XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Holnap meg megnézem milyen lett a drága kis Mass Effectem, jáájjj csak jöjjön le, xbox-sky nagyon belassult mostanában :(
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Forza.
TomyLee: Délelõtt 11 felé írtam egy kisebb véleményt az Assasins Creedrõl. Nézd meg, ha érdekel még, szerintem jó game! :)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ezen a részen kéne lenni vagy egy ilyennek,asszem ez az újabb nehezebben leszedhetõ verzio,vagy egy ezüst szinû csiknak,ami a régebbi.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Jah,1db disc-em van(azis Philips).Ha elrontódik valami írásnál akkor távol legyen tõlem minden tárgy mert...
★ 汤姆 李
Telefonos segítségnyújtás a hét minden napján:
06 80 018590
Ügyfélszolgálat:
Hétfõtõl péntekig: 09:00–17:00
Szombat: -
Vasárnap: -
PS3 ID: ghost_hun
Milyen lett a game egyébként?Nagy a csend ez ügyben.Vagy szinte még senkinek nincs meg?
★ 汤姆 李
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
(LG-m van nekem is, és egyik ismerõsömnek is, és semmi baj nem volt egyikünknék sem, pedig õ még Maxell-re is írkált állítólag..) Vagyis hogy pontosítsak: volt bajom, pont elõtted írtam le: Philispre írtam, nem Verbatimra..egybõl szar..
Vettem ma egy Philips DL DVD-t (mivel Verbatim nem voltl de szinte éreztem, hogy rosszul cselekszem), hogy kiírhassam az Assassin's Creed-et..Megírta, oké..updatel, elindul a game..de tölt, mint állat..
Épphogy lépek kettõt, kiírja, hogy unreadable disc...a jó büdös****-át mondom, ezért fizettem meg szenvedtem én? Alig vártam a ma délutánt, hogy játszhassak, erre meg..áhhhh...
Most vehetek új lemezt, és írhatom ki majd megint, nagyszerû..És ilyenkor kuka a lemez, mást nem igen lehet tenni, ugye? =/ Elõször nem Verbára írok, és rittig szar..
Egyszerûen nevetséges..
tanulság:
PHILIPSET SOHA NE VEGYEN SENKI, EKKORA EGY ISTENVERTE SZART!!!!
Verbatim FTW, hiába is a legdrágább. Esetleg Ricoh-nak adok egy esélyt majd, csak azt nem láttam egyik boltban sem, és 10 db-ot nem merek rendelni, ha szar az egész..
Elõre is köszönöm.
Õ 360i (?) változatot említett, 3 joy-jal és 3 eredeti játékkal (nem tudom van e ilyen verzió). Szóval a kérdésem a következõ lenne: használtan milyen áron mozog a gép ilyen csomagban vagy hasonlóban?
elõre is köszi
:)
Forza.
Pár hónapja van boxom, de igazán jó live-os élményben nem volt még részem. Egy jó kis co-op-ért mit meg nem adnék:D. Régi nevem(TorryHUN) UK reg volt, és drága hosszabbítani, szóval muszáj volt új nevet csinálni. Szóval mindig jóhangulatú emberek vegyetek már fel<#vigyor2>#vigyor2>
Gamertag: muteme18
GoW,Halo3,COD4,Forza2
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Köszi az infót!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Assassin's Creed -ben hol tudok menteni, játszottam vele egy csomót kiléptem és most kezdhetem elõrõl.
Segítségeteket elõre is köszönöm
Azért érdekel, mert köztudott, hogy ha valakinél, akkor nálad elég sokat szokott mûködni a box egyfolytában, és gondolom még nem volt vele semmilyen gondod.
P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360
by
------------------------------------------------------
iXtreme firmware 1.3 for TS-H943 Xbox 360
------------------------------------------------------
Media Stealth, Disc-Jitter, Disc-Lockon, FirmGuard, Xbox 360 backup firmware modification!
Features
-----------------
(v1.3) Improved media detection
(v1.3) Fixed PTP DVD Movies
(v1.3) More Secure for Xbox Live
(V1.3) Multiple Speed Versions
(v1.2 Rev2) Failed Stealth backups report normal disc information
(v1.2) Extra verification performed on Stealth backups
(v1.1) Extra verification performed on Stealth backups
(v1.0) Defeats all current Xbox Live detection attempts
(v1.0) Boots ONLY Stealth Xtreme Xbox 360 backups
(v1.0) Boots ONLY Stealth Xtreme Xbox 1 backups