176877

-
Asszem pár embernek megvan a friendlistámon a pgr, egyszer majd visszakérem aztán lehet lökni pár kört.. Innen is biztos megvan pár arcnak. (pupesznak biztos :)) -
Sok a mocskos semmirekellő idióta, nem lehet normális team meccset vívni mert csak arra mennek h a másikat kilökik, hozzá se érek ott a pálya 2/3da neki, de direkt nekemjön... idióta barmok, az ilyeneket bannolnám a lájvról örökre. -
tegnap adtam vissza:)))) de majd talán egyszer:O -
Sziasztok! Nem tudtok egy helyet, ahonnan lehet rendelni vezetéknélküli XBOX360 kontrollert PChez? Tehát olyat, amihez adnak ilyen vevőt? -
Tudom... (egyébként a mentést akkor sem tudnám átrakni memkártyáról HDD-re)
Azt is tudom, hogy PC-ről rá tudnám másolni(még a DLC-k is megvannak :D), de nincs kábelem.
-
ha nem lennél bannolva, semmi gondod nem lenne :)
(egyébként meg pécén rá tudod másolni a winyora a forza2 frissitést, ha megvan a fájl - hacsak nem 60g-sed van :) ) -
Aki akar PGR4 multizni jöjjön, tagom: tottus a többi majd ott vójszon -
Megmondtam, hogy nem a Forza miatt töröltem a frissítéseket, amiket CSAK EGYBEN lehet törölni, külön-külön nem. Különben is ezt csak szívatásból csinálták így, mert a többi játék mentését simán betölti.
DanielT: én csak verbával etetem a gépet, princo és társai kizárva
-
kösd rá VGA-n vagy HDMI-n, 1360x768-ban, ami a tévéd nativja. -
"de ez most nem lényeges..."
Ez az EGYETLEN oka a problémádnak. Nem létezik másik. -
Volt szó róla, hogy a Forza2 eredetiben, vagy másoltan van meg? Ennek semmi köze a problémához, eredetivel és másolttal is szopat.
Az más kérdés, hogy a wrz miatt kaptam bant, de ez most nem lényeges... -
Semmi baj nincs itt. Csak nem kéne a Princo lemezes játékot frissítgetni. Mer' asszem ahhoz nem jár a támogatás. -
Arra nem gondoltál hogy a frissítés azért frissítés mert javít bugokat és más dolgokat és ezáltal a mentésedre is kihat, beleíródik? de neked le kell törölni, mert minek az... -
Vagy a Turn 10, vagy a M$, nekem mindegy(jobban szeretem a M$-ot szidni). Milyen 3 balfasz dolgot? Letöröltem a frissítéseket? Érdekes, de a többi játék ettől függetlenül betölti a mentéseket, szóval csak ez ilyen. A másik 2 balfaszság nem tudom, hogy mi akar lenni.
-
Lopsz és még reklamálsz is? Gratulálok. -
Szóval miben is hibás az MS? csináltál 3 balfasz dolgot és még warezoltál is, bűnhődj. -
A kedves M$-nak köszönhetően ma is jó napom volt... Gondoltam körözök egy kicsit Forza2-ben, mert régen játszottam már vele és gyűjtögetek egy kis pénzt is arra a néhány autóra ami még hiányzik(a 100%-os karrier, kivégzett arcade és time trial mód mellett). Tölteném be a mentést, erre kiírja, hogy a mentett állásom betöltéséhez szükség van a játék update-jére, amit már letöröltem(másik játék miatt, de csak egyben lehet törölni az összes update-et, külön nem...). Persze azóta banoltak(ez az én hibám, tudom), így baszhatom a mentésemet amiben bőven 100+ óra van, tuningot, festegetést is beleszámítva talán 200+
Ritka szemét módon csináltak meg ennek a játéknak a mentését, régebben is szívtam vele, amikor nem engedte, hogy a memóriakártyámról áttegyem a HDD-re amin a SAJÁT profilom van, így CSAK a Forza2 miatt benne kellett hagynom a kártyát a gépben. Most meg ez...
Aki kitalálta ezt a szívatást, annak letörném a kezét és feldugnám a seggébe.
Sry, de nincs jó kedvem... -
Akkor 720pötty :D -
HD ready tévén felejts el mindent ami 1080-al kezdődik... -
Lenne egy kérdésem
Nekem a box a hd ready tv-re component kábellel van rákötve, na most szerintetek milyen felbontást állítsak be a boxban? Mert ha 1080p akkor ugyebár felnagyít aztán vissza 720p-s a játék szal 2x torzul de ha 1080p-s akkor meg csak egyszer. Szerintetek 720p-s beállítással jobban járok vagy sok játék kijön 1080p-ben is? -
Csak egy HDMI Audio Fix volt az egész update? :S -
Ragnar360 #60666 epic fail :) -
kölétsön a halálf@sza még 10 meg 20ezerket csak arra, hogy felvegyem ahogy játszom:D FAIL
inkább monitor elé biggyesztem hd kamerámat, oszt cső:D
pcvel meg felveszem a hangot, hogy ne doboz hangú legyen és tökéletes....na jó a szin kicsit fakó, de olcsobb mint egy iyen hülyeséget venni:D
viszont van nekem usb-s tv tunerem, arra rá tudnám kötni az RCA-t, de még mikor vettem a boxot ki is probáltam, és nem igazán akarta fogni a jelet:S érdekes. -
jeje köszi -
Ragnar360 #60663 na akkor jó, mer az xbox.com se üzemelt nemrég... -
Oh, htx :) -
Jaja, nekem is frissített, de semmi változást nem érzékeltem... -
majornelson.com -
Most update-elt a box (System Update). Tudja valaki esetleg mit frissített? Gugliztam, de semmi. -
Bocs, márt akartam rég meg írtad is de elfelejtettem
-
"HD-ba szét, de úgy meg khm hogyis mondjam kényelmetlen nézni..."
