XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Alig várom, hogy a Mass Effect -rõl írjatok :) kíváncsi vagyok!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Alwares
Az Assassins Creed szerintem nagyon rendben van, csak ezeket a sci-fi baromságokat hanyagolni kellet volna, nagyon megtörik a játékmenetet-hangulatot. Remélem nem spoilereztem le semmit. Az irányítás pedig rohadt jó és a grafika is szép. Mondjuk sync hiba jó párszor elõfordul, meg van egy két bug, de nincs gond a játékkal. A kezelést eléggé szokni kell, de ha az ember megtanulja, akkor nagyon nagy élmény csak mászkálni a városban...
Holnap meg megnézem milyen lett a drága kis Mass Effectem, jáájjj csak jöjjön le, xbox-sky nagyon belassult mostanában :(

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Kaplan
Én nagyon nem értem ezt. Sok embertõl olvastam, hogy az LG írója is tökéletesen írja a játékokat. Akkor most mi a frász van?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arty
nem, ez attól függ milyen a hordozoréteg a Philipsen :) mivel két fajtával szállitják itthonra, igy van akinek bejön a korong, van aki pedig cumizik... el lehet képzelni, h egy magyarországra melyikbõl jön több ;)

Forza.

mucsácsó: 1 éve van boxom, közel 50 játékom van, amiból kb. 40 Philips lemezen van. Tehát ez attól függ, hogy milyen olvasó van a gépedben. Nekem Samsung van és még soha, soha nem volt unreadable disc error, az olvasófej is teljesen rendben van, szóval nálam bevált a lemez, arról nem is beszélve, hogy ismerõsöm elég jó árba adja nekem, 300ft körül.

TomyLee: Délelõtt 11 felé írtam egy kisebb véleményt az Assasins Creedrõl. Nézd meg, ha érdekel még, szerintem jó game! :)

Gideon Wieth
az elõlap mögött?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
vagy az el van takarva alapesetben ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
én se látok ilyen matricát ami neked van a képen. Pedig én origiben vettem a Media Marktban nyáron. És nincs rajta ien matrica...Ilyenkor MI van ?

Bár most hogy nézem nekem a régebbi ezüst csik matrica maradványai a kijelzõ túloldalán vannak.De mindegy ha nem látsz valami egyértelmû "matrica" féleséget az elõlap mögött akkor már rég rossz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Matrica

Ezen a részen kéne lenni vagy egy ilyennek,asszem ez az újabb nehezebben leszedhetõ verzio,vagy egy ezüst szinû csiknak,ami a régebbi.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

<#worship><#eljen><#vigyor2>
Jah,1db disc-em van(azis Philips).Ha elrontódik valami írásnál akkor távol legyen tõlem minden tárgy mert...

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Lizardman
Telefon

Telefonos segítségnyújtás a hét minden napján:

06 80 018590

Ügyfélszolgálat:
Hétfõtõl péntekig: 09:00–17:00
Szombat: -
Vasárnap: -

Gideon Wieth
igen sztem remek játék lett :)

Scotty99
Eszembe jutott egy vad ötlet. Hogyan, mivel lehetne a boxot befesteni? Lehetne egyáltalán? Belegondoltam, milyen szépen mutatna fekete színben :D

PS3 ID: ghost_hun

Na még 1-2 óra és Assasin Creed bennt figyel majd a box-ban:)
Milyen lett a game egyébként?Nagy a csend ez ügyben.Vagy szinte még senkinek nincs meg?

Kaplan
Jól van. Akkor úgy tûnik elsõdleges prioritást élvez egy Pioneer DVD író vásárlása.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Bendy
Pont ma írtak 1 tesztet az xbox360.blogol.hu-n a lemezekre meg írókra. Sok a fos alapanyag manapság

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

léccy, segitsetek, ez nagyon fontos, mer most fingom sincs h garis e vagy nem, vmi képet vki küldjön, max satirozza ki a számát a képen, csak tudjam h most mivan, mer ha nincs gari, akkor beleszereltetem a hütésmódot is, azt csá. Segitségeket elõre is köszi!

Kaplan
Megszoktam a VIPet.. szerk.: Hitach drive, 47-es minden bizonnyal a legjobb.

