XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
Jah ezzel én is így vagyok és szerintem enélkül is el lehetett volna mesélni a sztory-t...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

LordAndrew
Félreértés ne essék: értem a sztorit, csak az a véleményem, hogy kár volt beletenni egy plusz sci-fi szálat a genetikus emlékezettel... Simán ellennék vele, ha egyszerûen csak egy középkori bérgyilkos történetét dolgozná fel, mindenféle emlékezet-gép nélkül.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Gideon Wieth
jajh hát akkor én itt fiatalnak számítok😄 be is fogom a pofám gyorsan 😊 😛

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Én is 30. <#nyes>
De feltünõen bénább vagyok a játékokban, mint 20-25 évesen. <#idiota>

Hi all!

Lil'bit zavaros az elmém most, döntésképtelenség keringet. Érdemes karácsony elõtt megvenni az Arcade pack-ot? Egyáltalán lesz-e addigra? Vagy gyûjtögessek még , hátha januárban leesik az ára...<#confused>

A lényeg, h szeretnék online is játszani, tiszta géppel, bolti játékkal, bár 2-3 havonta vehetnék egy gémet, de a lényeg hogy csak néhány játék érdekelt eddig is - nyomonkövettem a dolgok folyását - most pl Mass Effect, Assasin's creed , Cod4 korábban Cod3, C&C3, Forza2 , Bioshock, Half life 2 érdekelt. Szal egy évben elég lenne 3-5 játék felhozataltól függõen. És persze a jövõre is gondolván, el tudom-e adni majd az untouched, de tuti(bár remélem megúszom) RROD hibás gépemet majd ha megunom/nem lesz rá idõm? Az egészhez hozzátartozik az is, h nem költök tv-re pluszba, sdtv-n nyomom majd, max egy lcd-monitoron késõbb.

Szkuzi a sok rinyáér' , csak meggondolom mit ér az egész, ha egyáltalán javasoljátok egy magamfajta kétkedõnek a stuffot. <#whatever>

Legjobbakat!
REALista
OK!kösz az infót!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Alwares
Nem tudni mikor jönnek de jönni fog a World in Conflict, a Supreme Commander, de lesz még Halo Wars is. Egyébként ezek kb télen/tavasszal várhatóak...

Röfikapitány
Jó ez a cod4 én a 3. nehézségi fokozaton nyomom és igy király!A legkönnyebben sztem egyik játékba sem érdemes belekezdeni!

Nem tudom ,h mi a bajotok a sci-fi vonallal , lehet ,h nem értitetk a sztorit , de nem kéne mindenbe már belekötni , Ewergo , hát történet katasztrofa , LOOOL , te nem azzal a játékkal játszol v ha mégis akkor nalad van a gond 😊

Hány éves vagy igy megöregedve?
Én 30....Feleségem szerint örök gyerek <#rolleyes><#nyes><#papakacsint>
<#nyes><#vigyor2><#nyes>
5-6 órát. Nem fps rajongóként, öregedve, lassuló reflexekkel volt nekem 8 óra.

Gideon Wieth
hát ugy néz ki az assassin's creed elég rendesen megosztja a közönséget... errõl is kiderült hogy ezt a stilust szeretni kell , és akkor megéri az árát 😊 Én személy szerint POP és Hitman illetve Splinter Cell rajongó vagyok, + imádom a középkoros játékokat, szóval ez nekem maga a megváltás ... LEsz HA végre megvehetném ...egyre közelebb van a péntek...szemét haverom meg ott gamel magánál 😄😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

REALista
Szasztok!Nem tudja valaki hogy mikor jön ki legközelebb stratégiai játék 360-ra mert nekem nagyon bejött Command and Conquer 3.Szerintem nagyon jól megoldották az irányítást...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

deep
Semennyit, mert egy tapasztalt gamer úgy neki se kezd😄
COD4 single, legkönnyebb fokozaton tapasztalt konzolos fps gémernek mennyi idõt emészt fel kb?

Powned by Phazon...

Röfikapitány
És még egy játék Beowulf_USA_XBOX360-SuperX360
azt hiszem ideje elmenni a abba a gyárba melózni ahol a DL lemezeket gyártják!

