XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó ötlet!😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Csacsi
Tárold állítva, használd fektetve. Én így szoktam 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

deep
Ahogy csak tetszik. Melegedésvédelmi okokból is töknyóc😊 Ha be akar szarni, úgyis beszarik. Kényelmesebb fektetve, mert könnyebb beletenni a lemezt😊
hja én is erre gondoltam, de állítva jobban nézne ki.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Istencsászár
Márcsak az optikai meghajtó maitt is fektetve, de a légáramlás miatt is fektetve, amugy mindegy😊, de fektetve ésszerûbb.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Emberkék! Hogyan érdemes tartani az X-et, állítva avagy fektetve?

woodbear

Ez egy aláírás!

arty
eddigi küldikben használtam, de itt nem sok értelmét láttam 😞 mintha semmit se értek volna 😞

Forza.

woodbear

Ez egy aláírás!

rambuu
AHam na THX, majd ma megpróbálom, ugy is tegnap ki toltam a Turning Pointot. (4-5 óra hossza alatt... szánalom)

Ugy hogy ma majd megnézem. THX

Istencsászár
Hehe😊inkább akkor butítsanak rajta h jó legyen, minthogy erõmû kelljen alá, vagy boxon szenvedjen mint pl a Mass Effect.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grayfox
When the AS (Allied Support Gauge) fills up, press and hold the UP button to request
a coordinated attack against the targets in front of you. Request a coordinated allied
cover by pressing the DOWN D-Pad

Egyszóval, ha valamennyire megtelt az allied support gauge (egy vonal a map alatt jobbra) akkor tartsd nyomva a d-padon az elõrét, és akkor a látóteredbe esõ egységeket támadják. Ha hátrafele nyomod, a mögötted lévõket fogják.

Ezt a csíkot ellenfél gyilkolásával tudod "feltölteni".

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

grayfox
Az allied attackot használjátok?
Egy idõ után ha megtelik a bar, a d-padot asszem elõrenyomva vagy lenyomva kell tartani, és máris jön a segítség 😊
Én végigtoltam a játékot, nemsokára nekikezdek még 1x, ha sikerül eredetiben megszereznem :/

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Sephi
Annyit kell rola tudni, hogy ha a kiado megondolja magat, akkor van ra hope, hogy kijon. Eltoltak azert mert vegul Xbox360-anra is kiadjak, de szivnak vele... rohogni fogsz, de nem fernek bele a X360 memoriajaba 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

arty
thx, én is ezen a pályán hagytam abba, pedig nagyon élvezetes volt eddig az ace combat 😊 de itt sok sok óra után elég... 😊

Forza.

Alwares
Hát én inkább bízok benne, hogy a Bethesda készít egy jó Fallout-ot, mint hogy a Rockstar egy jó Max Payne-t. Ha a Remendy csinálná akkor mág oké, de így, nem sok reményt fûzök hozzá. Na majd az Alan Wake...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Istencsászár
Hát már errõl valahogy lemondtam amugyis... inkább Keksz Péjn 3 jönne, õk fejlesztik? vagy valaki más?

Sephi
Nem lesz kesz szeptemberre.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Istencsászár
Fallout - America’s First Choice in Post Nuclear Simulation😊 magyarán "Posztapokaliptikus RPG"

milyen játék a fallaout3? én csak azt hallottam róla, hogy hivatalosan 200 befejezése lesz! :S

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

Gideon Wieth
de lehet errõl mennek a viták 😊

meg egy csomó regény is van, apró cselekedet is változtathat :S

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

ThugEdge
hááát
mondjuk vegyünk a mi kis szaros életünkbõl valamilyen fejezetet
azért azt nem hiszem,hogy a döntéseinktõl függõen a következõ 10 évünk 100 féle módon alakulhat, ez nem életszerû
persze ez egy játék

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge

Gideon Wieth
vagy a profizmusét... nem tudok semmit róla csak azt h rpg... akkor meg reális. minden döntés másfelé sodorja a cselekményt.. ez így korrekt 😊 és hatalmas meló😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

ThugEdge
na mondjuk a fallaout 3-ra állítólag 100 féle befejezés lesz
azért ez már súrolja a baromság fogalmát szvsz

ThugEdge
nem vetted észre az iróniát a hsz-ban😊

A Resi 2-ben volt egy extra amihez 6x kellett végigjátszani 3x-3x mindkét karakterrel felváltva,mindig "A" szintre.Az "A"-t akkor kaptad ha 3 óra alatt fejezted be,és arra emlékszem hogy nekem a 6.-nál már nagyon közel volt a 2 óra.

