176912
banner
  • Ewergo
    Nem leszel letolva söt elnyerted az Xfat dijjat! Grat!

Ja, hogy mi az az Xfat?
    Xfat
  • Harlekin
    Figy ez a WD vinyó megbizhatóbb mint a gyári box hdd!Tudom most ugy is le leszek oltva,de akkor is igy van.Buherált vincsivel mitől ne lenne??? Nem értem??
  • PoisonChihuahua
    Én azért az adataimat/mentéseimet gyári winyóra bíznám...
    Plusz buherált wincsivel nincs backward compatibility.
  • Unreal1942
    Igazad van. Én mondjuk nem szeretem a buherát, de valóban takarékos megoldás a gyárihoz képest.
  • Harlekin
    Jah kellet farigcsálni,de rém 1 szerű volt kihozni! A belső lemez boritásbol kellet 1 fület behajlitani és az oldalsó müanyagbol a sarokbol kivágni a merevitést!Amugy meg sajna az adatkábel 4 erét is forrasztani kell nem csak a táp 2 erét.És csak alulról lehet mind ezt,de szerencsére MS-ék gondoltak rám,És rengeteg üres lyuk van az alaplapon,igy könnyen le lehetett vinni a kábeleket.Amugy lehet kábelt venni,de sajnáltam rá a 8$-t.Sata kábelem meg volt dögivel igy ez maradt.A dig-dug és müködik sem igy van,de majdnem,Kell 1 program ami a sima vinyobol 360 vinyot csinál és utánna már csak dig-dug!

Werkfilm a Ló szokott szenvedni döglődés közben,Én a problémát szoktam megoldani,de ezekszerint másnál ez szenvedés nálam a tudás!
    A lényeg 120 giga 9000 pézér ennnnyyyiii!
  • Ewergo
    Ugy láttam az adat kábel "dig-dug", csak a fesz.kábeleket kell forrasztgatni mert az nem kompatible.
    Végül is maga a vinyo ötlet jó csak az el(be)helyezésén akadtam ki.
  • werkfilm
    itt szenved vele két hete :)
  • DarkSector
    ehhez kellett farigcsálnod, vagy a vinyoval csinálni valamit, vagy megvetted a vinyot meg a kábelt, dig-dug és működik?
  • jaszy
    Naon jóó
  • Harlekin
    Eddig a boxon belül volt a vinyó a dvd fölött,de most ki lett vezetékezve kivülre,és kapott 1 csini dobozt.Ha ez eddig nem lett volna világos ez nem 1 eredeti box vinyó.120giga 9e pézér
  • akyyy
    xD
  • Ewergo
    Én meg ezt beirom hátha...
    xbox.com/en-US/games/backwardscompatibility.htm
  • DarkSector
    jah az a hakkelés az nemrossz
    :D
    belehekkelem énis a boxba, hogy vigye a puttonyomat is...:D
  • DarkSector
    viszaz mindent az mkv kivételével...
    az mkv-t meg át lehet rakni egyszerüen másik kiterjesztésbe...

egy
    mkv converter progival...
    metallózod az mkv, vagyis hd filmet. kiválasztod a listából monnyuk az xbox compatibliből a HD wmv-t avit vagy mov-ot...tökmindegy és lekonvertálod...
  • Ewergo
    sziasztok
    Tudna nekem mondani valami programot amivel meglehetne hackelni az xbox360 prémium lejátszóját h mindet vigyen??
    Előre köszönöm.

Szerintem ezt ne töröljétek ez nagyon jó!
  • krisztiankope
    sziasztok
    Tudna nekem mondani valami programot amivel meglehetne hackelni az xbox360 prémium lejátszóját h mindet vigyen??
    Előre köszönöm.
  • DarkSector
    és ez mit jelent ???
  • Harlekin
    Na az igért kép a hdd-ről!Ma kiszedtem bentrőlhdd
  • DarkSector
    Nemsokára ingyenes DLC-k jönnek a fight nihght ránd 4-hez!
  • Prody
    Köszi
  • FuryAlpha
    GOW/hasznaltan 4,5k konzolok szervize/,halo 3 /origi5k - beszamitanak hasznalt jatekot is joeykonzolban/,mammut-fukarban GH3 4990,L4D-6990 ill. RE5 6990 Konzolok szervize..
    Nezz korbe potom penzert betudod oket szerezni.
  • Prince23
    Army of Two! (vagy GoW)
  • Landor
    BaSZNáD Prody
  • Apus
    írtam privit.
  • Prody
    Én is szeretem és újrakezdtem...de most jobban örülnék ezeknek: Street fighter 4, Halo 3, Darkness, Dead Space, Condemned 2, Gears of War, Prototype stb...:)
  • Apus
    prey az király. ma nyúztam a demot, anno még pc-n játszottam végig.
  • Prody
    Ja...még fent vannak azok is (elég rég raktam fel), majd leszedem :) Esetleg cserélném őket..bár Quake 4-ért vagy Prey-ért nem nagyon adnak semmit :/
  • Apus
    látom a jatekaim.hu-n hogy adsz el mindent:)
  • Prody
    nem vettem végül..mert nem tudtam :/ Prey, Quake4 és C&C 3 maradt meg régebbről. de hamarosan beszerzek remélem párat és haverom is tud kölcsön adni
  • Totti5
    fejezzétek be a warezolást!
  • Apus
    mondtad, hogy veszel mellé valami játékot is. melyiket vetted?
  • Prody
    Na megvettem a premium csomagot :) fasza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Landor
    én 60ért vettem a 3hónapos elitemet, de most így utólag elég alkalmi vételnek tűnik
    azért leskelődj (hardverapro)
  • Unreal1942
    60k alatt is van premium pack.
  • baca01
    Elfelejtettem írni, hogy a 60 gigás Jasper alaplapos premium gép volt ennyi.
  • Martins15
    Oks.69400 HUF-om lesz rá az csak elég nem?
  • FuryAlpha
    premiumot mert van hozza hdd,hagyd mar ezt a melegedes dolgot,olvasoja is jo mindegyiknek!!
    BUY IT & GO PLAY!!!!!!!!!
    Ejjel-nappal,ameddig latsz!
  • krisztiankope
    Sziasztok lenne 1 kérdésem hogy az Arcadot vagy a premiumot érdemes meg venni??melyik melegszik jobban és melyiknek milyen az olvasója??
    előre köszönöm a választ
  • baca01
    Ki tudja mikor ér ide az az árcsökkenés...
    Én a helyedben megvenném augusztusra, hacsak nem szivárog ki addig valami konkrétum, de szerintem ha lesz is, csak karácsony fele.
  • Martins15
    Sziasztok!
    Mostanában én is elgondolkodtam,hogy vegyek-e egy XBOX360-at,mivel vasárnap voltam egyik haveromnál és nagyon megtetszett.Most már csak az a kérdés,hogy ősszel vegyem-e meg vagy augusztusban.Őszre azért gondoltam,mert hallottam,hogy lesz árcsökkenés,augusztusra pedig azért,mert akkora már meglesz rá a pénzem(egy premiumra) és hát ugye jó lenne még nyáron játszani vele suli előtt.Várom a válaszokat