176877
banner
  • HUNMarcus
    nem akarok hülyeséget mondani de sztem a PAL-os xbox nem fogja vinni az NTSC-t, legalábbis Pléjsztésönnél ezt tapasztaltam.
  • dbb
    Szevasztok, az NTSC játékokat vinni fogja a box??előre is kösz
  • HUNMarcus
    nahh,egye fene , b*ssza kutya legkésöbb holnap délig felteszem...
  • teddymac
    Szépen kérlek légy jó :)
  • HUNMarcus
    TEDDY, ha szépen kérsz talán csinálok pár képet az ÉN eredeti fifa07 magyar leírásomról...
  • teddymac
    Ma kiprobáltam ezt a játékot.Letöltöttem a demot elég otvarrondaszarjátéklett ez a far cry i.
  • Piko888
    Ez elöző probléma megszűnt, de most ha lemezt rakok be akkor hármat nyekkenik és azt írja ki hogy olvashatatlan lemez
  • teddymac
    Nem tudd valaki leirást fifa07 gombokhoz ? melyik milyen lövésre való :)
  • Piko888
    Srácok nektek volt már olyan hogy a xbox 360 nem engedte becsukni a dvd lejátszó ajtaját?
    Amikor betolom egyszerre kinyomja? Miért?
  • evid
    A piros Whisper hűtő.
  • rambuu
    És nehéz beletenni, vagy hogy kell Privibe küld mán el, vagy ha tudsz akkor képeket akkor ugy is lehet.
  • Gabee667
    Hi. Hogy lehet egy vezetékes gamepadot összehozni vezeték nélkülivel, vezeték nélküli nálam nem csinál semit a srácnáln meg megy? Elöre is köszi!
  • teddymac
    xbox360 ,képekben
  • buffalojam
    Hali!Valaki tud esetleg olcson memókártyát 360-hoz.Használtis jó lenne!Köszi!
  • ReaL KiLLeR
    az jo:)ha vmi nem ok majd rendelek ijet ugyis bejönnek a világitos cuccok dehát az már csak plussz lenne nemaz a lényeg:)mielött vettük a boxomat igyekeztem uj gyártásut venni ez megis van,mikor már megvolt annyi fagyásrol olvastam fortumokban mégtöbbröl mint elötte X-médián stb. hogy féltem kiprobálni és sokat jáccani nehogy csaloggyak:D deaz elöitéleteim nem állták meg a hejüket nemis melexik tul csak hátul a teteje téllegcsak leghátul meleg eléggé de semmi baj 3-4ora game után se.bár gow-ot és társai szintü gameket még nem probáltam:(csak nfs c,hitman4,prey ittvan a gépemen az RS vegas,cod3,gow,farcry ok tom ezek a jobbak:D
  • athlon7
    Tudnál képet tölteni fel róla vagy priviben küldeni??
    Mail: [email protected]
  • evid
    Megjött nekem is a világító hűtőt. Érezhetően jobban nyomja hátul ki a levegőt és nem annyira meleg a box mint előtte, viszont a hangja sem lett nagyobb.
  • patrik16
    hy
    nagynehezen sikerült regisztrálni livera.ment is tökéletesen.egyszer.aznap este akarok felmenni és hibát dob ki.a test megszakad a network settingsél.azóta még1x ment tegnap tökéletesen.de most megint nem akar menni.a modemen nem világít a link lámpa,ami azt jelzi h van-e csaktlakoztatva vmi hozzá.próbáltam több kábellel is.mondom 2x ment.de most nem nemtom mért van ez,de nagyon idegesítö.
    köszi a választ.
  • athlon7
    Nagyon Helyes! :D
  • Gabe18
    Hát lehet hogy tényleg az az igazság hogy amelyik hibás volt az hütővel is tönkremegy,ami meg nem az magában is elvan.
    Nekem is ami gépet elöször eladtak,a belső ventik fel voltak húzva,olyan hangja volt hogy 2 szobával odébb is hallani lehetett erösen,aztán mégis a Dead Rising elsö nagyob zombiseregeket megmozgató részén pár másodperc alatt lefagyott a gép.
  • kill3r21
    sztem ez a hütö dolog csak "parasztvakitás" elsö széria Xbox360 lehet sz@r volt! azt mostmeg csinálják a hütöket ezrekért azt semmit nem ér!!! sztem csak profitot termel nekik
  • sztomy69
    Nem fogom azért fogdosni a procit, h ezt megmondjam xD Am sztem nem ollan meleg kívülről, mint eddig,a hangja meg sztem ugyanollan mint az előzőé, nem sok különbség van.
  • Zsoltika 007
    Inkább azt írd meg hogy hidegebb-e mint a gyárival.
  • sztomy69
    Megjött a világítós hűtő!!! Bele is szereltem a boxba, majd ha kicsit sötétebb lesz, le is fényképezem :P
  • Olcsi2
    Nincs bolt... :) de kuldtem privit.
  • Theodoric
    Ez is érdekel. Hogy történne a dolog, meg a kifizetése?
    Van konzolboltod? :)
    1 éves érdekelne.
  • Olcsi2
    Live kodot en is tudok Neked kuldeni, 3 honapost 5ert, egy eveset olyan max 12ert (inkabb kevesebbert).
  • Theodoric
    Köszi!
    Néztem az oldalt, de sajna a szállitó cég árlista oldala nem jön be. Debrecenbe kéne furikázni a cuccot, sztetek mennyi lehet?
    Egy füst alatt vennék rá egy Intercoolert is :)
    Van valakinek már esetleg? menyire hangosabb vele a gép?
    Bár elég csábitó a vizhütés is, meg amiket nyújt, csak a franctudja ki szerelné be.
  • teddymac
    konzolium
    parancsolj
  • Theodoric
    Biztos irta már valaki, de meg tudnátok mondani Magyarországon hol lehet live előfizetést beszerezni? Dombornyomásos kártya hiányában. 576 boltban meg itt-ott kérdeztem, de még nem kaptak. Létezne, hogy csak online elérhető az előfizetés még itthon? Vagy hol árulnak kártyát?
  • ajem kisa
    50€ kedvezmény a premiumból, 20€ a coreból! Ez már decemberben is volt, most jan.végéig tart, de szerintem ez már jelent valamit...Ki tudja?
  • rambuu
    ÁHHH ÁHHH ÁHHHH AHHHH fröccs.
  • Istencsászár
    És ha netán ütközne mit írnak oda halál okának? fejbekúrta egy x360 kontroller?:DDDDDDDD
  • CSOCSO
    aszem ilyenre pimpelem az automat:

• sector512
    De meg tudja ítélni hogy jó-e csak nem keres hozzá magától. De szinte mindegyik release-hez lehet találni.
  • CSOCSO
    ahaaaa
  • s73
    Hát igen, mostanában sajnos kísérletezgetést igényel.
  • Zsoltika 007
    Én ott csak azt találtam hogy ha gépen körbe fut a fény akkor nincs jól bedugva a videó csatlakozás. De lehet elsiklottam fölötte és nem a hibalhárításnál kellett volna keresni.
  • teddymac
    Oké,hogy megcsinálom,de hogyan :)
    Be mountolom az iso filet + az ss filet és utánna mire kell nyomni vagy mit kell beállitani ?
  • teddymac
    nekem se megy :)
    Top.Spin.2.PAL.XBOX360-DNL zet szeretném kiirni ,de nem megy már egy lemezt kidobtam :(