176877

-
Micsoda kakaskodás folyik itt ebben a topikban, kéremszépen?! :D
Inkább gyertek velem caste crashers-ezni ;) Aki netán játszani szeretne, vegyen fel! -
Ez a létező egyetlen helyes hozzáállás!
Kérem a többi csökkent értelmi képességű is próbálja felfogni és eszerint cselekedni. -
Azért nem kéne ennyire felfújni a dolgot. Voltak, vannak és lesznek warezosok. Viszont minden dolognak megvan a maga helye. A "játékoknak" a játékoknál, az XBOX-osoknak az XBOX-nál, és a warezosoknak pedig a warez helyeken kell lenniük. Ezen egyszerűen nem tudom, mit nem lehet megérteni.
Miért kell lázadozni az ellen, ami itt a topikban a "házirend" és csak is EZ az elfogadható, mivel ez a szabály? Ezt vagy betartod, vagy nyugodtan törölhetik a hsz-ed és ezen nem akadhatsz ki. Úgy tűnik, mintha én is rohadt nagy warezmentes ember lennék. Ez nem igaz. Csak egyszerűen betartom a szabályokat a topikban (ahogy mindenhol illik, bármiféle felháborodás nélkül), nem IDE fogok warezolni, hanem azokra a helyekre, ami erre van kitalálva. Ha nem vagy hajlandó megkeresni ezeket a topikokat, fórumokat, akkor felesleges feltenned a kérdésed ide. Sajnos tudom én azt, hogy nehéz betartani a szabályokat (suliban, munkahelyeden, bárhol a világon amíg társadalomban élünk), de kénytelen leszel rá, mert addig beszélünk rendről és addig nincs kivételezés. -
A bannert ilyen linkek nem fogjuk elrondítani, ez a pécés topikba bevett h a warezmatyik ne ott rontsák a levegeőt a krekkekkel meg a hibaüzenetekkel, mivel ott a házigazdákra van bízva h warez vagy nem az, de ide ez felesleges és ilyen nem lesz. -
Nem lesz hosszú életű a reged apa:) -
11-12 körül mindent beszerezhető boltokban, persze nem az 576ban kell vásárolni ahol 3-5 ezerrel drágább minden alapból... -
"ha neked ez értelmes válaszolás volt, akkor olyan álszent vagy mint a "warezellenbuzik" fele.."
Azt sem tudod miről beszélsz...
Igen, nekem az értelmes válasz volt ugyanis ő volt az egyetlen aki a felvetett témámhoz érdemlegesen hozzászólt. Egyébként már le lehetne szállni róla vagy intézd priviben, mert én erre a fröcsögésre amit már több hsz-en keresztül csinálsz NEM vagyok kíváncsi. -
csak mondtam egy árat, hogy amikor megjelent mennyiért lehetett pl. kapni az 576ban. Természetesen keresem a legolcsóbb helyeket, so please stfu. -
akkor most én is ellopom ezt a válaszolós stílust:
"neked nem teljesen mindegy? fogalmad sincs milyen volt ez a topik régen, a warez mekkája......"
Hidd el van fogalmam róla.
"és vannak akiknek a véleménye nagyon nem érdekel pl engem ilyenek a warezosok és pl te mint új felhesználó..."
Grat, tehát aki újreg az már nem is ember mi ? :D Azért mert most regisztráltam nem szólhatok bele a dolgokba ? Olvasni már elég sokan tudnak és 61828 hsz-t is ellehet olvasni két nap alatt (persze nem tettem), szóval nem tudom miről beszélünk...
"....de ha még témába végna a dolog warez vagy nem warez az még el is megy ha tiszteességes keretek közt megy a dolog, de nem szokott..."
Ha neked az nem tisztességes ahogy ott beszéltek a Fear 2-ről, akkor nem tudom mi lehet az.
"én kezdtem a flémet? nem, te meg a többi és a warezmatyik..."
csak gratulálni tudok az ilyen stílushoz
Amit megértek hogy tényleg zavaró ha ide spoilereznek egy játékkal, de mindent meglehet a maga módján, és stílusával elrendezni.. Ez a ti elvetek hogy aki warezol azt már nem lehet emberként kezelni, de akkor se értettem hogy miért nem egyszerű csak komment nélkül a del gombra kattintani ahogy Xtian megemlítette.