Sephi
Gyerekek! Igaz hogy az Assassins Creed-nek van patch a neten amit letolt a gep a live-ra kapcsolodok?

Ez kamu ugye ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ewergo
Kb. nekem is ez a vélemény: játékmenet, történet Katasztrófa!
A grafika karakterek csodálatosak, viszont "szögletes" irányitás.
Ugy hogy aki kb. nézelödni, mászkálni szeret, annak ez a program tökéletes. De pl. 15 ezret nem ér meg.

Bendy
Ha valakinek kellene pcdvdolvasó fej akkor van 1 raktáron 9999Ft-ért. Samsung-Hitachi kompatibilis. Cserélni egyszerû.

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

LordAndrew
Megnéztem az Assassins Creed-et. Vegyesek az érzelmeim egyelõre. Leírom a tapasztalt pozitívumokat és negatívumokat:

+Hangulat (tökéletesen bele tudom élni magam a középkori világba)
+Grafika (tökéletes, gyönyörû, elbûvölõ. Hogy mást ne mondjak: a nap néha elbújik a felhõk mögé és olyankor megváltoznak a színek, eltûnnek az árnyékok...
+Izgalom
+Tökéletes mozgás (valahogy mindig tudja, hogy mit akarok csinálni)

-Sci-Fi vonal (kár volt beletenni szerintem)
-Irányítás (pl a "lökdõsõdés" gombot (piros) nyomva tartva néha kezelni kéne a jobb oldali joy-t is, ami (mivel alapból a hüvelykujjammal nyomom a gombokat) nehézkes)
-Feliratok hiánya (Miért? Az kamu, hogy helyspórolás)

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Ez SEMMIT nem ront a képen...Legalábbis nálam.Én úgy vettem meg(pénteken),hogyha nem mûködik Box-al tökéletesen,akkor visszaviszem,és visszaadják a zs-t.
Nem vittem vissza,tökéletesen mûködik 😉
Röfikapitány
SZia!😊 rosszul tettem fel a kérdést!AZt tudom hogy ahoz van de mi célt szolgál?

james69holden
ehhez
Mass_Effect_USA_XBOX360-PROTOCOL

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Röfikapitány
hi ez mihez kell?
Mass_Effect_USA_RARFIX_XBOX360-PROTOCOL

Alwares
Jah az jó lenne. Én például mindig is a single player miatt szerettem a Call of Duty-kat...
Jajj ma délután Mass Effectezni fogok... Be vagyok zsongva 😄

CSOCSO
Timeshift meg nem egy nagy cucc jatek.. oke.. nem rossz.. neha elvezetes neha meg unalmas... de semmikeppen nem kiemelkedo jatek.
CSOCSO
exta multi palyak helyett inkabb extra offline feladatokkal lathatna el minket a kedves jatekfejleszto brigad (letoltheto formaban)
mint pl a repcsis resz...
CSOCSO
ha ez igaz aszem behugyozok majd oromomben.. mondjuk kivancsi leszek hogy lesz-e ekezetes betu tamogatas... 😞
Nagyon jó game lett tényleg Assasin's Creed<#wow2>
Feliratokat hiányolom de ettõl eltekintve nagyon profi😊
Remélem hosszú játékidõvel rendelkezik.
Na bye,léptem vissza A.Creed-ezni!

Holnapra megláthatom CoD4-et és Mass E.-tet is<#eljen>
És úgy azthiszem el is vagyok látva jó sokáig game-ekkel😊
Jó éjt!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ha az "igazság leirását" te ámokfutásnak nevezed akkor te is tényleg egy szélhámos vagy , ráadásul olyaba szólsz bele amihez 1 semmi közöd , 2 gõzöd sincs ,h miröl van szó , max annyit tudsz amit hallasz szóbeszéd , pletyka alapján és annak adsz igazat , hát akkor hadd gratuláljak neked, te igazi retard 😛 harmadrészt pedig hadd ne kopizzam már be ide az sg-s postaládámbol ,az üzenetemet amit még neked küldtem kb 5 hónappal ezelött és amire te állitolag ,h is mondjam , unszimpatikus módon reagáltál , pedig még akkor "felnézhettem" rád ,azt gondoltam ,h lesz vki igazán jó codos akivel majd játszhatok (igen akkor cod2 "lázban voltam" több mint 1,5 évig),de nemhogy jó codos , hanem még barátot , ó LOL khm... "havert" se találtam személyedben.
Na itt a pont , öregharcos v pancser(hamár te olyan jelzökkel illettél)

Sephi
Eskuszom nem kotekedni akarok veled de miert van az hogy akarhanyszot valahova beirsz mindig spamelsz es masokat szidsz?

