XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy aláírás!
tõled se...
Ugyanaz lesz mint az eddigiek csak a grafikát feltuningolták egy nextgen (vagy mostmár nem is nevezhetjük nextgen-nek...) szintre.Ragdoll fizika meg már Saints Row-ban is volt.Ettõl még valóban látványos,meg én is minél több játékban látnám,mert sokkal jobb mint a scriptelt esések,rombolódások.
Forradalom ebben a stilusban utoljára szerintem a GTA 3 volt ami 3D-be helyezte ezt a mûfajt.Meg szerintem a legjobb GTA játék is az volt eddig.Kiváncsi leszek erre a 4-re,de "forradalmat" nem várok...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ettõl még a ragdoll tetszik, kötelezõvé tenném a használatát játékokban, az sem érdekel, ha nem teljesen reális, mert látványos :)
Forza.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ettõl függetlenül talán ez az egyetlen pc-s játék amit idén várok.
gamertag: kenobita
Azért én majd bízok még a Maffia 2-ben is ;)
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Én is nemrég jöttem rá arra,h mit meg nem lennék képes tenni a GTA-ért muhahaha XD <#worship>#worship><#taps>#taps>
Tegnapi trailer utáni kommentem mikor már nyugodt állapotba voltam :) :
"Nincs mit hozzáfüzni, számomra nincs is olyan szó a magyar nyelvben amivel kilehetne fejezni ,h mennyire "jó" (na most mégis mondtam mert muszály D)
És még egy lágy megjegyzés: forradalmasitani fogja a játékipart . Bezony "
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
2. Ha az elõzõ oldal címe is le volt írva, nem 1x, akkor az miért volt megengedve? Ezen pedig még nincs semmi, félkész az oldal. Szóval ez kicsit furcsa.
3. Nem dacból nyomom, és nem baromságokat. Utána nézhetsz hány off hsz-em volt ebben a topicban, másokkal ellentétben.
"Lehet elkerülte a figyelmemet, ird hol s mit láttál, intézkedek"
Elkerülte, mégpedig az, hogy régebben az elõzõ oldal címe többször is le volt írva, nem csak hsz-ban, hanem userek aláírásában is. Mielõtt lehülyézel valakit, kicsit légy körültekintõbb. xbox paradise -ról van szó, ha nem ugrana be.
De ennyi erõvel ne legyen a topicban semmiféle off, ne legyenek konzolbolt címek, mert vállalnak ott flashelést, ami warez és stb..
Lehet ezt még szigorítani, de nem tudom, van e értelme..
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
És amikor több ember aláírásában ott van/volt az elõzõ cím, akkor miért nem nyitod/nyitottad ki a szád?
Másik cím kint lehetett, amin tömegével voltak a cuccok, ez nem, ami még csak egy oldal, egy cím, egy deka cucc nincs rajta, semmi.
de az idõveszteséget leszámitva ebbõl még jól is kijöhetsz, ha elég nagy a pofád :D gogogo!
Forza.
★ 汤姆 李
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ez egy aláírás!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
mégegyszer:[url=http://www.konzolvilag.com/index.php?data
Mediamarktban lehet kapni vagy ne próbálkozzak ott?
meghajto továbbra is rossz? :O
szvsz reklamálj KEMÉNYEN, kérj csopvezt stb a callcenterben, egyrészt h figyeljenek oda, másrészt ... ööö ... kapj valami ajándékot :D
Forza.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Nem tudok MS pontot tölteni az xboxhoz bankkártyáról mert az irányító számot nem fogadja el,ez azért van mert MO és ugye az nincsbenne és ne próbálkozzak kártyával vagy valami más baja van?
<#nemtudom>#nemtudom>
Olvass addig:)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3