176877

-
Attól függ ez alatt mit értesz?Néha belassulhat,de én nem tapasztaltam sem a demóban,sem a fullban olyat,hogy beakadna és úgy futna mint egy gyenge pc-n.Viszont a splinter demó az nálam is be-belassult.
Gondolom a városi mustangos versenynél akad be,max frameesésnek kéne lenni,de az sem annyira vészes,hogy észrevennéd. -
detoxic #64107 Hehe,itt még mindig áll a bál 
-
ha nem gond azért xboxal kapcsolatban is írok a ragnar hegyek közt:
ahogy már lejjebb említettem Grid demo szép, látványos, élvezetes viszont az egyik versenynél iszonyatosan beakad, kajak full pc feeling. ebből arra következtetek hogy
1. szar a demo, mint a splinter cell double agentnél
2. az egész játék ilyen (ehh)
3. haldoklik a gépem (amekkorát zúgott, múlt héten nem lepődnék meg)
Aki a full verziót tolja, tapasztalt ilyet ?
-
Szerintem ez a legvalószínűbb:)
-
jepy #64104 Sőőőt! Az is lehet, hogy Ő itt a legokosabb/legügyesebb és minket (csicskákat) ez nagyon bánt. -
Zozo76 #64103 Az is igaz viszont hogy talan o tenyleg HC gamer es hat kell a topikba ilyen ember is. ;) -
-
Az ő véleménye is egy vélemény és nem feltétlenül csak hülyeségeket ír, így végülis elférnek itt. Az alpári stílus meg egy dolog. Mégis ki fogja átszerkesztgetni a hozzászólásait emberire?!?! Ennyi ideje a jóIstennek sincs... :D
Megfigyeltem, hogy legtöbbször csak akkor kezd el kitörni belőle a "kultúra", ha reagálnak a hülyeségeire és basztatják. Élőben leagyalják az ilyen embereket, vagy már alapból sem mernek megszólalni (esetleg győzikesót indítanak), dehát ez itt a nagy büdös NET. Itt csak a türelem és a passzív-rezisztancia segíthet. -
Zozo76 #64100 Sztem csak siman torolni kene a HSZ-eit es akkor megunna hogy hiaba irogat feleslegesen. -
Meg úgyis tíz perc múlva itt lenne 5 másik reggel, mintahogy jópáran már sportot űznek ebből. Sajna neten nem lehet permanensen tiltani valakit (igen, IP bannal sem). Ettől függetlenül érik némi banán neki, nomeg régebben volt is büntetve, de mivel mindenki igen jól szórakozik rajta és kedvükre flémelhetnek vele, így marad... :D
Modiknak vajmi kevés eszköze van itt rendet tartani. Szinte semmi.
Amúgysem feltétlen Ragnar a legmostméghülyébb, hanem az, aki elég barom ahhoz, hogy nekiálljon egy ilyen stílusú "emberrel" még vitatkozni is (kivétel, ha puszta szórakozásból teszi). Persze szigorúan szvsz. :DDD
Legjobb módszer az ignore-álás. -
ragnart minden héten bannolni lehetne. De nem teszik meg, mert már lassan hozzátartoznak az sg arculatához a rohamai -
Grizzly4x4 #64097 Ragnar adok egy jó tanácsot, ha az xbox liveon van "valakid" az nem valós személy vagyis nem foghatod meg vagy ilyesmi, ugyohgy légyszives kicsit szakadj ki a kockák világábol, menj el egy kurvához fizess neki (más lehetőséged ugy sincs) és keféld szénné, majd ha ez megvolt akkor gyere vissza és alázatosan kérj bocsánatot mindenkitől akit ebben a topicban lecsicskáztál meg leköcsögöztél. Lehet picit hosszú lesz meg fájni fog de utána megkönnyebülsz!!! -
Caine #64096 game.co.uk-n 8(!) fontért a Blue Dragon!
Nekem tegnap jött meg, 3500 volt postával együtt
Akit érdekel... -
"Mi nem tettszik, mi a probléma ?"