Kaplan
Persze, egytõl egyig midnent olvas, hiba nélkül.

na szét vettem a faceplatet is, semmi sincs alatta, se matrica semmi, semmit se látok aminek alatta kéne lennie, ha esetleg tudsz szerezni képet, h hol is kéne lennie azt megköszönném<#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>

mucsácsó
Lehet bepusztult a meghajtód...olvas egyáltalán valamit? =/
Hol van a box hátulján ez a telefonszám lizardman? Megnéztem, ott a serial number van meg a gyartasi év, asszem meg ilyesmi de telszámot nem látok, te nem a faceplate alatti részre gondolsz? azt még nemvettem szét... <#merges2><#merges2><#merges2><#merges2><#merges2><#kuss>

Kaplan
(Tünetek. Ezerrel pörgeti a lemezt, még olyan mintha elindítani fekete kép, aztán még egy kis hangos fáradt pörgetés után kiböki, hogy a lemez olvashatatlan.) Nem akarok OFFolni. Ha gond szóljatok, és lerendezem privátban.

Kaplan
Ricoh-ra írtam LG-vel.

mucsácsó
Milyen lemezre írtál?
(LG-m van nekem is, és egyik ismerõsömnek is, és semmi baj nem volt egyikünknék sem, pedig õ még Maxell-re is írkált állítólag..) Vagyis hogy pontosítsak: volt bajom, pont elõtted írtam le: Philispre írtam, nem Verbatimra..egybõl szar..
Kaplan
Ha LG íróm van akkor az a legvalószínûbb, hogy amiatt nem indul el a CoD4 a kétszer kiírt darab közül egyikbõl sem, nemde?

mucsácsó
Húú...de felbaszott ez a szarság...nagyon mérges vagyok..
Vettem ma egy Philips DL DVD-t (mivel Verbatim nem voltl de szinte éreztem, hogy rosszul cselekszem), hogy kiírhassam az Assassin's Creed-et..Megírta, oké..updatel, elindul a game..de tölt, mint állat..
Épphogy lépek kettõt, kiírja, hogy unreadable disc...a jó büdös****-át mondom, ezért fizettem meg szenvedtem én? Alig vártam a ma délutánt, hogy játszhassak, erre meg..áhhhh...
Most vehetek új lemezt, és írhatom ki majd megint, nagyszerû..És ilyenkor kuka a lemez, mást nem igen lehet tenni, ugye? =/ Elõször nem Verbára írok, és rittig szar..
Egyszerûen nevetséges..

tanulság:
PHILIPSET SOHA NE VEGYEN SENKI, EKKORA EGY ISTENVERTE SZART!!!!

Verbatim FTW, hiába is a legdrágább. Esetleg Ricoh-nak adok egy esélyt majd, csak azt nem láttam egyik boltban sem, és 10 db-ot nem merek rendelni, ha szar az egész..
Kaplan
Aki tudna segíteni a játékok kiírásával kapcsolatban (érdekes problémám van) megköszönném ha felvenne MSN-re és segítene egy csöppet. MSN címem : [email protected].

Elõre is köszönöm.

shevy
sziasztok, haverom szeretne gépet venni használtan
Õ 360i (?) változatot említett, 3 joy-jal és 3 eredeti játékkal (nem tudom van e ilyen verzió). Szóval a kérdésem a következõ lenne: használtan milyen áron mozog a gép ilyen csomagban vagy hasonlóban?
elõre is köszi

<#vigyor3>

Ewergo
Neeemá....és ha átnéznek a szomszédok? Ne cukkold öket szegényeket mikor minden kis demo morzsátol amit megkapnak, majdki ugranak.
:)

Lizardman
egy bizonyos xl Ragnar lx nevü emberkétöl óvakodj!

arty
nem a leforditással van a gondom, csak hallás után az angolom kevésbé jo, mint olvasva ;)

Forza.

