XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Ezt a sok szélsõséges dumát. Úgy véded a játékot mintha a saját gyereked lenne, vagy te készítetted volna.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Nem nektek való 😄

Kaplan
Teljes mértékben osztom. Azt mondtam, hogy forradalmit nem újit a játékstíluson belûl, ha igen kérlek mondj egy példát rá, mert, hogy akciódús az nem plusz, az lenne az alap. A Bioschock RPG elemei példáúl túlmutatnak egy sima FPS kategórián.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Alwares
Senki sem szídta, csak senki sem mondta hogy tökéletes ;-)

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Master of ASSASSIN 😊 Bõvitett launch trailer , azt hiszem ,h a kép és a hang magáért beszél , nem sok játéknak van/volt ilyen trailerje , már ezzel önmagaban ellehetne adni 😊

Remélem megvaltozik a sztorival kapcsolatban a véleményetek , meg ne lássám ,h még1xer szidjatok ezt a játékot 😄DD <#ejnye1>

hat a faszom kivan ezzel már ténleg :@@@ ááá még holnap megprobaloo v 3 oran keresztul ,de ha akkor se megy széttöröm a lemezt , hát nehogy már , ezt szar jatek rabolja az idömet , ráadásul ugy megyek ,h már nem is nézem a tv-t de ujjaimba benne van minden mozdulat , zoom nélkul szajbalövöm aki a wc-böl kijön ,sikerult mar parszor az is ,h bedobom a flest és bekábulnak akkor én átfutok rajtuk , ezzel is nyertem sok idöt , de legjobban az idegesit mikor bedobom és vmeik nem kabul be és lelö , áá tiszta szarul van megcsinalva , 10 böl 8xor nem kabul be lagalabb egy és tökéletesen dobom , ütemezve stb. ... akkor kispisztollyal ugy osztottam a fejeseket ,h még én is csak néztem , a tárazást jol idözitem , igazabol nem segitett sokat , h van fennt flash , bár annyibol jobb ,h konnyebben átmegyek azon a részen , ahol kiszakad a repulogép oldala , na az lol nagyon , leszedjuk azt a 6 embert erre jön még 3 szal azoknak is gyorsba flash , kurvasokszor megszoptam már ,h amiatt nem lett meg , mert mikor felvettem a flasht az emeleten és probaltam a hosszu folyosora kidobni ahol özönlenek akkor a falrol visszapattant és szévakultam:@@@ (bassza meg ,h NINCS KIHAJOLÁS :@@@@) , szal volt 1-2 neccces helyzet de a legtöbb kamu , na mára hagyom mert már kicsit reZegek az idegtöl 😄DD pedig csak 20g -s acsi , ááá közbe meg a legnehezebb , a rendes pályákat siman vittem veteranba , legalabb is az eddigieket ...

Alwares
Hát ez nem lehet igaz! Én már sosem fogom kikapcsolni a gépemet?
Need_For_Speed_Prostreet_ASiAN_XBOX360-PhaseZero
Tudom ez még nem PAL de szerintem már az is a nyakunkon van... Aztán még van itt egy: Beowulf_USA_XBOX360-SuperX360 - Mondjuk ezt majd biztosan késõbb szerzem be...

bubu13
Mennyi pontot ad az assasins creed?

EEE 1899

Alwares
Mass Effect viszont... Na most egy ideig nem játszok mással, boldog vagyok hogy "tulajdonosa" lehetek ennek a játéknak. Csodálatos, remek....

igen ez sajnos nagy hiba talán a palos veezióbam,de nem fûzök hozzá nagy reményeket.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

CSOCSO
hat. azert ez nemigaz...
timeshiftel pl az a baj hogy unalmas van egy szupereronk es azzal kell baszakodni.. mikozben bioshockban meg van masik 10 fele tudasunk es azt hasznalod amelyiket akarod..
cod4 meg eszmeletlen akciodus.. tenyleg nem soxor unatkozik az ember.. tele van scriptekkel de ettol olyan akciodus... amikor a hajon vagy es leket kap.. az atomrobbanas.. stb.. amultam es bamultam.. nahmeg az ejszakai helikopterrol valo lovoldozes is.. egyik jatekban sem volt meg benne... nahmeg az atvezeto videok is odatesznek a feelinghez.. bar szvsz kozel sincsenek olyan faszan megcsinalva az atvezetok mint mondjuk a metal gear solidban vagy a lost planetben de azert kudos a fejlesztoknek mert szinte minden mas jatekbol hianyzik az ilyesfajta szorakoztatas...

