Skyline#155336
"Te olimpiát űzöl abból hogy folyton ellentmondasz, és hülyének akarsz beállítani."
Ezt valljuk be nem nehéz...
És nem,nem azt mondtad, ellenben rögtön nekiáltál benyőgni hogy mimindent lop az Infamousból,meg sandboxokból. Holott senki nem állította hogy hűdemekkora innováció van vagy újdonságok.:) Ergo elég vicces hogy aki rögtön megjelent és elkezdte a baromságait hogy mimindenből lopott meg más játék is volt ilyen, elkezdi ezek után ecsetelni hogy kinek mi jön be....Egyáltalán hogy jön a témához???:D
"de semmiben nem több más hentelős sandbox játéktól."
Akkor sorold légyszíves a hasonló sandbox darálós csapatjátékra hegyezett bulijátékokat.:)
VÁROM ha már ennyire "lófaszt" vanik...:D
"Birom nagyon azt amikor valakinek megtetszik egy játék, és szürkehályogja lesz tőle."
Lásd az eseted az Infamous-al, vagy a nextgenekkel, avagy negatív véleményként lásd azt a sok ordító baromságot amit felhoztál a Ryse témában. Bírod?:)
Apropó bejött a játék. Igen. Szürkehályog? Nem. Nem is fogom megvenni mert tudom hogy én ezt 1-2 nap alatt maxolnám-megunnám, nekem ez csak bulijáték. De ebben nagyon ott van. Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.22. 17:25:12