Pontosan az olyanoknak éri meg megvenni a játékokat, akiknek "csak hobbi neki néha". Mert ha teljesen bele vagy "bolondulva", akkor kevés az az ember, aki havi3-4 játékot is megvesz, inkább letölti. A hobbiból játszók pedig megveszik havonta, kéthavonta a játékot és azzal elvannak egy jó darabig.
Megint csak azt tudom kérdezni a warezosoktól, hogy miért jobb? Bukod az online játékot (van akit nem érdekel), bukod a garit (ami boxnál nagyon fontos, tudjuk miért). Azt a példát tudom csak felhozni, hogy veszel (kapsz, nyersz) egy drága autót, de üzemanyagra már nem futja, akkor ellopod?
Én megértem, hogy egyeseknek nem futja játékra (sokáig nekem sem futotta), de ha ez a hobbid, akkor megéri. Sok helyen egy hónapban elszórakoznak ennyit a fiatalok, amennyi egy játék ára. Akinek pedig kajára alig futja, annak elég baj, ha konzolozáson jár az esze a napi betevő helyett. Nem kell minden vacak játékot megvenni, hülyeség. Azokat szokás, amiket igazán szeretsz, amit pedig szeret az ember, arra nem sajnál áldozni. Nem csodálom, hogy sokakat rosszul érint, ha valaki itt henceg a warezzal. Amit mi megveszünk drága pénzért, azt más csak egyszerűen "ellopja" és röhög rajtunk, hogy mekkora király, mert 500 forintból megúszta. Aki csinálja, az inkább húzza be fülét-farkát, nem egy olyan dolog, amire büszkének kellenek lenni, vagy reklámozni azt.