XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézegettem rajtuk, hogy mennyibe kerülne a GTA IV SE, de mindkét oldalon ilyen üzit dob amennyiben magyar címre rendelek:
*** We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ( See geographical restrictions.) ***
Kicsit utánanéztem a dolognak, és azt olvastam, hogy postásaink rendszeresen lenyúlták a megrendelt csomagokat, amiket amazonnak újra el kellett küldenie. A gond csak az lett, hogy õk meg szépen rájöttek minderre.
Komolyan mondom, azon csodálkoznék, ha mindez nem magyarországon történt volna... :S
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
gamertag: kenobita
Nem tudom, valamiért nekem Molyneux neve ugrik be valahányszor a spore-ra gondolok, pedig Wright-nak kellene.
gamertag: kenobita
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
(én a game.co.uk nézem, házhozszállítással együtt 42 font, kb. 14.700.-) a kérdés lényegében az, hogy ennél olcsóbban, természetesen a megjelenés napjára tud GTA IV. -et?
(rendelném elõ és persze keresem az olcsóbb megoldást)
Tudom más kategória, de a GTA-ban ezerféle dolgot kell csinálni, ez teszi olyan jóvá. Nem csak menni, gyakni, de néha autósüldözni, repülni, motorcsónakozni, lopni, csalni, kábszert terjeszteni, betörni... És még ezer féle izgi dolog. Nincs két egyforma küldetés és azt hiszem ez a lényeg.
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Ez egy aláírás!
De igaz,nem feltétlen a grafika a lényeg,amivel most mutogatják az bõven elég lenne ha a belsõ tartalom megfelelõ.
Én pl. a harcrendszerre leszek egyrészt kiváncsi.Túl lépnek-e az eddigi "egy gombal befogom az ellent,aztán lövök ész nélkül" rendszeren?(tudom,lehetett az eddigiekben is pontossan célozni,csak éppen igen körülményes elég használhatatlan volt) Pl. egy Resident 4-ben látott hátsó-oldalsó célzás a fegyverrel jó lenne.De félek marad a régi...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ez egy aláírás!
Ez egy aláírás!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ezzel nem azt mondom hogy a GTA4 rossz lesz,mert valószinû jó lesz,sõt benne van az "év játéka" lehetõség is.Csak igy hogy még gyakorlatilag semmit se láttunk belõle,erõsnek érzem ezeket a kijelentéseket.
Ez egy aláírás!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ha ismernéd a Rockstart tudnád, h soha nem ad ki gameplay videót,de sztem igy az igazi, mert amint láthatod sokan még egy trailert is ugy várnak mint egy messiást...nézd meg a sok kacat, fos játékokat azok csinálják csak úgy.
Nem értem azokat az embereket akik a gameplay ,HUD-os videót követelik.
Az lesz majd az igazi élmény mikor elõször meglátod és el se hiszed ,h te irányitod. HIDD EL A ROCKSTAR OKOSABB AZ ILYEN MEZEI GAMEREKNÉL 😛
Ez egy aláírás!
Ráadásul úgy hogy az elsõ képek óta határozottan csúnyább lett.
Elõször szerintem egy valóban "ingame" játékmenetbõl kiragadot videó kéne,az lenne az alap.Amin látszik mit lehet csinálni,hogy néz ki mozgásban játék közben, stb...
Tegnap a leáldozottba csak annyit irtál róla,h hû milyen szar a grafikája (persze más szavakkal). Na mind1.
Xbox360-on szoktak fagyni a játékok? Nekem karácsony óta van gépem, és nyúzom rendesen, eddig kettõ játék fagyott le, az egyik a Splinter Cell Double Agent egy pályatöltést követõen, illetve a Kane and Lynch, csak úgy spontán, lövöldözés közben. Szóval érdekelne, hogy mi a helyzet fagyásilag a box-al.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A IV-et meg mégis fikázod csak, meg képlinkelgetés helyett másba kéne "kimutatnod" , hogy imádod a sorozatot.
DMC fannak tartod magad oszt kinyomtad 1xer és raktad félre, inkáb buzi autós játékokkal nyomod. Grat nagy fan vagy...sztem meg inkább csak egy PÉNZES GYÜJTÕ.
A 4-tõl pont azt várom, hogy ne legyen túl forradalmi. Legyen szép, jó, új, legyen jó a története, de a jól bevált receptet ne módosítsák túlzottan. Az már a San Andreasban is tökéletes volt. Nem akarnék gyökeresen más irányvonalakat a játékban.
Imádom a sorozatot, mind elsõ kiadású fullos angol verzió.
Amúgy lehet azért mert fiatal voltam és jobban lekötött..mostmár vannak igényeim..Pl a san andreas nem sokban különbözött a vice citytõl.. csak több lehetõség volt benne...Sztem most a GTA IV lesz az igazi nagy dobás és áttörés.. Meg bízok benne hogy a Mafia 2 is nagyon nagy siker lesz 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez egy aláírás!