XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DDD LOL , azt hol álmondtad ,h ma megveszed ?😛 Kétlem , de ha van vhol akkor szólj megyek ln is veled 😉

Kis help kéne, ilyen téren nem vagyok járatos 😊
4-6 villamos vonalához a lehetõ legközelebb merre van konzolbolt?

Ez vicces 😊 Az achievement csak gizdázni jó, de ha ennyire nyilvánvaló, hogy csaltál, akkor már szánalmas az egész.

Tejföl, kösz, de az nekem messze van.
Mind1, mindenki dícséri ezt az Assassint, ma jó napom lesz, megyek és megveszem 😊

Assasssin's Creed 2db soundtrack Érdemes letölteni 😉

Shan
Azért nem rossz dolog, ha bele sem nézel a visszapillantóba, de tudod, hogy a seggedben dörmög egy V8-as, mert hallod a hátsó hangszóróból. És ha már eccer van optikai kimenete a cuccnak, miért ne használjuk ki. AMúgy egy alap 5.1 renccer nem is drága. Bár, nem tudom, hogy ezekbe a kompaktokba tesznek-e még optikát, inkább a koaxot preferálják, meg a 3 pár rca-t.. 😞
Lehet, sajnos...

Egy csomo jatek van, ahol az acsivmenteket mentessel ki lehet lockolni. A Gears-es 10,000 kill pl asszem ket perc alatt kilockolhato, ha tudod, hogyan kell. A mygamercard.net-es gamerscore lista elejen mindenki csinalja. Aki magyarhonban elso, az is csal (miota nyaron beeloztem nem talalt mas megoldast a pozicioja megorzesere, hehe). Az ilyeneket egyebkent konnyu kiszurni, csak ra kell nezni a profiljukra (bug-os, elvileg megnyithatatlan acsivmentjeik vannak (Two Worlds, Carbon, stb...), 1000 pontra van kijatszva a Rumble Roses XX (abba a szutyokba normalis ember nem fektet 200+ orat.. 😊, valamint van egy csomo offline kilockolt online acsivmentjuk (ami ugye eleve paradox, pl a PDZ-s 10,000 online kill-t offline szedtek ki)

Haver a GoW-os 10,000 killt egyebkent ket honap kemeny munkaval lockolta ki, szal az nem megy legalisan egyik naprol a masikra.. 😊

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Mass Effect USA XBOX360-PROTOCOL verzióhoz külön rarfix kell még!
Ez:Mass Effect USA RARFIX XBOX360-PROTOCOL

Összeszedte magát az ftp-m úgyhogy prof minden😊Elõször is nemsokára Assasin's Creed-et csekkolhatom<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nem hinném ,h te voltál az alpári , nem csak veled esett meg ez itt anno privátüzenetben , mármint ami "tejföl"-t illeti.Fred remélem joltudod, h akkor is te voltál a bunkó...

Bármelyik gép beszarhat, legyen az módosított, vagy sem. Elõbbinél kevesebbb esély van rá. De itt is mindenkinek más a tapasztalata, van aki hûtésmódos géppel kapott már 3 ledet, van aki nem módosítottal játszik 1,5-2 éve gond nélkül. Játékot erre a gépre is lehet olcsón szerezni, ebben sincs elõnye a pc-nek. 😉
Vedd meg, ne tökölj, egyszer élünk! <#eljen>

Errõl van szó. Eddig én is a hangszórós monitoron játszottam, azzal is fasza volt. Régi box pedig a tv-n szólt, azzal sem volt semmi gond, hallottam minden játékot.😊

LordAndrew
Hang ügyben egy megjegyzés: sima sztereóban is tökéletes. Nekem csak este (éjjel) van idõm játszani, ezért hangfalak használatáról szó sem lehet. Sima sztereó wireless fülessel játszom és tökéletesen meg vagyok elégedve vele.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Jelentés. Assasins Creed 10 óra játék után:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon tetszik, valahol a végén járhatok, kb. még 1 óra van hátra. Felírat hiánya miatt nem igazán értem a történet bizonyos részeit. Azt tudom, hogy assasinként mi a feladatom, de az nem tiszta, hogy miért vagyok 1 gépre kötve és a múltba "visszavezetve". A memóriám folyamatosan kezd helyreállni és már egyre több képességem van és egyre több területre emlékszem. Vasárnap délelõtt kezdtem és este 10ig meg sem álltam és még nincs vége. Szóval kellõen hosszú és izgalmas a történet (hát még, ha jobban érteném). Nálam az értékelés 95-100% között mozog, ez akkor fog eldõlni, ha teljesen végigvittem.

