banner
  • Alwares
    Én meg sose fogom megérteni azt, hogy erről minek beszélni. Akinek nincs pénze rá, hát nincs pénze. Egyszerűbb összeszedni egyszer 60 ezer forintot a gépre, de hogy aztán utána játékonként 13 ezret az már a szokásos gamernek, azaz 12-20(25) éves korig már nem olyan egyszerű.
    Majd ha felnő és lesz saját állása, remélhetőleg megveszi a játékokat (köv.gen-ben szvsz nem is lesz warez) és lehet örülni. De mig a heti 1000 forintos zsebpénzéből gazdálkodik, addig az életben nem fog játékot venni.
    Lehet warezolni, csak csendben kell, és nem pofátlanul premier előtt a mások orra alá tolni, hogy vááá én letöltöttem nekem már megvan, te meg várhatsz mert, hülye vagy és megvetted. Aki ilyen, annak menjen a bannhammer... Azán meg szép nagyokat, jókat kell játszani Live-on, nem pedig végig parázni, hogy mikor jön a bann vagy mikor döglik meg a gép. Ennyi.
    Az meg, hogy nem csoróknak való ez a szórakozási forma, igaz is meg nem is, ha warezol valaki akkor bárki számára elérhető. Kockázatos, régen is az volt, de senki sem a ti, sem a fejlesztők kedvéért nem fognak más hobbit keresni. Mert mért játszana egész nap a pöcsével a gyerek és nézné inkább a Tévéketttőt és mondana le ezekről a fantasztikus játékokról.
    A Microsoftra pedig lehet köpködni, de szeritem mind supportban mind támogatásban a legjobbak. Most nézzétek meg! Rengeteg fasza játék jön a konzolra, még a Final Fantasy-t is megszerezték. Hát még az új dasboard stb. Figyelembe veszik a játékosok igényeit és ezért max respect jár nekik.