XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr
értem. köszi a választ. de akkor lényegében csak ennyivel tér el a premium az arcadetól, nem? no meg az a pár kiegészítõ, mint headset és társai

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

trick daddy
ha most vennék box-ot akkor tutti ezt a pack-ot venném a leggjobb uj kiadásu (aszthiszem) 60G HDD-vel =<#eljen>

Örm
Kösz szépen!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

bexinho
Ha prémiumot veszel, kapsz hozzá 60 gb vinyót. 50-55k körül már kapsz, úgy hogy szerintem érdemesebb egy 10k-val többért beruházni, megéri! Memoria kártyákat nem nagyon éri meg venni, mert a novemberi "nagy" update majd szolgálni fog olyan opcióval, h feltudsz másolni játékot a hdd-re kímélve az olvasót(mondjuk nem mindenki fogja kihasználni, mint ahogy én se). A memoria kártya legfeljebb mentések tárolására szolgál, a hdd-re viszont tudsz tölteni demokat, filmeket (pontokért).

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

kisgabo
sóher.

az új premium 60 gb vinyóval bir, nagyon megéri a +10 ropit... inkább gyüjts.

bexinho
Na én csütörtök reggel hívtam fel a szervizet, olvasó hibára hivatkozva. Szerencsére gyorsan mentek a dolgok, másnap délután fél 2-re meg is jöttek az x-ért. Elvitték, és még aznap (ups oldalon láttam) kivitték Bécsbe, pontosabban 23:30ra ért be. Na itt most pillanatnyilag áll, gondolom azért, mert 7végén nem szállítanak. Valaki nem tudja h kb mennyi idõ innentõl mire eljut Frankfurtba? És mennyi idõ lehet a javítás? Úgy értem, körülbelül mennyi idõ volt mire megjött a konzol nektek a szervizbõl?

vmvr
sziasztok! szemezek mostanság egy xbox vásárlásával, pontosabban egy xbox 360 arcade vásárlásával. érdemes egy ilyet venni?
miben több mondjuk egy premium az arcadehoz képest? még azt szeretném megkérdezni, hogy mit takarnak xbox téren a memóriakártyák? mi a különbség a 256-os és a 20gb-s között? mit tud egy ilyen, vagyis fontos, hogy 20gb-s legyen mondjuk, és ne 256os? nem szeretnék 40k-nál többet költeni rá, éppen ezért lenne arcade.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Casper007
Ha végigviszed a játékot, akkor bármikor visszatöltheted bármelyik pályát. Érdemes az elsõ pályát (TIE Factory) betölteni, és ott alkalmazni az erõket, mivel ott van a legtöbb ellenség (nagyjából 1000 db). Itt aztán bátran mehetsz, a legjobb, ha Apprentice fokozaton játszol, így könnyû lesz, csak idõ kérdése. 😊

Hello World!

trick daddy
Hát nem a leggjobb széria

kisgabo
akkor nem is láttad az árkádot 30é, csak a hasira ütötté?

árkád pl 3530 korona...?

Örm
Hello!
A Star Wars The Force Ubleashead-ben azokat az archievementeket amikor különbözõ erõkkel kell megölni 500 ellenfelet azt csak akkor adja meg ha egy végigjátszás alatt teljesítem vagy megadja több végigjátszás esetén is?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Casper007
Hát igen, de a kiterjesztett garancia nem terjed ki erre a hibára. :S

Hello World!

A hátoldalára 2006.07.29 van írva.
DöflingR: Van 2 eredeti játékom, szóval le lehet rólam szállni. <#integet2>
trick daddy
<#rinya> hát ez elszomorít hogy még az x-ek most is haláloznak.
Persze-persze ott van a gari de hát az ember csak olyat szeret venni ami átlagjábann megbízhato nem ?? Legalább akkor murdelnának-ki amikor bejön a köv-generation ,akor lehet érteni hogy mié ,hogy az ujabbat vegyék és így kaszíroznak.És hogy ujra legyalázzák a ps-t <#eplus2>

trick daddy
Szerintem vett gameket/Írt. Csak hát az eredeti töredékié XD

Alwares
Én nem tudom, de számolj utána. Ha tényleg ennyi, akkor õk az amerikai árakat követik, tehát az is az ottani megfelelõje.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Casper007
Sziasztok!

Lenne egy problémám. Amikor ma harmadszorra indítottam el a boxot, az E74-es hibakódot kaptam. Utánanéztem, lehet az AV kábel hibásodása, vagy a HANA chip hibája. Nos, nekem van itthon egy VGA kábel, azzal is megpróbáltam, de semmi. Tehát biztos a chip a hibás, csak annyit szeretnék kérdezni, hogy nagyságrendileg mennyibe kerül a javítás, illetve késõbb megnõ-e a meghibásodási lehetõség? Plusz az közrejátszhatott, hogy hosszú idõ után úgy kapcsoltam be a boxot, hogy a netkábel is be volt dugva, tehát csatlakoztam Live-ra? Mert valami olyasmit is hallottam, hogy az automatikus frissítés is közrejátszik valamit. :S
Elõre is köszönöm!

