XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trick daddy
köszz a véleményeket aszhem már holnap megveszem a gémet :). De a bunr-paradise az is jóó ?? és kb mennyi idö a kijácása ? mert a fifa street 3 és az army of two elég rövid game volt

Istencsászár
Macau, China
Las Vegas, USA
London, England
St Petersburg, Russia
Tokyo, Japan
New York City, USA
Shanghai, China
Quebec, Canada
Nurburgring, Germany
Nordschleife
Michelin Test Track

s ezek kombinációja... nagyon kevés:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

"Nem. A nagy hõingadozás akkor van, ha az üzemi hõfokon tûzforró gépet még pluszban hûtöd, vagy ha sokkal hidegebb környezetben van. Légkondis, nagyon hûvös lakásban elõbb tönkremegy, mint melegben."

Ezt tese gondolod komolyan?! Ekkora baropmságot rég halotam már ne haragudj...

PGR 4 tényleg nagyon jó, de a változatos pályák kicsit túlzás szerintem.. Elég kevés stílusú pálya van, és azok vannak variálva.. Pár városi, egy F1 pálya azt csokólom. Szerintem kevés.
Istencsászár
Ne hallagss senkire:)

PGR4 a legjobb árkéd autós játék, gyönyörû, sok pálya, autó, változó idõjárás ( soha nem látott minõségekben ), autó s motor. A motor nagyon élvezetes csak meg kell szokni, jók a módok változatos karrier, sok különleges jármû.

Forza 2, gyenge grafika, nincs belsõ nézet, hangok is lehetnének jobbak, unalmas gémpléj egy idõ után.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gideon Wieth
Nem tudtok Xbox 360ra valami jó repülõs vagy tankos játékot ? :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Nem rossz, a motorozás nem tetszik benne, és zavar, hogy nincs külön fordulatszám mérõ belsõ nézetben, csak a mûszarfalon, ahol meg általában takartja a kormány.

Autó nemtom, passz, számomra bõven elég van benne.
Mindenesetre inkább a Forza2õt javaslom, ha még egyiket sem próbáltad.

PSN: berghold

Gideon Wieth
Elõrendelõk meg hamarabb megkapják :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Kandurex
<#nyes>, (a gamespot szerint 18.)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

trick daddy
jaa és a PGR4 az jóó játék ?, mert nekem csak a pgr2 volt meg és az bejött és kb hány db auto van benne ??

trick daddy
hyy a buornot paradise-t kb menyi idö alat lehet végigvinni ? ,

Istencsászár
Még jóhogy csöndbe, 20.án jelenik meg:), szerintem pár nap és lesznek tesztek.

Petyus_
Nem. A nagy hõingadozás akkor van, ha az üzemi hõfokon tûzforró gépet még pluszban hûtöd, vagy ha sokkal hidegebb környezetben van. Légkondis, nagyon hûvös lakásban elõbb tönkremegy, mint melegben.

Külön kell rakni mindentõl, ne szekrényben legyen, ne legyen mellette más hõforrás (pl. PS3 :D), és reménykedni kell, hogy ne RROD-zzen. Ha mégis, akkor az MS kicseréli.

Nem kellenek az ilyen extrahûtés parasztvakítások, ami valószínûleg többet árt, mint használ.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Gideon Wieth
Alone 4 az õsz nem ??? Splinter Cell Conviction is õsz ?? :)

Gideon Wieth
Jó a játék. Fergeteges a hangulata, és minden rendben van vele... Látogass be a pc-s rainbow 2 topicba oda írtam róla bõvebben :)

Kandurex
Valaki tolja már a Vegas 2 -õt? mesélhetne, h milyen, érdemes beruházni rá, stb.(sajtó még csöndben van)

Evogordon
Hi
Nincs valakinek eladó army of two?
Ha van írjon privit.

Istencsászár
Nem:), a cpu, gpu és egyéb dolgok melegedése miatt... de ha átállnak végleg kisebb csíszélességre minden téren akkor ez csekélyebb lehet hiszen elsõsorban a GPUnál gáz mivel felszakadnak a forrasztások a hõingadozás miatt, s ezen semmi moddig nem segít, csak a granacia repül vele, s a pénz ha meghal, mert az a gép ami halálra ítéltettt az meg is fog halni....

Istencsászár
Nem is baj, nyárra is kell valami ütõs cím... GTA4el addig elnyomorgunk, meg a Alone4el:) meg meg....

És a nagy hõingadozás nem a rossz hûtés miatt van?

Az más kérdés hogy nem nagyon lehet a dolgot megoldani csak simán plusz ventikkel/felhúzott ventikkel.

PSN: berghold

Eltolták a megjelenést nyár utára sajnos....<#levele>
Gideon Wieth
hát emberek nem hiszem hogy itt lesz Április elején Star Wars... Nagyon csöndben vannak a fejlesztõbácsik :(

Én most játszok vele! Hát nem tud túlságosan lekötni... Grafika prev gen szintû kb. Irányítással szerintem nincsen gond. A hangok is jók.
Ez mondjuk csak az én véleményen.

