176877
banner
  • Ragnar360
    Na zsír, jóhogy irtál, akkor ez amolyan Titkos box probléma :D

Haladhatna a futár - addig még Gearsezgetek
    heló régi másolt xbox játékok elindulnak x360-on flash nélkül?
  • deep
    Nekem is ilyen volt az egyik boxom. Burnout Revenge-el működött akármeddig, de csak azzal. Minden mással kifagyott, teljesen random. Az a gép halott.
    heló az xbox a régi xbox játékokat is elindítja? ha igen flash nélkül a másoltakat is viszi?
  • Ragnar360
    System settings/Memory/ rámész a vinyóra, nyomsz egy Y-t (Device options asszem, de alul ezt írja) ezután ottlesz, hogy Format meg még vmi, ekkor nyomd le: X X LB RB X X - feljön egy ablak, Yes - és KÉSZ! :)
  • AntiHero
    Hogy is kell cache-st üriteni? (régen tudtam:D)
  • Ragnar360
    Na beszéltem ma MS ügyfelsz.-al, nagyon rendes volt a csaj :) kiderült, hogy júl.-ban is vele beszéltem :D

Elmeséltem neki mi a szitu, stb. - hát ramhiba is lehet mondja az updatek miatt, csináljak cache ürítést, amit most megis csináltam 2x egymás után, de ugyanugy kifagyott a GTA, elsőre bírta kb 10 percig, már reménykedtem, másodjára bírta 2 percig xD

Megnéztem pár napja vinyó nélkül is, az intro videó végén mikor jön Roman a kocsival, ott kifagyott :D LOOOL

Csak azt nem értem hogy a Gears 1-2 miért megy, kurvára érdekes...

Azon gondolkodtam, hogy nem is használja ki teljesen at a részét a játék, ahol gondolom bevan ÉGVe az alaplapon vagy más (söt biztos) a müködése a játéknak, máshogy használja a gépet, fasz tudja. De még igyis érdekes :S

...
  • avengir
    Van.
  • Pacal17
    az még mindig Nem cod5
  • akyyy
    van, persze, Repsollal már 4 napja akarunk játszani de nem ér rá sose egyikőnk se:D
  • Grizzly4x4
    Fasza hogy van mindig veszekedni még egy platformon belül is. Egyébként nem tudja valaki hogy a live-ra most felkerült Resi 5 demo-ban van e esetleg coop lehetőség. Mert azt olvastam hogy a Ps-en legalábbis van, remélem nálunk is van.
  • Freedy
    Szerintem semmi gond nincs. Nekem egyedül az árnyékok nem tetszenek. Olyanok, mintha paint-ben spay-el csinálták volna. Mondjuk az árnyékok szinte minden játékban szarok. Dead space-ben is kb 1centis pixelekből áll össze a főszereplő árnyéka 22"-os monitoron.
  • Istencsászár
    Nálam rontott, túl csicsás egy háborús játékhoz képest.
  • Ewergo
    ...Abban a "szintelen fos" kinézetü játékban több az élethü dolog mint pl. az agyon csápolt Bioshockban.

Lehet választani: vagy a szinek élethüek, vagy a mozgás. Én a mozgásra, fizikára szavazok!
  • arty
    a valodi zöld szin ront az élményen?

meloztam kicsit hollandban, fogalmad sincs mennyire zöld a fű egy országban, ahol van víz bőven :) nagyon.
  • Freedy
    Szerintem a színekkel semelyik játékban sincsenek gondok.
    Amúgy én a bia-ra szavazok. cod5 annyire nekem nem jött be. Legalábbis single-ben semmiképp.
  • Istencsászár
    A BIA meg ennek az ellentetje, olyan színek vannak benne hogy az összhatáson ront...
  • arty
    én kinőttem :))
  • Ragnar360
    OFF tudom nem a megfeelő hely, azokon is már hirdetve van szóval

