Hétfőn érkezik meg az új One-om végre valahára, viszont csak kicsit van tele a hócipőm ezzel a rohadt Account zárolással. Valamilyen módon meg kellene változtatni a másodlagos email címemet, mivel egy karakter el van benne írva így soha a büdös életben nem fogom tudni az oda érkező aktiváló mailt megnyitni. Na most, telefonon csak hétköznap tudom elérni a Microt, de nincs valami mail címük amin elérhetném őket, hogy bakker ez az én accountom, az én kurva bankkártyámmal az én telefonszámom és változtassák meg a másodlagos email címemet, mert nevetséges, hogy sehol sem tudom. Ráadásul minden egyes bejelentkezésnél egy hónapot várnom kell a teljes hozzáféréshez.
Annál a mocsok almás cégnél sincs ilyen, pedig ott is odafigyelnek a biztonságra.
Amúgy milyen játékokat tudtok ajánlani az új masinára? NFS,Just Dance 2K4, Fighters Within megvan, de érdekelne még a GTA, Assassin Creed (mindkettő), Tomb Raider, Call of Dutyk, Ryse, Dead Rising, meg sorolhatnám. Viszont kapok kettő kódot a géphez (day one bundle) amik nem kellenek, azokat becserélném valami dobozos cuccra persze ráfizetéssel. A Fifa 15 meg a Dance Centralról van szó, 10K reális a kettőért?