XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
miben több mondjuk egy premium az arcadehoz képest? még azt szeretném megkérdezni, hogy mit takarnak xbox téren a memóriakártyák? mi a különbség a 256-os és a 20gb-s között? mit tud egy ilyen, vagyis fontos, hogy 20gb-s legyen mondjuk, és ne 256os? nem szeretnék 40k-nál többet költeni rá, éppen ezért lenne arcade.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Hello World!
A Star Wars The Force Ubleashead-ben azokat az archievementeket amikor különbözõ erõkkel kell megölni 500 ellenfelet azt csak akkor adja meg ha egy végigjátszás alatt teljesítem vagy megadja több végigjátszás esetén is?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
DöflingR: Van 2 eredeti játékom, szóval le lehet rólam szállni. <#integet2>#integet2>
Persze-persze ott van a gari de hát az ember csak olyat szeret venni ami átlagjábann megbízhato nem ?? Legalább akkor murdelnának-ki amikor bejön a köv-generation ,akor lehet érteni hogy mié ,hogy az ujabbat vegyék és így kaszíroznak.És hogy ujra legyalázzák a ps-t <#eplus2>#eplus2>
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Lenne egy problémám. Amikor ma harmadszorra indítottam el a boxot, az E74-es hibakódot kaptam. Utánanéztem, lehet az AV kábel hibásodása, vagy a HANA chip hibája. Nos, nekem van itthon egy VGA kábel, azzal is megpróbáltam, de semmi. Tehát biztos a chip a hibás, csak annyit szeretnék kérdezni, hogy nagyságrendileg mennyibe kerül a javítás, illetve késõbb megnõ-e a meghibásodási lehetõség? Plusz az közrejátszhatott, hogy hosszú idõ után úgy kapcsoltam be a boxot, hogy a netkábel is be volt dugva, tehát csatlakoztam Live-ra? Mert valami olyasmit is hallottam, hogy az automatikus frissítés is közrejátszik valamit. :S
Elõre is köszönöm!
Hello World!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
De fel a fejjel, a szomszédságban (Szlovákia) már csak 30k egy árkád pakk 😉
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Mivel flashelt gépem van, most az következik hogy elviszem a szervizbe és ha szerencsém van megjavul? Vagy esetleg nem biztos még a Box halála?
xbox 360
MKV-t nézz pécérõl, ne konvertálgass, mert durván romlik a kép és hangminõség, azaz pont a lényeget bukod.
MP4-et is játszik a box, igen.
Forza.
PS3 ID: hdcsaba
<#zavart1>#zavart1>
Mp4 filet lejátszik az xbox? wmv be mivel tudok konvertálni? 720p-re.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PSN: berghold
Tudtommal vga kábellel sose fogsz olyan tiszta képet kapni mint egy hdmi kábellel... tapasztalat is.
50761-re valaki?
(faq meg mûködik, ahogy mondtam - "kijelzõ faq", te meg folyamatosan a sima faq-t nyitogatod, ami tényleg nem megy)
Forza.
köszönöm!!
Valaki plz.......
Off:
Lehet. De iskola mellett elég nehéz dolgozni úgy hogy közben tanulni is kell a táncmûvhöz meg joghoz
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3