XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ewergo
DE Gecik! Oldalakrol törölték a konzolos programokat a warezbusterek de a PC-seket fenthagyták.
Valaki nagyon ellenünk van! <#boxer>

Scotty99
Ragnar, megvan a megoldás...keresni kell egy konzol boltot, ahova betörünk...te viszed az Assasin's Creedet, én meg egy tápot :P

PS3 ID: ghost_hun

Mostanában az összes torr.oldal rossz.Nagyon lassúak.Viszont mindig lehet tölteni,bármennyivel is csak ultra lassan:(
CoD4,3 napja jön lefelé és azt írja,hogy még 4 nap(persze ezt már nem várom ki<#shakehead>).Ezentúl minden egyes game megér majd 1 sms-t hacsak nem jön 1 olyan torrent site mint amit Bence és társai csináltak(mondjuk ûgy látom elég jól le is álltak ezzel a dologgal:(

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Alwares
xbox-sky-ról. Mondjuk elég szarul, alig jön max sebességgel. 115 és 85 között ingazodik sajna, de nem érdekel, ha maxal jön akkor se tudtam volna vele ma játszani, holnap meg ígyis úgyis tudok majd... Csak zavaró, sky-ról eddig mindig maxal jöttek a dolgok most meg épp 70-el jön, most meg 30-al, úgy látom fõ seed-ek nincsenek is rajta :S

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Honnan jön le?

Alwares
Akkor neked tényleg a raktáras megoldás marad :D

Péntek még ok is lenne , de sztem még akkor csak akkor tudom majd megrendelni ami ideér majd vagy hétfö kedd környékén :@@@@

Alwares
Hmm az éjszaka lejön ez az Assassins Creed. Asszem holnap nem kéne suliba menjek XD Egyébként mekkora kamu már hogy 1 GB-re nem fért fel a felirat. Az kb 500 kbyte lett volna, nehogymár!

Scotty99
De soká van még péntek xD

PS3 ID: ghost_hun

Hát anno vhol nagyon régen hallottam tán én is vmit , dehát az Ubinak ez volt a féltveörzõtt titka , na mind1 , nem is vagyok még kiváncsi a többire... OMFG de soká van még a megjelenés :((((((((((((((((((((((((

szerk.: komolyan mondom ,h megyek én is és feltörök vmi raktárat ahol tárolják a játékot :DDD ugymint anno a halo-nál (tették mások) XD

Ja ezt én sem értem :SSS , masik forumon vki kiszamolta, h 7,4 GB a játék szal az akacsa volt ,h kevés a hely a lemezen és ,h ezzel voltak gondok -.- szal gyk még van 1giga a DL lemezen.

mucsácsó
Jó lenne, ha spoiler tagek közé tennéd a hasonló mondanivalóidat, mégha sokk utóhatása alatt is állsz.. :D Amúgy igaz..
2013-ban is menni fogunk elvileg, de fogalmam sincsen még, hogy hogy...
ThugEdge
tök mind1 nem lõttél le semmit,de ezt már régóta lehetett olvasni itt-ott,hogy nem pusztán egy keresztes háborúk kora beli témáról van szó
én majd elolvasok vmi rivjút,hátha lesz egy kis magyarázata az elõ-cselekményeknek

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Ne rinyálj, biztos a szerverlefoglalások miatt van.

Egyébként nálam is minden behalt, privát FTP is.
Vki tud mondani sms oldal linket, ahol van Assasin's? :)

Ezt nem igazán értem, gondolom nem hivatalos forrásból van, hanem vmi hülyegyerek írta.
Nem rakták be a felriatokat, hogy legyen hely a lemezen? Az az összes felriat lehet max 1-2 mega, egy tisztességes textúra sem fér oda.

Azaz,soha többet web alapu letöltés!Csakis ftp!Ezek a web-es szoftverek ultragagyik:(
Na off-ot befejeztem csak kiakadtam most picit.

lol:)
Mostmeg eltünt minden az oldalról ahonnan töltöttem le.

james69holden
(gondolom smsweb)
ezért kell ott ftp-s megoldást választani

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Hogy az isten nyila csapja ketté ezt a flashget programot<#boxer>
Egész napra itthagytam,hogy majd letölti Assa.Creed-et erre baxott +csinálni:(letöltött öszvissz 10 rar file-t azt is összevissza.Simán nyomathattam volna a játékot egész éjjel,full ideg vagyok kell várnom reggelig<#buck>

:O ebbe már bele sem merek nézni in the beginning part 1 ese .Aki már nyomja warezba mondjon már "finoman" vmit ,h ez mi , de ne lõjje le a poént , annak ellenére ,h én lelöttem magam elött lehet :D

Altair has come from the future ... TRUE or FALSE ? ^^

OMFGG ez meg mi ??? :SSS MAJOR SPOILERS!!!! ugye ez csak vmi vicc , mondjátok , de várjátok meg mig betölti a videót teljesen és tekerjétek a végéhez...öööÖÖÖ ugye nem ?????????????

