XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Remélem megvaltozik a sztorival kapcsolatban a véleményetek , meg ne lássám ,h még1xer szidjatok ezt a játékot 😄DD <#ejnye1>#ejnye1>
Need_For_Speed_Prostreet_ASiAN_XBOX360-PhaseZero
Tudom ez még nem PAL de szerintem már az is a nyakunkon van... Aztán még van itt egy: Beowulf_USA_XBOX360-SuperX360 - Mondjuk ezt majd biztosan késõbb szerzem be...
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
timeshiftel pl az a baj hogy unalmas van egy szupereronk es azzal kell baszakodni.. mikozben bioshockban meg van masik 10 fele tudasunk es azt hasznalod amelyiket akarod..
cod4 meg eszmeletlen akciodus.. tenyleg nem soxor unatkozik az ember.. tele van scriptekkel de ettol olyan akciodus... amikor a hajon vagy es leket kap.. az atomrobbanas.. stb.. amultam es bamultam.. nahmeg az ejszakai helikopterrol valo lovoldozes is.. egyik jatekban sem volt meg benne... nahmeg az atvezeto videok is odatesznek a feelinghez.. bar szvsz kozel sincsenek olyan faszan megcsinalva az atvezetok mint mondjuk a metal gear solidban vagy a lost planetben de azert kudos a fejlesztoknek mert szinte minden mas jatekbol hianyzik az ilyesfajta szorakoztatas...
cod4 rovid de nagyon akciodus jatek... mindenesetre nagyon egyszeruen bele lehetett volna meg preselni egy par palyat.. pl hogy megoljuk a fonokot mire kiderul hogy az csak egy hasonmas volt...
cod4 nagyon szorakoztato volt. 1 palya volt ami annyira nem tetszett mint a tobbi.. az az mikor a domboldalon kellett futkarozni idore
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
EEE 1899
Most toltam vagy 2-3 órát és azt mondom hogy simán olyan jó mint amilyennek vártam, most már lassan kapok szabadságot is lassan szeritnem. MINDENKINEK ajánlom aki kicsit is szereti az RPG-ket és némileg TUD angolul, mert az kell hozzá. A párbeszédek is nagyon jók, fõleg amitt mert a szinkronok baromi jóra sikeredtek. Na megyek is. Commander Sheppard wait for me 😊
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
Demó tetszett,de itt vhogy olyan furacsa volt:S
Csak ne lenne olyan böszmedrága...
XBOX Live Gamertag:Waczkor
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
Dobáld a flash-t keresztbe, takarás mögött, és csak azt lõdd le, aki miatt nem tudsz elmenni, mert ott fetreng elõtted.
Videó: vid1 ,még durvább =>még kamubb 😊
P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360
P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360
Magyarország egyik legnagyobb elektronikai áruházlánca most hétvégén 70 ezerért árulja a HDMI-s Xbox 360 Premium csomagot, és 20 ezerért a PS2-t.
A HDMI-vel, 20 GB-os merevlemezzel, vezeték nélküli kontrollerrel, és HD kábellel felszerelt új Xbox 360 Premium csomag 69990 FT lesz egész hétvégén, míg a jó öreg Playstation 2 konzol 19990 FT-ért várja új tulajdonosát, csak pénteken. A PS2 nem régen hasonlóan olcsó volt a Madaras Teszkóban, akkor egy 20 ezres kólához adták ajándékba, így ennél érdekesebb az Xbox akció, ugyanis ezúttal 10-15 ezer forintot simán megtakaríthatunk, az akció mellé ráadásul ingyen hitel is jár.
Fight Night Round 2😄
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Föleg ez a mondat, ami igen aggaszt,
" "lesz-e az Xbox 360-ban is ilyen" kérdésre - egy õszinte igennel válaszolt, majd hozzátette: tárgyalnak már a Microsofttal a támogatás mikéntjérõl."
Ez tul rosszul hangzik... Ezeknél nem egy-két nap alatt megy a "tárgyalás"...
Kicsit drága, de ha tényleg tökéletesen mûködik, akkor nekem is be kellene szereznem egy ilyet.
PS3 ID: ghost_hun
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Pff.. Van ilyen templom õr. Na azzal lehet szopni.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
nem tudjátok véletlenül az Assasins creed region free?
mert ha jól tudom ma jelenikmeg USA-ban hivatalosan akkor ma már be lehet tenni?
köszi
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ki lenne a gyõztes ? Herceg vagy Altair ? ///feltevés hogy a Herceg nem manipulál idõt ...
Én a Hercegre szavazok
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3