-
"Ezt valljuk be nem nehéz...
És nem,nem azt mondtad, ellenben rögtön nekiáltál benyőgni hogy mimindent lop az Infamousból,meg sandboxokból. Holott senki nem állította hogy hűdemekkora innováció van vagy újdonságok.:)"
1. Nem nehéz ha ez a célja valakinek. Neten minden csicska szájhős lehet, ész nem kell.
2. Nem, nem, nem mondtam hogy mindent, figyelj oda, a kábelen csúszásról beszéltem, de mindegy.
"Akkor sorold légyszíves a hasonló sandbox darálós csapatjátékra hegyezett bulijátékokat.:)"
Soroltam, de erről beszéltem, mind más stílusban adja elő, a stílust nem kritzáltam soha, egyéni izlés kérdése, nem lehet érvelni vele összehasonlításban, nekem az Infamous laza stílusa közelebb áll, nem év játéka, csak nekem az sokkal cool-abb dizájnban, nem a régi részek, csak a Second Son, a régi 1-2-ben a kopasz faszi stílusa mér nem tetszett.
"Lásd az eseted az Infamous-al, vagy a nextgenekkel, avagy negatív véleményként lásd azt a sok ordító baromságot amit felhoztál a Ryse témában. Bírod?:)"
Mondod te, aki megintcsak butasággal érveltél ezekben az ügyekben, hogy várod el a bíróságon, hogy a tárgyalásban, elvárja az egyik fél hogy lássa úgy a dolgokat ahogy a másik fél?
Akkor nem létezne bíróság, ez pedig mint tudod te is , nem mindig a vádlottnak van igaza.
Most a Sunset stílusát beszéljük, ami értelmetlenség, nem is hoztam szóba direkt, mert izlésről hiába vitatkozunk, az nem egy fél igazsága, nem tény, hanem egy kijelentés, neked tetszik a stílusa, ennyi.
Én mondom hogy a csúszás Infamousban volt, ennyi.
Nincs gond, csak ahogy te kijelented, vagy más, én kijelentem ezt ennyi.
Nem vagyok Infamous fan, a SS-al játszottam többet az stílusban tetszik, megjegyeztem hogy baromi szép játék ennyi, nem emeltem semmi más játék fölé, és nem állítottam hogy érdekesebb a story mint ebben vagy másban, ezt már te vagy ti feltételezitek, mert üldözési mániátok van. :)
nem lehet nyugodtan beszélni sem, mert bolhából elefánt.