176912

-
Nem leszel letolva söt elnyerted az Xfat dijjat! Grat! 
Ja, hogy mi az az Xfat?
Xfat
-
Figy ez a WD vinyó megbizhatóbb mint a gyári box hdd!Tudom most ugy is le leszek oltva,de akkor is igy van.Buherált vincsivel mitől ne lenne??? Nem értem?? -
Én azért az adataimat/mentéseimet gyári winyóra bíznám...
Plusz buherált wincsivel nincs backward compatibility. -
Unreal1942 #66830 Igazad van. Én mondjuk nem szeretem a buherát, de valóban takarékos megoldás a gyárihoz képest. -
Jah kellet farigcsálni,de rém 1 szerű volt kihozni! A belső lemez boritásbol kellet 1 fület behajlitani és az oldalsó müanyagbol a sarokbol kivágni a merevitést!Amugy meg sajna az adatkábel 4 erét is forrasztani kell nem csak a táp 2 erét.És csak alulról lehet mind ezt,de szerencsére MS-ék gondoltak rám
,És rengeteg üres lyuk van az alaplapon,igy könnyen le lehetett vinni a kábeleket.Amugy lehet kábelt venni,de sajnáltam rá a 8$-t.Sata kábelem meg volt dögivel igy ez maradt.A dig-dug és müködik sem igy van,de majdnem,Kell 1 program ami a sima vinyobol 360 vinyot csinál és utánna már csak dig-dug!
Werkfilm a Ló szokott szenvedni döglődés közben,Én a problémát szoktam megoldani,de ezekszerint másnál ez szenvedés nálam a tudás!
A lényeg 120 giga 9000 pézér ennnnyyyiii!
-
Ugy láttam az adat kábel "dig-dug", csak a fesz.kábeleket kell forrasztgatni mert az nem kompatible.
Végül is maga a vinyo ötlet jó csak az el(be)helyezésén akadtam ki. -
itt szenved vele két hete :) -
ehhez kellett farigcsálnod, vagy a vinyoval csinálni valamit, vagy megvetted a vinyot meg a kábelt, dig-dug és működik? -
Naon jóó
-
Eddig a boxon belül volt a vinyó a dvd fölött,de most ki lett vezetékezve kivülre,és kapott 1 csini dobozt.Ha ez eddig nem lett volna világos ez nem 1 eredeti box vinyó
.120giga 9e pézér
-
xD -
Én meg ezt beirom hátha...
xbox.com/en-US/games/backwardscompatibility.htm -
jah az a hakkelés az nemrossz
:D
belehekkelem énis a boxba, hogy vigye a puttonyomat is...:D -
viszaz mindent az mkv kivételével...
az mkv-t meg át lehet rakni egyszerüen másik kiterjesztésbe...
egy
mkv converter progival...
metallózod az mkv, vagyis hd filmet. kiválasztod a listából monnyuk az xbox compatibliből a HD wmv-t avit vagy mov-ot...tökmindegy és lekonvertálod... -
sziasztok
Tudna nekem mondani valami programot amivel meglehetne hackelni az xbox360 prémium lejátszóját h mindet vigyen??
Előre köszönöm.
Szerintem ezt ne töröljétek ez nagyon jó!
-
krisztiankope #66818 sziasztok
Tudna nekem mondani valami programot amivel meglehetne hackelni az xbox360 prémium lejátszóját h mindet vigyen??
Előre köszönöm. -
és ez mit jelent ??? -
Na az igért kép a hdd-ről!Ma kiszedtem bentrőlhdd -
Nemsokára ingyenes DLC-k jönnek a fight nihght ránd 4-hez! -
Köszi -
FuryAlpha #66813 GOW/hasznaltan 4,5k konzolok szervize/,halo 3 /origi5k - beszamitanak hasznalt jatekot is joeykonzolban/,mammut-fukarban GH3 4990,L4D-6990 ill. RE5 6990 Konzolok szervize..
Nezz korbe potom penzert betudod oket szerezni. -
Army of Two! (vagy GoW) -
Landor #66811 BaSZNáD Prody -
írtam privit. -
Én is szeretem és újrakezdtem...de most jobban örülnék ezeknek: Street fighter 4, Halo 3, Darkness, Dead Space, Condemned 2, Gears of War, Prototype stb...:) -
prey az király. ma nyúztam a demot, anno még pc-n játszottam végig. -
Ja...még fent vannak azok is (elég rég raktam fel), majd leszedem :) Esetleg cserélném őket..bár Quake 4-ért vagy Prey-ért nem nagyon adnak semmit :/ -
látom a jatekaim.hu-n hogy adsz el mindent:) -
nem vettem végül..mert nem tudtam :/ Prey, Quake4 és C&C 3 maradt meg régebbről. de hamarosan beszerzek remélem párat és haverom is tud kölcsön adni -
fejezzétek be a warezolást! -
mondtad, hogy veszel mellé valami játékot is. melyiket vetted? -
Na megvettem a premium csomagot :) fasza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Landor #66796 én 60ért vettem a 3hónapos elitemet, de most így utólag elég alkalmi vételnek tűnik 
azért leskelődj (hardverapro) -
Unreal1942 #66794 60k alatt is van premium pack. -
baca01 #66793 Elfelejtettem írni, hogy a 60 gigás Jasper alaplapos premium gép volt ennyi. -
Martins15 #66791 Oks.69400 HUF-om lesz rá az csak elég nem? -
FuryAlpha #66790 premiumot mert van hozza hdd,hagyd mar ezt a melegedes dolgot,olvasoja is jo mindegyiknek!!
BUY IT & GO PLAY!!!!!!!!!
Ejjel-nappal,ameddig latsz! -
krisztiankope #66789 Sziasztok lenne 1 kérdésem hogy az Arcadot vagy a premiumot érdemes meg venni??melyik melegszik jobban és melyiknek milyen az olvasója??
előre köszönöm a választ -
baca01 #66788 Ki tudja mikor ér ide az az árcsökkenés...
Én a helyedben megvenném augusztusra, hacsak nem szivárog ki addig valami konkrétum, de szerintem ha lesz is, csak karácsony fele. -
Martins15 #66787 Sziasztok!
Mostanában én is elgondolkodtam,hogy vegyek-e egy XBOX360-at,mivel vasárnap voltam egyik haveromnál és nagyon megtetszett.Most már csak az a kérdés,hogy ősszel vegyem-e meg vagy augusztusban.Őszre azért gondoltam,mert hallottam,hogy lesz árcsökkenés,augusztusra pedig azért,mert akkora már meglesz rá a pénzem(egy premiumra) és hát ugye jó lenne még nyáron játszani vele suli előtt.Várom a válaszokat