176877
banner
  • GP2100
    Princo a f*szlámáknak van, Verba FTW!
  • DöflingR
    [kecinagy sóhaj]
  • theone91
    Ja. Tiszta "raj" Princo-val tolni...

Gyüsz' vasat lopni?
  • jango1
    köszi
  • jango1
    instalálja folyamatosan a vinyora és ennyi nem indul
  • theone91
    Ugyan már... Ott segítek ahol tudok...
  • jango1
    az nem fajin
  • DöflingR
    Zsír új flashelt elit amiben nem fut a kiírt lemez esetleg?? Vagy talán leírnád részletesebben a gondodat?
  • jango1
    köszi
  • jango1
    az meg ki
  • akyyy
    :DDDDDDDD
  • theone91
    Na jó. Komolyan. Segítek:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megveszed eredetiben, és vo'ala...
  • jango1
    ja persze egy zsír új elitbe nemondmár
  • DöflingR
    Ragnar le fog oltani ezért..
  • theone91
    Veszel bele ramokat, meg jobb videókarit...
  • jango1
    és ez ellen mit lehet tenni
  • theone91
    Gondolom szar a konfigod...

-.-
  • Zozo76
    Nem semmi. :)

Errol jutott eszembe az a sztori, ami a munkatarsammal esett meg. Szinte ugyanez a szitu volt mint nalad, csak csaladi haz, es a TVt rantotta le a masik szobaban ugy hogy az antenna kabele a teton ment keresztul es a masik szoba plafonjan levo lyukon ment le a TVig. O meg rantott rajta egyet hogy elerjen az elosztoig, es a masik szobaban leesett a foldre a TV. Kihivtak a szerelot, az meg annyit mondott hogy a taviranyito talan er egy 1000-est. Zsir uj TV volt, elotte vettek 2 hettel... :)
  • jango1
    ghost recon 2 advanced warfighter mért nem megy a xbox360-on valaki tud segiteni
  • sapkafej
    és mi a válaszod amúgy?
  • Ragnar360
    Hamár igy megemlitetted, adhatnál egy kis kiindulási támpontot... melyik játékban pl ?:) Vagy esetleg mikor ?:D
  • Ragnar360
    "miért jössz folyton ezzel? mit kell érteni egy gears of war-hoz?"

na most erre ráköhögtem igy hirtelen, jólvan...ülj le, 1-es :D
  • Ragnar360
    Most mond meg öszintén, miért fokozod még leljebb az iq szinted ilyen értelmetlen alpári onológ fröcsögésekkel - mert arra amire ezt irtad...hát érdekes - olyanra adtál választ amire nem nagyon lehet, de te ezt is megtetted, csak éppen értelmetlen szavakkal nem is értem hogy mit akarsz, mire fel mondtad :D
  • sapkafej
    szóban nem mert nagyarc lenni (vagyis mikrofonon)

amúgy nekem semmi bajom Ragnarral, de a gears of war egy FOS!

:DD
  • sapkafej
    " SZARRÁFIKÁZZA az egyik kedvenc játékodat, de ráadásul úgy, hogy SÍK HÜLYE HOZZÁ és érzed"

miért jössz folyton ezzel? mit kell érteni egy gears of war-hoz?
  • Hugh Hefner
    kíváncsi vagyok erre most milyen vastagbetűs csaholás jön ki belőle, amiért senki sem tudja, hogy a gears of war mennyire jó, csak ő, mert neki van valakije, nekünk meg nincs. szórakoztató, olyan mint amikor egy bogarat nézel szenvedni, és nem segítesz rajta. gyermeki szórakozás : )
  • Freedy
    Ezt most miért kellett, amikor éppen lecsillapodott mindenki?????
  • sambauer
    hátizé :D elég legyen annyi hogy nem hittem volna egy enthernet kábelről hogy egy pici mozdulattal amikor a routerbe akartam csatlakoztatni (ami a másik szobában van, 2 méterrel arrébb) sikeresen lerántja szegény boxomat az asztalról... winyó kiesett, tálca része összekarcolódott ráadásul lemez is volt benne és mindezek ellenére tökéletesen működik (rögtön teszteltem GTA-val, Oblivionnal stb.) Szóval ilyenkor egy "kicsit" megy föl a mérce MS-nél, mégse egy csotrogányt hoztak össze :D
  • Hugh Hefner
    basszus te olyan sötét vagy mint a segglyukam egy komor reggelen. annyira ostoba vagy, hogy az már fizikai fájdalmat kelt bennem.
  • Ragnar360
    :O na asszem nyomozásba kezdek :D
  • Sephi
    Amúgy ragnar nem tudja, de én nekem mar volt alkalmam vele LIVE-on játszani és beszelni is, tudd meg egyáltalán nem ekkora paraszt mint itt a fórumon. Ezert se nem értem miért kell itt ekkora műsort végeznie.
  • arty
    Megjelenés után pár héttel. És nem mindenkinél volt gond - pl nálam sem!
  • Waczkor
    Meg ahogy te azt elképzeled.Van hogy normális hangnemben mondják ki a véleményt,de te darksector-hoz hasonlóan képtelen vagy arra,hogy akárcsak egy mondatot is káromkodás nélkül leírj és egy semmilyen hátsó szándékkal nem rendelkező hsz-t is személyes sértésnek vegyél.Arra is képtelen vagy,hogy ha másnak igaza van(nem ebben az esetben amiről megy a vita)akkor azt beismerd.Mindig úgy szólsz hozzá,hogy amit te mondasz az a jó és sérthetetlen igazság,mindenki más bekaphatja.Arról nem is beszélve,hogy ha netán épp nem osztod az észt,hanem csak leírod egy gémről a véleményed ami megtetszett,akkor is csak káromkodni tudsz.

Nem egyszer szidtál már játékot itt,vagy a játék saját topic-jában csak hogy magadra haragítsd a többieket.Úgy hogy nem kell megsértődni ha a többség nem bírja az arcodat.Ennyi.
  • GP2100
    Az update a NXE után jött? Vagyis alapól hibásan fut winyóról?
  • Ragnar360
    Az a baj, h az igazság a magyarnak különösen fáj és ami tegnap is itt ment azt szintén különösen nem én kezdtem, dehát ez senkit sem érdekel rajtam kívül és nem mellesleg az ebben a topikban lévők nagy része MEGÉRDEMLI AZ ALPÁRI STÍLUST!

Miért ?

Már azért levagyok nézve mert nem mondjuk ki nem casualként vagyok titulálva akárhol is és ez nem fér meg a fejükbe, nem kell nekem dicsekedni...

Nem szoktam idejönni és lehülyézni bárkit is ok nélkül - de lásd, nekem már az ok, ami miatt tegnap is kirobbant néhány féreggel a flame

Mondok egy egyszerű példát: játszol egy játékkal évek óta, linkelsz róla vmit, erre jön egy idióta noobgeci (utólag lett ennek tekintve) aki spontán módon kb SZARRÁFIKÁZZA az egyik kedvenc játékodat, de ráadásul úgy, hogy SÍK HÜLYE HOZZÁ és érzed, sőt mitöbb tudod, hogyha TUDNÁ AMIT TE TUDSZ AKKOR MÁSKÉPP VÉLEKEDNE, persze lehet, hogy akkorsem tettszene neki a gém, de azzal már nem lenne probléma!
  • arty
    title update 1 javitotta, ismert hiba a bolti változattal (is)

(és ezexerint a demoval is)
  • Waczkor
    UFC 2009 Undisputed és Red Faction Guerilla demók felkerültek LIVE-ra.
  • Zozo76
    "3. haldoklik a gépem (amekkorát zúgott, múlt héten nem lepődnék meg)"

Sztorit!!!
    Leejtetted, lerantottad? :)
  • GP2100
    Ez érdekes. Én már régen végigjátszottam a játékot(lemezről) és soha nem csinálta, de most 1-2 hete feltettem winyóra és nekem is ugyanezt csinálja(nincs frameesés, 1-1mp-re beakad néha), mondjuk nem is minden versenynél.
  • sambauer
    igen pontosan arra gondolok, de itt nem frameesés van hanem szószerint beakad 1-1 másodpercre tehát megáll a kép.. csodálkoztam is volna ha egy játékot így adnának ki..