176892

-
Na ha minden igaz akkor már van emulátor az xbox360-hoz hogy PCn játszd a játékokat! 6mb
Ha valakinek kell tok adni linket. De csak Privibe kérje, hogy ne legyen belölle galiba. -
Az elsőgenerációs xbox kontrollerét nem tudom a 360-hoz kötni, vagy igen? -
Gabe18 #14557 Hát kategória.Már legalábbis abból a nézetből hogy mind a 3 külsőnézetes,lövöldözös,sci-fi.Most aki csak ezt az értékelést hallja meg,és nem néz utánna jobban,az nem kicsit foghat mellé vele.
De más oldalak is 6-7 pontokat adtak rá...
Nem tudom,biztos van valami varázsa,amit én nem látok át,de én inkább mélyebb gondolataimat nem fejtem ki erről a játékról,mert még megsértenék vele valakit...
-
partizan182 #14556 Ez nagyon szépen összefoglalja (Gamespot 7,1):
It's awkward, single-minded, gross, slightly ugly, somewhat stilted, fully cheesy, and dumb with a capital D, U, and M, but Earth Defense Force 2017 somehow, some way manages to entertain. As you sit, blowing up aliens for an hour or two at a time (any longer than that, and your brain will start to rot), you'll be asking yourself why you're enjoying this so much, when there's so many clear-cut flaws all over the place. And though you'll never come up with a reconcilable answer, after a while you have to give in to the game's earnestly brainless brand of action and accept that it's just plain fun.
-
partizan182 #14555 Simán van annyira élvezetes mint az LP és a GOW (mindkettő megvan és nagyon jók azok is).
Kicsit csúnya... és? Budget title.
Kicsit félkész (fizika, ütközésdetektáció, ai)... fenti.
De mondj egy másik olyan játékot, ahol többszáz bogarat lőhetsz szanaszét egy lövésből, majd egy toronymagas robot leszedésekor akkorát robban hogy kiégeti a retinádat és kiszagagtja a kezedből a kontrollert ... :)
Persze aki nem bírja az ilyesmit annak 0/10, a cikkben le van írva hogy kiknek nem ajánlják a játékot (gyak. erről szól a cikk). -
Kategóriájában érdemes nézni. Persze hogy nem egy gow vagy lp szint de nem velük kell versenyeznie. -
Gabe18 #14553 Anyám...
Ez a 9/10 fájt.
Ezzel egy szintre emelték egy Gears of War-al vagy egy Lost planet-el...
Nevetséges...
De lehet én vagyok földhözragadt hogy nekem ami gagyi,az gagyi.Már pedig az EDF 2017 asszem az erre a gépre készült leggyengébb játék megtisztelőnek éppen nem nevezhető címért is indulhatna... -
partizan182 #14552 Igen, igen igen!
Végre rajtam kívül más is értékeli a gagyi zsenialitását abban az esetben ha gagyi tisztában van gagyiságával és még rá is játszik!
Earth Defence Force 2017 Eurogamer 9/10
Végre, végre nem vagyok egyedül a világban.
Must have mindenkinek aki szeretne oltári vigyorral az arcán inváziós ufóbogarakat irtani. -
Szégyenszemre még csak tegnap tudtam kipróbálni a GoW-ot, pedig már több mint másfél hónapja megvan a boxom.
Ahogy elindult a bevezető, csak ámultam, aztán nézem egyszercsak nem megy tovább...aztá rájöttem, hogy ez már nem a film, nekem kellene mozognom
Megtöbbentően gyönyörű látványt nyújt, alig tudtam abba hagyni. Tetszik az állandó akció, állandóan pörgő játék. A GoW előzetese után döntöttem úgy, hogy xbox360-at veszek, és most teljesen bizonyossá vált számomra, hogy nem bántam meg. Fantasztikus.
Remélem lesz majd második része is, mert ezt szerintem hamarosan végig fogom vinni többször is.
-
"a kérdésem az lenne hogy ezt mi okozhatja"
A válasz: "van egy flashelt"
" hogy lehetne olrvosolni?" Vegyél eredeti játékot vagy írd ki normális lemezre. -
Agreal #14549 sziasztok volna egy kis problémám a box meghajtójával
elég warezes jellegű probléma de nem látom ideírva hogy no warez ha mégis akkor bocsesz
tahát van egy flashelt hitachi-lg-s boxom(az,hogy milyen verziójú flesh azt nem tudom mert az előző gazdája csináltatta de egy éve nálam van már) és mostanában kezdi nem beolvasni amásolt lemezeket amiket régebben rendesen beolvasott most open tray és unplayable disc felirattal nem játsza le, és sokszor legalább 10x be kell raknom hogy felpörgesse és elinduljon
ez kb egy,vagy két hónapja lehet de nem minden játéknál csinálja ezt pl
egy ugyanolyan lemezre és egyidőben kiírt játékok közül az egyiket rendesen beolvassa a másikat nem (lemez típustól is független mert verba és ricoh lemezeket használok és minkettőből van olyan amit beolvas és van olyan amivel vacakol)
a kérdésem az lenne hogy ezt mi okozhatja és hogy lehetne olrvosolni?
esetleg egy újabb verziójú flesh? vagy ameghajtó öregszik?vagy alemezek használódtak el?
előre is köszi a választ -
Gabe18 #14548 Hát sajnos benne van.Ennek a gépnek a melegedés,és annak hatásaként ez a hiba a legkritikusabb pontja.Ráadásul szinte megfoghatatlan melyik gép lesz rossz.Van akinek a legelső szériás agyba főbe járatott gépe is ma is megy hibátlanul,másnak két hét alatt megadja magát... -
Ja, ha így nézzük a dolgot, akkor még szerencsém is volt. De elgondolkoztam, hogy mekkora az esélye, hogy ez mégegyszer megtörténik. Akkor esküszöm, felkötöm magam. Meg még várhatok egy csomó ideig. Szóval most le vagyok törve, de bizakodom, hogy legközelebb már nem lesz ilyen probléma. -
pedig szeretem ezt a topicot :S -
mi lenne ha te meg normálisan tudnál válaszolni?
