XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de az AC is kihagyhatatlan szvsz
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Én MassE.-re szavazok!
★ 汤姆 李
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
(karácsonyra lepem meg magam vele, a Halo 3 -at már betáraztam 😉
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
ez alatt mit értesz?
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
kokesz
Multiban vicces, jókat lehet haverokkal hülyéskedni.
De amúgy nekem nem jön be... 😞
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Elõre is köszi!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerk.:most beszéltem még ujból vele és azt mondta ,h mivel jol viselkedtetek ezért még oszt egy párat ,persze csak ha igény van rá 😛
Ne habozzatok ,kérjetek bátran 😛
kokesz
esetleg add a cimed, kimegyek hozzátok megnézem én a tipusát aztán megirom ehez milyen kábel illik ... jolesz igy?
Forza.
mért? mi a külömség a vga meg a dvi között.
kokesz
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
2. nem, neked HDMI - HDMI kábel kell
kokesz
Én tegnap vettem egy xboxot(nincsen hdmi kimenet rajta) és egy oylan tv-t ami a Lacinak van egy az egyben!Hogy tudnám a legjobb képminõséget kihozni?Komponens kábel van hozzá
A HDMI-n keresztül fog menni a 720p vagy az 1080i felbontás??
A linknél amit adtál nekem az elõs kábel fajta kell ugye (19 PÓLUSÚ HDMI DUGÓ <=> 18+1 PÓLUSÚ DVI-D-DUGÓ) a méretet leszámítva.
Segítségedet mégegyszer köszi elõre is!
Nem lenne egyszerûbb megnézni a használati útmutatót?
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
elõre is köszi!
Csak gyorsan körülnéztem AVPlanet oldalán a CRT tévéknél.
2(!samsung) találtam amin van komponens bemenet.
A tv-m: Samsung LE32R82 és itt a linkje:
http://avplanet.hu/LE-32R82 - (a lap allján van a leírása)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Érdemes neki onnan? Ugye oda van írva, hogy 1+3 év MS gari flashsel együtt (amit nem tudom, hogy hogyan...visszaragasztják a matricát?)
Azért kérdem, mert még korábban olvastam, hogy nem túl megbízhatóak a Golemesek, és nagyon senki nem volt pozitív véleménnyel róluk..
Arcade packom van. Csak tv-n használom.
Kaptam hozzá egy olyan kábelt aminek az egyik vége a box-ba megy a másik végén meg van három szines kis vékony csatlakozó. Na most én ezeket a színes csatlakozókat bedugtam egy scart átalakítóba (ezt is adták hozzá) és így scarton keresztül dugtam a tv-be.
Huzzam ki a három szines csatlakozót a scart átalakítoból és ezt a 3 csatlakozót dugjam a tv-be??
Vagy vennem kell vmit még?
Köszi szépen hogy segítesz!!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(\\/) (O.o) ()_() This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.