-
Nekem meg a GH 3 vagy WT ér meg annyit :) -
a javaslataidat átnézem még és valszeg lesz módosítás, hogy mindenki boldog legyen, de szvsz teljesen mind1, mert aki meg sem próbál tájékozódni, annak akkár felugró ablakba is lehetne írni, hogy nézd a bannert az ugysem fogja, mert kiXeli és inább elkezd irogatni:) -
"Amúgy az egyetlen játék ami nálam megéri a bolti 18 ezer forintot"
LOL. Jó helyeken vásárolsz. -
Bullyt végigvittem PS2-n és hozza a Rockstar minőséget, szal fasza.. Az xboxos port játszhatatlan kapok jó esetben 20 fps-t, prev gen grafikával, de lehet ez csak nálam fordul elő. Amúgy az egyetlen játék ami nálam megéri a bolti 18 ezer forintot, az az Oblivion.
ha neked ez értelmes válaszolás volt, akkor olyan álszent vagy mint a "warezellenbuzik" fele.. -
"most Őszíntén, régi felhasználók: ilyen házigazda kell egy topiknak ?"
neked nem teljesen mindegy? fogalmad sincs milyen volt ez a topik régen, a warez mekkája, foggalmad sincs hogy anyázást és flémekltést kell hetente tekerítanom mert 1-1 ballfék beszabadul vagy valaki ujra és ujra nem tudja hol a helye é mésiknak nekiesik... vannak itt értelmes emberek, vannak együgyüek, és vannak akiknek a véleménye nagyon nem érdekel pl engem ilyenek a warezosok és pl te mint új felhesználó...
"Egy házigazda attól házigazda mert alkalmas arra hogy egy topikot rendbe tartson és az ideszokott embereket megtartsa, mi több újjakat szerezzen."
a házigazda a szabályokat próbálja betartatni, azért vállaltam el mert prübálom a teljes warezmentességet megtartani, az idióta flémkeltősök nem az én hatásköröm max törlöm, de ha még témába végna a dolog warez vagy nem warez az még el is megy ha tiszteességes keretek közt megy a dolog, de nem szokott...
vannak akik ide járnak és beszélgetnek erről arról, az nem az én dolgom és feladatom he embereket csalogassak ide, majd elküldöm a búsba h ha nem tartja be a játékszabályokat... ez nem iwiw...
a topik rendben van, de mindig vannak önkéntesek főként visszatérők és warezosok akik nem képesek feldofgni a dolgokat, meg új játékokról diskurálók akik nem tudják felfogni h ez nem xyz topikja hanem x360, nem egyszer és nem kétszer volt h valamelyik állat beböfögött egy szép nagy SPOILERT a játéből mert neki épen itt volt kedve arról kérdezgetni, NEM NEM ITT KELL!
"Namármost ha bármilyen normális ember idetéved és az előző 3 oldalt elolvassa, hát nem hiszem hogy bővíteni társaságunkat..."
én kezdtem a flémet? nem, te meg a többi és a warezmatyik...
"Oda mehettek, de itt a JÁTÉKOSOK szeretnének a JÁTÉKOKRÓL beszélni, és nem a ti gyökérségetekre vagyunk kíváncsiak... Ennyi."
játékról a játék topikjában kell beszélni márha végigjátszásról van szó, ez itt senkit nem érdekel és 90% h valai spoilert is beböfög valaki...
engem nem érdekel h te mit szeretnél, vay más mit szeretne, van 2-3 szabály amit be kell tartani, ha erre nem vagytok képesek az már nem az én hatásköröm... -
Dejó, hogy földobtam egy értelmes témát (bannermódosítás), erre néhányotoknak elkezdett habzani a szája, hogy így a modik, meg így a warez, meg úgy a házigazda, miközben Istencsászár volt az egyetlen aki értelmesen tudott válaszolni a hsz-emre és mégis őt szidja mindenki. Ennyit rólatok...