Hello World!

byzhouse
Premium mennyi? (Esztergomban lakok és hát ,ha olcsobb inkább ott veszem meg)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

DöflingR
Hát tudod, mivel nem vettél játékokat hozzá most abbol a pénzbõl új boxot vehetsz<#wave><#idiota>

Alwares
és kegyetlen...
De fel a fejjel, a szomszédságban (Szlovákia) már csak 30k egy árkád pakk 😉

trick daddy
Mikor-i az X-ed (milyen dátum-U kiadás)??

DanielT
Nem olyan drága a javítás, jobb híján nem tudsz mit tenni.
Akkor meg se éri javíttatni?<#szomoru1>
kisgabo
ez õszinte volt. <#idiota>

DanielT
Beszoptad. Javíttathatod és még menni fog pár hetet, hónapot. Aztán örök vadászmezõk.
Ehh, bexart a boxom. Betettem a SW: TFU-, minden szép, de játék közben hirtelen csak lefagyott. Újraindítottam, erre meg bejött egy kék képernyõ sakk-minta stílusban. Megint újraindítottam, és elkezdtek villogni azok a bizonyos piros ledek.
Mivel flashelt gépem van, most az következik hogy elviszem a szervizbe és ha szerencsém van megjavul? Vagy esetleg nem biztos még a Box halála?
ajánlom nekem a google-t, én eddig azzal még mindig találtam convertert bármihez amihez lehetett 😊

DöflingR
Ja majd invelünk ha mi is fennleszünk xD

rastaman
ok csak 16.45 és 17.30 között motorversenyem van. de ha fel tudok menni lájvra akkor majd invitáltok? thx dx

DöflingR
Valszeg nálad, mert nekem jó volt pár perce😄 Egyépként ha akarsz jönni a délután folyamán megint jönni gta-ni írj😄

jeanclude06
nem tom, még nem próbáltam 😛

xbox 360

rastaman
miért nem megy a live? vagy csak nálam szórakozik a <#kocsog> ?

jeanclude06
Hali. Olyan kérdésem lenne, h hogyan tudom én összekötni az xbox-omat (360) az internettel?? Kell oda valami login név, vagy valami ilyesmi, vagy csak szimplán összedugom, s már tudok is játszani??PLZ Segítsetek. Köszike...

xbox 360

arty
Ez nem ennyire egyértelmü. De mások már kifejtették ...

MKV-t nézz pécérõl, ne konvertálgass, mert durván romlik a kép és hangminõség, azaz pont a lényeget bukod.

MP4-et is játszik a box, igen.

Forza.

Az kifelejtettem, hogy mkv->wmv

PS3 ID: hdcsaba

Van egy eladó Soul Calibur 4-em, ha valakit érdekel. (8,5k postával)

<#zavart1>
Köszi a helpet.
Mp4 filet lejátszik az xbox? wmv be mivel tudok konvertálni? 720p-re.

DanielT
Mert a legjobb képet akkor kapod, ha nem a 720p felbontást választod a menüben, hanem a tv natívját, ami többnyire 1366x768. Ezt a felbontást a tv-k többsége, fõleg a régebbiek csak a VGA kábelen engedik. Az újak közül a Samsungok legalábbis biztosan, engedik az egyik HDMI-n is. Látható különbség a HDMI javára ilyenkor nincs, sõt, én vissza is váltottam VGA-ra, mert HDMI-vel remegett a kép.
Valaki #50777?

Istencsászár
Pedig de.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

És azt érted, hogy nincs minden boxon HDMI kimenet?

PSN: berghold

Nem értelek titeket, minek a VGA kábel, ha ott a hdmi ki/be menet?
Tudtommal vga kábellel sose fogsz olyan tiszta képet kapni mint egy hdmi kábellel... tapasztalat is.

50761-re valaki?

Van GOLD-om! neten is tudok játszani!csak ilyenek hogy klubb létrehozzása meg uj ligát akarok szerkeszteni...erre nem engedi,fifa08-al nem volt ilyen gond ezért nekem uj... köszi
arty
a tv jó, de én vennék vga kábelt ... 😊

(faq meg mûködik, ahogy mondtam - "kijelzõ faq", te meg folyamatosan a sima faq-t nyitogatod, ami tényleg nem megy)

Forza.

Alwares
Szerintem vegyél goldot.

Valaki légyszi segitsen...a fifa 09-ben nem tudok klubot alakitani ligat se stb ,mert aztirja hogy "az xbox live tagságot nem használhatod a korlátai miatt vagy mi" mit tegyek?
köszönöm!!

Valaki plz.......
Gideon Wieth
Akkor csak normálisan a kérdésemre szeretnék választ. Lehet a Fifa 09ben csapatot csinálni? és ha igen akkor hogy ? B kérdés megtaláltam azt hogy hogyan lehet játékost. Nem lehet valahogy trükközni hogy több pontot oszthassak el??? Vagy hogy lehet fejleszteni ?? Meccsek alatt ?

Off:

Lehet. De iskola mellett elég nehéz dolgozni úgy hogy közben tanulni is kell a táncmûvhöz meg joghoz

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

bexinho
akk vga lesz ,mert nem hdmi-s a gép 😞

DanielT
Dehogy szép. Az eredeti kábelével ki sem jön rajta az 1080p felbontás. Vagy VGA vagy HDMI.