és úgy gondolom h ez itt egy 360 topic, szal 1: nem nagy baj h kérdezek valamit szvsz 2: akkor miért nem csinálunk egy topicot amiben minden kérdésre válaszolunk? pl: mi az a mogyoró? válasz: google
szánalom felsőfokon :)
jah és miattam ne izgulj ráérek... ugyanis nincs boxom :)
és légyszi ne válaszolj :)
KÖSZ -
Részvét. -
Gabe18 #14543 Lehet hogy a szállitás közben rázták szét,és engedték el a forrasztások,de ha igy van akkor még talán jobban jártál vele hogy most meghalt,mert akkor az amugy se birta volna már sokáig szerintem. -
Nos, intézkedtem. Az illetékes nem akart hinni a fülének, amikor megtudta, hogy mi a probléma. Szerinte szállítás közben sérülhetett meg a gép, mert ők tesztelték az üzletben. Na mindegy, azt mondta, hogy küldjem vissza és kicserélik, de Húsvét miatt nem érdemes, csak jövő héten feladni, mondjuk a szünet utolsó napján, az megérkezik kb. csütörtökre, és az új gép hétfőn jön. Szóval még bő másfél hét. Ezt nevezem. Anyám így sem rajongott a boxért, hát ezentúl még úgy sem fog. Majd hallgathatom, hogy "ugye megmondtam, hogy ne rendelj ilyen baromságokat!". Szóval marad a szünetre a tanulás, úgy is tengernyi van. Na meg egy kis Gothic3 . -
Ezért mondtam hogy nem éri meg ilyenekkel foglalkozni. -
az új is 80ezer normális helyeken -
Nem, én még Core packot vettem 55.000 Ft-ért. De most elhívom őket, és rájuk borítom az asztalt.
-
oh snap...na most már nincs mit tenni mert már kifizettem, sebaj :/, az electroworldben az r71 is 260 volt :/
barna, mi lenne ha esetleg az internet oly remek funkcióit mint például google kihasználnád? én megmondom: nem kéne ennyi faszságot kérdezned, főleg nem fél éven keresztül (abból ítélve hogy a wareztopikot szeptemberben nyitottad, és a néhány hszedből ítélve sajnos ezt teszed) -
Átb***ak mint **** a palánkon. Nincs mit ragozni. Nem tudom mennyiért vetted de ha flashelték akkor már gari sincs rá. Ilyenkor érdemes elgondolkodni hogy mi volt az olcsó. Az új garis vagy a használt szar?
Ja! És most látom 80 ezer Ft a használt. Azon a pár ezren spórolni.
-
El kellene indulnia, az meg, hogy kiskönyv nincs hozzá.. -
Gabe18 #14535 Ha ugy villog mint itt látható,akkor annak nem a tv összekötéssel van a baja,hanem amit a linken írnak... -
www.newwave.hu egyébként nem új, de van garancia, meg indították, mielőtt kihozták volna. -
De amikor csatlakoztatom a gépet a TV-hez, akkor automatikusan el kell indulnia, vagy valamit bütykölni is kell? -
Honnan vetted? Új?
Mi az hogy nem adtak?
Annak járnia kellene hozzá...
Szerintem akkor jól átba**tak téged és valami selejtet vettél. -
Tudod, nem adtak hozzá. -
Ne már! Most hozta meg a futár. :( -
El kéne olvasni a használati utasítást tudod azt nem véletlenül adták hozzá.
Ha 3 ledet látsz a boxon akkor szervíz. -
Na sóval: sima TV-re akarom csatlakoztatni. A hátuljába bedugtam azt az átalakítót, aztán bele a fehér, sárga, prios vezetéket, avyg mit, azt pedig a BOX hátuljába, ahová illik. A tápot is oda, ahová lehet, meg a másik végét a konektorba. Narancssárgán világít, mikor indítom zöld, de aztán három LED pirosan világít. Egyébként a memóriakártya, és a kontroller is csatlakoztatva van. Utóbbi a box elején arra a helyre, a hol a főkapcsoló alatt be lehet nyomni az előlapot. -
Gabe18 #14527 3 vörös led az csúny ügy...
-
Az finom, akkor irány a szervíz. Garanciás még?
-
Meg ugye az sem mellékes hogy sdtv/hdtv-re köti-e mert akkor át kell állítani a kábelt sdtv/hdtv állásra. -
Nem, csak három ilyen bigyó. -
Gabe18 #14523 Hát de hogy villiog vörösen?Az egész "kör"? Mert az asszem akkor van ha nincs bedugva a a tv/monitor kábele. -
Akkor elsőzör bekapcsolom a TV-t, igaz? Utána minek kellene bejönnie? -
Nem csatornára kellene váltani hanem a bejövő csatlakozókra. Nálam a samsung tv-n ezt a source gombbal lehet elérni. Általában több ilyen is van a csatlakozók mennyiségétől függően. (pl scart, s-video, komponens)
Gyakorlatilag olyan mintha videó magnót vagy dvd lejátszót kötnél a tv-re. -
Kérem,. válaszoljon valaki, itt esz meg a fene!!!!!!