XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Péntek 23:30 óta Bécsben van a gépem. Gondolom 7végén nem szállítanak, na de mikor fogják Frankfurtba vinni? Innen rögtön oda vezet az útja? Csak drive csere lesz, de mikorra várhatom?
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
HELL YEA Castle crasher download in progress - thx to Iceakos!
Na ma valszeg meglesz végre a Castle Crasher, ha megvan vkinek tolhatnánk...
leszedni nem kell az oldalát ahhoz hogy lecsekkold milyen deszka van a dobozban, init.
"The new 65nm Jasper chipset is by the manufacturing date. As long as it has a MFR as early as 2008-08-06, Lot 8031 and up, and Team CSON, then you are likely to have the new piece of hardware inside."
Ha a gép hátulján található gyártási dátum 2008-08-06 vagy az utáni, akkor "elméletileg ill. az írás szerint" Jasper. A változás a GPU-t érinti, ami "szintén állítólag" 65nm-es gyártástechnológiával készült. Hogy ez igaz-e vagy csak nem az yo kérdés. =) Ami korábbi dátummal van megjelölve az Falcon-os XBox. Majd kiderül mi az igaz ebbõl.
Ha a gép hátulján található gyártási dátum 2008-08-06 vagy az utáni, akkor "elméletileg ill. az írás szerint" Jasper. A változás a GPU-t érinti, ami "szintén állítólag" 65nm-es gyártástechnológiával készült. Hogy ez igaz-e vagy csak nem az yo kérdés. =) Ami korábbi dátummal van megjelölve az Falcon-os XBox. Majd kiderül mi az igaz ebbõl.
65nm-es GPU
kevesebbet fogyaszt, kevesebb hõt termel...
kevesebbet fogyaszt, kevesebb hõt termel...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
szerintem nem.
Bár kérdés az, hogy megéri e várnom rá.. nem hinném, hogy jelentõsen halkabb lenne a mostaniaknál a hûtés..
A RROD-nak már rég vége...
Bár kérdés az, hogy megéri e várnom rá.. nem hinném, hogy jelentõsen halkabb lenne a mostaniaknál a hûtés..
A RROD-nak már rég vége...
Steam: greyfox
"Hopefully these will mean an end to the RROD"
Steam: greyfox
/out picture of course =)
360drives.com-on elvileg már van pár Jasper-es X360. Ez vajon igaz? =)
Jaja! Imserosnek is ket gépet megjavított.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nem úgy értettem h 2 ingyenes hónap.. azt vágom..
hanem h van 2 db 1 hónapos kód most a kezembe.. és egyszerre EGY accountra beírom õket akkor már a játszhatósági idõm az 2 hónap lesz?
hanem h van 2 db 1 hónapos kód most a kezembe.. és egyszerre EGY accountra beírom õket akkor már a játszhatósági idõm az 2 hónap lesz?
nekem amikor megvettem a gépet már akkor 3 játékkal indítottam ... nem kis gáz a kettõ játék, K***A NAGY GÁZ
Elviszed Wadarr-hez és megcsinálja. KATT
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Ismerõsöm mondta... De ha te okosabb vagy akkor tárgytalan és hülyeséget mondtam.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Bocs, de már számolom, hogy hányan akarják "letölteni" a Media Centert....
Már nincs idegem MEGINT belinkelni, de képes, linkes leírást találsz lentebb, csak egy picit kellett volna visszaolvasni, de ezaz szarjunk bele, jeeeee!!!
Már várom a következõ "hogyantudomösszekötniapctazigzboksszal", meg "mijazamédiacenterénnemtalálom" típusú kérdéseket, amikkel csak az az egyetlen gondom, hogy MILLIÓSZOR KITÁRGYALTUK! <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Bocs, de már számolom, hogy hányan akarják "letölteni" a Media Centert....
Már nincs idegem MEGINT belinkelni, de képes, linkes leírást találsz lentebb, csak egy picit kellett volna visszaolvasni, de ezaz szarjunk bele, jeeeee!!!
Már várom a következõ "hogyantudomösszekötniapctazigzboksszal", meg "mijazamédiacenterénnemtalálom" típusú kérdéseket, amikkel csak az az egyetlen gondom, hogy MILLIÓSZOR KITÁRGYALTUK! <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
De az én papám erõsebb. És szebb.
nemlehet
(csak olyan programmal, ami a pécé oldalon betömöriti a filmet valosidõben és rányomja a feliratot a képre, h az xbox már eleve felirattal kapja - TVersity pl ilyen)
(csak olyan programmal, ami a pécé oldalon betömöriti a filmet valosidõben és rányomja a feliratot a képre, h az xbox már eleve felirattal kapja - TVersity pl ilyen)
Forza.
feliratot filmhez boxon sehogy nem lehet megoldani? media centerrel? mert akkor megszerzem azt az xp verziót😄
Ne röhögj te molycsemege.<#duhos2>#duhos2>
media centert külön nem tudsz letölteni!
"beépítve" megtalálod a Vistában ill. van külön media centeres XP (2CD-s)
"beépítve" megtalálod a Vistában ill. van külön media centeres XP (2CD-s)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Sziasztok!!
Az volna a kérdésem,hogy lehet a pc-n futtatni a Windows Media Center-t.
Gondolom lehet mert itt írnak róla
http://msportal.hu/blogs/turczy_attila/archive/2008/05/25/xbox-360-b-243-l-windows-media-center.aspx
De sehonnan sem tudom letölteni.
Köszi elõre is
Az volna a kérdésem,hogy lehet a pc-n futtatni a Windows Media Center-t.
Gondolom lehet mert itt írnak róla
http://msportal.hu/blogs/turczy_attila/archive/2008/05/25/xbox-360-b-243-l-windows-media-center.aspx
De sehonnan sem tudom letölteni.
Köszi elõre is
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Azért az tegyük hozzá hogy ez a két eredeti játék folyton cserélõdött, és a gép is csak pár hónapja lett flashelve. Ezt a két játékot meghagytam, mert olyan olcsón szereztem be õket, hogy nem volt szívem eladni õket. De ha úgy vesszük, sok játékot vettem az elmúlt években.
ha lejárt az elsõ, utána uj gamertagra regelheted a második honapot. azaz NEM egyben megy!
Forza.
Kettõ?... KETTÕ?
Tényleg hadjátok már. Van KÉT eredeti játéka. Tényleg le lehetne szálni róla...
<#violent>#violent>
Tényleg hadjátok már. Van KÉT eredeti játéka. Tényleg le lehetne szálni róla...
<#violent>#violent>
Aha, loptam az eBay-rõl.
persze egymás után a 2 -t
hali! az lenne a kérdésem h most /pill van 2*1 hónapos xbox liveom,és ha beírom mind kettõt akkor automatikusan 2 hónap játszhatóságom lesz?