176877

-
azért az MS szépen ráerőszakol mindent a userekre.. szal nem tudom amit megvsezel a boltba arra mindjárt 15-20 K-t kell költened, hogy elfogadható szintű masinával légy felvértezve és akkor még mindig itt van a PROD jelenléte... Továbbá nevetséges, hogy 20-30K-ba kerül egy 120G-s hdd a boxhoz míg egy mybook 750G-s 30K-ba és ez PC és PS3 kompatibilis.
Rinyáltak páran hogy a DS3 drága... ELnézést de a 360 padja is ugyanott van árba mint a DS3, csöngetik a goldot ami sok-sok pénzt hoz az ms konyhájára, pedig máshol ez ingyen van és igényesebb kivitelben ráadásul...
Végül is egy Respectet megérdemelnek de már csak "vízhordó" szerepét tölthetik be -
Én meg sose fogom megérteni azt, hogy erről minek beszélni. Akinek nincs pénze rá, hát nincs pénze. Egyszerűbb összeszedni egyszer 60 ezer forintot a gépre, de hogy aztán utána játékonként 13 ezret az már a szokásos gamernek, azaz 12-20(25) éves korig már nem olyan egyszerű.
Majd ha felnő és lesz saját állása, remélhetőleg megveszi a játékokat (köv.gen-ben szvsz nem is lesz warez) és lehet örülni. De mig a heti 1000 forintos zsebpénzéből gazdálkodik, addig az életben nem fog játékot venni.
Lehet warezolni, csak csendben kell, és nem pofátlanul premier előtt a mások orra alá tolni, hogy vááá én letöltöttem nekem már megvan, te meg várhatsz mert, hülye vagy és megvetted. Aki ilyen, annak menjen a bannhammer... Azán meg szép nagyokat, jókat kell játszani Live-on, nem pedig végig parázni, hogy mikor jön a bann vagy mikor döglik meg a gép. Ennyi.
Az meg, hogy nem csoróknak való ez a szórakozási forma, igaz is meg nem is, ha warezol valaki akkor bárki számára elérhető. Kockázatos, régen is az volt, de senki sem a ti, sem a fejlesztők kedvéért nem fognak más hobbit keresni. Mert mért játszana egész nap a pöcsével a gyerek és nézné inkább a Tévéketttőt és mondana le ezekről a fantasztikus játékokról.
A Microsoftra pedig lehet köpködni, de szeritem mind supportban mind támogatásban a legjobbak. Most nézzétek meg! Rengeteg fasza játék jön a konzolra, még a Final Fantasy-t is megszerezték. Hát még az új dasboard stb. Figyelembe veszik a játékosok igényeit és ezért max respect jár nekik. -
BuktaXbox360 #47424 Millió 1 oka van annak ha valaki nem a te álláspontodat fogadja el.
Pl: egyre több játékhoz készül házilag magyar felirat. Ezeket így te sosem fogod futtatni az orig gépeden. De felhozhatom példának az újra- és újra előforduló botrányokat amik xbox-scene oldalon felütik a fejüket az MS fantasztikus szervízmunkáiról. 3-4 hétig javítják a 3 ledes hulladék gépeket, aztán 5perc használat után újra 3 piros led. Majd újabb 4 hét javítás... Olyan is volt (nem 1-2 eset) itthon akinek az alaplapi biosába beletúrtak MS szervízben és azóta nem tud felmenni LIVE-ra. (Itthon megoldott a gépek szakszerű szervíze X-media oldal által.)
Most sokan írhatják, hogy nekik nem volt gond az MS szervízzel...örüljetek neki.Majd ha lejár az 1 év gari és nem 3 leddel száll el a gép hanem "csak" nincs kép akkor oda nem jár a 3 év garancia.Pedig a hiba oka ugyanaz. Vagy ha megsül a HANA chip.
Az pedig a csúcs, hogy olyan játékokért kell fizetni teljes árat amihez nem jár hivatalos magyar LIVE támogatás... De még lehetne sorolni az okokat amiért sokan nem nyalnak be az MSnek. -
Pontosan az olyanoknak éri meg megvenni a játékokat, akiknek "csak hobbi neki néha". Mert ha teljesen bele vagy "bolondulva", akkor kevés az az ember, aki havi3-4 játékot is megvesz, inkább letölti. A hobbiból játszók pedig megveszik havonta, kéthavonta a játékot és azzal elvannak egy jó darabig.
Megint csak azt tudom kérdezni a warezosoktól, hogy miért jobb? Bukod az online játékot (van akit nem érdekel), bukod a garit (ami boxnál nagyon fontos, tudjuk miért). Azt a példát tudom csak felhozni, hogy veszel (kapsz, nyersz) egy drága autót, de üzemanyagra már nem futja, akkor ellopod?
