176876
banner
  • DarkSector
    Látod, te most mit is tezsel?
    Darkoskodsz netán?
    Mi közöd megítélni a FF-t? Mi közöd megítélni, hogy hermafrodita egyedek??

Ja mert nem tetszik neked és egyből szar. :)
    Értem, ez szép példa, mindenkinek a más véleménye a büdös. Évek óta ez van és évekóta meglepődök ezen, nem tudom mi a baj velem.

Ha olvastad a kommentemet, a látványra, és a harcra mondam hogy nekem megfelel a FF-ban, meg a karakterek is jók.
    Mondtam is hogy HA másban nem cseszik el, és lesz tartalom, akkor meg fogom venni.
    Most attól hogy neked vagy xy-nak büdös a FF sorozat, és mittudomén elmész szívesebben DAI-ba ogrékat vadászni, az sem kiemelkedőbb dolog.
  • Skyline
    Nem erre megyek TE csinlsz magadból idiótát ezzel a sok agymenéssel.
    NEM soroltad, mondtad az Infamous-t ami abszolút nem összehasonlítható ezzel a játékkal a sínen csúszást leszámítva és teljesen más műfaj.
    Továbbra is várom a címeket ami ugyan így a full arcade hentelésre ökörködésre épít sandbox jelleggel csapatjátékot hangsúlyozva. A stílus minden csak nem ízlés kérdése. Kurvára más stílus a két játék.

Ez a butaságok szöveg a kedvenced,közben azt nem vetted észre amikor írtad az ordító baromságaidat hogy közben egy egész topik nézett rád röhögve annyira sikerült leütnöd a lécet a csodás meglátásaiddal Ryse témában is, ahogyan épp most is teszed.

Tényleg nincs gond,én itt befejeztem,szokás szerint mintha egy agysérült molylepkét tanítananék késsel villával enni....
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.22. 17:39:52
  • Harlekin
    Igen igen de köcsög nagyon gyors:-D
  • DarkSector
    Amiről beszélsz az izlés kérdése. Nem tény. Ez nem olyan mint a felbontás, hogy neked az 1080p az 1080p, nekem az 1080p az 720p, az tny hogy valami annyi amennyi, az hogy valaknek tetszik-e a játék, és jónak érzi, vagy nem tetszik és nem tartja jónak, az nem több mint egyéni izlés egyéni vélemény.
    Ennyi.
    Én csak annyit mondtam hogy lopott dolgokat, hogy azt hogy használja fel azt nem mondtam, vagyis nem volt semmiben igaza, mert senki nem mondta azt amire ő válaszolt, nem vitatkozott mással, csak önnmagával.
  • Harlekin
    Ez csak egy dolog a rengeteg közül,de nem várom,hogy a lényegi részét szűrd le a dolgoknak annak a tudatában,hogy miként istenítetted a fél órás ff45645 teleregényes hermafrodita egyedek futkosásos videóját...
  • Macccy
    Látom a nagy öreg Counter Strike reflexek működnek, cikk-cakkban hátráltál el az orrszarvútól tudat alatt, hogy nehezebben találjon el!
  • DarkSector
    "Ezt valljuk be nem nehéz...

És nem,nem azt mondtad, ellenben rögtön nekiáltál benyőgni hogy mimindent lop az Infamousból,meg sandboxokból. Holott senki nem állította hogy hűdemekkora innováció van vagy újdonságok.:)"

1. Nem nehéz ha ez a célja valakinek. Neten minden csicska szájhős lehet, ész nem kell.
    2. Nem, nem, nem mondtam hogy mindent, figyelj oda, a kábelen csúszásról beszéltem, de mindegy.

"Akkor sorold légyszíves a hasonló sandbox darálós csapatjátékra hegyezett bulijátékokat.:)"

Soroltam, de erről beszéltem, mind más stílusban adja elő, a stílust nem kritzáltam soha, egyéni izlés kérdése, nem lehet érvelni vele összehasonlításban, nekem az Infamous laza stílusa közelebb áll, nem év játéka, csak nekem az sokkal cool-abb dizájnban, nem a régi részek, csak a Second Son, a régi 1-2-ben a kopasz faszi stílusa mér nem tetszett.