cod4 rovid de nagyon akciodus jatek... mindenesetre nagyon egyszeruen bele lehetett volna meg preselni egy par palyat.. pl hogy megoljuk a fonokot mire kiderul hogy az csak egy hasonmas volt...

cod4 nagyon szorakoztato volt. 1 palya volt ami annyira nem tetszett mint a tobbi.. az az mikor a domboldalon kellett futkarozni idore
teddymac
Assassin Creed nagyon profi lett , Mass Effect szép söt még szebb DE sajnos egyikhez sincs magyar felirat. Ami nagy hiba 😞

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Waczkor
Ha lesz elõrendelés,még akkor is jó😊
Egy koránkelést megér(het)😄

XBOX Live Gamertag:Waczkor

jAsOn VoOrHeEs
Ez mind szép és jó lenne, ha az akció nem csak a pesti Arena Plazaban lévõ EW-re vonatkozna. 😞 Legalábbis a fórumban ezt írogatják. Gondolom ott is lesz vagy 10 db, mint a Saturnban, a többi meg mehet majd elõrendelésre. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Kaplan
Nos, CoD4. Igazából maga a játék mint FPS többet nem kínál játékmenetben. DE, nyílvánvalóan a maga kategóriájában most magasra tette a lécet, és nem azért mert olyan hûde iszonyatosan világmegváltó grafikája van. (Ami helyenként igaz, viszont itt-ott az árnyék, meg egy két objektum kicsit nincs helyén.) Ami eladja az az, hogy az egészet annyira filmszerûre sikerült csinálni, ami már gyakorlatilag átmegy egy hihetetlenül élethû mozgás, akció. Szóval, aki már sokat FPSezett nem fog újabb dolgokat kapni, viszont a köntös amibe csomagolták 😊 Eszméletlen.

bubu13

EEE 1899

Alwares
Jah és KURVAJÓÓÓÓ!
Most toltam vagy 2-3 órát és azt mondom hogy simán olyan jó mint amilyennek vártam, most már lassan kapok szabadságot is lassan szeritnem. MINDENKINEK ajánlom aki kicsit is szereti az RPG-ket és némileg TUD angolul, mert az kell hozzá. A párbeszédek is nagyon jók, fõleg amitt mert a szinkronok baromi jóra sikeredtek. Na megyek is. Commander Sheppard wait for me 😊

Kössz, akkor még neki veselkedek 😉

Aguinaga
Én a demot se néztem (se a pc-st, se a box-ost), bár igaz, elég sok negatív kritikát olvastam róla én is..

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Waczkor
Gametraileres review alapján nem vagyok elájulva tõle😞
Demó tetszett,de itt vhogy olyan furacsa volt:S

Csak ne lenne olyan böszmedrága...

Aguinaga
Hehe, megjelent a NFS ProStreet is, igaz eddig csak Asian-t láttam..

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

s73
Tudsz még felvenni flash-t, fent az emeleten vannak azon a szekrényen bal oldaLt.
Dobáld a flash-t keresztbe, takarás mögött, és csak azt lõdd le, aki miatt nem tudsz elmenni, mert ott fetreng elõtted.

Valakinek vannak már mass effect-el tapasztalatai?