Petyus_
Nem attól hal meg a 360, mert nem jó a hûtése, hanem a hõingadozás és deformáció miatt. Ezen szerintem nem igazán segít, ha a már nem mûködõ gépet még pluszban próbálod hûteni..

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Alwares
Persze, de inkább a 4...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

joshua
Cod 3 mennyire jó játék? Irányítása rendben van?

Az, hogy ha valaki nem érti mirõl beszélek, az nem az én problémám (más majd érteni fogja), amirõl beszéltem, arról, már nem 1x volt szó ebben a topicban. (Különben sem kell tudnom ki mit tud.. :))

Ua mint az overcool, csak nem kell szétbaxni hozzá a gépet. Világmegváltó nyilván nem lesz (én is tudom), de az hogy semmit nem ér... Nekem nem ez a véleményem, de hát nem kell mindenkinek egy véleményen lennie.

Akksi külön lesz ilyen célra, tehát nem érdekel, hogy az erre a célra belerakott akksi mennyit bír, azt a pár percet bírni fogja mindig ameddig utána járatni akarom.

De a lényeg a lényeg: csak annyit kérdeztem, tud e valaki olcsón :) Ha én utána ostornak használom, vagy földhöz verem, az már az én dolgom, oda sem kellett volna írnom, valójában mire kell :P
arty
ez sok szempontbol felesleges

egyrészt 'csak' addik pörögnek a ventik, amig töltõdik az akku
másrészt az akkuk szarrámennek az állando töltögetéstõl
harmadrészt a 3led sajnos nem ezen mulik ... csekkold a topikot, hány overcoolosnak behalt a gépe :(

Forza.

woodbear
tudom! én csak leírtam, hogy mit akar Spammer! én sem látom értelmét különben!

Ez egy aláírás!

CaviaR
"nem a hûtéshez kell az akksi <...> hanem hogy kikapcsolt állapotban is pörögjenek a ventik"

mi kérünk elnézést, hülyék vagyunk h nem értjük mirõl beszélsz

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Istencsászár
Halottnak a csók, teljesen felesleges dolog.

Ahogy már elõttem írták, nem a hûtéshez kell az akksi, hanem az áramellátáshoz, hogy kikapcsolt állapotban is pörögjenek a ventik ;)
woodbear
ha kikapcsolod a boxot, és a p&c kit be van dugva akkor a ventik mennek tovább!

Ez egy aláírás!

mama2
Melyik fajtájú boxot érdemes venni? Elite, vagy sima arcade, melyiket?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Istencsászár
Mit szeretnél egy akuval hûteni?:)

Keresek play & charge kitet olcsón. Hol érdemes venni? Gyári 6k, utángyártottat 4k-ért láttam, de nekem csak utánhûtés miatt kellene, így tökmindegy milyen. Pls jelezze valaki, ha tud ennél olcsóbban.
Istencsászár
40? 25 max, ami technika van benne nemér többet, de veszi a nép igy nemlesz árcsökkentés mert minek...

Alwares
A Wii egy nagy lehúzás, ha 40 körül lenne akkor még okés, de így... Fõleg hogy használni tudja az ember rendesen egy csomó kiegésztõ kell hozzá, amivel már összesen drágább mint egy Elite...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Istencsászár
Hülye a cím.

"Az Xbox 360 lett a legolcsóbb nextgen konzol" eddig is azvolt... a Wíí minden csak nem nextgen.

Nagyon várom már.. :)

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

rambuu
Hehe ja nekem is, furcsa is volt rögtön joy-al egy ilyen játékba bele kezdeni... :D

<#worship><#worship><#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Kandurex
kíváncsi vagyok a kritkákra,...az elõzõ rész volt az elsõ játékom boxra

woodbear
nah kinntvan vegas2 is

Ez egy aláírás!

grayfox
igen több a rece, de vékonyabb a csík, ami recés :D
Összességében nekem a hdmi kép jobban tetszik, a textúrák is élesebbek (mass effectben majdnem elájultam a színektõl-képélességtõl, mintha valami pixar cg-t néztem volna full hd bravia-n :), a kép is sokkal kontrasztosabb, valahogy a csillanások sokkal szebbek stb.

Ami hátrány, hogy most vagy vga-n csatlakoztatom a gépet, vagy veszek egy dvi switchert 30k-ért (kizárt :), vagy egy dvi hosszabbítót, hogy ne kelljen a monitor alján baszakodnom az átdugással, sztem ez lesz :)

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

james69holden
aha <#eljen>
má' jópár órát beletettem

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

DanielT
Én most is ezzel foglalkozom így hajnal 3 kor... a HDMI valóban élesebb, de minden képhiba 3x annyira látszik, sokkal recésebb a kép. A színek valóban szebbek, de én most visszadugtam a VGA-t...
hi,játszik valaki condemned 2 vel?

grayfox
Ha van dvi a moncsin, és hdmi a boxon, akkor te is megteheted :) nem is drágább, mint a vga csati (bár a hang miatt így is kell :)
Sztem megéri a +pénzt eléggé, döbbenetes az eredmény, sose hittem volna, hogy egy konzolnak ilyen gyönyörû képe lehet :)

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!