"Lásd az eseted az Infamous-al, vagy a nextgenekkel, avagy negatív véleményként lásd azt a sok ordító baromságot amit felhoztál a Ryse témában. Bírod?:)"

Mondod te, aki megintcsak butasággal érveltél ezekben az ügyekben, hogy várod el a bíróságon, hogy a tárgyalásban, elvárja az egyik fél hogy lássa úgy a dolgokat ahogy a másik fél?
    Akkor nem létezne bíróság, ez pedig mint tudod te is , nem mindig a vádlottnak van igaza.

Most a Sunset stílusát beszéljük, ami értelmetlenség, nem is hoztam szóba direkt, mert izlésről hiába vitatkozunk, az nem egy fél igazsága, nem tény, hanem egy kijelentés, neked tetszik a stílusa, ennyi.
    Én mondom hogy a csúszás Infamousban volt, ennyi.

Nincs gond, csak ahogy te kijelented, vagy más, én kijelentem ezt ennyi.
    Nem vagyok Infamous fan, a SS-al játszottam többet az stílusban tetszik, megjegyeztem hogy baromi szép játék ennyi, nem emeltem semmi más játék fölé, és nem állítottam hogy érdekesebb a story mint ebben vagy másban, ezt már te vagy ti feltételezitek, mert üldözési mániátok van. :)

nem lehet nyugodtan beszélni sem, mert bolhából elefánt.
  • Moby
    Abban, hogy az ISS egy fostornádó, a sunset meg nem. És innentől totál érdektelen ki lopott kitől, meg mit. Senkit nem érdekel. Az egyiknek összejött, a másiknak nem.
    Ennyike.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.22. 17:27:04
  • Skyline
    "Te olimpiát űzöl abból hogy folyton ellentmondasz, és hülyének akarsz beállítani."

Ezt valljuk be nem nehéz...

És nem,nem azt mondtad, ellenben rögtön nekiáltál benyőgni hogy mimindent lop az Infamousból,meg sandboxokból. Holott senki nem állította hogy hűdemekkora innováció van vagy újdonságok.:) Ergo elég vicces hogy aki rögtön megjelent és elkezdte a baromságait hogy mimindenből lopott meg más játék is volt ilyen, elkezdi ezek után ecsetelni hogy kinek mi jön be....Egyáltalán hogy jön a témához???:D

"de semmiben nem több más hentelős sandbox játéktól."

Akkor sorold légyszíves a hasonló sandbox darálós csapatjátékra hegyezett bulijátékokat.:)
    VÁROM ha már ennyire "lófaszt" vanik...:D

"Birom nagyon azt amikor valakinek megtetszik egy játék, és szürkehályogja lesz tőle."

Lásd az eseted az Infamous-al, vagy a nextgenekkel, avagy negatív véleményként lásd azt a sok ordító baromságot amit felhoztál a Ryse témában. Bírod?:)

Apropó bejött a játék. Igen. Szürkehályog? Nem. Nem is fogom megvenni mert tudom hogy én ezt 1-2 nap alatt maxolnám-megunnám, nekem ez csak bulijáték. De ebben nagyon ott van.
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.22. 17:25:12
  • DarkSector
    Olyan mint a Call of Duty sorozat fikkantása, valaki eldönti hogy más fps sokkal feljebbvaló, mert az illető utálja a cod-ot, és akkor a CoD egyből alacsonyabbrendű, annak ellenére hogy tőle lopkod minden játék.
  • DarkSector
    Speciel miben?
    Mert én azt nem vágom.

Van fél világ, akinek bejön ez a stílusú hent, van még egy világ akinek más stílusban tetzsik ez a hent, akár legyen Infamous, vagy Assassins Creed, vagy Prototype, vagy bármi mondjuk az a Dead Rising 3.
    Ő abba a csoportba tartozik, akinek ez 5 perc demo (ezzel nincs is semmi baj) alatt többet nyújtott mint más játék, meg x más játékosnak.