ThugEdge
AC:
az elsõ helyszínen sikerült vkinek begyüjtenie a 20 kis zászlót?nekem 18 van eddig,de már az istennek sem találok többet
vissza lehet majd ide még térni?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Kaplan
Biztos jönni fog egy update keretében majd a feliratozás. Kétlem, hogy egy ilyen pöpec játékot ezzel elszúrnának.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Szevasztok.
Az Assassins Creed mit updatel az elsõ indításkor.
Akkor elöször azt mondja ,h lesz valszeg updateben aztán utánna ,ellentmond magának ,h hát ezért és ezért nem lett ?! -.-
De most kitérdekel ,h mit gagyarásznak a "mocskos" parasztok , hát ugyanmár , arra rájön az ember , meg gondolom nem vmi bonyolult dolgokat beszélhetnek , de az átvezetõkbe , v a fontosabb dolgokat marhára megcsinálhatták volna :@@@

Lizardman
sorry, én csak leirtam, amit irt a gyerek :)

Sephi
A parbeszedekhez rakhattak volna feliratod vazze nem az osszes hanghoz...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lizardman
ugyanazt irta mint te is azelött, hogy a sok ember miatt nem tudták volna megoldani rendesen a feliratkezelést (hogy pontos legyek azt irta, hogy a sok ember miatt a képernyö tele lenne a szöveggel, hamind kiirnák, amit az emberek mondanak...), ezért nem raktak bele, na és azt is irta, hogy a nem anyanyelvü emberkéknek tényleg nehéz lesz megérteni :)

Ja én is ezt vettem ki belõle ,viszont onnantól a második felét nem értem.

Gideon Wieth
ezt megnéztem volna :D még most is röhögök <#wow1><#nevetes1>

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
teljesen nem értek mindent. valami olyasmit írt, hogy a feliratok szerinte ki lettek szedve,hogy legyen hely a lemezen, és valószínüleg majd kapunk egy frissítést,ami a hard drivre rárakja és akkor lesznek. azt hiszem a lényegi része ez, de szóljatok ha nem :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Az elõbb megyek a lovamon a két város között,de leszáltam hogy felmásszak egy ilyen kilátóba.Utánna teljessen a másik oldalon ugrottam le a szénába ,mondom én a lóért nem megyek vissza ugyis van itt álldogál egy épp.Felülök,erre a fák közül elõront valami lovag szerzet orditozva.Na kard elõ,majd én a lórol jól agyoncsapom.Nagy husongatások közepette megindulok felé,erre a lo egyszer csak felbukik,én meg ott hempergek a földön a lovag elõtt.Jól agyon is vert utánna... De tök jó jelent volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mindig találok vmi újat ,ezt nem hiszem el :D

www.1191ad.co.uk (forumján vmi fejlesztö linkelte, soha nem hallottam erröl az oldaláról:D) Ubireg szükséges , de sztem megéri , most nézem én is.

Sephi
En imadom a stilusat Altair-nak... lehet am halkan is gyilkolni :D imadom amikor a fel helyorseg utanm rohangal es en lokdosom le oket :D

Hát az angol nyelvhez én se értek különösebben,ilyen alap szinten.De szerintem ebben különösebben elakadni nem igen lehet,legalábbis itt az elején semmiképp,mert bár elsõre nincs a térképen minden bejelölve,az mindig be van hova kell a következõ dologért menni.
De mondom még az elején vagyok,most ültem fel a lóra hogy a másik városba átmenjek.De már eltöltöttem vele vagy 2 órát,mert mászkáltam össze vissza,gyakoroltam a harcot,meg ugye végigcsináltam ezeket a bevezetõ-bemutató dolgokat.
A kinézete félelmetes,az animáciok szintén,fõleg a saját karakterünké.
De az biztos hogy ez ilyen "elmerülõsebb" játék,nem lehet csak igy hipp-hopp beleugrani,mert akkor a grafikán kivül semmit sem mutat meg magából.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Tudna nekem valaki küldeni pm-ben egy jó smswebes oldalt ahol vannak x360 játékok? (konkrétan assassin's creed kéne) köszi!
Sephi
Detto.

