XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
Nekem azért még kellemes lesz áttérni még 800*600-as Tv-rõl, 1:1 pmap-os TFT VGA-ra 😊

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

grayfox
Vettem ma egy hdmi kábelt, és hát:
1:1 pmap + hdmi > 1:1 pmap +vga

Döbbenetesen éles a kép, a vga ehhez képest homály volt 😄
Újra beleszerettem a dobozba 😄

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

MaSzKa
hunspider 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Srácok a mostani valami pókos gama magyar vagy csak én hallottam félre?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Istencsászár
Ha megõrülök erre akkor sem jöttem volna rá, pedig megvan az A kategória liszenszem😄 no mind1, köszi kipróbálom.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mucsácsó
Pedig egyszerû srácok. 😊 Showtime-ot lehet elõhozni, hogy az LB + RB-t párost lenyomod egyszerre (a ravaszok feletti gombok, jobban nemtom elmondani 😄). A lényege pedig annyi, hogy teli a nitro gombját (A) nyomogatva pattogj és eközben minél több jármûvet tarolj le (nem is olyan egyszerû, mint ahogy hangzik!) úgy, hogy ne fogyjon el a nitród, mert akkor vége. Nitrót pedig a lezúzott autókért kapsz + pontokat ugyebár, és a buszok azok szorzókat is adnak, ha összezúzod õket. Showtime közben pedig fennt van egy kis rublika, amint az utca neve és a megdöntendõ pontösszeg váltakozik... Ezt a pontot kell megdöntened.
Ennyi.. 😊
Alwares
A D-pad-al lehet elõhozni a menüt és ott meg fogod majd találni a showtime részt, utána elvileg bárhol elindítható az általad leírt módszerrel.

Istencsászár
Nemlehet visszalassítani visszajátszani sajnos... én versenyeket csak lámpáknál tudtam elõhozni, viszont irtak nekem valami Showtimeról, de nemjöttem rá miaz és mit kell ott csinálni vagy mit nem😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hali ha már ugyis a Burnout Paradise-ról van szó akkor szeretném megkérdezni hogy nem e lehet valahogy visszalassítani az ütközést valahogy mint a revengeben vagy csak rosszul emlékszem és ott sem volt ilyen na mid1 ha lehet ilyet légyszi irjátok le hogy. Ja meg mégvalami valaki irta hogy csak simán menet közbe (nem keresztezõdéseknél) ha lenyom az ember két gombot vagy ravaszt egyszerre akkor is elõjön valami verseny ezt hogy lehet összehozni ha össz lehet egyáltalán, mert nekem még csak simán a keresztezõdéseknél sikerült.

Remélem nem voltam túl komplikált, és elõre is köszi a segítséget!
Istencsászár
Ezaz, attól még EA játék, mivel az õ kezei alatt fejlesztették, s nem csak ezt a részt hanem eddigieket is...

mucsácsó
Így van, viszont kiadó létére az EA felülbírálhatja sajnos egész nyugodtan a fejlesztõk eredeti elképzeléseit... Egy kiadónak nem csak a játék piacraszállítása a dolga ám.. Van jócskán még dolguk.. 😊 Ugyanúgy tesztelnek (sajnos) õk is, és ha nekik valami ötlet nem jön be az adott játékban, akkor az bizony megy a kukába...
Criterion csinálta a Burnoutot, EA csak kiadta...

PSN: berghold

MaSzKa
attól hogy még itt NINCS WAREZ!

attól még lehet játszani más játékokkal is

és azt is simán vitte - a "gagyibb" játékokat 😄

Istencsászár
Egybe is voltak... Mivel multi motor, meg Monolith annak már örülök h nem akad jobban😊 de ezvan, még mindig jobb egy frém esés mint akadás szaggatás... amugy lehet 30,60 fps játékot csinálni, csak ritkábbak... sõt még az EA is tud lásd Bornout Paradise, ugy suhan h élvezet nézni egy röccenés sincs benne.

arty
akkor a szokásos szar frameráta megvan ittis 😞
amiért elsõsorban konzolos lettem, azt mamár a konzol csak ritkán tudja. remek 😞

Forza.

De csak azért, mert még nincs PC-re...
BTW szerintem inkább 60-20 között ugrálhat...