-
RR-t nem ismerem, de a Bully megvan ps2-n, és igencsak jó játék lett, 360-on is jól sikerült. Persze ízlések és pofonok. Van akinek teszem azt a Halo3+Gears1,2+GTA4 összesen nem ér meg egy verbát. -
Rendben köszi a választ, akkor majd hétvégén ismét lesz egy utam a pecsába :D
Pedig vicces, a Rumble Roses vagy a Bully még annyit se ér :D -
ez a megér egy verbatimot szöveg elég gáz :/ -
Szerintem az alapjátékot, a sima "Viva Pinata"-t szerezd be először. 1-2 ezer Ft-ért hozzájuthatsz. A Party Animals nekem nincs meg, de úgy tudom az - mint neve is mutatja - inkább partyjáték. A nemrég megjelent folytatás pedig követi az alap VP játékmenetét, persze sok újítással. -
nem-nem... pont korrect a 6.5, ha azt nézem, hogy nálam egy 11pontos játék olyan mint a Company ofHeroes. -
A konzolos szekcióban nem nyit senki ilyen topikot. -
Témához szólva: a Viva Pinata melyik részét érdemes kipróbálni ? Arcade discen volt egy demója, az hihetetlenül aranyos volt, csak már annyi részt kiadtak belőle (Party Animals stb.) hogy nem tudom melyikhez nyuljak. -
Xtian #61817 Én már csak azt nem értem, hogy miért nem lehet a warez kérdéseket egyszerüen szépen kussban kitörölni!? :) Vagy netán a warezellenes fröcsögés merevedést okoz? -
Igaz, hogy holnap újra régiózáras lesz a Lost and Damned? -
Azzal lesz rosszabb,hogy megjelenik az összes warezhuszár és egy játék megjelenése előtt már elkezdik verni a nyálukat,hogy még fél óra és lent van,meg hogy egy verbatimot megér,minek veszitek meg boltban,mikor kint van warezon.Nehezebb szűrni,hogy mi férne bele a topicban warezzal kapcsolatban,mint teljesen megtiltani.
Nyissatok egy off topicot,kérjetek meg vkit,akinek van türelme a percenkénti 3000 hsz moderálásához és meg van oldva. -
#61798 Mehetek jósnak. -
vártam hogy ebbe mikor köt valaki bele :) sajnálom hogy ezzel flamelem a topikot, de mostmár tényleg mindegy neki.. most Őszíntén, régi felhasználók: ilyen házigazda kell egy topiknak ? Tény és tiszta hogy a warezt tiltani kell mert az milyen már ha azzal van teli egy topik hogy milyen lemezre írjam ki a játékot, miközben játékokról beszélnének az emberek. Idáig oké, becsüljük meg a játékfejlesztőket annyival hogy nem reklámozzuk ezt a lehetőséget. De EZ ami itt folyik, az egyszerűen leírhatatlan. Egy házigazda attól házigazda mert alkalmas arra hogy egy topikot rendbe tartson és az ideszokott embereket megtartsa, mi több újjakat szerezzen.. Namármost ha bármilyen normális ember idetéved és az előző 3 oldalt elolvassa, hát nem hiszem hogy bővíteni társaságunkat...
"Itt biztosan nem lesz semmi ilyen amíg én vagyok a a big brádör." "Nem b+. Képtelenek vagytok felfogni? NINCS WAREZ. KUSS VAN. " "Igen? Érezted? Akkor miért csináltad? Te is gyengeelméjű vagy?" "Ez meg a másik. A két warezos megbeszéli a játék eseményeit NEM a játék topikjában. A parasztságnak nincs határa." "Akkor ott a pécés ugyan az, biztosan kapsz választ hiszen minden warezbetyár már kijátszotta 2szer. " Ez mi gyerekek ? Ez MI ? Ez egy Xbox 360 fórum ? Nem veszitek észre hogy kemény KÉT ember osztja itt az észt, de mindent amit csinálnak csak anyázás a legocsmányabb módon. Így kéne viselkednie egy házi gazdának ? Ilyen hozzászólásokat bent kéne hagyni ? Aligha.. Az igazság az hogy ezek itt ketten kibaszottul efelejtették hogy ez még mindig az XBOX 360 topik, és nem a "warez rossz(lmao noob...)" Oda mehettek, de itt a JÁTÉKOSOK szeretnének a JÁTÉKOKRÓL beszélni, és nem a ti gyökérségetekre vagyunk kíváncsiak... Ennyi. -
najó ehhez nekem nincs türelmem sem kedvem, hogy ugyan azt 102edjére eljátszuk, ugyan azokkal... -
Ez egyre jobb! Tehát aki nem tud angolul, az neked értelmi fogyatékos?!
