XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
<#merges2> basz,..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jAsOn VoOrHeEs
Egyébként nem is tudtam, hogy pl. amazon.co.uk (.de) oldalakon szeretett kis hazánk tiltólistán van. ^.^

Nézegettem rajtuk, hogy mennyibe kerülne a GTA IV SE, de mindkét oldalon ilyen üzit dob amennyiben magyar címre rendelek:

*** We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ( See geographical restrictions.) ***

Kicsit utánanéztem a dolognak, és azt olvastam, hogy postásaink rendszeresen lenyúlták a megrendelt csomagokat, amiket amazonnak újra el kellett küldenie. A gond csak az lett, hogy õk meg szépen rájöttek minderre.

Komolyan mondom, azon csodálkoznék, ha mindez nem magyarországon történt volna... :S

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Alwares
Bizony! Én mindig is azért élveztem a GTA-ket mert szabadság volt benne, oda mehettem ahova akartam, és annyi elfoglaltságom akadt, hogy mindig el tudtam magam foglalni valamivel. A GTA-ák igazi és teljes értékû gengszer(inkább élet) szimulátorok és ez teszi õket olyan élvezetessé...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

cenobite

gamertag: kenobita

cenobite
Úúúú, tényleg, ezt benyaltam... 😊
Nem tudom, valamiért nekem Molyneux neve ugrik be valahányszor a spore-ra gondolok, pedig Wright-nak kellene.

gamertag: kenobita

Kandurex
Mondjuk végül is tökmindegy, kiszállítással minimum drágább lenne még így is 1500-2000Ft -al bármelyikbe Magyar boltba is venném, marad a co.uk, bár hátha mond valaki még valami jó boltot (amazonon az ntsc változatot pl, 11.000Ft körül lehet elõ rendelni,..de hát ugye ntsc :/ )

Istencsászár
Miaz hogy nem érkezik?😊 eddig minden gémet megkaptam az alábbi két boltban a megjelenés napján.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DanielT
Simán megtörténhet... nekem is gametõl lesz.
Kandurex
de, hogy ha nem is érkezik Magyarországra a játékból aznap?

Istencsászár
Mondjuk én megyek érte személyesen😊 nekem nem tart semmibõl köpésre vannak onna ahol lakom, de persze aki nem pösti...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
ezek így oké, de nem hozzák ki 29. -re, hanem majd alapon 1-2 héttel rá (a game.co.uk garantálja a megjelenés napjára a kiszállítást)

Istencsászár
pl platinumshop vagy uberkonzol, 14900 mindenhol, szóval hacsak pár ezerrel nincs olcsóbb külföldrõl akkor nem érdemes...

Kandurex
ki, hol és fõleg mennyiért rendeli elõ a GTA IV. -et?

(én a game.co.uk nézem, házhozszállítással együtt 42 font, kb. 14.700.-) a kérdés lényegében az, hogy ennél olcsóbban, természetesen a megjelenés napjára tud GTA IV. -et?

(rendelném elõ és persze keresem az olcsóbb megoldást)

Istencsászár
20%ban mentem a játékban és csináltam a dolgokat, 80%ban pedig kísértettem a városba, autókáztam, robbantottam, felfedeztem, ökörködtem => ez a GTA.

<#ejnye1> höhhh szerinted.

Istencsászár
Assassians nem GTA😊 amugy a GTA sem volt olyan hûdebaszki élvezetes, a nagy szabadság a autókázás, ökörködés miatt hisszük azt h több meg jobb.

LordAndrew
Nekem a fõszál is uncsi volt. A harmadik célszemélyig jutottam el, aztán meguntam. Semmi változatosság... Fülelj, kémlelj körül, csinálj megy egy-két tök egyforma "nyomozós" feladatot, aztán uccu neki, gyakd le az ellent...

Tudom más kategória, de a GTA-ban ezerféle dolgot kell csinálni, ez teszi olyan jóvá. Nem csak menni, gyakni, de néha autósüldözni, repülni, motorcsónakozni, lopni, csalni, kábszert terjeszteni, betörni... És még ezer féle izgi dolog. Nincs két egyforma küldetés és azt hiszem ez a lényeg.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Kockáknak találták ki a boxot hidd el 😊 itt van egy élõ példa 😛

woodbear
hát ja! a counter attack-al végtelen enemyt le tudtál nyomni! de azért tetszett a harcrendszer 😊 a késdobálás is bejött a tetõkön alkalmaztam mindig😄

Ez egy aláírás!

Istencsászár
Bevezetésnek jó volt a gém, majd a következõ részben biztos eze javítanak, hiszen talán ez volt az egyetlen hibája ( meg egy kicsit nehezebb harc rendszer is kellene ). Én megcsináltam mindent a zászló gyüjtést kivéve.

