XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
576-ba 65ezer a premium. 😞
PS3 ID: hdcsaba
Aki olvasta régebbi írásom, ott írtam, h pénteken elvitte a NEM flashelt gépemet a UPS. Bécsben volt még tegnap is. Ma meg lépnék be a megadott kóddal meg irányítószámmal, erre nem enged be. Mondom WTF?! Könyvjelzõztem a UPS által adott nyomkövetési lapot, így ott felnéztem és ezt láttam!!! Ez micsoda?! Persze a lapon amit adtak elvitelkor, azon egy HU számot nem látok, XBOX szervíz meg persze nincs ilyenkor....
http://images.netbag.hu/20081007/18075283120.jpg
Kérlek Valamit mondjatok, mert nagyon fontos!!!! Nem tudom mivan ?!
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
De én úgy csináltam pendrivera fel, és indítani akartam. de jott a hibaüzi.
Amúgy lehet,csak én nem tudom hol,meg kivel,meg hogyan😉
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
a vga kábelen van egy piros/fehér RCA vég, a tévéden vagy van a vga-hoz tartozo ilyen bemenet vagy egy minijack lesz csak vagy semmi. Minijack esetén vegyél kábel-átalakitot. (2RCA anya -> 1minijack apa)
---
eNorti:
- uj, xbox360 premium, 54ezer, gamestore.hu
- komponenst kapsz hozzá, de a megjelenítõdtõl függõen érdemesebb HDMI vagy VGA kábelt venni hozzá
- uj xboxok nem flashelhetõek már, azaz csak eredeti játék marad (a warez a konzol forumszekcioban nem engedélyezett, azaz errõl ennyit)
- hûtésmod: a gyári ventik nagyobb fordulaton mennek, amitõl hangos lesz a gép és megõrülsz. a meghibásodás esélyét minimálisan csökkenti csak.
- 3LED kezd el villogni a box elején, ha tönkremegy a "videokártya" az xboxban. ettõl hal meg a legtöbb konzol, a mostani modellekre már kevésbé jellemtõ.
- használt vásárlása: olyat vegyél, amin ott a garicimke sértetlenül, azzal biztosan nem lesz gond, hiszen modositatlan
- hddvd filmeket lejátsza, de ahoz külön meghajtot kell venni. csak épp nem érdemes, hiszen a hddvd formátum becsõdölt, a bluray szabvány fog elterjedni, ezeket a box nem játsza le
Forza.
Nem vagyok járatos a konzolos témában, de úgy éreztem, hogy ideje elkezdeni és a közeljövõben be szertnék ruházni egy XBOX 360-ba.
Kritériumok amiket felállítottam:
1.- max 65.000.-Ft a keret
2.- a tõrt játékok menjenek
3.- tudja a HD-t mert van HDTV-m
A kérdéseim amikere választ keresek a következõk (azért ilyen sok, mert az ismerettségi körömben senkinek nincs konzolja):
1.- használt vagy új?
2.- milyen tipusú config legyen? (én csak a prémiumot ismerem egy kicsit)
3.- van e hozzá HD kábel vagy külön kell venni?
4.- ha netán nem használtat veszek, mit kell tennem, hogy menjenek a tört gammák
5.- Mi az a hûtésmoddolás?
6.- Mi az a 3led hiba?
7.- Ha használtat veszek mire figyeljek oda?
8.- Lejátsza a HD DVD filmeket?
Elõre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Üdv.: Norti
Amíg a körömlakk meg nem szárad, a nő gyakorlatilag védtelen. Me and my x360 ^^
Pl. Extra tartalmakar játékokhoz (pályák, fegyverek, autók stb...), Arcade játékokat és még egyéb finomságokat.
Rákötöttem a tv-re a box-ot,a VGA bemeneten keresztül.
Atom szép a kép,csak most meg nincs hang.....Ezt hogy tudom megoldani?
#50566- ez a hozzászólást jelenti!😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Boyz tudom rossz duma de légyszíves olvass vissza kicsit.. Nem kell sokat csak pár oldalt. 2 naponta kerül fel ez a kérdés itt a topicba kb.
http://www.gametrailers.com/player/40850.html
PS3 ID: hdcsaba
De ki tudja... a sors akarta így.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
ne tedd még nehezebbé azzal, h állandoan ellenõrizgeted!
Forza.
Ára 9.000 Ft