CoD4: Kb 5 óra játék után:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Errõl nem sokat tudok írni, egyszerûen jó, hangulata kiváló, igazi cod. Megfogott, tetszik. Ennek is a végén járok, még 1-2 óra lehet hátra. Amikor 15 évet visszamegyünk az a kedvenc részem. De az se rossz, amikor a hegy tetejére visszaszorítanak, aztán pedig nekük kell lemenni a hegyrõl, mert lent vár a helikopterünk. Ez a játék nálam 90-95% között áll, itt a multi fogja megadni a végleges értékelést.

Most nem lehet hiányunk jó játékokból.
Üdv.

Nos, akkor nem lettem sokkal okosabb 😛
Mellesleg manapság a hûtés mizéria már meoldódott? Ha igen, akkor már a Premium-nál is, vagy csak az Elite-nél? Végül, ha kichippelteti (vagy mi 😛 ) az ember, akkor milyen nem várt szösszenetekbe ütközhet? Csak mert mint az elõttem szóló is utalt rá, én nem lennék hajlandõ 16 huffot kiadni egy nyavad játérért...
Sephi
Mar nem emelekszem mikor olvastam itt az elobb de megkerem a tisztelt jatekosokat hogy az Assassin's Creed SOILEREKET RAKJAK BE KURVA SPOILER ZAROJELEKBEN KOSZONOM!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ebben is lehet valami, de itt talán az a döntõ, hogy ki milyen típusú játékos. Én pl.jobban szeretek a fotelbõl, kontrollerrel a kezemben játszani, mint a számítógép elõtt görnyedni. <#vigyor2>
A hang dolog pedig szintén relatív, ki mennyite tech-geek, ugye. Kivezettem a hifimbe a hangot, az se szól azért rosszul.

Shan
Mivel elég sok játék megjelenik pc-re is (ami box-ra), ezért szerintem, ha nincs egy nagy tv-d, egy jó kis 5.1-es hangrendszered hozzá, akkor maradj a pc-nél. (pc-re még a játékok is jóval olcsóbbak).

(ez csak az én véleményem, lehet sokaknak nem tetszik, de senkit nem akarok megbántani, aki mondjuk 17-es tft-n játszik vele. nekem adottak voltak a fenti feltételek szerencsére, így beruháztam egy box-ba, és mit mondjak, többet ülök elõtte, mint a pc elõtt)

hali.
Szóról szóra ugyan ez a véleményem!
Én már soha többé nem akarok pc-re költeni!

ForzA 360!
Értem. Miért, merre laksz? Kérdezném privátban, de letiltottál, biztos mert alpári voltam. Most kicsit elbizonytalanodtam.

tarlamilag=tartalmilag

Simán érdemes X360-at venni, ez nem is kérdés. Manapság (végre) nagyon el vagyunk kényeztetve játékügyileg.
Nekem egy 20"-os monitorra van kötve és bátran állítom, hogy baromi szép amit látok rajta. 1366x768-ra van állítva az Xbox, ennél szebb és több nekem nem kell. Ld. COD 4, beszarás ez a játék, grafikailag és tarlamilag is.

Aloha!
Meglestem a FAQ-t, de arra egyértelmû választ nem kaptam,hogy pl az én 22"os FTT monitorom milyen képet adna a box...ami érdekel, hogy mennyivel lenne homályosabb a kép egy LCD TV-hez képest?(már ha lenne) Milyen lenne a felbontás? (mert pl az 1024x768, full screen PC-s gémeken már elég homály) Valamint,hogy ha objektíven összevetünk egy PC-s és egy Boxos nevet, akkor a látvány mennyiben üt el?
Nomeg a nagyérdemû szerint érdemes-e beruházni egy xboxba? (csak mert a folyamatos és kilátástalan PC-fejelsztéstõl már borsódzik a hátam 😛 )
Köszi a segedelmet és a türelmet!
tejföl
En megtennem, de nem vagyok pesti. Videki sutyerak vagyok.

BAD Boys

tejföl
Jol jatszik, ezert nem ertem mi szuksege volt erre? De ha mar megtette, azzal sincs gond,mint irtam alant, ha nem fejeli meg egy nyilvanvalo hazugsaggal.

BAD Boys

LordAndrew
Nah, végigvittem a COD4 küldetéseit. A játék szinte tökéletes. A grafika helyenként annyira szép, hogy eltátottam a szám. A zene tökéletes aláfestést ad a cselekményeknek, a történet (bár elég rövid) nagyon ütõs. A hangulat csillagos ötös: különösen a repülõs fegyver-operátor küldedés és a csernobili mesterlövész küldetés tetszett. A háborús hangulatot tökéletesen hozza ez a darab. A story helyenként még meg is hatott (ilyen is ritkán fordul elõ egy játékban). Egyedüli hátránya a hossza, ami rudva becsléseim szerint nem haladja meg a 8 órát.... Mindezzel együtt: must try!