TE
-
Ragnar360 #64094 Mi nem tettszik, mi a probléma ? -
Zozo76 #64093 Vigyazz mert a vegen meg BANt kapsz. Nem mindenkinek van megengedve itt minden... :) -
Eddig egyedül a 3ledes hibára járt 3 év garancia a Microsoft-tól, de mostantól az E74-es hibára is 3 évet adnak. Visszamenőleg is érvényes, azaz akinek már lejárt az 1 éves garanciája, de pénzért megjavítatta a Microsoft-al az E74 hibakódos Xbox 360-át, az 4-12 héten belül visszakapja az összeget. Ha valaki nem kapná meg 2009. július 1-ig, annak el kell látogatnia a www.xbox.com/support oldalra további információkért -
saját nyelvén csak megérti.. -
Na azért ne ilyen csúnyán már légyszi :D -
eltakarodhatnál már innen is a jó kurva anyádba.... -
rudymester #64088 Azt én nem tudhatom. 
Decemberben aktiváltam a géphez járó 1 hónapot és január közepén kaptam egy e-mailt,
hogy ilyen meg ilyen dátummal lejár az előfizetésem.
-
Hm, nekem mért nem jön?:D -
rudymester #64086 Kapsz egy e-mail a lejárat előtt 1-2 héttel a LIVE-on regisztrált fiókodra. -
Nekünk kell rá figyelni. -
a live "figyelmeztet",h x nap múlva lejár a gold előfizetés, vagy nekünk kell rá figyelni? -
egy játékhoz nem kell érteni, vagy élvezed, vagy nem, ennyi
ez nem tudomány -
Iceakos #64082 800 Ms pont eladó, EU/UK reghez. Ideális a mostanság megjelenő kiegészítő dömpinghöz...
http://www.vatera.hu/microsoft_xbox_live_800_pontos_kod_csak_eu_uk_146396524.html -
8 ezergésjátékkal :D -
Én ezt neked írtam és csak idéztem :) -
Vigyázz mit mondassz neki, mert a végén még te leszel a "casual n00b". :) -
"Egyes körökben népszerűsége vetekszik a Fletókáéval" -
^^ -
*Logitech -
Hi all!!
Azt szeretném kérdezni, főleg azoktól akik használnak kormányt!
Hogy, melyik a jobb, a sajátja a Microsoftos, vagy az után gyártott Ligitech-es? -
Vicces hogy ilyen magatartás mellett egy tetves büntetőpontot sem kap,nem hogy ban-t.Kíváncsi lennék kit ismerhet,hogy neki mindent szabad.Ennyi káromkodásért már mindenki mást bannoltak volna. -
Le lehetne állni... -.- -
Alakul!!!
-
Hugh Hefner #64071 /facepalm -
Ragnar360 #64070 Van igazság amit mondassz, ezért is ajánlom figyelmedbe, az alattam lévő hsz-em :) ez már normális hangvételü...
De sztem amúgyse tehetek róla, ha kikészít már számomra noném ürge, aki idejön a 360 topikba böfögni, nem vagyok lenéző - ELSŐ LÉPÉSBEN NEM - dehamá vki lefáraszt, akkor muszáj vagyok felháborodni és annak betudni a lámaságát, hogy hozzám képest noob - ha teccik, teccik ha nem nem :P -
Ragnar360 #64069 Figyu, megprobalom veled újra megértetni, mert lehet már sok az a 10 perc ami eltelt, mióta beirtam ezt: #64061
Az tény, hogy nekitudok esni az embereknek, pláne, ha ha hülyeséget beszélnek, amihez nem értenek, ha érdekel a dolog, görgess szépen lentebb és olvasd el a sajád hsz-ed, amit nekem küldtél, a GoW videóra reagálva...
Olvasd össze azt a pár hozzászólást és akkor ha képes vagy józan ésszel felfogni dolgokat, akkor megérted mi a helyzet, de annyit megsúgok, mint ahogy tették mások is szintén arra (a te) hsz-edre reagálva, hogy kurvára gőzöd sincs, hogy mit láttal abban a videóban és hogy milyen a Gears of War, aka GoW multi or whatever :D, és boccsáss meg, de nemfogom neked most itt szájbarágni, hogy miről szól a gow multi, de hidd el nekem nem borultam volna ki, ha nem jáccanám már több mint 2 éve ezt a szart és ha nem lett volna hülyeség amit mondassz
+ még utánna és lásd alattam oltogatni akarsz engem
Szóval miről beszélünk ?:)