En azt gondolom hogy tul sokat foglalkozol masok hibaival.

Bocs az offert fiuk 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tejföl
Vegigolvastam amokfutasodat a gears of war.blog-on. Te aztan nem vagy piskota. Ott is szereztel nehany baratot, latom. Nem forumon kene uzengetned, lehetoseged volt szemelyesen kifejteni allaspontod elo szoban a live-on. Tenyleg remenytelen eset vagy

BAD Boys

Valaki tudna segiteni, hogy a VGA HD AV Cable XBOX 360-hoz, miért csak 2 csatlakózot tartalmaz a hangra? Mikor írja hogy dolby digital 5.1-et is tud.. Vagy akkor a fehér piros az bal jobb? csak sima stereo? pls help

Nekem is 3 játékom van Philips lemezen, egy Verbatimon.
NEC dvd író, Hita drive boxban. Gond nélkül megy mind a 4.

rambuu
Hi ALL!!
Na én is végre megcsináltam a CoD 4-et, hát mit is mondjak? VALAMI ELKÉPESZTÕ MEKKORA EGY JÁTÉK!!!
Az egész játék alatt ment a pörgés, sose volt unalmas rész benne, egyszóval tökéletes, az én ranglosorolásom szerint ez egy 9.9/10-et kapna!! (Mivel ugye nem 100%-os játék nem létezik <#vigyor2>)

De aki végig játszotta remélem megvárta a Credits-et??!! <#kacsint>

csõ all 😉

aki akar 1 jót gamelni az vegyen fel a haverjaik közé: xX RypeR HuN Xx

Vagy megbeszélni pár dolgot, és vagy jelentkezni a Hungame live team ba, ami hamarosan...(szal értitek) msn:[email protected]

Jó éjt 😊
<#ejnye1>

Richo vagy verbatim!!

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Scotty99
Az nem jó 😞

De legalább mire visszajön, lesz egy csomó játék, amit megvehetsz 😊

PS3 ID: ghost_hun

yeah! na ez iszonyat sokat fog dobni rajta 😉

mucsácsó
Samsung drive-om van nekem is 😊
Lehet kula lemezt fogtam ki, a franc se tudja..
Toltam elõbb egy 20-30 percet, szerencsére nem dobta ki a hibaüzit...kétlem, hogy elmúlna..na mindegy 😄
Sephi
Assassins Creed meg csodalatos meg stilusos de akkora az ismetlodesi elem benne hogy mar neha idegesit.

Maszal fel a tornyokra , menstd meg a 15 parasztot , fussal a zaszlok utan , roboljal ki egy emnbert.... aztan egy erdekes boss kill es kesz , kezdodik egesz az elorol. Meg nem untam meg de ma delutan mar idegesitett...

A harcok meg ilyen rohogve olok meg fel varos katonat... az elejen meg kettot sem birtam...

Na jo jatek ez csak na...

Inkább azt várd ,h majd én milyen kis esszét irok ide az assassinsról 😄

Kandurex
Még nem 😞 és az usp track követõ szerint még mindig Jazlovice -ben van 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Scotty99
Szintúgy 😊

Egyébként mi a helyzet a gépeddel, visszakaptad már szervízbõl?

PS3 ID: ghost_hun

Sephi
LOL!

Ismerosomnek CSAK PHILLIPS DL -je van es csodalatosan megyen.

(sot az Assassins Creed/Mass Effect jatekokat en is PHILIPSre irtam😄 es cosdalatosan megy)

Attol meg hogy neked nem megy, az nem jelenti hogy szar.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.