ÉS? Ki nem szarja le? Ettől ez különb más SB henttől? Nagy lófaszt.
  • Kongy
    Speciel most igaza van, de nem baj, hajtogasd csak a baromságot.
  • DarkSector
    Te olimpiát űzöl abból hogy folyton ellentmondasz, és hülyének akarsz beállítani.
    Én nem mondtam hogy ez egy infamous , szóval semmis a kommented.
    Foigyelj oda mit írok, ha már szívózni akarsz.

és mivel egy darálda, max abban tér el más sandbox darától, hogy egyes embereknek jobban tetszik, vagyis egyéni izlés adta dolog, nem tény hogy jobb érdekesebb, képzeld el millióknak szart sem jelent ez a játék, nem baj ha valaki imádja, de semmiben nem több más hentelős sandbox játéktól.
    Birom nagyon azt amikor valakinek megtetszik egy játék, és szürkehályogja lesz tőle.
  • Skyline
    Nem. Csak neked komoly kèpzeteid vannak mi miböl "lop",és làm megint a csodàs moslékszemét infamous került elö amiben az egész jàték nem okozott tizedannyi élményt se mint most a Sunset trial 5 perce...
    Ki nem szarja le hogy egyes elemekben azonosak?!
    Totti sem azt ìrta hogy nem hozott àt dolgokat,hanem annyit hogy ez nem Infamous...Mert messze nem az,még ha vannak is közös elemek.
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.22. 17:01:33
  • DarkSector
    Igen azt is. Sőt láttam benne kekizöld színű textúrát, at is itt láttam először.
  • DarkSector
    Aha, mert ehez kell sokat Sunset-ezni, nem elég csak azt látni hogy Xbox Exclusive és akkor már egy istenjáték, ahogy a Ryse.
    Még véletlen sem, amiket írtam hosszú, 100 órás mély gameplay tapasztalat kell.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.22. 16:55:21
  • Skyline
    Tovàbb megyek! A tps nèzetet is a Sunset "talàlta ki"!!!!!!!!!

Idiòta...
  • Kongy
    Tőled nem is vártam mást. Sokat Sunseteztél, ugye? Gondoltam.
  • Skyline
    Gondolom a telefonszàmod igazi az accountban.
    Ms online support,megy éjjel nappal, kis angol kell hozzà, beazonosìtanak úgy hogy az op akivel beszélsz kòdot küld a regisztràlt telefonszàmra,és ezt a kòdot vissza kell ìrni neki. Onnantòl hogy be vagy azonosìtva gondolom gyerekjàték.
  • DarkSector
    Persze hogy a Sunset Overdrive találta ki a kábelen csúszást, az infészösz lopott a Sunset-től.
    Meg azt hogy egy sandbox horda játék, azt is a Sunset találta fel, ilyen más játékban soha nem láttak a játékosok.
  • Totti5
    Na, aki a Sunsetet le infémüszözte meg innen onnan összelopottnak mondta az remélem egyszer ki fogja próbálni, mert ez semmire nem hasonlít. Viszont nehéz, mert kell tolni a platformingot, lőni és kombózni, helyezkedni. Ehhez sok gyakorlás kell. Tényleg semmi értelme nem csúszni és ugrálni, mert ha futsz a földön 10 másodpercen belül szétkapnak. Jól ki lett osztva még E3 után hogy szar xbox akad rajta még ez sem megy, mert meg volt elemeze grafikonnal a gameplay. Nos ennyit a fikáról, ez meg sem röccen, legyen akármilyen effekparádé és akármennyi enemy a képernyőn.

Patakokban ömlik az itóka!

• DarkSector
    Igen télleg parádés egy játék, leugorhatsz egy szikláról, milyen jó móka, s lefoglal órákra. :D
  • Harlekin
    Far cry !!! Istenem imádom ezt a játékot!!!

Azok a csodás dolgok!!
    A story... Jövök megyek,meg állok segíteni szerencsétleneken megjavítom a kocsit közben megtámadott 1 sas.Elszaladok majd vissza jutalmamért és a történet folytatása a videó...Az orrszarvú nem játék!!!

hogyan foglaljunk outpostot!
    Első lecke szépen csendben!!!

