XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
köszi

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

james69holden
hosszú távra mass effect
de az AC is kihagyhatatlan szvsz

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

amúgy boldog születésnapot Kandurex! 😄

Alwares
Mass Effect!!!!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Nehéz döntés😊
Én MassE.-re szavazok!

★ 汤姆 李

igen, magyar felirattal jött ki

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Kandurex
Francba, totál döntésképtelen vagyok, Mass Effect vagy Assassin Creed?

(karácsonyra lepem meg magam vele, a Halo 3 -at már betáraztam 😉

Sland
nekem az 1hónapos gold elõfizetés 51napig volt érvényes.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

NFS Pso Street x360-ra magyarul jött ki?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

RAZOR27
befagyasztani?
ez alatt mit értesz?

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Alwares
Persze, akár hasonlíthatod a wow elõfizetéshez is, csak az a különbség hogy ezt asszem nem lehet befagyasztani...

RAZOR27
jah

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Kokesz02
amugy az xbox live gold elöfizetés, az ugy 1honapos hogy mindegy hogy fenn vagy, vagy nem, az akkoris letelik egy honapon belül?

kokesz

Sland
Sztem nem ér meg 17k-t.
Multiban vicces, jókat lehet haverokkal hülyéskedni.
De amúgy nekem nem jön be... 😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

joshua
Szevasztok! Nemsokára beruházok egy arcade pack-ba. Egy 17 colos lcd monitoron akarok játszani vele (nem szélesvásznú), tehát még veszek hozzá egy VGA kábelt is. A kérdésem: ezen a monitoron milyen a képe a játékoknak? És van pl a microsoft vagy egy utángyártott VGA kábel között képbeli különbség?
Elõre is köszi!

Alwares
Én már korábban írtam hogy lehet igényelni, nekem már 35 darab van... Szal a mikulás nem létezik ne hidjetek neki <#wow1><#mf1>

csak mert közeledik a mikulás és én már találkoztam vele ezért itt egy 48 órás free Live kód 😛 Aki kapja marja!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Q6WHK-DB3RT-HJXJX-JB7VR-KY4F8

szerk.:most beszéltem még ujból vele és azt mondta ,h mivel jol viselkedtetek ezért még oszt egy párat ,persze csak ha igény van rá 😛
Ne habozzatok ,kérjetek bátran 😛

Kokesz02
megnézte az egyik haver és jo hozzá, csak hol lehet venni ijet mert én láttam konzolstudioban HDMi kábelt és ott 13e bát annak nem ugyan az mind a két vége.

kokesz

arty
majd térjünk vissza a dologra, ha már tudod ... vagy tod' mit? vegyél valamit (hdmi-hdmi jo lesz <#eplus2>) és irj, amikor kiderül, h feleslegesen dobtál ki az ablakon pár ezrest ... 😄

esetleg add a cimed, kimegyek hozzátok megnézem én a tipusát aztán megirom ehez milyen kábel illik ... jolesz igy?

Forza.

Kokesz02
és hol tudok venni ijen HDMI-HDMI kábelt,drága?

kokesz

Kokesz02
a tipusát nem tudom potosan, LG 52 képátló, mid a ettõ azt hiszem.
mért? mi a külömség a vga meg a dvi között.

kokesz

Lizardman
ahogy a többiek is irták elöttem, sima HDMI-HDMI kábel kell neked... 😊

arty
milyen monitor(pontos tipus), milyen bemenetekkel? (vga vagy van DVI is?)

Forza.

arty
hdmi - hdmi kábel kell neked (mindkét végén ugyan az!)

Forza.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Elméletileg igen, gyakorlatilag a szemed dönti el.
720p, 1080i
1. igen
2. nem, neked HDMI - HDMI kábel kell
Kokesz02
jah és lcd monitorom van akkor mejik kábelel tudom kihozni a maximumot?

kokesz

Kokesz02
akkor vegyük át ujra, az összes kábel közül ami van a hdmi kábelel kapod a legszebb képet?

kokesz

és avval mekkora felbontást érhetek el?
james69holden
komponensen

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Sziazstok!