Apropó, az FTP, ahol tag vagyok, most kicsit meghúzta magát. Vagy csak a forrásuk, részletkérdés.
Nincs köztetek egy jólelkû keresztény, aki írna nekem egy Assasin's Creedet és egy Mass Effectet? BP, személyes átvétel. Cserébe 2 verba lemez és pár korsó sör, néhány nagyonköszönöm között. Valaki? 😊 Esélytelen, mi?

Nem tudom, mióta van Ragnarnak live, de nem véletlenül köztudott, h õ minden idejét a 360 elõtt tölti, van ideje achievementet gyûjteni. Bár nem játszottam vele, nem tudom, h mennyire küldi, de biztos õ is betalál néha egy-egy noobot, akit legyalázhat 😉

De nem mindegy? Hívd ki face-to-face és büntesd meg 😊

Tényleg, láttátok a
drogfüggõ francia
videóját? Let's poon some noobs! Omg, ekkora balfaszt.

tejföl
Lehet. Egyik modja az, ahogy nekem a baratom mondta, ha egy geprol ketten vagytok bejelentkezve. Ilyen esetben mind a ketten megkapjak az achivmentet. Amugy hogy a fenebe lenne 10000 killje ranked mecssen a GOW-ban ennyi ido alatt?

BAD Boys

Akkor nem értem Tejfölt. Azt hazudta a gyerek, h megnyitotta az achievementet, miközben mégsem? Ma nagyon lassú vagyok :S

Arty, ha vmit nem fordítanak le, akkor az már levon az értékébõl?
Nembaj, srác, én Érted vagyok! Megragadom az alkalmat: a Call of Cthulhut szerezd be, most készültünk el a magyarítással!!! Jelenleg tesztelünk. A játék fut okos 360-on is 😉

Kint a mass effect USa region free lersze,de ez a gama lesz az ami full magyar szinkron lesz nem?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Nem tudom,nálam tökéletes a kép mind a 2 porton....A monitorom meg kb 1 hónapos LG FLATRON 120WS ,úgyhogy azt még egy ideig nem szeretném cserélni <#wink>
LordAndrew
Én már dolgoztam az állami szektorban. Tudom mennyire "pörögnek" a dolgok. Kb az lesz egy jó hónap, mire kerítenek egy "szakértõt", aki ért a Linuxhoz és további 30 nap, amire megírják a szerzõdését, elvégzik az üggyel kapcsolatos papírmunkát. A szakértõ aztán majd elhúzza a szakértõi vizsgálat idejét fél évre vagy még továbbra.... Aztán elindul a tágyalás.... Nem is mondom tovább. Arra a hardverre keresztet vethetnek. De ne legyen igazam.

Aguinaga
Ez igaz, nekem így a PC képe sajnos elég szellemképes lett.. 😞
Ellenben nem tudom, hogy hogyan váltanék a két bemenet közt, ha csak simán rádugnám a boxot a VGA, a PC-t meg a DVI bemenetre.

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Bendy
Korrektebb megoldás ha ezzel a pénzzel lecseréled a régi monitorod olyanra ami DVI és VGA bemenetet is tartalmaz.
PC mehetett volna DVI-n, 360 pedig VGA-n. Ki tudja mennyire butítja szét ez az átalakító a jeleket.....

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Aguinaga
Ezt írtam neked kb. 1-2 hete is...
És van olcsóbban is, mondjuk kábelt külön kell hozzá venni:
KVM Switch

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Na végre,sikerült megoldani a monitordugdosást<#vigyor1><#wink><#nyes>

A megoldás:itt van!

Elég húzós volt az ára(12ezer),de végre nem kell kinlódni a monitorral...
Sajnos csak 4portos volt,nekem elég lett volna egy 2 portos,de már nem bírtam kivárni hogy megrendeljék,és nem is lett volna sokkal olcsóbb....

Nagyon faxa,a ScrollLock-ot kell benyomni+az 1-est,2-est stb,és már vált is <#wow1>
Remélem tudtam segíteni azoknak,akik megunták a kábeltépkedést!
arty
napersze, a szövegek foglalják a legtöbb helyet egy lemezen 😄 ez akkora kamu magyarázat ... (ráadásul a legjobban is egy szövegfájl tömörithetõ... ezer oldal belefért volna 100kbyte-ba, de persze már annyi sem volt a korongon 😞

az, h nincs felirat, sztem oriási hiba a játékban 😞 igy a jó értékelés max az angol anyanyelvüek esetén jogos 😞

Forza.

