XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki nagyon ellenünk van! <#boxer>#boxer>
PS3 ID: ghost_hun
CoD4,3 napja jön lefelé és azt írja,hogy még 4 nap(persze ezt már nem várom ki<#shakehead>#shakehead>).Ezentúl minden egyes game megér majd 1 sms-t hacsak nem jön 1 olyan torrent site mint amit Bence és társai csináltak(mondjuk ûgy látom elég jól le is álltak ezzel a dologgal:(
★ 汤姆 李
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
★ 汤姆 李
szerk.: komolyan mondom ,h megyek én is és feltörök vmi raktárat ahol tárolják a játékot :DDD ugymint anno a halo-nál (tették mások) XD
én majd elolvasok vmi rivjút,hátha lesz egy kis magyarázata az elõ-cselekményeknek
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Egyébként nálam is minden behalt, privát FTP is.
Vki tud mondani sms oldal linket, ahol van Assasin's? :)
Nem rakták be a felriatokat, hogy legyen hely a lemezen? Az az összes felriat lehet max 1-2 mega, egy tisztességes textúra sem fér oda.
Na off-ot befejeztem csak kiakadtam most picit.
★ 汤姆 李
Mostmeg eltünt minden az oldalról ahonnan töltöttem le.
★ 汤姆 李
ezért kell ott ftp-s megoldást választani
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Egész napra itthagytam,hogy majd letölti Assa.Creed-et erre baxott +csinálni:(letöltött öszvissz 10 rar file-t azt is összevissza.Simán nyomathattam volna a játékot egész éjjel,full ideg vagyok kell várnom reggelig<#buck>#buck>
★ 汤姆 李
Altair has come from the future ... TRUE or FALSE ? ^^
az elsõ helyszínen sikerült vkinek begyüjtenie a 20 kis zászlót?nekem 18 van eddig,de már az istennek sem találok többet
vissza lehet majd ide még térni?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Az Assassins Creed mit updatel az elsõ indításkor.
De most kitérdekel ,h mit gagyarásznak a "mocskos" parasztok , hát ugyanmár , arra rájön az ember , meg gondolom nem vmi bonyolult dolgokat beszélhetnek , de az átvezetõkbe , v a fontosabb dolgokat marhára megcsinálhatták volna :@@@
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mindig találok vmi újat ,ezt nem hiszem el :D
www.1191ad.co.uk (forumján vmi fejlesztö linkelte, soha nem hallottam erröl az oldaláról:D) Ubireg szükséges , de sztem megéri , most nézem én is.
De mondom még az elején vagyok,most ültem fel a lóra hogy a másik városba átmenjek.De már eltöltöttem vele vagy 2 órát,mert mászkáltam össze vissza,gyakoroltam a harcot,meg ugye végigcsináltam ezeket a bevezetõ-bemutató dolgokat.
A kinézete félelmetes,az animáciok szintén,fõleg a saját karakterünké.
De az biztos hogy ez ilyen "elmerülõsebb" játék,nem lehet csak igy hipp-hopp beleugrani,mert akkor a grafikán kivül semmit sem mutat meg magából.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Viszont egy kevésbé jóhir a játékkal kapcsolatban , ugyanis kiderült (legalabbis én most tudtam meg ,hogy nincs semmiféle feliratkapcsolási leehetöség , másik forumon(gamer365) ott is irták ,h nem találtak benne , hivatalos forumján is kérdezte vki , ott többnyire az a válasz volt a többi usertöl ,h mert azért nincs mert sok ember beszél (gondolom a városba) és nagyon össze lenne akkor kavarodva v vmi ilyen ökörséget irtak , szal ezt sajnálmo nagyon , ha ténleg igaz :S , viszont összeszettem az angol tudásom kis részét igy hirtelenbe aztán nyitottam egy topicot , leirtam ,h mivan stb. meglátjuk ,h milesz.
Tényleg kellene subtitle , mert azért mégiscsak jobban értik a legtöbben feliratról az angolt mit szóban/ból.
UPDATE: LOOL , nagyon durván aktiv a forum , nem hittem volna , már irtak is.Egy részét értem csak , szal pls vki forditsa v foglalja már össze a lényeget KONKRÉTABBAN.
"Subtitles were also cut out to make room on the disc, so there's a chance an update could include them given that updates are stored on the hard drive. Still, I think the multiple people excuse is perfectly valid, otherwise the screen would be filled with text which even those who use English as their mother tongue would have a hard time understanding."
nem rég jöttem el onnan :) és hát mi ennyi idõ alatt mindig tudtuk kit kerresünk nem mindig merre, de mindig volt valami logika... Értelem szerûen egy hadvezért nem egy szegényember házában keresek... és a térkép is mindig segített...szóval csak illetõnek meg kéne tanulnia játszani :)
ha ez igaz, akkor le a kalappal
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
a videot elnézve annyi mozgás, látnivalo van, hogy szerintem nem lesz uncsi legfeljebb jol megismerjük a terepet.
De remélem nem az egész játék a tetökön folyik mert akkor elvágta magát a gém. :)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"A játékról röviden annyit, hogy én eddig picit unalmasnak találtam. A fõ történeti szálba sok minden nem történik (történt) eddig, amit meg õk mellékszállnak neveztek az erõssen a röhejes kategóriának tartom. Ami engem legjobban zavar, hogy a játék nem igazán segít, hogy értsd merre kellene majd folytatni a kalandjaidat. Ebbõl kifolyólag a háztetõkön való ugrálás hamar unalmasba fordul át. :\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