RCA-t csatlakoztatni tudon ugyebár?

2. Láttam olyan játékokat, melyek azt írják, hogy csak PAL60hz-es módban működnek. Na most ugye ez nem azt jelenti, hogy CRT monitoron nem fog menni, csak PAL60-at tudó TV-n?

3. A CRT monitoron mindenképpen 60hz-es lesz a frissítés? Nem lehet ezt állítani?

Egyelőre ennyi... nagyon köszi előre is a válaszokat...