XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Las Vegas, USA
London, England
St Petersburg, Russia
Tokyo, Japan
New York City, USA
Shanghai, China
Quebec, Canada
Nurburgring, Germany
Nordschleife
Michelin Test Track
s ezek kombinációja... nagyon kevés:)
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ezt tese gondolod komolyan?! Ekkora baropmságot rég halotam már ne haragudj...
PGR4 a legjobb árkéd autós játék, gyönyörû, sok pálya, autó, változó idõjárás ( soha nem látott minõségekben ), autó s motor. A motor nagyon élvezetes csak meg kell szokni, jók a módok változatos karrier, sok különleges jármû.
Forza 2, gyenge grafika, nincs belsõ nézet, hangok is lehetnének jobbak, unalmas gémpléj egy idõ után.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Autó nemtom, passz, számomra bõven elég van benne.
Mindenesetre inkább a Forza2õt javaslom, ha még egyiket sem próbáltad.
PSN: berghold
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Külön kell rakni mindentõl, ne szekrényben legyen, ne legyen mellette más hõforrás (pl. PS3 :D), és reménykedni kell, hogy ne RROD-zzen. Ha mégis, akkor az MS kicseréli.
Nem kellenek az ilyen extrahûtés parasztvakítások, ami valószínûleg többet árt, mint használ.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Az más kérdés hogy nem nagyon lehet a dolgot megoldani csak simán plusz ventikkel/felhúzott ventikkel.
PSN: berghold
Ez mondjuk csak az én véleményen.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ua mint az overcool, csak nem kell szétbaxni hozzá a gépet. Világmegváltó nyilván nem lesz (én is tudom), de az hogy semmit nem ér... Nekem nem ez a véleményem, de hát nem kell mindenkinek egy véleményen lennie.
Akksi külön lesz ilyen célra, tehát nem érdekel, hogy az erre a célra belerakott akksi mennyit bír, azt a pár percet bírni fogja mindig ameddig utána járatni akarom.
De a lényeg a lényeg: csak annyit kérdeztem, tud e valaki olcsón :) Ha én utána ostornak használom, vagy földhöz verem, az már az én dolgom, oda sem kellett volna írnom, valójában mire kell :P
egyrészt 'csak' addik pörögnek a ventik, amig töltõdik az akku
másrészt az akkuk szarrámennek az állando töltögetéstõl
harmadrészt a 3led sajnos nem ezen mulik ... csekkold a topikot, hány overcoolosnak behalt a gépe :(
Forza.
Ez egy aláírás!
mi kérünk elnézést, hülyék vagyunk h nem értjük mirõl beszélsz
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ez egy aláírás!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
"Az Xbox 360 lett a legolcsóbb nextgen konzol" eddig is azvolt... a Wíí minden csak nem nextgen.
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
★ 汤姆 李
Összességében nekem a hdmi kép jobban tetszik, a textúrák is élesebbek (mass effectben majdnem elájultam a színektõl-képélességtõl, mintha valami pixar cg-t néztem volna full hd bravia-n :), a kép is sokkal kontrasztosabb, valahogy a csillanások sokkal szebbek stb.
Ami hátrány, hogy most vagy vga-n csatlakoztatom a gépet, vagy veszek egy dvi switchert 30k-ért (kizárt :), vagy egy dvi hosszabbítót, hogy ne kelljen a monitor alján baszakodnom az átdugással, sztem ez lesz :)
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
má' jópár órát beletettem
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Sztem megéri a +pénzt eléggé, döbbenetes az eredmény, sose hittem volna, hogy egy konzolnak ilyen gyönyörû képe lehet :)
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!