mucsácsó
Jó, persze, én ezt tudom.. 😊 Fõleg, hogy tényleg elég szép a grafikája.
De majd megtapasztalod te is, hogy mire gondoltam. Ennél a játéknál kicsit zavaró tud lenni, fõleg mikor bunyó van éppen. Lehet jobban tették volna, ha rátettek volna egy FPS korlátot... No mindegy, nem panaszkodok.. 😊
mucsácsó
Igenigen, a blokkolás nekem se ment túlzottan jól ezidáig. PC-n toltam én is, ott a jobb gomb volt a blokk, emlékszem. 😊 Az AI rengeteget fejlõdött, ez tényleg AI kéremszépen! 😊 Dobál hozzád amit csak talál (nem szkript!), elmenekül, elbújik...szóval tényleg, néha komoly kihívás összeverni az ellenséget. Örülök neki, hogy elég sok párhuzam van az elsõ és a második rész között, nagyon méltó folytatás azt hiszem. Egyedül még azt bánom, hogy túl sok képet és videót tettek ki elénk még régebben (amiket én próbáltam nem nézegetni, kevesebb sikerrel 😄), és ezáltal sok helyszín meg történés már mintha annyira nem lenne meglepõ számomra. De bízok benne, hogy nem láttam olyan sokmindent még. 😊
Kandurex
egy PC -s sírva összerakná a kezét, ha 30 - 60 FPS között ugrálna a játéka :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Framerate dolog engem is nagyon zavar...

mucsácsó
Nagyon jó idáig, olyan eléggé titokzatos... 😊 Nekem tetszik nagyon, és tuti fog is, mivel imádtam az elsõ részét, és lazán hozza azt a színvonalat, sõt.. Szóval nem hiába vannak azok a 8-9 pontos review-k. 😊
Pedig féltem egy nagyon kicsit, hogy el fogják szúrni, de azt hiszem nagyon kellemeset csalódtam.
Alwares
Szóval épp ugyan olyan jó mint az elsõ rész. Ennek örülök, majd nekem is kelleni fog.
Spolilert nem kérek de a sztori mennyire jó benne? Van olyan mint az 1-ben?

Én is most kezdtem el este.
Tényleg jó kis játéknak tünik,teljessen hû maradt az elsõ részhez,csak hozzátettek jó pár dolgot.A kombók szinesitik a játék,de egyúttal ettõl kicsit nehezebb is lett.Az meg fõleg szivatás hogy az ütés blokkoláshoz két gombot kell nyomni egyszerre (az elsõben nem emlékszem hogy volt,meg azt eleve pc-n játszottam).A pszichopaták,drogosok,õrültek meg ki tudja még miféle szerzetek meg már medium fokozaton is igen agresszivak ûtnek vágnak,hozzánk vagdossák a csõveket,tv-ket,ami az útjukba kerül.
Ha valami lõfegyver akad a kézbe annak minden tölténye aranyat ér.
Mondjuk az biztos hogy aki a sõtétben játszódó játékokat nem szereti az gyorsan felejtse el,mert ez szerintem ebben a kategóriában világelsõ.Viszont mindenki másnak ajánlható (megfelelõ életkor mellett),mert igy 2-3 óra után minõségi darabnak tûnik.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mucsácsó
Nah kipróbáltam az imént a Condemned 2-t. Hát eléggé fosatós, az egyszer biztos. Most így éjjel eléggé hatásos volt.. 😄 Már most az elején jól beszaratott egyszer... Elég sok újítás van, nagyon tetszenek, mert jó dolgok, fõleg hogy vannak kombók is. Talán ezek a dolgok kicsit arkádosítottak a játékmeneten, de szvsz egyáltalán nem vészes. A hangulat nagyon ott van, ugyanaz átjön, mint az elsõ részben...Talán kicsit még durvább is, már csak azért is, mert elég bizarr helyeken játszódik a játék. Elég nyomasztó és egyben befosatós tud lenni 😊 Grafika szerintem abszolúte de rendben van, effektek nagyon jók, pedig anno még egyes képek eléggé kiábrándítónak tûntek... Eddig az egyetlen kivetnivalóm az, hogy idõnként eléggé érdekes framerateket képes produkálni a játék..néha így érzékelhetõen megiramodik olyan 60 FPS körülire, de egyébként olyan 30-35 FPS-sel mehet kb általában. Ami még nem is lenne baj, csak amikor hirtelen megugrik, aztán vissza, az engem spec egy kicsit zavar... De ez legyen a legkisebb probléma. 😊
Istencsászár
Csodálkoznék is hogy ha nem vinné a megvett játékaimat, mert nem tetszik neki a gyári lemez... -.-

MaSzKa
ismerõsõmnek Samsung/Toshiba driveos xbox360 premiumja van

és mindent beolvas!

Samsung az isten 😄

Valaki tudna segíteni?
bastard187
Állok elébe 😊 A masinák is adottak hozzá a részemrõl, bár a Mastersystem-et nemrég adtam el 😊 De ami kell, az van! Ha LIVE-ozol, vagy PSN-ezel, dobd el a gamertagod priviben, felveszlek.

www.gamer365.hu

arty
csak ebbõl találtam PAL verziot, de persze csak olyan shop-ban, ahol magyarország nem lehet célpont ... : Mortal Kombat: Deception

armageddonbol nincs pal xboxra ?? normális a kiadója ??