Asszem számüzöm a COD4-et örökre :SSSS 4,5 órát vett el az életemböl és ezt mégis miért hát szaros 20GS- ért Veteranba a bonus pályát . Nem vicc , 4,5 orajig nyomattam legalabb ,most hagytam abba , hát olyan profin nyomtam már ,h az hihetetlen szamomra is ,de vmiért mégse jött össze , volt nem egyszer ,h 1 méter kellett volna ,h elérjem a köcsög VIP-et ,de ááá , néztem youtubeon videokat ,mondjuk szokas szerint az mind pc-s , nemtudom ,h mien lehet ott , mennyivel jelent elönyt , bár én nem panaszkodtam a joyos iranyitasra , ugyanugy nyomtam szerintem mint egérrel... Akinek nem rémlik 60mp alatt kell a repulön a VIP emberhez elérni közbe meg 50 embert megölni , minden ezredmásodperc számit ja és akkor még veterán XDDDD van 4 flashbang(vakitóm) , nagyon be kell osztani , ráadásul a vége ahol szinte már az embereken keresztul gázoltam és mégse értem idöben oda , az legnehezebb rész . Itt jönnek cska igazán elö a jatek hibái veteránba , engem a semmiböl is kilönek az embereim itt meg nugy hgaladnak elöre mint akiknek god mód lenne bekapcsolva , komolyan ,mondjuk sokat segitenek , csak néha lemerad akkor bukta , mert oldalrol nem szette ki , meghalok oldalrol lelö , félmasodpercel az az ellenfél meghal miutan lelött ngem , stb , nem jo dobom egy fokkal a flash-t már cumi nem vakul be stb... idegesitett az is ,h 5 ember közül 4 bekábul 1 meg nem is az lelõ...mondom nem adom fel ,hamár ennyit killódtam vele :@@@@@ ÁÁÁÁ

Videó: vid1 ,még durvább =>még kamubb 😊

Kandurex
cink

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

sziasztok! nem tudom hogy ide tartozik ez a kérdés e, ha nem akkor elõre is bocsi miatta! most szeretném az live-ot összehozni a gépen, és egy olyan kérdésem lenne hogy feltétlen vásárolnom kellene egy routert vagy switchel is meg tudnám oldani hogy menjen a live? vagy esetleg lenne valami olcsóbb megoldás mint a router! elõre is köszi a választ!
Hozzáteszem az EW-ben a hitel, kereken 0..

P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360

ÁÁ nemhiszem el!!! Nem messze lakom az Arena-tól, ahol az Electro World-ben 69990 Ft lesz hétvégén a HDMI-s X360!! Én 1 hete vettem a gépet 80-on felül és erre még rájön a hitel és még nem is az új típus!!! Csak mert a k+**** eladó azt mondta úgy sem lesz mostanában sehol leárazás :S ááá nemhiszem el!!

P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360

dicehater
Hulye hibajelensegek: Samsung Syncmaster 206bw hasznalom a boxot megosztva a pc-vel, a box-vga kabel a monitor d-sub csatlakozojara van kotve. Semmi gond nem volt eddig DE mult heten megvettem a CoD 4-et (tudom most sokan rohogni fognak) es joval sotetebb lett a kepe az xboxnak, mar a dashboardnal is, ott tunt fel legeloszor. Ha belepek a CoD 4 szinli menube és csutkara huzom a fenyerosseget a + ua a monitoron is van némi eredmény, de biztosan tudom hogy ez joval vilagosabb volt mult pentek elott. Ha atlepek a multi menube (meg mindig CoD 4) szinte sotet az egész kép, sotetteb mint egyjatekosban. Kabelt mar ki-be huztam, xbox felbontasat allítgattam, de semmi eredmény. A vicces hogy ha visszkapcsolok pc-re ott nagyon vilagos a kép szoval a boxom korul lehet valami. Volt már valakinek hasonlo "élménye"?

Kaplan
Hála Istennek megoldódtak a problémáim és ma ha minden klappol nagyító alá veszem a Call of Duty 4. részét. A megismerkedés már megvolt, elindítás, intro megnézés. Nagy levegõ, sajnos most van egy kis dolgom mondom magamnak egy óra múlva belekezdek. 😊

mucsácsó
Nekem is Samsungos Core-om van. Verbát vegyél, még ha az is a legdrágább...Esetleg Ricoh..de ha nincsenek ezek, akkor inkább ne vegyél semmit, ha jót akarsz.
Lizardman
baszki igazán megszerezhetném a boxomat! 😞 😊

Beowulf USA XBOX360-SuperX360

Alwares
Akinek eddig nem volt, most ne gondolkozzon. Go Xbox360-ért! ;-)

Waczkor
Gamekapocs hír:

Magyarország egyik legnagyobb elektronikai áruházlánca most hétvégén 70 ezerért árulja a HDMI-s Xbox 360 Premium csomagot, és 20 ezerért a PS2-t.

