XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4-6 villamos vonalához a lehetõ legközelebb merre van konzolbolt?
Tejföl, kösz, de az nekem messze van.
Mind1, mindenki dícséri ezt az Assassint, ma jó napom lesz, megyek és megveszem 😊
Egy csomo jatek van, ahol az acsivmenteket mentessel ki lehet lockolni. A Gears-es 10,000 kill pl asszem ket perc alatt kilockolhato, ha tudod, hogyan kell. A mygamercard.net-es gamerscore lista elejen mindenki csinalja. Aki magyarhonban elso, az is csal (miota nyaron beeloztem nem talalt mas megoldast a pozicioja megorzesere, hehe). Az ilyeneket egyebkent konnyu kiszurni, csak ra kell nezni a profiljukra (bug-os, elvileg megnyithatatlan acsivmentjeik vannak (Two Worlds, Carbon, stb...), 1000 pontra van kijatszva a Rumble Roses XX (abba a szutyokba normalis ember nem fektet 200+ orat.. 😊, valamint van egy csomo offline kilockolt online acsivmentjuk (ami ugye eleve paradox, pl a PDZ-s 10,000 online kill-t offline szedtek ki)
Haver a GoW-os 10,000 killt egyebkent ket honap kemeny munkaval lockolta ki, szal az nem megy legalisan egyik naprol a masikra.. 😊
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Ez:Mass Effect USA RARFIX XBOX360-PROTOCOL
Összeszedte magát az ftp-m úgyhogy prof minden😊Elõször is nemsokára Assasin's Creed-et csekkolhatom<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
Vedd meg, ne tökölj, egyszer élünk! <#eljen>#eljen>
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CoD4: Kb 5 óra játék után:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most nem lehet hiányunk jó játékokból.
Üdv.
Mellesleg manapság a hûtés mizéria már meoldódott? Ha igen, akkor már a Premium-nál is, vagy csak az Elite-nél? Végül, ha kichippelteti (vagy mi 😛 ) az ember, akkor milyen nem várt szösszenetekbe ütközhet? Csak mert mint az elõttem szóló is utalt rá, én nem lennék hajlandõ 16 huffot kiadni egy nyavad játérért...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A hang dolog pedig szintén relatív, ki mennyite tech-geek, ugye. Kivezettem a hifimbe a hangot, az se szól azért rosszul.
(ez csak az én véleményem, lehet sokaknak nem tetszik, de senkit nem akarok megbántani, aki mondjuk 17-es tft-n játszik vele. nekem adottak voltak a fenti feltételek szerencsére, így beruháztam egy box-ba, és mit mondjak, többet ülök elõtte, mint a pc elõtt)
hali.
Én már soha többé nem akarok pc-re költeni!
ForzA 360!
Nekem egy 20"-os monitorra van kötve és bátran állítom, hogy baromi szép amit látok rajta. 1366x768-ra van állítva az Xbox, ennél szebb és több nekem nem kell. Ld. COD 4, beszarás ez a játék, grafikailag és tarlamilag is.
Meglestem a FAQ-t, de arra egyértelmû választ nem kaptam,hogy pl az én 22"os FTT monitorom milyen képet adna a box...ami érdekel, hogy mennyivel lenne homályosabb a kép egy LCD TV-hez képest?(már ha lenne) Milyen lenne a felbontás? (mert pl az 1024x768, full screen PC-s gémeken már elég homály) Valamint,hogy ha objektíven összevetünk egy PC-s és egy Boxos nevet, akkor a látvány mennyiben üt el?
Nomeg a nagyérdemû szerint érdemes-e beruházni egy xboxba? (csak mert a folyamatos és kilátástalan PC-fejelsztéstõl már borsódzik a hátam 😛 )
Köszi a segedelmet és a türelmet!
BAD Boys
Nincs köztetek egy jólelkû keresztény, aki írna nekem egy Assasin's Creedet és egy Mass Effectet? BP, személyes átvétel. Cserébe 2 verba lemez és pár korsó sör, néhány nagyonköszönöm között. Valaki? 😊 Esélytelen, mi?
De nem mindegy? Hívd ki face-to-face és büntesd meg 😊
Tényleg, láttátok a
drogfüggõ francia
videóját? Let's poon some noobs! Omg, ekkora balfaszt.
BAD Boys
Arty, ha vmit nem fordítanak le, akkor az már levon az értékébõl?
Nembaj, srác, én Érted vagyok! Megragadom az alkalmat: a Call of Cthulhut szerezd be, most készültünk el a magyarítással!!! Jelenleg tesztelünk. A játék fut okos 360-on is 😉
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Ellenben nem tudom, hogy hogyan váltanék a két bemenet közt, ha csak simán rádugnám a boxot a VGA, a PC-t meg a DVI bemenetre.
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
PC mehetett volna DVI-n, 360 pedig VGA-n. Ki tudja mennyire butítja szét ez az átalakító a jeleket.....
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
És van olcsóbban is, mondjuk kábelt külön kell hozzá venni:
KVM Switch
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
A megoldás:itt van!
Elég húzós volt az ára(12ezer),de végre nem kell kinlódni a monitorral...
Sajnos csak 4portos volt,nekem elég lett volna egy 2 portos,de már nem bírtam kivárni hogy megrendeljék,és nem is lett volna sokkal olcsóbb....
Nagyon faxa,a ScrollLock-ot kell benyomni+az 1-est,2-est stb,és már vált is <#wow1>#wow1>
Remélem tudtam segíteni azoknak,akik megunták a kábeltépkedést!
az, h nincs felirat, sztem oriási hiba a játékban 😞 igy a jó értékelés max az angol anyanyelvüek esetén jogos 😞
Forza.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Nuke ebben az esetben azt jeleneti, hogy valami probléma van az adott "verzióval", jelen esetben rossz 2 file, az nfo nem ír errõl, mert nyílván nem szándékos a hiba.
PSN: berghold
Ha nem bannolnak a következõ frissítés után, bevesztek a csapatba? 😊 Tényleg, az mikor is lesz? Nekem 2 héten belül lejár a live elõfizum. Akkor silver leszek, ugye? Szóval, bár nem lesz goldom, fel fog tûnni, ha bannoltak.
james: mi az a nuke? Az nem az, h vmit kivettek belõle? Az nfo file semmit nem ír errõl. A crc-nek mi köze ehhez?
Mass_Effect_USA_XBOX360-PROTOCOL (elvileg megy EU gépen)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
BAD Boys
BAD Boys
Alwares: jaja😄
De komolyan mondom ,h azok után amit megláttam...á kész õrület , nem szoktam azt mondani , h "i can't wait" , de most annyira , de annyira ááá , vhogy muszály felejtenem mert másképp nem telik az idö :SSSS (addig cod4 😄)
I CAN'T WAIT!
PEdig ez jó oldal volt!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
★ 汤姆 李