És ráadásnak azok a pillanatok amik 1 játékban a tejszínhab tetején a cseresznyék... millió 1 ilyen amit a játék csak úgy felkínál...Sehol nem tartok a storyban nem is érdekel amikor ilyenek tömkelege van benne...
  • gduck
    Szééép :D
  • Katun
    Hétfőn érkezik meg az új One-om végre valahára, viszont csak kicsit van tele a hócipőm ezzel a rohadt Account zárolással. Valamilyen módon meg kellene változtatni a másodlagos email címemet, mivel egy karakter el van benne írva így soha a büdös életben nem fogom tudni az oda érkező aktiváló mailt megnyitni. Na most, telefonon csak hétköznap tudom elérni a Microt, de nincs valami mail címük amin elérhetném őket, hogy bakker ez az én accountom, az én kurva bankkártyámmal az én telefonszámom és változtassák meg a másodlagos email címemet, mert nevetséges, hogy sehol sem tudom. Ráadásul minden egyes bejelentkezésnél egy hónapot várnom kell a teljes hozzáféréshez.

Annál a mocsok almás cégnél sincs ilyen, pedig ott is odafigyelnek a biztonságra.

Amúgy milyen játékokat tudtok ajánlani az új masinára? NFS,Just Dance 2K4, Fighters Within megvan, de érdekelne még a GTA, Assassin Creed (mindkettő), Tomb Raider, Call of Dutyk, Ryse, Dead Rising, meg sorolhatnám. Viszont kapok kettő kódot a géphez (day one bundle) amik nem kellenek, azokat becserélném valami dobozos cuccra persze ráfizetéssel. A Fifa 15 meg a Dance Centralról van szó, 10K reális a kettőért?
  • Totti5
    Nem.
  • Kongy
    Ahol lehet, ott igen.
  • sparrow35
    Gyors felmérés: ti auto-aimal szoktatok játszani?
  • Totti5
    Sunset Overdrive tutorial alapján.

HC, platforming hevön, vicces.

900p ide vagy oda ez is beszarás jól néz ki, a frém érzésre meg sem reccen, ami látvány és effekt a képen van az szemetgyönyörködtető.

10 perc alatt megvett kilóra.
  • Harlekin
    Ja,emlékszel,hogy mondta a sok dilettáns hülye,korlátolt irigy,fikagép...(felesleges lecserélni nincs játék,meg majd beszarik meg...)
    Első perctől nyomták a demagóg baromságukat,hogy miért nem éri meg új konzolba beruházni első napon... sok idióta segg barom...
  • Harlekin

Csak heti 1 játék???
  • Botond #155313
    Nekem most lesz 2 éve, hogy van x360, és így is 10690 gs csak :D
  • Tyrant01
    Egy éves az Xone, alig volt, van rá játék. Nézzük mennyire unatkoztam az elmúlt évben :-D

53 játék
    1224 achievement
    30685 gamerscore
  • Totti5
    Lehet tölteni US-ről.

Főképernyő => GOLD akkciós csempe és ott.

• Kongy
    Igen, látszik rajta, hogy nem a töküket vakarták ennyi ideig. Nem is néztem a játékból videókat egy éve, de mikor legutóbb néztem, akkor ilyenre számítottam, mint amilyen lett is. Szóval minden elismerésem a BioWare-é. Nincs olyan játékuk, amit ne imádnék... (na jó a SW TOR miatt haragszom kicsit, de azzal is elvoltam baromi sokáig...)
  • DarkSector
    Nem is kell magaddal vitatkoznod. Egyéni vélemény, mindenki tiszteletben tartja. :)
  • TDC Geronimo
    Volt vele meló bőven az biztos

• Moby
    A harcok nem élvezetesek, pedig az lehetne, de a kamera kezelése és távolsága geciszar.
    Vagyis az pont olyan, mint eddig, ami kb. kiszolgálta azt, hogy egyszerre egy támad helyzetez (bár ott is fos volt sokszor), de a mostani kombatot már egyáltalán, sehogysenem. A harc márpedig önmagában is nehéz, de ez meg az hazavágja teljesen.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.22. 00:12:44
  • Firerock
    Nálam sincs semmi baj.
  • Kongy
    Dragon Age Inquisition = Év játéka. Nem vitázok.