Forza.

arty
van itt olyan, akinek BÁRMILYEN módon sikerült BÁRMILYEN Mortak kombat játékot elinditania a PAL x360 konzolján?

armageddon, deception, deadly alliance?
xboxon ezek voltak, ebbõl ugye csak az armageddon és a deception van rajta a kompatibilitási listán ... létezik bármelyikbõl PAL változat?

hol lenne érdemes ilyen 'ritkaságot' keresni? ebayben nem nagyon bizok, pláne h PAL legyen ...

Forza.

háhá, mit meg nem él az ember, kicsi a (gamer) világ 😄
majd valamikor felrántalak MSNre! meg ha egyszer akad kedved a régi segás emlékeket újrajátszhatjuk, immár nextgen környezetben 😄😄😄
Ha összekötöd az xbox winyót a pc-val kell hozzá valami progi amivel meglehet nyitni mert alapból nem ismeri fel.

bastard187
De, üdvözlet! 😊 Ezer éve!

www.gamer365.hu

Jaja, én vagyok, napjainkra felváltva Debrecen és Szolnok (a fõsulizás végett). Csak nem Vékony Úr? 😄
Istencsászár
Játékfüggû, van ahol bárhol lehet, van ahol checkpointos ( tény h ez többségben van, de itt is lehet menteni, akár 10 szlotba is ), meg van olyan ami magától ment, minden kilépéskor vagy feladat teljesítésekor.

tototto
ahham köszönöm mindnekinek, még annyit kérdeznék hogy ugye PCn pl sokszor lehet egy játékkal menteni, xboxnál ez hogy van checkpoint alapú a mentés és egy játékosnak gyakorlatilag egy mentése van játékonként, értem ez alatt pl a pc levõ casual játékokat (zuma, luxor), ahol elinditásnál kijelöli az ember melyik "játékos" játszik pl én vagy asszony, aztán ha legközelebb elinditja a játékot onnan folytatja
vagy ott is lehet mindenhol menteni egy embernek akár 10mentési slot játékonként?

mucsácsó
Vagy mégkevesebbet.. 😊 Gears of War pl. vmi 68 kb-ot? Meg Army of Two is valami 70 kb körülit.. 😊 Persze vannak elég nagy méretûek is, pl. Forza 2, az 39 MB azt hiszem. De amúgy igen, úgy általában fél-1 MB alattiak a mentések.
arty
30-50 játék tuti elfér a memkarin, ill. ha nem pont a legnagyobbat mentõ játékokkal játszol

legtöbb game 0.5-5 megákat ment max

Forza.

Istencsászár
Jól is néznénk ki ha nem lehetne menteni egy nextgen konzolon😊... ráfér sok, átlagban 1-2 mega egy mentés, azt van kisebb s van nagyobb is... törölni a megfelelõ menüpontban tudsz ahol láthatod az összes tárolt fájlt kategóriákban, mérettel stb...

arty
PC esetén, ahol 1:1 pixelpontosan hajtod a monitord, nagyon észrevenni az élességet, hibátlanságát a képnek, ha DVI-on kötöd be

boxot(ill boxos 1280x720as játékot) pixelpontosan az 5:4 (1280x1024) arányu 17" és 19" tft-k tudnak csak, igy esetleg ezeknél lehet láthatóbb különbség - ha a monitor vagy box átméretezi a játék képét, akkor a minõség egy része elmveszik sajnos, akár min hajtod a gépet (persze igy sem lesz szar, de ...)

és persze, egy 24"es monitoron (1920x1200) is kijön vszeg a digitális kábel felsõbbrendûsége 😊

szal összességében vszeg nagyon megjelenítõfüggõ

Forza.

tototto
valaki eltudná mondani ha az arcade verziót veszi az ember akkor abban ugye nincs merevlemez, csak egy 256megás memória kártya, az bõven elég mentésekre? tehát egyszerre hány játék mentés lehet rajta, hogy mûködik ez?
illetve hogy lehet róla törölni például, még sose láttam a menüjét csak éppen futó játékot, azért ilyen triviális a kérdésem 😊

Szerintetek láthatóan jobb képet ad a moncsi hdmi-n mint vga-n? 😊
thx!
elobb kellett volna felgyujtani es csak utana engedni hogy lelojje magat a rohadek! 😊
joshua
Büntetéstopicból😄

Magyarul hatalmas lehetosegeket ad a felhasznalonak a BOX a zene kapcsan... <#mf2><#mf2><#mf2>
cenobite
Csak audiocd-t tudsz legrabbelni a boxra. Berakod a cd-t, aztán a média--->music-nál asszem van valami grab, vagy ilyesmi.

gamertag: kenobita

Adi
kösz😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

hogy lehet cd-rõl rámásolni vinyóra zenéket úgy hogy nincsem semmi kábelem az xbox-hoz? pls

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

bastard187
Béci, Debrecen? 😊

www.gamer365.hu

Waczkor
Ez windows live-os azonosító már foglalt,hozzá van rendelve egy xbox live-os acc-hoz(fiókhoz,elõfizetéshez),megkérnek hogy másik live azonosítóval próbálkozz.

XBOX Live Gamertag:Waczkor