XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
De feltünõen bénább vagyok a játékokban, mint 20-25 évesen. <#idiota>#idiota>
Lil'bit zavaros az elmém most, döntésképtelenség keringet. Érdemes karácsony elõtt megvenni az Arcade pack-ot? Egyáltalán lesz-e addigra? Vagy gyûjtögessek még , hátha januárban leesik az ára...<#confused>#confused>
A lényeg, h szeretnék online is játszani, tiszta géppel, bolti játékkal, bár 2-3 havonta vehetnék egy gémet, de a lényeg hogy csak néhány játék érdekelt eddig is - nyomonkövettem a dolgok folyását - most pl Mass Effect, Assasin's creed , Cod4 korábban Cod3, C&C3, Forza2 , Bioshock, Half life 2 érdekelt. Szal egy évben elég lenne 3-5 játék felhozataltól függõen. És persze a jövõre is gondolván, el tudom-e adni majd az untouched, de tuti(bár remélem megúszom) RROD hibás gépemet majd ha megunom/nem lesz rá idõm? Az egészhez hozzátartozik az is, h nem költök tv-re pluszba, sdtv-n nyomom majd, max egy lcd-monitoron késõbb.
Szkuzi a sok rinyáér' , csak meggondolom mit ér az egész, ha egyáltalán javasoljátok egy magamfajta kétkedõnek a stuffot. <#whatever>#whatever>
Legjobbakat!
Én 30....Feleségem szerint örök gyerek <#rolleyes>#rolleyes><#nyes>#nyes><#papakacsint>#papakacsint>
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Powned by Phazon...
azt hiszem ideje elmenni a abba a gyárba melózni ahol a DL lemezeket gyártják!
Ez kamu ugye ?😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A grafika karakterek csodálatosak, viszont "szögletes" irányitás.
Ugy hogy aki kb. nézelödni, mászkálni szeret, annak ez a program tökéletes. De pl. 15 ezret nem ér meg.
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
+Hangulat (tökéletesen bele tudom élni magam a középkori világba)
+Grafika (tökéletes, gyönyörû, elbûvölõ. Hogy mást ne mondjak: a nap néha elbújik a felhõk mögé és olyankor megváltoznak a színek, eltûnnek az árnyékok...
+Izgalom
+Tökéletes mozgás (valahogy mindig tudja, hogy mit akarok csinálni)
-Sci-Fi vonal (kár volt beletenni szerintem)
-Irányítás (pl a "lökdõsõdés" gombot (piros) nyomva tartva néha kezelni kéne a jobb oldali joy-t is, ami (mivel alapból a hüvelykujjammal nyomom a gombokat) nehézkes)
-Feliratok hiánya (Miért? Az kamu, hogy helyspórolás)
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Nem vittem vissza,tökéletesen mûködik 😉
Jajj ma délután Mass Effectezni fogok... Be vagyok zsongva 😄
mint pl a repcsis resz...
Feliratokat hiányolom de ettõl eltekintve nagyon profi😊
Remélem hosszú játékidõvel rendelkezik.
Na bye,léptem vissza A.Creed-ezni!
Holnapra megláthatom CoD4-et és Mass E.-tet is<#eljen>#eljen>
És úgy azthiszem el is vagyok látva jó sokáig game-ekkel😊
Jó éjt!
★ 汤姆 李
Na itt a pont , öregharcos v pancser(hamár te olyan jelzökkel illettél)
En azt gondolom hogy tul sokat foglalkozol masok hibaival.
Bocs az offert fiuk 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
BAD Boys
NEC dvd író, Hita drive boxban. Gond nélkül megy mind a 4.
Na én is végre megcsináltam a CoD 4-et, hát mit is mondjak? VALAMI ELKÉPESZTÕ MEKKORA EGY JÁTÉK!!!
Az egész játék alatt ment a pörgés, sose volt unalmas rész benne, egyszóval tökéletes, az én ranglosorolásom szerint ez egy 9.9/10-et kapna!! (Mivel ugye nem 100%-os játék nem létezik <#vigyor2>#vigyor2>)
De aki végig játszotta remélem megvárta a Credits-et??!! <#kacsint>#kacsint>
aki akar 1 jót gamelni az vegyen fel a haverjaik közé: xX RypeR HuN Xx
Vagy megbeszélni pár dolgot, és vagy jelentkezni a Hungame live team ba, ami hamarosan...(szal értitek) msn:[email protected]
Jó éjt 😊
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
De legalább mire visszajön, lesz egy csomó játék, amit megvehetsz 😊
PS3 ID: ghost_hun
Lehet kula lemezt fogtam ki, a franc se tudja..
Toltam elõbb egy 20-30 percet, szerencsére nem dobta ki a hibaüzit...kétlem, hogy elmúlna..na mindegy 😄
Maszal fel a tornyokra , menstd meg a 15 parasztot , fussal a zaszlok utan , roboljal ki egy emnbert.... aztan egy erdekes boss kill es kesz , kezdodik egesz az elorol. Meg nem untam meg de ma delutan mar idegesitett...
A harcok meg ilyen rohogve olok meg fel varos katonat... az elejen meg kettot sem birtam...
Na jo jatek ez csak na...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ismerosomnek CSAK PHILLIPS DL -je van es csodalatosan megyen.
(sot az Assassins Creed/Mass Effect jatekokat en is PHILIPSre irtam😄 es cosdalatosan megy)
Attol meg hogy neked nem megy, az nem jelenti hogy szar.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.