Mi bajod van a HD-vel?:D Megnéztem a linkelt videót és semmi kényelmetlenséget nem vettem észre, semmi szaggatás, vagy ilyesmi... -
"ahhoz még mi kell, hogy azt is feltudjam venni amit beszélünk a headsetbe"
Boxon be lehet állítani, hogy a headset hangja honnan jöjjön. Fülesből, hangfalból vagy mindkettőből. Állítsd mindkettőre és akkor RCA-n is kiviszi a hangot.
Egyébként SD felvételhez én ezt ajánlom.
EasyCap Capture Test
A minőség nagyban függ a használt szoftvertől is! -
Ha nem tudsz nomrálisan viselkedni akkor keress más fórumot, ha meglátom h mégegyszer odaszolsz akkor intézkedek h megkapd a jutalmadat.
Többiek se irjanak neki semmit. -
Ragnar360 #60654 Egy pár helyen a fogalmazás szar, főleg az elején :) sorry, elöször csak egyéni problémaként akartam felhozni a témát sőt valszeg az is, csak aztán gondoltam "beszálhat" akit még érdekel... szal elfelejtettem átírni az elejét, igy hülyén kezdődik a hsz :D -
Hát akkor kire? Rám? Na hagyjál! -
Ragnar360 #60652 [/b]VIDEO CAPTURE TÉME avagy játékvideók rögzítése számítógépre![/b]
A baj az, h tegnap koppantam, mivel:
A nagyon népszerű Dazzle video creator és társai 480i vagy p be vesznek fel max RCA vagy S video-n keresztül...
A szopás az, ahogy több jó videóba is mondják youtubeon - de azért megkérdem hátha techszakik tudják, hogy ahhoz hogy abba vegyel fel amit tud, olyanba is kell játszani
PÉLDA!!!!
LCD-n nyomom 720p-be, de elvileg ha felvenni akarok egy ilyen eszközzel, akkor RCA-n vagy mi a faszon kell nyomni - NA EZ KURVAGÁZ ha igy van...
Miért nemtudja rögzíteni a képet gyengébb felbontásba anélkül, hogy olyan felbontásba játszanál mint amit feltud venni :S
Annak nincs gond ki SD tv-n nyomja, youtubeon rengeteg videó van ilyenekről...
Van HD capture card is - az elég fasza, nyilván többe kerül, meg itthon nem is lehet kapni...
www.myhava.com
Hava HD Platinum - ez a vezetékes változat, van vezetéknélküli is, csak a faszom venné még wireless routert
720p-be tud felvenni, de csak KOMPONENSen ami nekem nemgond hisz azon nyomom, de HDMI ezen sincs - viszont minden szir-szar bemenet van rajta.
Szal, végülis jólenne a Dazzle széria is, csak akkor ha nem kell ahhoz olyan szarba játszanom (LCD-n sdbe lol)
Ami gáz még hogy néztem elég sok videót arról is, hogy milyen a minőség ezekkel az eszközökkel... Utube egy fos, mert lebutitja a videót, HAVÁVAL felvett 720p videó ronda normal quality-n HD-be nagyon szép, de úgy szinte senki nem nézi, ráadásul zavaró, hogy kirakja majd teljes képernyőre akkor a cuccot és akad össze-vissza, a net simán bírja a hd streamet pedig.
Itt a Hava cuccról egy videó:
COD 5 Capture tes HAVA HD PLATINUM azért rakom ezt csak linkbe, mert itt fórumba normál méretbe rakja be, utubeon viszont WIDESCREENBE - ami meginnt egy faszság de csak azért mert SZAR a minőség - NÉZZÉTEK MEG, utube geci lebutitja az egészet - szal normál kvaltiba túlságosan lebutitja a HD-t, HD-ba szét, de úgy meg khm hogyis mondjam kényelmetlen nézni...
gears 1 teszt - ez láthatóan szebb mint a COD5, kevésbé szemcsés, high qualityn meg élvezhető
De van egy csomó videó, sok játékról, ahol tesztelik a Capture cardot, lehet szemezni :)
Aki ilyet akar valszeg úgyis youtubera akarja rakni, szal ott érdemes körülnézni...amiket olykor linkelgetek montageok nekem bejönnek (most technikai részére értem) - a baj az, hogy azok SD-n nyomják igy nekik simán jó egy Dazzle capture cucc
Iceman Multikill snipe montage - (utubeon se widescreen, szal sd-be lett nyomva)
Lehet vmit nem teljesen jól írtam, majd kijavítanak, lajikusok nyugodtan kérdezzenek, Magyarországon is könnyen belehet szerezni ezek nagy részét 10-20 000Ft között mozognak
-
PS: ahhoz még mi kell, hogy azt is feltudjam venni amit beszélünk a headsetbe etc. -
nem a növéredre hajtok. -
Te ki vagy? -
-
Vigyázz, mert még téged is leKUSSol...