XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Forza.
Ez egy aláírás!
Ugy hogy ma majd megnézem. THX
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
a coordinated attack against the targets in front of you. Request a coordinated allied
cover by pressing the DOWN D-Pad
Egyszóval, ha valamennyire megtelt az allied support gauge (egy vonal a map alatt jobbra) akkor tartsd nyomva a d-padon az elõrét, és akkor a látóteredbe esõ egységeket támadják. Ha hátrafele nyomod, a mögötted lévõket fogják.
Ezt a csíkot ellenfél gyilkolásával tudod "feltölteni".
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Egy idõ után ha megtelik a bar, a d-padot asszem elõrenyomva vagy lenyomva kell tartani, és máris jön a segítség 😊
Én végigtoltam a játékot, nemsokára nekikezdek még 1x, ha sikerül eredetiben megszereznem :/
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Forza.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
meg egy csomó regény is van, apró cselekedet is változtathat :S
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
mondjuk vegyünk a mi kis szaros életünkbõl valamilyen fejezetet
azért azt nem hiszem,hogy a döntéseinktõl függõen a következõ 10 évünk 100 féle módon alakulhat, ez nem életszerû
persze ez egy játék
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
azért ez már súrolja a baromság fogalmát szvsz
De pontossan igazad van."Marandandó" legyen,tartalmas legyen egy játék.Nem az a lényeg hogy elnyújtsák a vakvilágba,hanem hogy amig játszol érdekes legyen,esetleg legyenek benne olyan elemek amiért az újrajátszás is esedékes legyen.
Egyszer régebben írtam,hogy nem értem miért nem mennek rá jobban a játékfejlesztõk a több fajta befejezésre,ami az egyk legnagyobb újrajátszási indok lehetne.Nyilván vannak játékok amikben nem megoldható,de sokban adná magát a lehetõség mégsem teszik bele.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A resident evil 2 nekem kifejezetten tetszett. Ám mondjuk megnézném azt a 2 órás végigjátszást. Nekem a rövid játékokkal az a bajom, hogy mire kezdek belemelegedni vége lesz. 😞 nem azt mondom h nincsenek jók. De ha rövid a játék, akkor elvárom hogy valami maradandó legyen. amiért megéri megvenni...
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Sometimes life hurst like hell
Demokhoz elég nekem 1 dvd-rw is.
Nem tudom miért akar mindenki okosabb lenni a másiknál, ahelyett hogy válaszolna az eredeti kérdésre, ha pedig nem tud válaszolni, akkor egyszerûen csak ignore, nem kell okoskodni. 😊
Vett egy ismerõsöm x360-at, és az lenne a kérdésem, hogy milyen felbontást kell/lehet beállítani 16:9-es 100hz-es crt (tehát nem lcd) tv-n? Nekem monitoron van, ott ugyebár egyértelmû!😊
Sometimes life hurst like hell
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
Akkor a Resident 2 egy xar játék volt mert 2 óra alatt végig lehetett vinni?
Ace Combat 6-ba, aki jó az segítsen már plz nekem...
A 9. pályán vagyok elakadva, amikor jön 5db olyan bazi nagy repcsi, na arra a páyára vane valakinek valami jó ötlete?
Vagy ne tán Co-op-ba meglehete csinálni?
A flash nem tartozik ide, nem full gamet akartam leszedni, és ha nem flashelt, az Arcade box akkor is kimarad a buliból. Vegyek másik boxot? Vegyen a f*szom, rakják fel a demokat netre legálisan, ahogy a PC demokat is. Tõlem aztán tele lehet az oldal trágya MS reklámokkal is. MS pontok meg stb LOL.
Nekem priviben is jó, ha valaki annyira fél leírni 1-2 címet, elvégre kommunizmusban élünk 😄 (Jajcsakmegnelássasenki)
Demok... Hol lenne reális az ,hogy 10 pálya és 1 pályáért 1500 ? Játékra nekem valaki azt mondja tíz pályás meg se veszem.. Kivéve ha azt mondja hogy ha az a 10 pálya 3-4 óránként jelent egyet.. DMC 4 mondjuk a maga 11-14 órájával korrekt akciójáték volt!
Az assassin's Creed is a maga 20 órájával, mire mindent megcsinálsz 😊 Meg a Resident Evil 4 is 14 órás 😊 Remélem az 5 se lesz kevesebb 😊
én is néztem a cba-ban és nem tudnak még róla
...vicceltem
demok:
azért az télleg szemétség,hogy egy olyan játék részletet,ami ugye arra van,hogy kipróbáld, hogy kõ e majd vagy sem ingyen letõteni/megszerezni áááá
hát micsoda világ ez kérem
azt kéne,hogy egy játék 10 pálya, demo 1 pálya akkor magyar lében fizessünk kb 1500 Ft-ot és kapunk egy pályát/demot
na ez reális
<#nevetes1>#nevetes1>
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Mert ugye vannak demók amiket silver eléréssel nem lehet azonnal tölteni csak bizonyos idõ múlva (vagy már minden demó ilyen?fene tudja),te meg lezúzod torrentrõl,mi ez ha nem warez?Felháborító...
De még ha lehetne is tölteni azonnal,de te nem a LIVE-ról töltöd,hát gondold el micsoda reklám fogásokból maradsz ki.Amig ott keresgéled a demót,esetleg látnál valamit aminek megszerzésére ellenálhatatlan vágyat érzel, hogy pl. egy 20 éves játékot újra megvegyél 800 MS pontért,vagy ilyenek.Na de ha torrentrõl leszeded azt a demót akkor erre már esély sincs...Tehát ez is warez,a MS tudatos megkárositása!
És akkor még a paraszti logika is ott van.Ott a 360,ott a Live,lehetne tõlteni .De te inkább leszenéd máshonnan?Ahhhaaa....akkor aztán biztos flashelt aljas kis géped van!Most megvagy! Tehát ez is warez...
Itt meg ugye már lejárt a türelmi idõszak is,kemény világ van,hát szóval érted...
Forza.
XBOX 360 - SZERVIZ (3 led javitás, fejcsere, elflashelt drive javitas, vízhútés, stb.) http://xmedia360.hu - Tel: 06-1-266-4698
ez mondjuk igaz😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01