Hát az SA grafika azért már szerintem kiverné a biztositékot...<#vigyor4>
De igaz,nem feltétlen a grafika a lényeg,amivel most mutogatják az bõven elég lenne ha a belsõ tartalom megfelelõ.
Én pl. a harcrendszerre leszek egyrészt kiváncsi.Túl lépnek-e az eddigi "egy gombal befogom az ellent,aztán lövök ész nélkül" rendszeren?(tudom,lehetett az eddigiekben is pontossan célozni,csak éppen igen körülményes elég használhatatlan volt) Pl. egy Resident 4-ben látott hátsó-oldalsó célzás a fegyverrel jó lenne.De félek marad a régi...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

woodbear
én csak a fõszálat nyomtam 😄 biztos elnyomott a sok barna textúra! de azért le vehették volna a célszemélyek számát 4-5re és akkor nem lett volna annyira unalmas a közepe! én nem állítottam, hogy szenvedtem, mert nemrossz game! és a végét kifejezetten élveztem is!

Ez egy aláírás!

Istencsászár
De nem volt kötelezõ minden melléküldetést megcsinálni, végig lehetett menni a fõszálon ami nem volt unalmas, mondjuk a mellék küldik sem, mert azokban voltak kihívások, de aki azért fikázza mert unta akkor kérdem tõle mit erõlködött vele? a játék nem kényszerít senkit h csinálja meg...

woodbear
AC-nek sem az élmény a baja, hanem , hogy elnyújtották, a vége elég pofás az uccsó 2-3 óra! de gondolom nem is akartak mindent ellõni a trilógia elsõ részében!

Ez egy aláírás!

Alwares
A Spore-t nem Molyneux készíti. Molyneux a Fable 2-öt csinálja. A Spore-t pedig simses gárda csinálja, hát khm....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

LordAndrew
Ha úgy nézne ki, mint a SA, nekem akkor is az év játéka lenne. A GTA-k egyike sem érte el/haladta meg az adott kor grafikai szinvonalát, mégis a legjobb élményt nyújtó játékok közé tartoznak. Az élmény a lényeg. Ha azt megtartották, akkor minden OK. (Ellenpélda: Assassin's Creed - Tökéletes, soha nem látott grafika, kevés élmény... Nem is játszottam végig)

Én meg azt mondom hogy 4 ilyen rövid,kedvcsináló videót akármilyen " kacat, fos" játékról lehet csinálni,mert ez magából a játékból nem mutat semmit.
Ezzel nem azt mondom hogy a GTA4 rossz lesz,mert valószinû jó lesz,sõt benne van az "év játéka" lehetõség is.Csak igy hogy még gyakorlatilag semmit se láttunk belõle,erõsnek érzem ezeket a kijelentéseket.

woodbear
az más, ha kiírja, nekem megállt a kép a hang meg elment! aztán gyors ki/be kapcs és még utána toltam 1-2 órát! azóta nem volt bekapcsolva!

Ez egy aláírás!

Kandurex
dehogy, még régi..."elsõáldozós" 😊

Gideon Wieth
nekem is elkezdett fagyogatni :S mondjuk olyan vészes csak egynél volt az a rainbow six vegas--de valszeg ez rosszul lett megírva vagy nemtom mert egy résznél már nem is megy tovább.... kiírja hogy nem tudja olvasni a lemezt :S

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Zsoltika 007
Nekem úgy volt hogy simán játszogattam, lekapcsoltam majd 2 hétig felé se néztem mert nem volt idõm, aztán kapcsolnám be és 3 led 😄 Elõtte semmi jele sem volt hogy közeledne a vég.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

woodbear
kösz a nyugtatgatást! 😄 falconos volt a tied?

Ez egy aláírás!

Kandurex
nekem is így kezdte, Darkness demo közben, hopp egy fagyi aztán újra indít és semmi...aztán 2 hét után már indult is Prágába

Jól beszélsz ,már most odadnám neki 😄

Ha ismernéd a Rockstart tudnád, h soha nem ad ki gameplay videót,de sztem igy az igazi, mert amint láthatod sokan még egy trailert is ugy várnak mint egy messiást...nézd meg a sok kacat, fos játékokat azok csinálják csak úgy.
Nem értem azokat az embereket akik a gameplay ,HUD-os videót követelik.
Az lesz majd az igazi élmény mikor elõször meglátod és el se hiszed ,h te irányitod. HIDD EL A ROCKSTAR OKOSABB AZ ILYEN MEZEI GAMEREKNÉL 😛

woodbear
tegnap megvolt az elsõ fagyás(3 hónapos a gép) def jam:icon-ban bunyó közbe(hol máshol 😊 ) De utána semmi nem volt! Ki játszottam azért is, a k*rva annyát

Ez egy aláírás!