Hihi!
Pár hónapja van boxom, de igazán jó live-os élményben nem volt még részem. Egy jó kis co-op-ért mit meg nem adnék:D. Régi nevem(TorryHUN) UK reg volt, és drága hosszabbítani, szóval muszáj volt új nevet csinálni. Szóval mindig jóhangulatú emberek vegyetek már fel<#vigyor2>
Gamertag: muteme18
GoW,Halo3,COD4,Forza2

Alwares
Ez a Mass Effect csak NTSC ha jól látom nem? Jah nem ott van az alján hogy REGION Free... Áhhhááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá! Holnap meg Mass Effectezni fogok, én beszarok mindjárt! Most meg tolhatom az Assassins Creed-et, áhh mindjárt megyek orvoshoz azt kiiratom magam egy hétre a suliból... Elképesztõ mik mennek itt emberek! iXtreme 1.3. Hmm ezt bele kéne valahogy rakni, de öhömm ha ezt nem teszem bele akkor számíthatok bannra a közeljövõben? Mert akkor nem kéne tökölni vele, mondjuk megvagyok Live nélkül mikor olyan singe játékok vannak hogy hajjajj...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Azigen,nem tudtam,hogy ez a menete azaz,hogy így kell ezt megoldani.
Köszi az infót!

Lizardman
mert nem a boltba kell vinni, hanem a box hátulján lvö teloszámot kell hívni, és akkor jön a ups, és elviszi... ennyi... csak legyen ép a garanciamatrica...

Ismerõsömnek nem fogadták el gar.papirok nélkül<#conf>

Lizardman
vedd le a faceplate-t (elölapot), és ha alatta van egy matrica, mai sértetlen, akkor garanciás :)

Valaki tudna segiteni abban, hogy honnan tudom meg hogy az xbox360amhoz, van e garanciám? Állitolag papír nem kell hozzá, hanem serial szám alapján azonosítja. Szóval hol tudom megnézni, hogy van e garancia, az xbox360amra, vagy nincs? PLS HELP<#pardon1><#pardon1><#pardon1><#pardon1><#pardon1>

Scotty99
És ezzel nem ront a kép minõségén? Mert nekem van olyanom, amit Aguinaga linkelt, de az sokat ront a képen...ha ez megfelelõ megoldás, akkor azt hiszem én is beruháznék egyre.

Fektetve van ,viszonylag elég jól szellõzö helyen a szobámban.Nincs benne semmilyen hütésmódositás , se semmi ;)

Szevasztok
Assassin's Creed -ben hol tudok menteni, játszottam vele egy csomót kiléptem és most kezdhetem elõrõl.
Segítségeteket elõre is köszönöm
Scotty99
Egyébként Ragnar, te milyen helyen tárolod a boxot? És an valami hûtésmod?

Azért érdekel, mert köztudott, hogy ha valakinél, akkor nálad elég sokat szokott mûködni a box egyfolytában, és gondolom még nem volt vele semmilyen gondod.

Basszus a Boxom még egy hete sincsen meg, de hogy az úszóedzések után mennyire ellazulok tõle az hihetetlen :) Még csak 3 játékom van, Halo 3, GoW, Fifa 08, de napokat át tudnék velük játszani :) Legközelebb december 4.-én tudok játékot venni, akkor is csak 1et de már nézelõdök, hogy mit érdemes :) Ui: A boxom tegnap éjjel 5 óra játék után megfagyott, azóta és azelõtt hibátlan volt :)

P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360

No, köszi az okítást! Bár tavasz elõtt tuti nem ruházok be, de én szeretem idõben körbeszimatolni a dolgokat :P

by
mucsácsó
Hmmm, van iXtreme 1.3, Samsung meghajtósóknak:

------------------------------------------------------
iXtreme firmware 1.3 for TS-H943 Xbox 360
------------------------------------------------------
Media Stealth, Disc-Jitter, Disc-Lockon, FirmGuard, Xbox 360 backup firmware modification!
Features
-----------------
(v1.3) Improved media detection
(v1.3) Fixed PTP DVD Movies
(v1.3) More Secure for Xbox Live
(V1.3) Multiple Speed Versions
(v1.2 Rev2) Failed Stealth backups report normal disc information
(v1.2) Extra verification performed on Stealth backups
(v1.1) Extra verification performed on Stealth backups
(v1.0) Defeats all current Xbox Live detection attempts
(v1.0) Boots ONLY Stealth Xtreme Xbox 360 backups
(v1.0) Boots ONLY Stealth Xtreme Xbox 1 backups