De pontossan igazad van."Marandandó" legyen,tartalmas legyen egy játék.Nem az a lényeg hogy elnyújtsák a vakvilágba,hanem hogy amig játszol érdekes legyen,esetleg legyenek benne olyan elemek amiért az újrajátszás is esedékes legyen.
Egyszer régebben írtam,hogy nem értem miért nem mennek rá jobban a játékfejlesztõk a több fajta befejezésre,ami az egyk legnagyobb újrajátszási indok lehetne.Nyilván vannak játékok amikben nem megoldható,de sokban adná magát a lehetõség mégsem teszik bele.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Gideon Wieth
n**** nem ír release-t de engem az csak a kipróbálási lehetõség miatt izgat. ha megérdemli, mert jó ugyis megveszem. ha nem ?? Akkor befizetek Gta gyûjtõi változatra 😄

A resident evil 2 nekem kifejezetten tetszett. Ám mondjuk megnézném azt a 2 órás végigjátszást. Nekem a rövid játékokkal az a bajom, hogy mire kezdek belemelegedni vége lesz. 😞 nem azt mondom h nincsenek jók. De ha rövid a játék, akkor elvárom hogy valami maradandó legyen. amiért megéri megvenni...

rambuu
Aham, hát thx, jutottam már el odáig csak sajna 94%-os hp-val, és kaptam egy golyó szóró sorozatot és meghaltam, pedig már csak a fõ repcsi volt, meg 2 sima vadászgép...

KG21
fú épp ezzel játszom, pont tegnap csináltam azt a pályát. Elég szopatós, a lényeg hogy elõször a strigon vadászgépeket szedd le és csak utána foglalkozz a buzi nagy gépekkel. A fõ cél, hogy a legnagyobbról leszedd az összes ágyút és utána lehet elkezdeni kilövöldözni a hajtómûveit, ha az sikerült, kapsz egy checkpointot és utána már csak a cocpitet kell kilõni.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Xenu
Az igaz, hogy a késõbbi játákoknál szükség lehet a vinyóra? A GTA 4 kapcsán írta valaki, azt hiszem.

Sometimes life hurst like hell

Nem azért vettem Arcade boxot, hogy utána megvegyem hozzá azt, ami eredetileg sem kellett. lol

Demokhoz elég nekem 1 dvd-rw is.

Nem tudom miért akar mindenki okosabb lenni a másiknál, ahelyett hogy válaszolna az eredeti kérdésre, ha pedig nem tud válaszolni, akkor egyszerûen csak ignore, nem kell okoskodni. 😊
Xenu
Hi!
Vett egy ismerõsöm x360-at, és az lenne a kérdésem, hogy milyen felbontást kell/lehet beállítani 16:9-es 100hz-es crt (tehát nem lcd) tv-n? Nekem monitoron van, ott ugyebár egyértelmû!😊

Sometimes life hurst like hell

rudanjoe
nem kell másik boxot venni, csak 1 hdd...lol

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Ezt hogy lehet igy mérni?Ami hosszú csak az a jó?
Akkor a Resident 2 egy xar játék volt mert 2 óra alatt végig lehetett vinni?

rambuu
Csasztok!
Ace Combat 6-ba, aki jó az segítsen már plz nekem...
A 9. pályán vagyok elakadva, amikor jön 5db olyan bazi nagy repcsi, na arra a páyára vane valakinek valami jó ötlete?
Vagy ne tán Co-op-ba meglehete csinálni?

Oké, akkor vehetsz nekem egy vinyót az Arcade box mellé. Mikorra küldöd?

A flash nem tartozik ide, nem full gamet akartam leszedni, és ha nem flashelt, az Arcade box akkor is kimarad a buliból. Vegyek másik boxot? Vegyen a f*szom, rakják fel a demokat netre legálisan, ahogy a PC demokat is. Tõlem aztán tele lehet az oldal trágya MS reklámokkal is. MS pontok meg stb LOL.