Ennyi nem ide illö hsz. helyett már rég szolhattál volna valakinek aki magyarul kiirja hogy ne warezoljatok mert törölve lesz.
Egy modnak meg az a dolga hogy aki warezol, nem szólongat neki hogy dá dá, hanem törli a hsz-ét szó nélkül biztos bele fér az idejébe ha már egyszer elválalta.
Egyébként ha valaki megmagyarázná hogy mivel lesz rosszabb a forum, ha warezrol is szó esik, azt sokan megköszönnék.
-

Pontosan ez a helyzet, sajnos...
-
Grizzly4x4 #61809 De most nem erről van szó öcsém, hanem arról hogyha valaki egy friss játékról próbál meg kérdezni hozzáteszem spoilermentesen akkor ti egyből betámadjátok szerencsétlent hogy menj a faszomba hülye warezköcsög meg hasonlóakkal. És ha az a szerencsétlen warezol akkor az miért fáj neked? Addig amig nem azt kérdezgeti meg a tippeket osztogatja arról hogy kell játékot lemezre írni addig neked is kuss van mert nem tett semmi szabályelleneset. Komolyan régebben naponta mindig figyelemmel kísértem hogy miről folyik itt az eszmecsere, de mostanában egyre ritkábban veszek erőt magamon. A másik meg az hogy igaz hogy ott nincs warez de menjetek be a PS topikba és olvasgassatok hogy ott mikor baszogatják egymást ugy az emberek mint nálunk. Elárulom soha, inkább arról beszélnek hogy melyik játék mennyire jó vagy rossz vagy honnan lehetnek olcsóbban megrendelnei az origi játékokat. Nem szívlelem a ps tábort mert folyton leoltják az x-eseket de arról amit fentebb írtam példát vehetnénk róluk.
Na én végeztem mára!!! -
Vakok és értelmi fogyatékosok nehogy már a topik probléméja legyen... ott az összes link, látható, olvsható és elérhető annak aki veszi a fáradtságot és ránéz a bannerra és eltudja olvasni kitudja rakni a szavakat.
A warez azt hiszem egyértelmű, ehhez kint sem kellene lennie semminek, hiszena a szabályok már régóta érvényben vannak és az az érdekes h olyanok nem tudják felfogni akik tisztában vannak vele, nem ujregek, nem most járnak itt először, de mindig nekik a legnagyobb pofájuk. -
Regisztráció időpontja: 2009. 02. 07.
Utolsó üzenet időpontja: 2009. 02. 23. 12:23
Utolsó látogatás időpontja: 2009. 02. 23. 12:26
ujreg vagy és máris osztod itt az észt? -
ez tiszta óvoda -
hajrá, mivel tudnám a folyamatot sürgetni ? -
Kurvára kezd megint elegem lenni az állandó sírásból rívásból, lassan megint ott tartok h foglalkozzon veletek és a topikkal az aki akar, warezoljatok kedvetekre és a többi...
-
Ez mondjuk most jogos. Maskor is szó volt játékokról. -
Grizzly4x4 #61802 Eza topik egyre nagyobb falusi méreteket ölt. Nem lehet beszélgetni a játékokról sem meg semmiről, akkor mi a faszomrol beszéljünk? Bezzeg mikor jön a sok balfasz és kérdezi hogy melyik kábelt hova kell dugni meg mikor mire menjen az teljesen rendben van még akkor is ha azt már aznap 500-an megkérdeztek. Egyébként amikor a FEAR-ről beszéltek az előbb semmi sem utalt a warezra és csak 3db hsz-t váltottak rőla erre ti okosok egyből ugattok gratulálok értitek hogy kell tönkrekúrni egy jó topikot. -
detoxic #61801 Demo alapján egy gyenge 3 pont....szerintem. -
nagy épület baloldalán volt egy géppuskafészek, ott mellette balra le lehet menin a klatakombákba ... tegnap pont ezzel szoptam félórát :D
lementem, irtottam a zombikat és elraktam a játékot, hogy én ezt a szart nem viszem tovább. borzalom repetitiv, fantáziátlan tucat lesz belőle, pedig igéretesen indult.
kár a Dark Sectorért :(