Én megértem, hogy egyeseknek nem futja játékra (sokáig nekem sem futotta), de ha ez a hobbid, akkor megéri. Sok helyen egy hónapban elszórakoznak ennyit a fiatalok, amennyi egy játék ára. Akinek pedig kajára alig futja, annak elég baj, ha konzolozáson jár az esze a napi betevő helyett. Nem kell minden vacak játékot megvenni, hülyeség. Azokat szokás, amiket igazán szeretsz, amit pedig szeret az ember, arra nem sajnál áldozni. Nem csodálom, hogy sokakat rosszul érint, ha valaki itt henceg a warezzal. Amit mi megveszünk drága pénzért, azt más csak egyszerűen "ellopja" és röhög rajtunk, hogy mekkora király, mert 500 forintból megúszta. Aki csinálja, az inkább húzza be fülét-farkát, nem egy olyan dolog, amire büszkének kellenek lenni, vagy reklámozni azt. -
Lehet hogy az állami ünep utáni nap jön a Force Unleashed demó!
Az update a fontos! -
Kalozoner #47421 lényeg a lényeg, játszál nyugodtan..... -
2 a 16-hoz?
-
13 évesen engem sem érdekelt...
-
Kalozoner #47418 kb annyi mint kockával kétszer hatost dobni
-
Jah és olvastam,hogy megsülhet a gép,egy karácsonykor vett premiumnál erre menyi esély van? -
Kalozoner #47416 1. lehet, esély van rá
2. xlinkkai -
Sziasztok!
Vaterás használt játékos emberekben menyire lehet megbízni,volt már valakinek tapasztalata?Nagyon izgatja a fantáziámat a gta4,hiába tartom szarnak
-
marcimilan #47414 xbox 360-ra nem lesz kézilabdás , vagy vizilabdás játék???
Nem tudja valaki?? -
Volna egy olyan kérdésem hogy ha előfizetnék live ra és vennék origi játékot flashelt gépen bant kapnák ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És esetleg aki tud a liveon kívül valamilyen más multi lehetőségről azt nagyon szépen megkérném linkeljen valamit privátba ... nagyon kösz! -
"A géming nem a szegények szórakozása, sose volt az és sose lesz..."
ez 1 kicsit sznob kijelentés.
Erröl a warez témárol a car tunning jutot eszembe
míg vannak olyanok akik a kocsiukba sok költségel belsö és külsö optikai tunningot raknak ,addig mások irnak a pimp my ride-ba és ingyen felpimp-elik a halot verdáját XD. -
qper #47411 nálad nem, sok embernél igen. örülj neki :D -
Scooby87 #47410 nekem meg egy olyan kérdésem lenne,hogy az új frissités miben váltzotatja meg a boxot?...jobban futnak a gémek vagy vmi ilyesmi?
nekem mióta megvettem nem volt neten a gépem....,de most tudtam meg,hogyha frissiteni akarom akor nem kell live előfizu sem,csak rádugom és kész...érdemes-e vagy mindegy?
arcade a boxom. -
Coco #47409 személyes sértés neked a warezolás látom :) -
Na megjöttek a korlátoltak... tőccetek le valamit gyorsan, és sipirc innen! -
Coco #47407 ez igaz, de sajnálni azért nem kell őket. szerintem. :D -
Arról ne is beszéljünk, hogy nem a fejlesztők kapjáka pénzt, hanem csak minimális %-t... -
Coco #47405 és aki nem akar jáccani százórákat egy játékkal? hanem csak hobbi neki néha. na meg ez a 'nemwarezolok' téma annyira álszent hogy hihetetlen. :)
és csak wiim van.. :P -
Ha nem lennének csak a pöcsünkel játszhatnánk 

-
Coco #47403 jaj szegény fejlesztők. -
nana azért ezt ha most visszafordítjuk és igazat adunk az átlagembereknek akkor csúnyán visszaütne a mostani állításod... -
És ki kényszrít rá hogy játszál? megannyi jó gém van 3-4 ezerért 360ra, 6-7ért, 9ért stb... az új gémek már beszerezhetők megjelenéskor 12k körül, külföldről 10k körül.
A géming nem a szegények szórakozása, sose volt az és sose lesz... aki azért sír hogy nincs rá pénza az keressen más szórakozást, hiszen ez nagyon drága mulatság... és ez senkit sem hatalmaz fel arra hogy lopjon, mert nem Billt károsítod elsősorban hanem a fejlesztőket akik a TE szórakozásod érdekében készítették el a játékot nagyon sok munkával és sok pénzt beleölve. -
Ha nem így van gyere be a boltba egy hétre és csodálkozz.
Lóvésabb? Az látszik! Nem érdekli mi mennyibe kerül.
De ez nem általános, de ez a nagyobb százalék!
Volt már ügyvéd, orvos, igazgató stb akinek csak az kellett....
A karácsonyi vagy húsvéti pénzböl a kisebb pénzüek java részt nem warezost vesznek.
No mind 1.
Ha kell valakinek van egy 1 hetes, garis arcade gépem. Mondhatni vadonat új!! Számlás, hivatalos gari leveles! Csak kibontva, kipróbálva volt játszva nem . 46.000 ért adom!
-
Teljesmértékben igazad van!
-
Na ez biztos nem így van... MIt jelent nálad a Lóvésabb?
