XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
1:1 pmap + hdmi > 1:1 pmap +vga
Döbbenetesen éles a kép, a vga ehhez képest homály volt 😄
Újra beleszerettem a dobozba 😄
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ennyi.. 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Remélem nem voltam túl komplikált, és elõre is köszi a segítséget!
PSN: berghold
attól még lehet játszani más játékokkal is
és azt is simán vitte - a "gagyibb" játékokat 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
amiért elsõsorban konzolos lettem, azt mamár a konzol csak ritkán tudja. remek 😞
Forza.
BTW szerintem inkább 60-20 között ugrálhat...
De majd megtapasztalod te is, hogy mire gondoltam. Ennél a játéknál kicsit zavaró tud lenni, fõleg mikor bunyó van éppen. Lehet jobban tették volna, ha rátettek volna egy FPS korlátot... No mindegy, nem panaszkodok.. 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Pedig féltem egy nagyon kicsit, hogy el fogják szúrni, de azt hiszem nagyon kellemeset csalódtam.
Spolilert nem kérek de a sztori mennyire jó benne? Van olyan mint az 1-ben?
Tényleg jó kis játéknak tünik,teljessen hû maradt az elsõ részhez,csak hozzátettek jó pár dolgot.A kombók szinesitik a játék,de egyúttal ettõl kicsit nehezebb is lett.Az meg fõleg szivatás hogy az ütés blokkoláshoz két gombot kell nyomni egyszerre (az elsõben nem emlékszem hogy volt,meg azt eleve pc-n játszottam).A pszichopaták,drogosok,õrültek meg ki tudja még miféle szerzetek meg már medium fokozaton is igen agresszivak ûtnek vágnak,hozzánk vagdossák a csõveket,tv-ket,ami az útjukba kerül.
Ha valami lõfegyver akad a kézbe annak minden tölténye aranyat ér.
Mondjuk az biztos hogy aki a sõtétben játszódó játékokat nem szereti az gyorsan felejtse el,mert ez szerintem ebben a kategóriában világelsõ.Viszont mindenki másnak ajánlható (megfelelõ életkor mellett),mert igy 2-3 óra után minõségi darabnak tûnik.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
és mindent beolvas!
Samsung az isten 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
www.gamer365.hu
armageddonbol nincs pal xboxra ?? normális a kiadója ??
Forza.
armageddon, deception, deadly alliance?
xboxon ezek voltak, ebbõl ugye csak az armageddon és a deception van rajta a kompatibilitási listán ... létezik bármelyikbõl PAL változat?
hol lenne érdemes ilyen 'ritkaságot' keresni? ebayben nem nagyon bizok, pláne h PAL legyen ...
Forza.
majd valamikor felrántalak MSNre! meg ha egyszer akad kedved a régi segás emlékeket újrajátszhatjuk, immár nextgen környezetben 😄😄😄
vagy ott is lehet mindenhol menteni egy embernek akár 10mentési slot játékonként?
legtöbb game 0.5-5 megákat ment max
Forza.
boxot(ill boxos 1280x720as játékot) pixelpontosan az 5:4 (1280x1024) arányu 17" és 19" tft-k tudnak csak, igy esetleg ezeknél lehet láthatóbb különbség - ha a monitor vagy box átméretezi a játék képét, akkor a minõség egy része elmveszik sajnos, akár min hajtod a gépet (persze igy sem lesz szar, de ...)
és persze, egy 24"es monitoron (1920x1200) is kijön vszeg a digitális kábel felsõbbrendûsége 😊
szal összességében vszeg nagyon megjelenítõfüggõ
Forza.
illetve hogy lehet róla törölni például, még sose láttam a menüjét csak éppen futó játékot, azért ilyen triviális a kérdésem 😊
thx!
gamertag: kenobita
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94