Én azt nem értem hogy egy adag valószinûleg gondossan összeválogatott kép,meg 4 darab videó nyomán miért kéne isteniteni egy játékot.Ti "GTA fanok" már szerintem az év játéka címet is odaadnátok neki,így látatlanba.Meg forradalmasitásról beszélsz.
Ráadásul úgy hogy az elsõ képek óta határozottan csúnyább lett.
Elõször szerintem egy valóban "ingame" játékmenetbõl kiragadot videó kéne,az lenne az alap.Amin látszik mit lehet csinálni,hogy néz ki mozgásban játék közben, stb...

Fussál még két kört a hozzászóláson, értelmezd.
Tegnap a leáldozottba csak annyit irtál róla,h hû milyen szar a grafikája (persze más szavakkal). Na mind1.

Néha megeshet,amig nem lesz belõle túl sûrûn rendszer addig kár aggódni.3 hónap alatt 2 fagyás szerintem még belefér.

Istencsászár
Nagyon ritka esetekben, rosszul megirt játékoknál, amugy ha arra kérdezel h a hardwer vagy a desbórd fagy e... nem nemfagy.

Hello!

Xbox360-on szoktak fagyni a játékok? Nekem karácsony óta van gépem, és nyúzom rendesen, eddig kettõ játék fagyott le, az egyik a Splinter Cell Double Agent egy pályatöltést követõen, illetve a Kane and Lynch, csak úgy spontán, lövöldözés közben. Szóval érdekelne, hogy mi a helyzet fagyásilag a box-al.
Istencsászár
GTA4nek erõs történet, és izgalmas free küldetések kellenek... sajnos a grafika olyan amilyen, bár majd akkor derül ki ha megvette az ember, de nem nagy durranás, és ha e mellett sem lesz folyamatos FPS akkor visszakérem a pénzem, mert valamit valamiért... az eddigiek láttán az éles grafikát, a high texturákat feláldozták valaminek az oltárán.

Zsoltika 007
Még ki se jött a játék, már itt tépik egymást. <#vigyor3>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

DanielT
Infantilis, idióta kirohanásokkal kellene kimutatnom ahogy te csinálod a GTAIV topikban?
<#eljen>

A IV-et meg mégis fikázod csak, meg képlinkelgetés helyett másba kéne "kimutatnod" , hogy imádod a sorozatot.

DMC fannak tartod magad oszt kinyomtad 1xer és raktad félre, inkáb buzi autós játékokkal nyomod. Grat nagy fan vagy...sztem meg inkább csak egy PÉNZES GYÜJTÕ.

LordAndrew
Ja igen, nem is nézek trailereket... Félek a csalódástól.

LordAndrew
Jaja. Vice City a 80-as évek hangulatával verhetetlen volt. Azon ritka játékok egyike, amit kétszer is végigjátszottam, valamint megkerestem benne az összes rejtett csomagot és kilokkoltam a harci helikoptert 😊 Ilyen elvetemült azóta sem voltam... A San Andreas a hatalmas bejárható területtel, csodálatos story-val szintén magával ragadó volt - nem is tudnék dönteni a két progi közül, melyik volt a jobb, mindenesetre a sima 3-at magasan verték.

A 4-tõl pont azt várom, hogy ne legyen túl forradalmi. Legyen szép, jó, új, legyen jó a története, de a jól bevált receptet ne módosítsák túlzottan. Az már a San Andreasban is tökéletes volt. Nem akarnék gyökeresen más irányvonalakat a játékban.

DanielT
Háromdésedett, ahogy akkoriban minden. A Vice Cityvel+San Andreassal meg stílust kapott.

Imádom a sorozatot, mind elsõ kiadású fullos angol verzió.
Gideon Wieth
hát nekem a Vice city volt a legnagyobb élmény...azzal rengeteget nyomtam...

Amúgy lehet azért mert fiatal voltam és jobban lekötött..mostmár vannak igényeim..Pl a san andreas nem sokban különbözött a vice citytõl.. csak több lehetõség volt benne...Sztem most a GTA IV lesz az igazi nagy dobás és áttörés.. Meg bízok benne hogy a Mafia 2 is nagyon nagy siker lesz 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

woodbear
mert a 2-t meg az 1-et nem alázta porba a 3??? szerinted? jólvan az a te véleményed, nekem a 3 volt a húúúú woooww game! a többi meg csak kieg!

Ez egy aláírás!

deep
Illetve az, csak iszonyúan továbbfejlesztve. Nem csak elhagyja magát a "baba" és lesz ami lesz.Itten lehet meglesni, 2:30-tól kezdõdik a lényeg.