Ez így van, hülyeség vitázni. Én csak reagáltam az állításodra, miszerint a box jobb. Nem mondtam egy szóval sem, soha, hogy a PS3 jobb. Nem jobb, de nem is rosszabb. Ezt el kell fogadni, nem vitázni.
detoxic: Az, hogy te dolgozol, esetleg családod van, feljogosít arra, hogy lopj? Nem hinném, legalábbis ilyenről még nem hallottam. Szerintem ebben a topicban is sokan úgy vagyunk vele, hogy nem anyuka vagy apuka veszi meg a játékot, hanem megdolgozunk érte. Általában aki eredetit vesz, nem ruház be minden "vacakra", csak az igazán érdemes alkotásokra. Ha meg warezolsz, legalább ne reklámozd, hogy milyen király vagy. Jogodban áll azt csinálni, amit akarsz (még ha lopsz is), de ne reklámozd itt. Egyébként a topic 99% nem volt warezos, még mikor ide jártam régebben, akkor is sokan voltak, akik letöltötték, de nem voltak sokkal többen, mint akik vennék. Biztos van olyan is, aki azt állítja, hogy veszi, közben meg nem. De nem büszke az ellenkezőjére, hanem meghunyászkodik. És a végére engedj meg egy személyes véleményt: ha futotta ilyen gépre (xbox), akkor játékokra nincs 5-6 ezer forint havonta? Azt egyszerűen nem tudom elhinni. Akinek nem futja játékokra, annak általában nem az a legfontosabb, hogy ilyen gépet beszerezzen. De ez magánügy, nem szólok bele, hogy miből vetted, csak leírtam a véleményem. Ne vedd támadásnak, csak én így látom a dolgokat. Ha vannak ésszerű érveid, amivel megcáfolhatsz, akkor oszd meg ezze a közösséggel, kérlek. Köszönöm.