Jaja :) ,nyugi már nem kell sokat várni , csak kibirjuk vhogy ;)

Viszont egy kevésbé jóhir a játékkal kapcsolatban , ugyanis kiderült (legalabbis én most tudtam meg ,hogy nincs semmiféle feliratkapcsolási leehetöség , másik forumon(gamer365) ott is irták ,h nem találtak benne , hivatalos forumján is kérdezte vki , ott többnyire az a válasz volt a többi usertöl ,h mert azért nincs mert sok ember beszél (gondolom a városba) és nagyon össze lenne akkor kavarodva v vmi ilyen ökörséget irtak , szal ezt sajnálmo nagyon , ha ténleg igaz :S , viszont összeszettem az angol tudásom kis részét igy hirtelenbe aztán nyitottam egy topicot , leirtam ,h mivan stb. meglátjuk ,h milesz.
Tényleg kellene subtitle , mert azért mégiscsak jobban értik a legtöbben feliratról az angolt mit szóban/ból.

UPDATE: LOOL , nagyon durván aktiv a forum , nem hittem volna , már irtak is.Egy részét értem csak , szal pls vki forditsa v foglalja már össze a lényeget KONKRÉTABBAN.

"Subtitles were also cut out to make room on the disc, so there's a chance an update could include them given that updates are stored on the hard drive. Still, I think the multiple people excuse is perfectly valid, otherwise the screen would be filled with text which even those who use English as their mother tongue would have a hard time understanding."

Gideon Wieth
amugy az interjukban és a gamestaros leírásban is vannak segítségek...elõször mi se tudtuk miért nincs semmi a térképen, aztán olvastunk másztunk láttunk :) év játéka szagot érzek :)

Alwares
Hát ezt valószínüleg olyan írta akinek figja sincsen az angol nyelvrõl így persze hogy nem érti a játékot...

Gideon Wieth
nekem nagyon tetszett.Bár én imádom az ilyen játékokat. A legjobban az szórakoztatott, hogyha a nép elõtt felmásztam valahova elkezdtek ujjal mutogatni...szóval a tömeg nagyon élethû. Viszont ha folyamatos akciót vársz ez nem a ,,te" /nem rád értem,általánosság/ játékod...Amolyan továbbfejlesztett hitman és pop keverék. Megy tervez keres öl fut... egyébiránt gyönyörû a grafika, és nekem folyamatosan fennt volt az izgalom, mivel elég gyorsan, 5 perces szünetekkel megtaláltuk a dolgokat... a legjobban mégis a menekülés tetszett... tényleg nem olyan egyszerû mint amilyennek játszik... és egy idõ után már tényleg ismernek ott téged... legalábbis más magyarázatot nem találtam arra, hogy be se tettem a lábam kastélyba és rögtön futás volt.. és még csak nem is öltem, szóval azt is el kellett intézni loholó katonákkal a fenekemben... összességébe nekem a játék 10bõl 9,9999999999.....csak legyen már kinnt és vehessem meg magamnak :)

Kandurex
és milyen volt a játék?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

halo 2 8kért fóliás még mindig eladó
Gideon Wieth
erre még annyit bár az elõzõbe is írtam... Hogy barátomnál töltöttem ma a délutánt és én is kipróbáltam milyen...//nekem nem flashelt a gépem és egyébiránt is megvenném a gamet//
nem rég jöttem el onnan :) és hát mi ennyi idõ alatt mindig tudtuk kit kerresünk nem mindig merre, de mindig volt valami logika... Értelem szerûen egy hadvezért nem egy szegényember házában keresek... és a térkép is mindig segített...szóval csak illetõnek meg kéne tanulnia játszani :)

james69holden
valahol olvastam h akár 30 óra is lehet az AC kijátszása
ha ez igaz, akkor le a kalappal

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Ewergo
Akkor azoknak löttek akik idöre, minél hamarabb akarják kipörgetni hogy ök legyenek az elsök.
a videot elnézve annyi mozgás, látnivalo van, hogy szerintem nem lesz uncsi legfeljebb jol megismerjük a terepet.
De remélem nem az egész játék a tetökön folyik mert akkor elvágta magát a gém. :)

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Hmm, hát ez nem valami kecsegtetõ.

Kandurex
Assassin Creed, a játékos fórumról copyztam ide:

"A játékról röviden annyit, hogy én eddig picit unalmasnak találtam. A fõ történeti szálba sok minden nem történik (történt) eddig, amit meg õk mellékszállnak neveztek az erõssen a röhejes kategóriának tartom. Ami engem legjobban zavar, hogy a játék nem igazán segít, hogy értsd merre kellene majd folytatni a kalandjaidat. Ebbõl kifolyólag a háztetõkön való ugrálás hamar unalmasba fordul át. :\"

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