Ha már it tartunk akkor 360-hoz van msot valami új update, mert akkor holnap felkúszom live-ra érte:P -
Hát a fizetés tényleg gyalázatos, az tuti.
De ha hiszed ha nem (tapasztatalat) a lóvésabbak warezolnak jobban.
Tojik a gépre a garira, van net, van lemez töltöget, irat.
Ha bedöglik a gép vesz másikat.
A csóróbb sajnálja a gépét kitenni annak hogy elvész a garancia.
Inkább olcsóbb/régebbi gyári lemezekkel játszik. -
Azért ennyire drága a gyári játék mert kevés fogy, ezért nincs sok magyar nyelv/felirat sem mert ennyi eladott darabszám utánnem éri meg megcsinálni.
De szerintem egy játékszoftver kiadása nem mindig baromira nyereséges.
Pont úgy mint a filmek ezekkel is bebukhatnak.
Ha nem lenne nyereség nem lenne konzol, sem játék, de kenyér, autó, akár mobil szolgáltató sem amire befizeted a számlád. -
ÁDi go msn de irtózatos gyorsan:P
Nem az árakkal van a gond , hanem a fizetéssel ÁDI. SAjnos:( -
"ha futotta ilyen gépre (xbox), akkor játékokra nincs 5-6 ezer forint havonta?"
Nekem nincs. Tanuló vagyok, régóta akartam egy ilyen gépet és mint "karácsonyi ajándékként" kaptam meg. Nem kérhetek minden hónapban a szüleimtől 6000ft-ot játékra. Nézzük reálisan. Ha egy ember válaszhat, hogy 500FT-ért, vagy 6000FT-ért játszik akkor 90%-ban az elsőt válassza és maradék 4500ft-ból lehet, hogy kaját vesz, esetleg befizet egy telefonszámlát (mondjuk a multiplayer játékok helyett). Én nem sajnálom a Bill Gates és a hozzá hasonló, csillagászati profitra szert tevő kiadókat, talán ha Magyarországon olcsóbban adnák, lehet, hogy nem választanák sokan a "lopást". Hisz nincs jobb egy eredeti játéknál. -
Ne itt
-
Úgy legyen!!!
Az új francia srác jár be a boltba. Konzolos a srác :) -
detoxic #47391 Na,végre valami egyetértés!
Hogyne nyernénk!
Homma+Tóth Misi 1-1 gól,Laci meg kivédi a szemüket

-
Szerintem haggyuk az egyészet, ne vitázzunk.
BÉKE !!!!
detoxic Diósgyőr - MTK ?
Remélem nyerünk!
Csak az eső áljon el :) -
detoxic #47389 Válasz mindenkinek:Vannak eredeti játékaim(is),és karcolt(is).
Miért vettem ilyen gépet?Mert untam a pc fejlesztgetést,játszani viszont szeretek,ez nálam hobbi(a másik a meccsrejárás,ahová nemsokára indulok is
),a harmadik a testépítés....
Nem iszok,nem dohányzok(már nem),de van sok fontosabb dolog ,amire elmegy a pénz(pl.család,gyerek,tattoo,benzin a kocsiba+mociba
)
PoisonChihuahua:miért szégyelném...tőlem is lopnak(pl:adó)
ui:Nem akartam,akarok összeveszni senkivel,téma részemröl OFF.
-
Ez így van, hülyeség vitázni. Én csak reagáltam az állításodra, miszerint a box jobb. Nem mondtam egy szóval sem, soha, hogy a PS3 jobb. Nem jobb, de nem is rosszabb. Ezt el kell fogadni, nem vitázni.
detoxic: Az, hogy te dolgozol, esetleg családod van, feljogosít arra, hogy lopj? Nem hinném, legalábbis ilyenről még nem hallottam. Szerintem ebben a topicban is sokan úgy vagyunk vele, hogy nem anyuka vagy apuka veszi meg a játékot, hanem megdolgozunk érte. Általában aki eredetit vesz, nem ruház be minden "vacakra", csak az igazán érdemes alkotásokra. Ha meg warezolsz, legalább ne reklámozd, hogy milyen király vagy. Jogodban áll azt csinálni, amit akarsz (még ha lopsz is), de ne reklámozd itt. Egyébként a topic 99% nem volt warezos, még mikor ide jártam régebben, akkor is sokan voltak, akik letöltötték, de nem voltak sokkal többen, mint akik vennék. Biztos van olyan is, aki azt állítja, hogy veszi, közben meg nem. De nem büszke az ellenkezőjére, hanem meghunyászkodik. És a végére engedj meg egy személyes véleményt: ha futotta ilyen gépre (xbox), akkor játékokra nincs 5-6 ezer forint havonta? Azt egyszerűen nem tudom elhinni. Akinek nem futja játékokra, annak általában nem az a legfontosabb, hogy ilyen gépet beszerezzen. De ez magánügy, nem szólok bele, hogy miből vetted, csak leírtam a véleményem. Ne vedd támadásnak, csak én így látom a dolgokat. Ha vannak ésszerű érveid, amivel megcáfolhatsz, akkor oszd meg ezze a közösséggel, kérlek. Köszönöm. -
Szégyeld magad!