176877

-
Most nincs szerencsére, bár voltak elég dúrvák mondjuk 3kmre van töllünk egy hát városka. Na ott elég dúrva dolgok voltak. -
KIRÁLY VAGY !!!!! 

-
Amit irtam az jó hely, nyugi!!
-
klastrom #9278 Milyen ott az élet nincsenek má harcok balhék? -
Figyusz most beírok egy pár konzolos boltot aki tudja hogy valamelyikbe Flashelneke az írjon légyszi, mert én már egy két helyen megkérdeztem de nem írtak vissza. KonzolStudió, Überkonzol, Konzone, Konzolium! -
Nézd csak baba!! http://konzolium.hu/catalog/advanced_search_result.php?keywords=XFPS&x=0&y=0 -
valahol olvastam errol az xfps kütyüröl részletes leirást, és ott midnent leirtak , és lehetett az érzékenységet is állitani... -
Ja hát egy olyat én is beszerzek amint lehet :) Mondjuk arra leszek kíváncsi hogy lehet-e majd állítani az érzékenységet vagy a dpi-t az egéren valahogy. Úgy lenne az igazi. -
Jó lenne ha valamelyik magyar cég pl.: uberkonzol folalkozna XFPS360-al
minél elöbb.Már nagyon szeretnék egy olyat :)Persze nem 20.000ft.-ért ,de 10.000-15000ft-ot talán adnék érte -

HALI TESÓ
-
6 korul? Majd mutasal mar helyet plz! -
OOOO testvér!
Én meg Magyarországon lakom, csak Nagykanizsán :) Nagyon karaj! :D -
Vajdaság
Vagyis hát Szerbia, de azon belül Vajdaság, és Magyarkanizsán, de lehet hogy a térképen még Kanizsa ként találod meg. -
klastrom #9268 Mer hova valósi vagy ? -
Ja arra gondolsz, már írtam nekik akkor épp az előbb
-
Piko888 #9266 ott van a kapcsolat menűben, de mivel áldott jó szívem van ezért tessék Email: [email protected]
-
De mi az email címe? -
De mi az email címe? -
klastrom #9263 Tud vki linket a közeljövőben megjelenő backupokhoz?
Thx ! -
Piko888 #9262 Ő a kapcsolattartó -
Am meg ki?? -
Jéé KonzolStudioban lejebb ment a Premium 3000ftal, csak az a baj hogy nálluk, ha jól emlékszem nem lehet Flasheltetni. -
Piko888 #9259 Én pl onnan szereztem 7 k-ért a Saints Row-t, 14-ért új Viva Pinatat. -
Piko888 #9258 Nem tom, de írj egy mailt rollernek és ő megmondja -
Egyszerűen megmondod, hogy szeretnéd, hogy gyorsabban menjenek a ventik azért, hogy jobb legyen a hűtés. Szvsz fogják tudni, hogy mit csináljanak vele. -
Héj ténleg Überkonzolnál Flashelnek?? -
Piko888 #9255 Körbe kellene nézni, nem új játék lesz 6000, hanem a használt, de tökéletesen müködik és karcmentes.Nézz be ide http://www.uberkonzol.hu/index.php?data[mid]=13 -
Hát nem az csak hát tod én nem vagyok Magyarországi és tod mindent ki kell tudakolnom, hogy ha elmék akkor csak mondjam és kész, ne keljen akkor gondolicskázni. -
Ugy nez ki az 51es xtreme flash is szar!
az egyik forumon megjelentek az emberek hogy meg eredeti dvd filmeket sem jatszik le az xbox. meglestem az en gepemet.. es igen: kurvara nem jatszik le semmit a box!!!!!
ugyhogy szedhetem szejjel flashelhetem massal....................................
orulok ennek a flashelos szarsagnak..olcsobban jottem volna ki ha megoldjak valami modchippel..talan meg menne is ugy ahogy kell
-
Ja persze és kibasznak az üzletből
-
fogalmunk sincs -
szétszedtem a gépet megnéztem a belsejét összerakom és mikor elindítom bejön az xbox intro és mielött bebutolna szétmegy a kép és utána rendesen mükszik, ez mitöl van? -
igy van! soot van olyan bolt ahol postai uton kuldenek neked egyszerre ket jatekot.. ha meguntad visszakuldod ( postazas ingyenes) es a bolt kuld neked masik kettot.. ez havonta valami 20-30 dolcsi.. akar 4 jatekot is vegignyomhatsz egy honap alatt........ -
nemtom... ha választani kellene, én a xbox beépitett ventillátorainak a turbozására szavazok, azért az mégiscsak jobb... -
Szerintem kb annyira teszi tönkre a Nyko a gépet mint anno a dead rising :D Az más kérdés hogy nem sokat ér(szerintem). -
Van egy titkos jelszó… mond neki, hogy:
Hülye kotsog… és rögtön fogja tudni, hogy mit akarsz.
-
Gabe18 #9245 Akkor nekem valami csodagépem van mert 3 hónapja jól birja a hütőt.Aztán persze lehet egyszer elfüstöl.
Hütővel is tönkremegy,hűtö nélkül is tönkremegy,ki tudja már akkor mi itt a jó megoldás... -
jezusom ennyire nem lehetsz "naiv" , bemész és megmondod "na kiccsávesz nyomjál fel a ventimet vagy 12 V-ra vagy skulot küldök a fejedbe" ... nem egyébként semmi különös, azt mondod, hogy a venti pörgésszámát kéne megnövelni, ök szerintem akkor már tudják mire gondolsz... -
De hogy kérdezzem meg töllük, mit mondjak mit csináljanak?? Pontossan. -
tényleg tönkreteszi, az meg a másik, hogy olvastam, hogy ilyen fajta meghibásodásnál a microsoft nem is vállalja a garanciát :D:D poén...