Nekem priviben is jó, ha valaki annyira fél leírni 1-2 címet, elvégre kommunizmusban élünk 😄 (Jajcsakmegnelássasenki)
Gideon Wieth
jellemzõ :S most várhatok hétvégéig :S

Demok... Hol lenne reális az ,hogy 10 pálya és 1 pályáért 1500 ? Játékra nekem valaki azt mondja tíz pályás meg se veszem.. Kivéve ha azt mondja hogy ha az a 10 pálya 3-4 óránként jelent egyet.. DMC 4 mondjuk a maga 11-14 órájával korrekt akciójáték volt!
Az assassin's Creed is a maga 20 órájával, mire mindent megcsinálsz 😊 Meg a Resident Evil 4 is 14 órás 😊 Remélem az 5 se lesz kevesebb 😊

ThugEdge
28-án jelenik meg,persze,hogy nincs sehol
én is néztem a cba-ban és nem tudnak még róla
...vicceltem

demok:

azért az télleg szemétség,hogy egy olyan játék részletet,ami ugye arra van,hogy kipróbáld, hogy kõ e majd vagy sem ingyen letõteni/megszerezni áááá
hát micsoda világ ez kérem
azt kéne,hogy egy játék 10 pálya, demo 1 pálya akkor magyar lében fizessünk kb 1500 Ft-ot és kapunk egy pályát/demot
na ez reális
<#nevetes1>

Gideon Wieth
Dark Sector még mindig sehol :S:S

dienesoft
Erre jó példa, hogy az egyik barátom majdnem 300 (!) rugót költött Januárban az új gépébe és a mai napig nem tud játszani vele, mert mindig kifagy, tönkremegy és állandoan cserélgetI benne a dolgokat, de mindig van neki vele valami baja. Játszani meg nem tud, mert 1.fagyogat, kilép, bugos, rossz, stb... 2. ki se jött PC-re. Én pont ennek az elkerülése miatt választottam az Xbox360-at.

Istencsászár
Szolj a supportnak, 1 hét alatt ez orvosolják, kapsz uj drájvot.

Istencsászár
Ha itt elkezdenek linkelgetni torrent oldalakt akkor a demok meleltt biztos ott vannak a full gémek is ami már warez... van goggle, tudod mi kell, beirod és kiadja a torrent címeket, vagy privátba érdeklõdj valakitõl aki warezol biztos segít... én csak elõvigyázatos vagyok, ezvan.

Alwares
Na én még egy hétig nyúzom itt a gépem amennyire csak tudom és jövõ héten megy is az MS-hez. Most már elsõre semmit se olvas be, hiába karcos vagy nem, hiába eredeti a játék vagy nem. Nem mûkszik rendesen. Ebbe új drive kell, szerintem hét múlva már filmet se tudok majd rajta nézni. Jó kis Samsung, azt hittem a 3 led fog elérni, de az olvasó fej döglött meg hamarább, hát ez van sajna.... De azért a kövi egy hétben nem lesz nyugta a gépnek, azt garantálom 😄 <#vigyor3><#gun>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Igazából az is warez...
Mert ugye vannak demók amiket silver eléréssel nem lehet azonnal tölteni csak bizonyos idõ múlva (vagy már minden demó ilyen?fene tudja),te meg lezúzod torrentrõl,mi ez ha nem warez?Felháborító...
De még ha lehetne is tölteni azonnal,de te nem a LIVE-ról töltöd,hát gondold el micsoda reklám fogásokból maradsz ki.Amig ott keresgéled a demót,esetleg látnál valamit aminek megszerzésére ellenálhatatlan vágyat érzel, hogy pl. egy 20 éves játékot újra megvegyél 800 MS pontért,vagy ilyenek.Na de ha torrentrõl leszeded azt a demót akkor erre már esély sincs...Tehát ez is warez,a MS tudatos megkárositása!
És akkor még a paraszti logika is ott van.Ott a 360,ott a Live,lehetne tõlteni .De te inkább leszenéd máshonnan?Ahhhaaa....akkor aztán biztos flashelt aljas kis géped van!Most megvagy! Tehát ez is warez...
Itt meg ugye már lejárt a türelmi idõszak is,kemény világ van,hát szóval érted...

Nem tudom miért kellett törölni a demokra vonatkozó kérdésem, a demo nem warez. Gratulálok!
arty
adott esetben ... általában viszont csak 'javitják' vagy másik 'javitottat' kapsz vissza. olyanrol még nem hallottam, h valaki az uj HDMI-sbõl kapott volna a régi alaplaposa helyett, ergo ugyanugy van esély rá, h behal megint 😞

Forza.

Wadarr
Egyertelmuen az MS-nek kell visszakuldeni a gepet ha van ra garancia ez nem vitas. Masodik harmadik alkalommal biztos kicserelik az alaplapot es azzal jo esetben megint boldog lehet a tulaj valameddig.

XBOX 360 - SZERVIZ (3 led javitás, fejcsere, elflashelt drive javitas, vízhútés, stb.) http://xmedia360.hu - Tel: 06-1-266-4698

Adi
Ha javíthatatlan baja van a gépnek...
ez mondjuk igaz😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
MS csak átmelegiti eredetileg!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01