Alwares
Nem baj, hamarosan lesz szerintem rendes verzió is...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Nem lehet úgy unlockolni achievementet, hogy meg sem csináltad, ezért sem lehet már mentéseket cserélgetni. (persze, ha bugos a game, akkor lehet, pl Strangleholdban kaptam pár pontot azért mert a végéna videót elnyomtam, aztán amikor újra betöltöttem, azt hitte végignyomtam egy pályát spec képességek nélkül.)

Nuke ebben az esetben azt jeleneti, hogy valami probléma van az adott "verzióval", jelen esetben rossz 2 file, az nfo nem ír errõl, mert nyílván nem szándékos a hiba.

PSN: berghold

Lehet olyat, h unlockol egy achievementet úgy, h közben meg sem csinálta? Hogy lehet olyat? Csak kíváncsiságból, én nem csalok, bár néha nekem is vannak alpári megnyilvánulásaim.
Ha nem bannolnak a következõ frissítés után, bevesztek a csapatba? 😊 Tényleg, az mikor is lesz? Nekem 2 héten belül lejár a live elõfizum. Akkor silver leszek, ugye? Szóval, bár nem lesz goldom, fel fog tûnni, ha bannoltak.

james: mi az a nuke? Az nem az, h vmit kivettek belõle? Az nfo file semmit nem ír errõl. A crc-nek mi köze ehhez?

james69holden
nukeolták

crc-s

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

sziasztok, vki megtudná mondani hogy, honnan tudom , hogy garis e a gépem vagy nem? Találtam rajta serial kódot, elviekbe most vettem, vadiújonnan aprónetrõl egy csávótol, de ez ilyen "leesett a kamionról" gép. Találtam még egy garancia könyvecskét.. De fingom sincs, h garis-e v nem.. Meg mondjuk nem ártana megtudni, hogy meddig érvényes, ha van rá garancia Bontatlanul vettem a cuccost!!! Valaki segitsen pls!!!

Nem tudom ez esetleg érdekel-e valakit...

Mass_Effect_USA_XBOX360-PROTOCOL (elvileg megy EU gépen)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tejföl
Ma este jatek kozben (COD4), megkerdeztem tole, hog ya fenebe akceptalta GOW-ban az egyik legnehezebben teljesitheto achivmentet ennyi ido alatt. Holott altalam nagyrabecsult, szemelyesen is ismert jatekosok elmndtak, hogy enyi ido alatt amiota neki gepe van az keptelenseg. Ehhez tobb honapot el kell tolteni az adott jatekkel online. Nos o nem ezt tette, egyszeruen becsalta.

BAD Boys

Ne ködösíts, mit csinált ez a szemét?

tejföl
Nem adtal valaszt jatek kozben arra, hogy a Gears of War-ban megcsinaltad-e az ominozus achivmentet. Utananeztem azota es nem. Egyszeruen becsaltad. Nem lett volna semmi baj ezzel, ha azt mondod, hogy igaz, nem akartam erre az egy ach-re honapokat gyurni, ez volt az egyszerubb modja. Ennyi eleg lett volna. De te tereltel, nem adtal egyertelmu valaszt. Vedted a vedhetetlent, magyaran csaltal. Nem tisztem inositeni teged, de tenyleg baj van a stilusoddal, ahogy kulonbozo forumokon megnyilvanulsz. Nagyon sokszor vagy alpari. Itt ebben a topikban engem is illettel kulonfele jelzokkel, bar te nem is emlekezel ra, talan, mert oly sok emberrel tetted ezt. Mi egy osszeszokott csapat vagyunk a live-on, legalabb masfel eve ismerjuk egymast, te akartal velunk jatszani, ha emlekezetem nem csal en javasoltam Akosnak, hogy vegyen fel a baratlistajara, amit oszinten meg is bantam. Fogy a levego korulotted, egyre kevesebben ohajtanak veled jatszani es errol csak te tehetsz.

BAD Boys

<#wink>
Alwares: jaja😄
De komolyan mondom ,h azok után amit megláttam...á kész õrület , nem szoktam azt mondani , h "i can't wait" , de most annyira , de annyira ááá , vhogy muszály felejtenem mert másképp nem telik az idö :SSSS (addig cod4 😄)

I CAN'T WAIT!

Adi
EZ IS LOL
PEdig ez jó oldal volt!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Én is nézzegetem, h minden hol csak buzi pc-s isokat vannak konzolosok nincsenek!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Scotty99
Hehe, gyûlik a csapat 😄

PS3 ID: ghost_hun

Akkor várjatok a Mass Effect megjelenésig.Megyek én is nekem az kell😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;