A HDMI-vel, 20 GB-os merevlemezzel, vezeték nélküli kontrollerrel, és HD kábellel felszerelt új Xbox 360 Premium csomag 69990 FT lesz egész hétvégén, míg a jó öreg Playstation 2 konzol 19990 FT-ért várja új tulajdonosát, csak pénteken. A PS2 nem régen hasonlóan olcsó volt a Madaras Teszkóban, akkor egy 20 ezres kólához adták ajándékba, így ennél érdekesebb az Xbox akció, ugyanis ezúttal 10-15 ezer forintot simán megtakaríthatunk, az akció mellé ráadásul ingyen hitel is jár.

Fight Night Round 2😄

Alwares
Ha nem akkor veszek 10k-ért egy jó olcsó DVD lejátszót 😄

Lizardman
lemerném fogadni, hogy a decemberi update-ben nem lesz bent 😞
Föleg ez a mondat, ami igen aggaszt,

" "lesz-e az Xbox 360-ban is ilyen" kérdésre - egy õszinte igennel válaszolt, majd hozzátette: tárgyalnak már a Microsofttal a támogatás mikéntjérõl."

Ez tul rosszul hangzik... Ezeknél nem egy-két nap alatt megy a "tárgyalás"...

X360 Core-om van(akkor gondolom Samsung drive), ezen hogy futnak a nem Verbatim-Ricoh lemezek?Csak mert ma elmennék a Saturn-ba dl lemezt venni, és nem biztos hogy lesz megfelelõ márkájú lemez..
jaja a Live miatt
Scotty99
És te ezt melyik üzletben vetted?

Kicsit drága, de ha tényleg tökéletesen mûködik, akkor nekem is be kellene szereznem egy ilyet.

PS3 ID: ghost_hun

Gideon Wieth
mi az hogy be lehet tenni ? nem értem ? vagy a Live miatt kérded ? 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Péntek elõtt ne mert akkor van am egjelenés-

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Adi
Azzér az nem fog ilyen könyen mennyi😄😄
Pff.. Van ilyen templom õr. Na azzal lehet szopni.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Alwares
Be lehet tenni. Region free...

Sziasztok!
nem tudjátok véletlenül az Assasins creed region free?
mert ha jól tudom ma jelenikmeg USA-ban hivatalosan akkor ma már be lehet tenni?
köszi
Csacsi
Nem lehetne ezt a játék topikjában irogatni spoilerbe? És akkor a sok warezguru miatt nem kellenne mások elõtt lelõni a poént, akik meg akarják venni, de még nem tudják.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Alwares
Jó de hát õ milyen irreális mozdulatokat tudott már csinálni? Az egy csíter vót! Altair meg hétköznapi assassin akit még meg is szopatnak a story elején.... 😄

Gideon Wieth
szavazást 😄 érdekes kérdés, és sztem nem is olyan rossz 😊 sulimba merült fel, amikor a játékról dumáltunk

Ki lenne a gyõztes ? Herceg vagy Altair ? ///feltevés hogy a Herceg nem manipulál idõt ...

Én a Hercegre szavazok

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

elég a spoilerbõl fiúk 😄

Gideon Wieth
ezzel még én is egyetértek... nem hiányzott volna...sõt, ha minden marad ugyanígy story nélkül, vagy valami alappal, hogy felküzdöm magam a ranglétra tetejére, és megakadályozom a háborut story is bõven elég lett volna... a gamestaros videó nagyon állat, megint csak a Sci-fi nem igazán tetszett.vagy nem rossz mert végülis érdekes ötlet, csak valahogy nem békéltem meg vele 😊

LordAndrew
De ez persze csak az én szerény véleményem, másnak lehet, hogy pont emiatt fog tetszeni. Ki tudja <#wink>

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit