176877

-
Pontokat nem fogsz tudni venni hitelkártyával, mert a kártyához magyar cím tartozik, azzal meg nem adnak. A másikat nemtom. -
Nah...
Mostmá kezdek ideges lenni. 2 fő gondom van.
1. kártyával szeretnék vásárolni pontokat, de nem tudok, mert mindig beleköt a lakcimnél valamibe.
Magyar cimet meg nem lehet beütni.
2. Neten valahogy csináltam egy accountot, és ezt rá kellene tennem a gépen a memóriakártyára. Mert kreált egy profilt, de ha demot akarok letötltetni a gépemre, akkor az accountnak gondolom nem ártana a gépen lennie...:P
Vagy hogyisvanez a pc-ről irányitott letöltés az xboxra??? Ez a letöltö oldalról van szó.
Na és most várom a fejtörökre a frankó tippeket, mert én már nem tudok ujjat kitalálni ezekre a problémákra :P -
Ragnar360 #64186 Rosszul emlékszel, de azért köszi, hogy próbálkoztál megint ;) -
TexasDRanger #64185 Sambauer: Az xbox-os hely a belvárosban a Hársfa u. 8. alatt van a Blahától nem messze...nem titok, azért írom ide...
jó szórakozást, Üdv Ranger -
Én úgy emlékszem te kezdtél el férfi mivoltodat meghazudtoló vékony hangon sipákolni.. :D -
Én láttam haveromnál a játékot, de azaz igazság h egyáltalán nem jött be. Szerintem nem ér annyit, amennyiért adják fóliásan.
Mirror Edge is rövid volt, viszont számomra sokkal értékesebb lemez, mint a Wanted(nincs meg). -
Nem árt ha megnézed előtte a filmet. Egyébként ne várj sokat a játéktól elsőre 3-4 óra végigtolni... -
na itt is megkérdem mert a játék topikját nem látogatják... a Wanted: Weapons of Fatel érdemes foglalkozni úgy hogy a filmet nem láttam képregényt meg nem ismerem ? Bourne rejtély pl jó volt ilyen stílusban és azt se láttam mozi verzióban. -
BIG thx. :D
ez faxa ... mint steamen. -
Ha egy profillal megveszel valamit azt onnantól kezdve bármikor letöltheted ingyen, mivel már a tulajdonodban áll, szóval nem kell emiatt parázni. (kivéve persze a filmeknél hiszen ott csak RENT van bár aki képes azért pénzt adni azt őszíntén sajnálom) -
valaki???
-
Egy címmel megdobhatnál priviben, megnézném a helyet mielött bezárnák. (mondjuk copykat is fénymásoló, meg konzol szervzí boltban lehet venni szóval amíg azok vígan tartanak nyitva addig nekik se kell aggóüdni szerintem) -
Nem arról van szó hogy másolt, hanem a játékokat(amit te is megvehetsz a boltban) nem adhatják ki kölcsönbe, stb. Én mondjuk sz@rok erre, régen itt is volt ilyen hely, és el is töltöttem ott "néhány" órát... :D -
legalább valami HD volt, vagy SD ? Egyik nap ismerősnél "kissé" ittas állapotban a bazi nagy Sony HDTV-t verték majdnem le, mert épp ott volt kedvük birkózni :D -
TexasDRanger #64174 Nekem eléggé eredetinek tűntek a játékok és manapság nem hiszem hogy be merik kockáztatni, hogy másolt game-ekkel nyitnak egy helyet(meg ha már beruháztak 8 xboxra és LCD-re, nem hiszem, hogy a játékok másolatok)...szerintem reáltalan amit írsz...azért mert régen(kb. 10éve) volt ilyen tapasztalatod...
De egyébként meg részemről lényegtelen, hogy hogy csinálják, amíg én olcsón tudok játszani és kipróbálni a játékot, anélkül, hogy megvenném....ennyi -
Nomeg olyan büntetést rájuk vágnak visszamenőleg, hogy egy életre elmenjen a kedve a sok hülyegyereknek az efféle ügyeskedéstől. -
Persze, totál illegális. Anno nálunk vidéken is volt egy Nintendo klub, SNES-eken lehetett helyben pénzért játszani és kölcsönözni is. Be is záratták a hatóságok 2 év után, mikor rájöttek, hogy mi zajlik:D -
Valószínűleg full illegális. Nem hallottam még olyan kölcsönözhető/játéktermben játszahtó jogú kópiákról xbox360 játékokkal kapcsolatban. A videó/DVD kölcsönző sem kölcsönözheti a sima 999FT-os tecsós DVD-t, hanem meg kell vegye a borsos árú KÖLCSÖNÖZHETŐ példányt belőle. DE még a DVD kölcsönző bolt sem vetítheti ezket közönségnek, még két embernek sem, főleg nem kérhet érte pénzt. Játékokra ezek a szabályok még szigorúbbak. -
Csá.
Ha veszek egy Xbox Original játékot MP-en, akkor azt a játékot utána többször is letölthetem???
Mert ha vinyon éppen letörlödik vagy kell ideiglenessen a hely akkor ne kelljen mégegyszer megvenni.
Thx előre is a kommenteket. -
Rége itt is volt, csak ps-ekkel meg ps2-vel tán, de az nem 100%. sokat lógtunk ott, jó volt. főleg egyszer nyáron, mikor ugyanannyi árért többet j ászhattunk, mivel túlmelegedtek a gépek sorba:D -
TexasDRanger #64168 Üdv skacok!
Nemrég voltam egy helyen, ahol lehet xbox 360-on zúzni(mint a régi sega clubbok...)...elég frankó, 8 gép összekötve, LCD monitorok, fasza fotelek...és kölcsönözni is lehet...mi főként fps-ekkel nyomtuk, de elég sokfajta játék van.
Pesten a belvárosban van, a Blahától nem messze...asszem a hársfa utca elején...a tulaj mondta, hogy lesznek megrendezett bajnokságok....már nagyon várom...akit érdekel, szerintem nézzen be, elég korrekt áron is van...
respect -
A feltételekben külökn kiemelik, hogy ellenőrizd, hogy az adataid helyesen vannak-e megadva, mert azon keresztül fognak veled kontaktolni. Tehát itt Madzsarisztánban b@szhatjuk :/ -
köszönöm én filmet nem fogok kölcsönözni ott:D -
Nem ilyen hangnembem kérdeztem. Angol címmel játszom, így ők max ip alapján láthatják hogy magyar vagyok, de ugye az ip trükközést, ami nem rég volt szó, azt is ki lehet kerülni. -
sztem is nyerhet -
Live-on hirdetik? Igen. Van Magyarországon Live hivatalosan? Nincs. Nyerhet akkor magyar? A válasz kitalálását mindenkire rábízom. -
rudymester #64162 Ha arra gondolsz, amit az NXE felületen reklámoznak, akkor filmet kell kölcsönöznöd és nyerhet 8000 MS pontot. Gondolom jóváírják ha sikerült valakinek a játék fődíját elvinni, de passz, hogy Magyarként nyerhetünk-e. -
óvoda, bazmeg :( -
Ragnar360 #64160 Dehogy oltom le, hisz még a 'válasz erre' gombot sem ismeri, sőt még írni sem tud, akkor minek oltsam le -
Mondom nem ismersz :) nem "ártott" ő nekem, bejött kérdezett vmi, szal ezzel nem igazán lehet problémázni :DDD -
Ragnar360 #64159 Jóarc, ne viccelj, nagyon rühhelem, meg nem csak én, érdekes egy figura - és most finoman fogalmaztam :D
Nem emlékszel mikor ott voltunk partyba és hogy elkezdett velem ordibálni, amikor tőled kérdeztem valamit (!) :D -
Tud valaki valamit arról az MS pontos játékról? Magyar is nyerhet?:DD -
Zozo76 #64157 ez mar chat -
Na ne bántsuk Bambut, jó arc:) -
nónémcsicska ^^ -
Az egy nóném!
-
Én arra gondoltam amikor Bambukáék voltak bent partyba... Aztán valami aktívsznájper girsz téma volt.. -
"Csicskák vagytok mé nem vesztek játékot? Nem tudsz beszélni bazmeg? Nyekk-nyekk"
-
Jó ötlet!
-
Uhh..... nekem vannak élményeim... :D:D
(Sam tudja miről beszélek) -
Namostha elkezdtek wareztémázni, akkor nem Ragnar megy a lecsóba máma, hanem ti! :D