Én tegnap vettem egy xboxot(nincsen hdmi kimenet rajta) és egy oylan tv-t ami a Lacinak van egy az egyben!Hogy tudnám a legjobb képminõséget kihozni?Komponens kábel van hozzá
Még eggyetlen egy utolsó kérdésem lenne! (bocsi ha sokat és hülyét kérdezek de még nagyon kezdõ vagyok ezen a téren)

A HDMI-n keresztül fog menni a 720p vagy az 1080i felbontás??
A linknél amit adtál nekem az elõs kábel fajta kell ugye (19 PÓLUSÚ HDMI DUGÓ <=> 18+1 PÓLUSÚ DVI-D-DUGÓ) a méretet leszámítva.

Segítségedet mégegyszer köszi elõre is!

Lizardman
akkor már a tv-d ismerete alapján ajánlanám a HDMI kábelt. Mivel arcade pakkod van, van rajta HDMI kimenet, és a tv-den is van, szoval azzal kapod a legszebb képet, ráadásul 2000Ft-ért kapsz egyet... LINK

BONO
ok köszi!

JohnnySmith
passz 😄 sztem valami audio out lehet....talán
Nem lenne egyszerûbb megnézni a használati útmutatót?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

BONO
De akkor ebbõl kettõ található a tv-n mert az oldalán lévõ panelban ugye ott megtalálható mind a három RCA (sárga, fehér, píros) oda vagyok boxal bekötve mint már említettem! Gondolom, hogy akkor az a két külön hátsó RCA jobb ball hang az vmi + más eszköz rákötését teszi lehetségessé nekem igaz csupán ezért van ott?

JohnnySmith
az a két rca piros és fehér a jobb bal hang bekötése...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

BONO
Na most az én tévém oldalán van egy kis panel ami gombnyomásra kinyilik ott van az RCA-s rész és ott tudok manuálisan (távírányitó nélkül lépkedni csatik között + hangot adni, fülhalgató rész meg stb...) oda van bedugva a box igy nem kell a scart átalakítót használni meg könnyebben hozzá férek mert nem kell bemászni a TV mögé... A TV hátulján van két Scart nyilás és egy píros és egy fehér RCA rész a neve most nem jut eszembe pedig tudom segítsetek, hogy az mire szolgál azaz mi az?<#confused>

elõre is köszi!

JohnnySmith
Maradjunk annyiban hogy a CRT tv-k 90%ban(lehet túloztam) nincs komponens!
Csak gyorsan körülnéztem AVPlanet oldalán a CRT tévéknél.
2(!samsung) találtam amin van komponens bemenet.

Kokesz02
jo kis tévéd van😊

kokesz

mucsácsó
Jópofák mondjuk...a kicsit hozzá nem értõket kapásból át is basszák így 😄
Köszi hogy segítesz!

A tv-m: Samsung LE32R82 és itt a linkje:
http://avplanet.hu/LE-32R82 - (a lap allján van a leírása)

Kandurex
sehol senki nem vállal garanciát flashelés után, amire a garancia vonatkozik az a flash

mucsácsó
Egyik ismerõs itt azon tanakodik, hogy a Golemkonzolból rendelne boxot..
Érdemes neki onnan? Ugye oda van írva, hogy 1+3 év MS gari flashsel együtt (amit nem tudom, hogy hogyan...visszaragasztják a matricát?)
Azért kérdem, mert még korábban olvastam, hogy nem túl megbízhatóak a Golemesek, és nagyon senki nem volt pozitív véleménnyel róluk..
Lizardman
ha adsz egy linket, hogy milyen tv-d van, akkor talán többen is tudnánk sgíteni neked... 😊

Szia ARTY!!!

Arcade packom van. Csak tv-n használom.
Kaptam hozzá egy olyan kábelt aminek az egyik vége a box-ba megy a másik végén meg van három szines kis vékony csatlakozó. Na most én ezeket a színes csatlakozókat bedugtam egy scart átalakítóba (ezt is adták hozzá) és így scarton keresztül dugtam a tv-be.
Huzzam ki a három szines csatlakozót a scart átalakítoból és ezt a 3 csatlakozót dugjam a tv-be??
Vagy vennem kell vmit még?

Köszi szépen hogy segítesz!!!!

Sephi
Hat nem is számítottam másra 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Köszönöm a válaszokat!😊

(\\/) (O.o) ()_() This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.