Left 4 Deadet keresek, SÜRGŐS - akinek van írjon, akár még mai postai feladással... Csere Prince of Persia pl
  • Ragnar360
    eladom.
  • detoxic
    COD5-el még nem játszottam,nincs rá pénzem.....még.
  • lac556
    kuld már el még1x vagy inkább direkte a mailomra:[email protected]
    mert nem kaptam semmitse
  • PoisonChihuahua
    Én meg MoH párti vagyok! :DDD
  • Adi
    "A hang ugyis szól a tv-n is. "
    jah.. csak negyed annyit hallasz belőle.
    Föl kell venni egy minőségi fülest és hallod az enemyt honnan jön meg stb. Éppen bogarak zizegnek meg egyéb hülyeségek amit tv-n nem hallasz.
  • akyyy
    nekem a Cod bejön, a BIA meg nem:)
  • arty
    Amugy a cod a cod1 második pálya óta nem képes ujat mutatni :)))

A két játék azonos témát probál feldolgozni, a cod5 minél grandiozusabb, teljes háborut ad vissza, a BIA pedig 1-1 kis összecsapást két ellenséges egység közt. Valahogy kombinálni kéne a kettőt ...
  • arty
    ... a cod5 még mindig az elavult szintelen fos kinézetet erőlteti (mint minden 2. vh cucc a ryan közlegény óta). mer' a 2. vh-ban nem zöld volt a fű ...
  • Grizzly4x4
    Énis kijátszottam végig A BIA HH-t de nekem a cod 5 sokkal jobban bejött, a taktikázás egy idő után már semmi újat nem mutatott fel és a COD szebb is meg pörgösebb is
  • detoxic
    Én tegnap fejeztem be,és eddigi legjobb 2vh. játék!
    Egyszerűen imádom!

Most befejezem a condemned 1-et,aztán jöhet a 2.
    Plusz ott van még a GTA4 is.
    Ja,meg a Vegas 2!
  • arty
    irtam privit

tegnap kezdtem el a sima dobozos HH-t, legjobb WW2 FPS ever!!!! (és mellesleg a legszebb, legvéresebb, legélethűbb is - utobbiban az első része is ottvolt)

egyetlen a korábbi részben bosszantó apróság kijavitásával elérték h majdnem tökéletes lett a game: végre lehet pontosan lőni!

a belasitások, átvezetők, ugy minden ... iszonyat látványos! a taktikázás picit egy idő után unalmas, jo lett volna néha sima akcioval megkeverni ... és akkor tökéletes lenne :)
  • lac556
    remélem nem baj ha ide irok mivel más topic ot nem találtam ahova passzolna
    Eladó Brothers in Arm Hells Highway xbox 360
    EREDETI fémdobozos gyüjtői változat
    [email protected]
    sajna csak pc-m van xboxot meg nem tudok leakasztani a szomszéd polcrol
    sürgősen csak BP
    személyes átvét csak kp
  • Grizzly4x4
    ennyiből akkor inkább veszek egy nagyobb vinyot szegény megboldogult x-embe vagy dobok hozzá egy MS kormányt. A hang ugyis szól a tv-n is. Egyébként ugy áll a dolog hogy holnap vagy azután legkésőbb kapom vissza a kicsikét a consolconertől, remélem sikerült nekik rendesen feltámasztani. Elég rendesen meghalt szegény, a haveré mikor bekrepált legalább tudott még néha néha vele játszani mert véletlenszerűen be-betudta kapcsolni de én meg múlt szombat reggel óta akrámikor probáltam csak villogot a kurva ledjeivel.
  • deep
    Vegyél sokat:)
  • Adi
    30ezer ft.
    KATT
  • deep
    LOL, ez tényleg egy 175 euros headset?:ASD:A:D:D
    Annak a hangnak, ami ezen jön, kell tényleg a drága cucc:ASD:A:D
  • Adi
    Innen egyet esetleg. Elég jók ezek a lejátszók és a feliratot is viszik, és minden fajta filmet szinte.
  • Adi
    THX.
    Amúgy vki próbálta már ezt a fülest boxhoz?
    KATT
  • EasyLife
    ok, de azon nem sűrűn fifázok
  • Minstrel
    veszel 5000-ért egy divx lejátszót és kész:)
  • EasyLife
    ne viccelj már tavaly ps2-t vittünk és laptopról kellett dvd re átkonvertálnom a filmeket hogy megnézhessük
    mást sajna nem nézhetek ott az asszony